Képzeljétek! Tegnap elment a fűtésünk!
Valami elment a cirkón. Ez egy dolog, de nem sikerült szerelőt találnunk. Az összes létező éjjel-nappal működö szervízt felhívtuk, de a legtöbb fel sem vette. Ha felvették, akkor sem akartak kijönni: úgyis alkatrészt kell benne cserélni, majd hétfőn. De a legjobb az volt, amikor azt mondták, hogy csütörtök
És addig?????
Még szerencse, hogy vegyestűzelésünk van, így fával tudtunk fűteni, de az nem az igazi - éjjel is többször kellett rakni a tűzre. Szörnyűűűű volt. Ma sikerült (Anita által, amiért örök hála) egy szerelőt hívni, aki úgyan már kétszer kint járt, de legalább van fűtésünk - bár hogy meddig az bizonytalan. Tavaly karácsony előtt a bojlerünk döglött be --ha ezt tendencia , nem tudom jővőre mi következik!
Kata!
Kedd délután fél 5 felé be tudjuk dobni a sóoldatot - ha nektek is jó! Akkor megyünk a csajok balett fellépésére
Zsuzsa!
Már a mikulás bulin is látszott, hogy milyen jól eljátszik a nagylányod a többi gyerekkel!!
Bár Fruzsina is tüneményes volt!
Adri, Orsi, Évi!
Köszönjük a mikulás partyt - nme tudom köszöntem-e minegyikőtöknek! nagyon jól éreztük magunkat! Lehet ez volt nekünk az utolsó - Marit már nem lehetett "átvágni"