Új privát üzeneted érkezett!

Minnie!
Én is épp arra gondoltam mint Fitie!Nem aprózzátok el a dőzsölést! :lol: :lol: :lol: Nem is tudom,hogy lehetsz ilyen csinos!És hát láttunk élőben is!Fantasztikus!Imádom a csülökpörit,főleg bográcsban! :D :D :D :wink:

Fitie!
Nekünk is az egyik ágynemű garnitúránk pont ilyen csak barnásban! :) Látom nektek is van "rongyitok",mi úgy hívjuk,amivel alszik Pepe is úgy nézem!Barni úgy mondja,hogy nyonnyi! :lol:

Gabó!
Mi nem kértük a simát,de másik karba felkínálták!Lehet egy napon kapni az tuti!Nekünk egyikőnknek sem volt semmi baja tőle,gondolom már lett volna!
Királylány is szuper csajszi a pocakban,nem lesz semmi gond,szerintem ezzel hoztál jó döntést!
Micsoda szuper ez a szívhang hallgatózás,már mik nem vannak! :lol:

Wepe!
Simi a kis kukisnak! :P

Babszi!
Látszik az összhang köztetek!!!!!!!Cukik!
Mindjárt itt a január,aztán csupa pozitív gondolatokkal lehet az új évnek neki indulni!

Katám!
Biztos nagyon tanulsz ugye?Puszi! :P

Beus,Szilvi!
Mizujs?Tessék néha bekukkantani!Na és persze írni!

Beus!
Munka?Elfogadható?Nem fárasztó nagyon így két helyen?Pussz!

Ladiva!
?????????????"Életjelet" kérünk!!!!!!

Krisztám!
Puszi!Simi!

phpBB: Kép
belluska

Hbzs!
Minden laptetőm a tiéd ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++

belluska

Jó reggelt!

Belluska,
NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK SZÜLINAPOD ALKALMÁBÓL!
Kép

i.kata

Sziasztok

Boldog Születésnapot Belluska :D

Kép

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

Csajok!
Nagyon drágák vagytok,köszönöm szépen!Pussz!

Hbzs!
Pihizzél,most úgy is olyan fekvős idő van! :P
++++++++++++++++++++++++++++++

belluska

Szülinaposoknak minden jót :)

Hbzs! nagyon-nagyon drukkkkkk :)
sonjus

Belluska
A barna mintás szett nekem is jobban tetszett volna, de elfogyott az anyag mire rendeltem, így maradt a kék. Naná hogy van alvós rongyink, kicsit féltem tőle mert az egyik unokahúgomnak volt még annak idején, nem is rongyi hanem pelus és az ujját szopta hozzá, nagyon nehezen szokott le róla. Arra emlékszem hogy az anyukája már a végén csípős paprikával kente be esténként a hüvelykujját, vagy betekerte ragtapasszal mert annyira szopta éjjel hogy felázott a bőre és véres volt a hajlatokban :( remélem mi nem fajulunk eddig, de muszáj volt Pepének rongyit adni, mert amikor nem volt akkor vagy a pelusba csavarta a fejét (amitől megijedtem hogy nehogy vmi baj legyen) vagy a fejére húzta a takarót,a mi szintén nem túl jó megoldás. Úgyhogy most 2 rongyija van, nyuszis jobbra, elefántos balra :lol: hogy akármerre fordul, legyen mibe belefúrni az arcát!
Evés téma: úgy látom a srácok nagyon egy húron pendülnek, Peti is rossz evő, volt már olyan hogy anyum etette én pedig énekeltem és táncoltam anyum háta mögött :lol: Mostanában úgy eszünk, hogy beültetem a pihenőszékébe, felrakom a lábtartóra hogy egy magasságban legyünk, bekapcsolom neki a Comedy Centrálról felvett Susi Macik maratont (ezt nagyon imádja) és amíg tátott szájjal nézi, megpróbálok lapátolni :lol: Olyat is szoktam hogy a telefonomat a kezembe veszem, úgy hogy ne érje el és amikor tátog mert be akarja kapni akkor teszem gyorsan a kaját a szájába :lol: Apa nem is tudja etetni, mert Pepe általában nem tátja ki a száját, úgyhogy a férjem 2 perc próbálkozás után feladja, mondván hogy nem éhes a gyerek, majd sír ha éhes lesz és majd akkor kap. Igen ám, de Peti olyan hogy csak akkor sír amikor már nagyon nagyon éhes, akkor viszont nincs türelme kanállal enni :( szóval egy igazi kihívás az etetése :D

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

Belluska!
Isten éltessen sokáig! Nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánok!!! :D
S köszi ismét a laptetőt! :D

Puszi mindenkinek!

Kép
hbzs

Fitie!
Húúú,akkor Pepe sem egyszerű etetés ügyileg! :lol:
Hát ezt a rongyi dolgot én is jobbnak láttam,mint a pelust!Én azért vagyok inkább cumi párti is (pláne így fogászati beállítottsággal),mert úgy gondolom,hogy a cumi elvehető,de az ujja nem!Sajnos amikor még dolgoztam a legtöbb gyerek akinek előre álltak a fogai,ujj szopiból és nem cumiból adódott. :roll: Remélem Katától hamarosan éjszakára is eltudom majd venni!De egyenlőre ezt még nem gondolom kórosnak,ha ő attól nyugszik meg!De aztán egyszer csak muszáj lesz! :? :D

Köszönöm a köszöntést lányok még egyszer! :P

Gabó!
El is felejtettem válaszolni,hogy nem volt élő Miki!Katánk annyi idősen mint Barni végig üvöltötte a mikit(pedig apja volt),így majd jövőre próbálkozunk! :lol:

belluska

Kép Belluskámnak,imádlak.....

salygabó

Sziasztok!

Belluska!
NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!!! Sok puszi! :P

Kép Az ünnepeltnek!!!

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Gabó,Minnie!
Köszike!!!!!!!! :P

Katám ma elénekelte majdnem hibátlanul nekem a Boldog születésnapot angolul!Imádni való volt!

belluska

Belluska!Nem semmi,hogy milyen kis okos ez a lányzó!Mit gondolsz segitene nekem jövőre az érettségin,mert ha igy folytatja jöhet nekem sugónak :lol: :roll: Puszi!

salygabó

Sziasztok!

Minnie,
megjöttek a rucik:-)))

Kép Kép [/img]

i.kata

Sziasztok

Kata!
Elolvadtam :D hogy milyen cukik a kutyáid! nagyon csinik a ruhácskák!

fitie

Kata!
Egyszerűen zabálnivalók a rucikban!!!!!!!Olyan szépek!!!!!!!

Gabó!
Hát ha az "öreg néne őzikéjével" sokra mész,viheted.....! :lol: :wink:
Simi!

Hbzs!
Gondolom pihengetsz!!!!!
+++++++++++++++++++++++++Millió babaragacs!!!!!

belluska

Kata!
Te figyelj már,ezek a kutyik direkt a fotó kedvéért álltak ilyen glédában!Elképesztő!!!!! :lol:

belluska

Szépek????
Inkább kócosak, de nagyon :lol:

i.kata

Kata!
Nekem szépek! :lol: Majd Katám kíváncsi leszek mit szól hozzájuk! :D

belluska

Kata
szerintem is nagyon édesek :D Még akartam is írni, hogy milyen aranyos hogy a lány kutyinak lányos, a fiúnak kis vagány tépett frizurája van :lol:

fitie

Jó reggelt!

Fitie,
a kislánynak olyan jó kis bundija van, hogy 1 hónap után is tükör fényes. A kisfiú meg állandóan ilyen kócs, pedig kb. 3 perccel a fényképezés előtt fésültem meg. :lol: Neki nagyon nem szép a szőre. :roll:

Belluska,
igen, tudják hogy nyugiban kell lenni, amikor készül a kép :lol:

i.kata

Sziasztok!

Kata!
Nagyon édesek a kutyusaid, és igazán jól sikerültek a ruhácskáik! :wink: :D És csíkosak, ahogy szerettek volna! :D A kislány hátán milyen minta van?

Belluska!
Képzeld, az én 2 éves unokahúgom meg a Paff, a bűvös sárkányt énekelte a Télapónak a hétvégén! :lol: Senki nem értette, csak az apukája, de ő kapott legelőször ajándékot, mert ő volt a legelső! 8) :lol: :lol: :lol:

Kép
hbzs

Kata!Szerintem is nagyon édesek a kutyusok,és nem is látszik,hogy a fiúnak nem szép a szőre!Szerintem szép mindkettő!Veletek alszanek ők is? :lol: Hbzs,te hogy vagy?Érzel vmit?

salygabó

Szia Gabó!
Köszi jól vagyok! :D Továbbra is érzem a bal petefészkemet, s időnként a jobbot is. De semmi mást. :wink: De hát még szerintem be sem ágyazódhattak! :lol: :lol: És egyébként én a spontán terhességemkor sem éreztem semmit, pedig akkor a babóca 2 hónapig velem maradt...
Te meg már túl vagy a félidőn!!!! Gratulálok!!!!!!!!!!!! :wink: :D

Kép
hbzs

Sziasztok!

Kata!
Tündériek a kutyusok, nagyon jól áll mindkettőjüknek a kis ruha!!! :)

Hbzs!
Mennek a babaragacsok ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

csajok!
Le vagyok törve, mint a bili füle... :( :( :(
Ma lett meg a terheléses cukor eredményem és sajnos nem jó. :( Az éhgyomri: 4,6, a 120 perces 8,2.
Beszéltem a nőgyógyászommal, megbeszéltük, hogy hétfőn megyek hozzá (bár úgyis mentem volna akkor a 28 hetes terhesgondozásra), de addig is nézzem meg interneten a szénhidrát táblázatokat. Egyenlőre úgy néz ki, hogy szénhidrát diétát kell tartanom, 180-200 g szénhidrátot ehetek naponta 5-6-szori étkezésre lebontva. Ma már megpróbáltam eszerint étkezni, de nagyon nehéz. Nekem, aki imádom az édességet és nassolnivalókat, ráadásul mindjárt itt van karácsony, a nagy lakomák ideje... :cry: :cry: :cry:
Nem tudom, hogy fogom bírni, de most a baba egészsége a legfontosabb és megpróbálok mindent betartani. :roll:
Ha valakinek van valami tippje, vagy tud valamit a terhességi cukorbetegségről, szívesen fogadom...
Előre is köszönöm!

KépKép

Kép
minnie manó

Hbzs!
++++++++++++++++++++++++
Nem is kell még semmit érezzél :wink: ,csak pihizzél,lazíts és csak pozitívan tudod!Millió babaragacs!

Minnie!
Nagyon sajnálom,de a baba érdekében is muszáj lesz betartsad a diétát!Úgy tűnik akkor most mellőzni fogom majd a recept küldéseimet!
De azért reméljük ha betartasz mindent akkor javul a helyzet majd,de úgy is a nőgyógyászod mindent elmond majd!És ne legyél magad alatt,persze tudom pláne így karácsony közeledtével nehéz lesz betartani a szénhidrát diétát!
Millió poci simi,az a lényeg hogy a kis hercegnő egészséges és te is!Ez meg kezelhető probléma!Puszillak!

belluska

Sziasztok !

Belluska, utólag is nagyon BOLDOG SZÜLINAPOT kívánok ! :D
Gyerekeknek puszi!

Minnie, sajnálom, hogy nem lett jó a vv-es eredményed :( Nincs róla infóm :shock: Szerintem, helyre fog ez állni!

Kata, arik a kutyáid :lol:

Hbzs, mennek a babaragacsok :) +++++++++++++++++

Úgy néz ki, hogy szombaton jön az asztalos megcsinálni a szekrényt, vasárnap takarítás, és hétfőn bababútor összeállítás.
Holnaptól nem is lesz gépem, így egy ideig nem jövök, ill. el kezdtünk anyóssal a sütizést, ma alig csináltam valamit, és úgy elfáradtam. :evil:
Szegény anyósnak meg észrevettek valami daganatot a bal mellében, újra el kellett menni a vizsgálatra, vettek mintát is, egy hét múlva lesz eredménye, ami remélem, hogy nem lesz rossz :cry:
Pedig annyi vitamint eszik, ill. egészségesen élnek...
wepe

Minnie,
ne legyél letörve. Én is eszerint diétázom, csak én elvileg a 160 g-osat csinálom, de bevallom nem nagyon figyelem grammra a szénhidrátot, csak sacc/kb. Nem olyan vészs megszokni, és a 200 g szénhidrát elég sok is. Én ha már nagyon nem bírom édesség nélkül, akkor veszek egy mini tábla Lindl narancsos étcsokit. Így nem tudok sokat sem enni és abban nem is olyan sok a szénhidrát. Ha pl. teázol és cukrozod, akkor ajánlom a Norbis édesítőt, abban nincs aszpartam sem és nincs az a jellegzetes mellékíze.
Kitartás! Nem csak a babó egészségéről van most szó, hanem a tiédről is. Figyelj oda, nehogy rosszabb legyen az értéked. És ne csüggedj, gondolj bele, hogy miket ettél előző este :wink: Én a helyedben lehet megismételném a vizsgálatot, beszéld meg a dokiddal és mondd el neki az előző napi menüdet.

Gabó,
csak nagyon ritkán alszanak velünk a kutyik. Amí egy kutyánk volt, addig bent aludt nálunk, de azért a 2 picivel már nehezebb. ki-be mászkálnak a takarók alól, mászkálnak éjjel és én nem vagytok túl jó alvó, mindig felébredek a mocorgásukra. Jól elvannak a nappaliban, a fiú néha összeszed 1-2 szennyest a fürdőből és beviszi a kosarába, azokkal alszik. Reggel meg szedem össze utána :lol: Néha még a konyharuhát is lecibálja a sütő fogantyújáról magának :lol: Tegnap párom Subway szendvicset hozott magának vacsira és a tálcávas együtt a dohányzó aszalon hagyta. Lefekvés után nemsokkal kimenetm pisilni, és ez a dinka bevitte magának a papírokat :lol: Olyan mint egy szarka.

Hbzs,
a rózsaszín ruhának egy mancs van a hátán a kékesnek meg egy csont. :lol:
Ne keresd a tüneteket! :wink: Majd jönnek azok maguktól :lol:
babaragacsok mennek :lol:

Mindenkit puszilok

i.kata

Mindenkinek köszi a biztatást! :)

Kata!
Én is pont erre gondoltam, hogy megbeszélem dokimmal, hátha meg lehet csinálni még egyszer a terheléses cukor vizsgálatot, mert szerintem is befolyásolhatja az eredményt, hogy én még este (van mikor éjjel) is nasizok... :roll:
Addig is próbálom betartani a diétát.
Ha van valami anyagod vagy táblázatod, esetleg az, hogy te miket szoktál enni (hideg-meleg étel), légyszi küld át nekem pü-be. Előre is köszi!
Egyébként nagyon édes lehet a kutyus, ahogy össze lopkodja a ruhákat... :)

Belluska!
Azért jöhetnek a receptek, lementem őket és jók lesznek későbbre... :lol:

Wepe!
Jó babaszoba berendezést!
Ne aggódj, reméljük minden rendben van anyósoddal. Szorítok neki!
Pocaksimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szép álmokat!

KépKép

Kép
minnie manó

Jó reggelt!

Minnie,
küldtem e-mailt, kicsit hosszúra sikeredett :wink:

Nekem kicsit felborult a szervezetem :roll: Nem tudom, hogy a fogyás miatt-e, vagy mástól, de az előző ciklusom 35 napos volt, most meg csak 26. Végülis ha átlagoljuk, akkor az a jó, mert 31-32 naposak szoktak lenni :roll: Nem tudom hogy megyek hétfőn vv-re, amikor pénteken államvizsgázom :roll:

i.kata

Minnie!
Lehet,hogy a dokid is fogja kérni az ismételt vizsgálatot,ámbár én úgy gondolom,hogyha az éjjeli nassolás okozta volna,akkor annak már a 120 perceshez nem sok köze volna,de persze nem értek hozzá!
De az lenne a legjobb ha a következő vérvételen már ennek nyoma sem volna!

Wepe!
Köszönöm szépen! :D
Simi!!!!!!!
Reméljük anyósoddal minden rendben lesz és nem találnak komoly bajt,szorítok nagyon neki!

Kata!
Már majdnem 8 kiló! :shock: Gratulálok!
Pénteki államvizsgához millió drukk!

Zsuzska!
Azért szeretnénk hallani felőletek!Ma van a nagyszülős nap azt hiszem,tessék írni nekünk pár sort!
Már lassan két hónapos lesz Bencus! :shock: :lol:
Úgy megy az idő!
Képet kérünk,legalább egyet! :P

Puszi mindenkinek!

belluska

Hahó lányok!

Minni! sajnálom, hogy így, pocakosan diétázni kell, de hát ha kell... Pici odafigyelés és okés lesz minden :)
Mondom én, aki nem tud lefogyni :(

Kata! küldenél nekem is mailt? mármint a szénhidrátos dolgokról. Nem is értem, hogy lehet ilyen keveset enni ebből :)
Drukkkkk jövőhét péntekre ++++
Helyesek a "szarkakutyák" :)

Wepe! Remélem minden rendben lesz anyósoddal +++

Hbzs! én még mindig gondolok.... :)

Gabó! gratulálok, már tényleg túl vagy a felén :)

Szia Belluska, Fitti! :)

ölelés mindenkinek

ugye a 24. napon még elmehetek vv-re! ez az utolsó nap, nem?
azért kérdezem csak, mert a keddet és csütörtököt javasolják vv-re. köszi
sonjus

Sziasztok! :D

Minnie!
Annyira sajnálom a rossz cukor-értékedet! :( De ez kezelhető!!! :wink: Betartod a diétát, s miután a baba megszületett, a cukor-értéked is visszaáll!!! :D Kata tippje pedig jó lehet, hogy ismételjétek meg a vizsgálatot! :wink:

Wepe!
Nagyon sajnálom az anyósodat! :( Drukkolok neki, hogy a mintavétel azt mutassa, hogy jóindulatú az elváltozás a mellében!!!

Kata!
Nagyon édes lehet a kis szarka kutyusod! :wink: De azért időnként biztos nagyon fárasztó is... Gondolom, azért igyekszel mindig a poénos oldaláról felfogni a dolgot! :lol:
Szerintem az jó, ha rövidebb a ciklusod, mert az IR/PCO-s lányokra általában a hosszabb ciklus a jellemző. Remélhetőleg a kezelésnek köszönhető ez is! :wink: 8)

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a drukkokat és a babaragacsokat! :D Puszi nektek! :D

Kép
hbzs

Hbzs,
mégsem jött ma meg rendesen. Reggel mintha rendesen megjött volna, de délután már semmi nem volt. A hasamat viszont egész nap érzetem, szóval pár nap és tényleg megjön. De legalább most tuti, hogy rövidebb lesz ez a ciklus.
Nekem korábban rendes ciklusaim voltak, azóta lettek ilyen 31-32 naposak, mióta voltak az inszemek, lombikok.

Sonjus,
mindjárt küldök e-mailt.

i.kata

Gabókám!
SOK-SOK BOLDOGSÁGOS NÉVNAPOT KÍVÁNOK NEKED!!!!!!!!Puszillak!!!! :P
Kép

Hbzs!
++++++++++++++++++++++++++++
Szép hétvégét mindenkinek!

belluska

Gabó,
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!
Kép

i.kata

Drága Gabó!

Nagyon sok boldog névnapot kívánok!!!! :D
Kép

Kép
hbzs

Gabó!

Kép Névnaposunknak!!!

Mindenkinek nagyon szép hétvégét kívánok!!!

KépKép

Kép
minnie manó

Csajok!

Párom szerda óta náthás, azóta külön alszunk, hogy ne kapjam el. De sajnos tegnapra nekem is elkezdett folyni az orrom, elég rendesen... :?
Van valakinek valami családi receptje, amit ilyenkor lehet használni. A mézes-citromos tea a terhességi cukor miatt kizárva. Főztem magamnak gyümiteát egy pici citrommal, de nem tudom mennyit használ, az íze minden esetre nem túl meggyőző. Kaptam Tantum Verde szopogatós pasztillát, abban nincs cukor és terhesek is szedhetik + iszok C vitamin pezsgőtablettát, abban is minimális a szénhidrát, de nem tudom, ezen kívül mit tehetnék. Ha valakinek van valami ötlete, légyszi ossza meg velem!!! :)

Előre is köszi!!! :P

KépKép

Kép
minnie manó

Minnie,
párodnak jobbulást és persze neked is!
Nem tudom mennyire lehet ilyesmit enni, de apum amikor megfázik mindig feketeretket eszik. Csak az nagyon erős és gondolom az nem ideális terhesen. De a Tantum verde tényleg nagyon jó.

i.kata

Minnie!
Sajnálom, hogy náthásak lettetek! Mielőbbi jobbulást nektek! Sajnos nem nagyon tudok okos tanácsokat adni, mint azt, hogy minél több C-vitamint egyetek (pl. a fekete retek, a savanyú káposzta, a csipkebogyótea is nagyon jó forrás), illetve nekem annak idején még a Bioparox aeroszolt mondták, ami antibiotikum, de különböző feltéteket adnak hozzá, így közvetlenül az adott helyen alkalmazható (orr, torok), így terheseknek is javasolják.
A Tantum Verde szopogatós pasztilla nekem egyáltalán nem vált be - az egész testem viszketett tőle, nagyon kellemetlen volt. Remélem, nálad nem lesz így (a férjemnél sem volt így, pedig nemrég ő is szedett belőle néhányat), mindenesetre tudd, ha nálad is ez lenne, hogy mitől van. (A tájékoztatójában is benne van az allergiás reakció mint mellékhatás.)

Kép
hbzs

Sziasztok

Gabó
Boldog névnapot :)

Minnie
sajnálom a megfázást. Én úgy tudom hogy terhesen nem szabad Bioparox-ot használni, legalábbis nekem az első harmadban amikor náthás voltam kifejezetten tiltotta az orvos. Nagyapám receptje: csípőspaprika + 1 feles házipálinka :lol: de az sem túl jó ötlet most Neked.

Hbzs
Hogy vagytok? :D

fitie

Sziasztok lányok:)

Már itt vagyok, csak most így tényleg nincs annyi időm, hogy dolgozok:)

Gabó először is sok boldog névnapot.

Mindenkinek köszönöm aki emlegetett, és kérdezett.!!Hiányoztatok már nagyon!!!!!
mimi nagyon sajnálom az IR-edet
én most 7-én voltam a dokinál, a rossz IR eredményemmel, és igy most elcsúsztatjuk a lombikot, ez miatt, majdnem sírval fakadtam, mikor mondta, de megfogta a kezemet, és megnyugtatott, lányok, én IMÁDOM ezt a dokit!!!! Az Ibolya is egy tündér volt, maximálisan drukkol nekem azt mondta.
Diétáznom kell, és felemelte a MET szedését. Már nem napi 1500mg hanem napi 3000 mg.
A duplája..

Január közepén kell felhívnom egy friss IR eredménnyel, és akkor megbeszéljük.
Szóval most egy kicsit elvagyok keseredve.

Bocsánat ha hosszúra sikerültem...

Nagy ÖLELÉS mindenkinek
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
beus84

Jajjj Mimi, bocsánat most olvastam, hogy az nem is IR, hanem terheléses cukor:):)

Bocsi..
beus84

Sziasztok!

Fitie!
Köszönöm szépen kérdésed, jól vagyunk! :D
Látod, ez csak egy újabb példa arra, hogy az egyik doki ezt mondja, a másik pedig azt, ugyanarról. Pedig itt két ugyanolyan "típusú" orvosról van szó: gondolom te is a háziorvosoddal beszéltél... :?

Beus!
Nagyon sajnálom, hogy az IR miatt halasztanod kell. De ez nem is olyan nagy csúszás, ha január közepén már kontrollra kell menned, nem? :wink: Ne keseredj el; MET-tel, főleg ezzel a megemelt dózissal, biztos rendeződni fognak az értékeid! Drukkolok neked!!! :wink:

Puszi mindenkinek! :D

Kép
hbzs

Sziasztok!

Beus,
duplájára emelte az adagodat? Nekem is kellene már mennem IR kontrollra, de ez már januárra marad, ahogy elnézem.

Hbzs,
már csak egy hét :lol:

Csajok, csak nekem jön be ilyen hülyén a babanet oldala? El van csúszva az egész...

i.kata

Jaj, Kata! Inkább: Még mindig van egy hét!!! :? :lol:
Szerintem mindenkinek "el van csúszva" az oldal - ugyanis küldtek valami levelet, hogy megújul az oldal. Gondolom, ez az! :roll: :lol:

Kép
hbzs

Sziasztok.

Hbzs, én is bízok a MET-be nagyon nagyon.
Neked pedig ezerrel szorítok, sikerülnie kell:)

Kata igen megdupláztuk.
Most még van 500 mg-osom, azt eszem kettesével:)
De kiírta a 1000 mg-at is.
Mehetnénk együtt januárba, úgy örülnék neki!!!!
beus84

Beus,
én benne vagyok, de úgy tervezem január elején mennék. Te mikor szeretnél? :lol:

i.kata

Sziasztok! :D

Minnie!
Hogy vagy? Remélem, már sokkal jobban! :roll:
Ezt azért még ajánlom figyelmedbe, most találtam:
http://picibaba.hu/kisgyerekkel/betegse ... gelozesere

Kép
hbzs

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?