Belluska
A barna mintás szett nekem is jobban tetszett volna, de elfogyott az anyag mire rendeltem, így maradt a kék. Naná hogy van alvós rongyink, kicsit féltem tőle mert az egyik unokahúgomnak volt még annak idején, nem is rongyi hanem pelus és az ujját szopta hozzá, nagyon nehezen szokott le róla. Arra emlékszem hogy az anyukája már a végén csípős paprikával kente be esténként a hüvelykujját, vagy betekerte ragtapasszal mert annyira szopta éjjel hogy felázott a bőre és véres volt a hajlatokban
remélem mi nem fajulunk eddig, de muszáj volt Pepének rongyit adni, mert amikor nem volt akkor vagy a pelusba csavarta a fejét (amitől megijedtem hogy nehogy vmi baj legyen) vagy a fejére húzta a takarót,a mi szintén nem túl jó megoldás. Úgyhogy most 2 rongyija van, nyuszis jobbra, elefántos balra
hogy akármerre fordul, legyen mibe belefúrni az arcát!
Evés téma: úgy látom a srácok nagyon egy húron pendülnek, Peti is rossz evő, volt már olyan hogy anyum etette én pedig énekeltem és táncoltam anyum háta mögött
Mostanában úgy eszünk, hogy beültetem a pihenőszékébe, felrakom a lábtartóra hogy egy magasságban legyünk, bekapcsolom neki a Comedy Centrálról felvett Susi Macik maratont (ezt nagyon imádja) és amíg tátott szájjal nézi, megpróbálok lapátolni
Olyat is szoktam hogy a telefonomat a kezembe veszem, úgy hogy ne érje el és amikor tátog mert be akarja kapni akkor teszem gyorsan a kaját a szájába
Apa nem is tudja etetni, mert Pepe általában nem tátja ki a száját, úgyhogy a férjem 2 perc próbálkozás után feladja, mondván hogy nem éhes a gyerek, majd sír ha éhes lesz és majd akkor kap. Igen ám, de Peti olyan hogy csak akkor sír amikor már nagyon nagyon éhes, akkor viszont nincs türelme kanállal enni
szóval egy igazi kihívás az etetése
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]