Új privát üzeneted érkezett!

Panny!!! Megy a drukk!!! +++++++++++++++ (nagyon féltem ettől a hírtől :cry: )

De jók a képek! :P

Meme, nagyon ügyes vagy! :)

Edi, megnyugodtál?

Bocs, hogy ennyire futja csak, de várom én is az áldott második trimesztert... Egyenlőre a túlélésre játszom... :oops:

Barbi

Kép

Kép
barbuss
 
 


Pannynak megy a sok-sok drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Katy,üdv itt,háát tényleg pont beférsz...kiszámoltátok :D

Edi:nekem anno sima (nem babás) vizsgálat után is volt egy kis folyás,pedig ott a gumi,meg a doki is vigyáz...emiatt ne aggódj!!!

a baba nemét én is éreztem eddig(fiú).de most már...nem is tudom :)

Túlélés a második trimeszterig :D :oops: :D
egyetérteeeeeek.....

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
mokibuci
 
 


sziasztok csajok!

Micsoda pangás van ma , sehol senki???

Edi: Az Uh után nekem is volt valmi barnás akármi, szerintem ez normális, másnapra el is múlt.

Remélem Pannyval minden o.k :?

Csajok sok sikert a "túléléshez" :wink: már nincs sok hárha a 2. trimeszterig :!:

Szép napot pá pá :wink:
eva28
 
 

 
 

Sziasztok,

Én júli végére várom az elsőt! Tegnap voltam UH-n, hihetetlen nagy élmény volt! :D Dokit még nem választottam, de jövő hétre meglesz. Ma megkaptam a H1N1 oltást is, pedig nagyon oltásellenes vagyok, de 2 jó szakemberrel is beszéltem, meggyőztek.
Jelenleg túlélni próbálom az egész napos rosszulléteket :shock:
Szép napokat!

Kép
Kép
csipetnyusza
 
 


Sziasztok!

7 napja nem vagyok rosszul!!! Annyira jó, kitartás, biztos nemsokára nektek is elmúlik. Szerencsére a zabálhatnékom is elmúlt ezzel együtt, mert rengeteget ettem, addig amig lecsúszott legalább nem voltam rosszul. Ami még mindig megy nálam a paradicsom, napi 10 darabot biztos megeszek. Teljesen rá vagyok kattanva.

mokibuci: nekem sem mensi alapján számolta a doki, mert aszerint június 20-án szülnék. Meg is ijedtem az első UH-n, mert én bab nagyságúnak gondoltam, a doki meg alig találta meg a méhemben. Azóta viszont növekszik rendesen. Bár gyanús is volt nekem, hogy hogyan eshettem teherbe, amikor védekeztünk. Hát előbb akart jönni a baba és kijátszott minket (szerencsére) :P

mia: oltás ügyben teljesen káosz van a fejemben, egyszer úgy érzem hogy igen, egyszer úgy hogy nem. most ott tartok hogy 12. hét után igen.

manorka, edi: nagyon szépek a fotók, illetve a babák, nagyon bánom, hogy nem voltam erőszakosabb a múltkori UH-n és nem kértem fotót.

kitykaty, csipetnyusza: üdv. köztünk!

poci: utólag is nagyon boldog névnapot!

Gabi

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974
 
 


Na, visszaolvastam :D

Én 22-én megyek csak 12 hetes UHra, úgyhogy majd szurkolok minden 21-kieinek (meg persze minden egyéb dátumosnak is :D)

Meme: anyukád fincsi kakóscsiga receptjét én is kérem! Ha sokat fekszem egy helyben (pl éjszaka) nekem is csőnyán meg tud fájdulni a derekam :? Aranyos ez a goblein!

Bibar: gratula a 24mm-eshez!

Hiszti: én borzalmas tudok néha lenni, a fiamnál is ez volt anno. Szerencsére az első harmaddal ez is elmúlik a rókákkal együtt.

Pocaklakó: kitartás a rókákhoz, nem irigyellek, hogy ennyire szeretnek téged :?

Niki: nagy gratula a szakdoga jegyajánláshoz! :D:D

Barbuss: gratula Neked is a 32mm-eshez! :D Mielőbbi jobbulást mind a megfázásból, mind a rókakomáktól!

Antekrit: Lidinek utólag is Boldog születésnapot!

Edwig: nagy gratula a dobogószivű 11mm-eshez! Nagyon jó a sztárfotó. Nekem minden hüvelyi vizsgálat után szóltak, hogy kisebb barnázás-rózsaszinezés előfordulhat. Én a fiamnál elsőre fiút éreztem, majd hetekig lányt :)

Mia, Kitykaty Csipetnyusza üdv itt!

Én meg vagyok, este még elég pocsékul, akkor állandóan próbálkoznak a rókák, napközben már egész jó. Holnap betöltött 11.hét, nagyon várom már én is a 12 hetes UH-t, hogy lássam minden rendben van.

Panny: gondolok Rád sokat, és továbbra is drukkolok!

Kép

Kép

Kép
fókamóka
 
 


Sziasztok,

Nekem is káosz volt oltásügyben, de aztán 2 teljesen különböző nőgyogyi is azt mondta, h azonnal, mivel másállapotban az immunrendszerünk gyengébb. Mondjuk én BKV-zok, levegőtlen irodában dolgozok, így tehát evidens volt, hogy azon nyomban oltassam be magam még az első trimeszterben, és lehetőleg maradjak itthon amíg hatni nem kezd a védettség. Aki teheti, kerülje a veszélyes közegeket, és akkor ráér csak a 12. hét után. Az, hogy jól döntöttem-e, úgyis utólag derül ki :roll: bízom benne, hogy nem lesz semmi baj.

edwig, mi ugyanarra a napra vagyunk kiírva :o Kár, hogy én se voltam határozottabb tegnap, és kértem képet. Majd a jövő héten...

Kép
Kép
csipetnyusza
 
 


jaj, úgy felbosszantottak! Nem is gondoltam, hogy ennyire érzékeny leszek a pocak miatt. 15 éve ügyfélszolgálaton dolgozom, első évben még volt, hogy sírva futottam a WC-re ügyfél miatt, de kb. 10 éve már egyáltalán nem érdekel, ha valaki bunkó, lepereg. Most meg beviharzott egy pi..a és olyan de olyan hülye stílusban beszélt, meg hogy ő nem ér rá, úgyhogy siessek, stb. hát kezem-lábam remegett az idegtől, alig kaptam levegőt, a fejem meg mint a paprika olyan piros volt. Persze ha visszaszólthattam volna, akkor gondolom egy fokkal jobb, de így :cry:

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974
 
 


Sziasztok!

Üdv az újaknak!

A délutáni alvás is megvolt mára!:)
Délelőtt voltam dokinál. Sajnos nem UH-n, hanem a házidokinál. 2 napja viszket a tenyerem, meg a csuklóm. Mind a kettő. Tegnap már a talpaim is. Furi foltok lettek rajta. Kiderült, hogy vagy a hormonok szivatnak, vagy pedig az ideg jött ki rajtam. Azt mondta a doki, hogy ilyenkor a nem tudom milyen hormon okozhat ilyen kiütéseket, meg pattanások (azok is kijöttek). Kaptam valami kennőcsöt, azzal kell kennem a kiütéseket.

Pannynál remélem minden rendben!! Nagyon sokat gondoltam rá ma!!

Meme

Kép
hmeme
Németország
 
 


Fóka
7végén elkérem a receptet, és leírom neked! :)

Sakura:
Ne idegeskedj, nem tesz jót! Pláne ilyen hülye Pi...ák miatt! Nem érdemlik meg hogy felhúzd magad!( Még a végén te is kiütéses leszel! :?

Meme

Kép
hmeme
Németország
 
 


Meme, kiütésem nincs, pattanásaim viszont vannak. Olyan randa lettem. Ráadásul a hajam is lenőtt, csak próbálom ritkábban festeni, mert a doki azt mondta, hogy a festék ugyanúgy nem tesz jót, mert felszívódik a fejbőrön. De szerintem karácsonyra csak megszépülök és befestem a hajam, a patik meg majd júliusban elmúlnak :)

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974
 
 


Sakura,

Én onnét tudtam először, hogy babám lesz, hogy felhúztam magam valami hülyeségen. :? (amúgy nem jellemző) Nem éri meg, vigyázzatok magatokra! Itt csak a rókák jönnek, de azok csőstül.
Félek, hogy mire eljutok az első vizsgálatokra (eddig csak magánban voltam UH-n), minden ajtó bezár a karácsony miatt, vagy azért még van, aki ilyenkor foglalkozik zöldfülű kismamákkal? :roll:

Kép
Kép
csipetnyusza
 
 


csipetnyusza: nem tudom, hogy az első vizsgálatok mennyire vannak időhöz kötve, de szerintem nem, a 12 hetes UH az első ami fontos, az meg már neked átcsúszik januárra. Persze azért megértelek, hogy szeretnél mielőbb vizsgálatokra menni. Én 9 hetesen voltam vérvételen, a védőnőhöz meg csak ezen a héten jutottam el. A háziorvosi vizsgálatokkal meg várok januárig, nincs kedvem a beteg emberek közé beülni.

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974
 
 


Sakura:
Én is a lenövéssal kűzdök, de majd inkább levágatom rövidre, és akkor nem kell befestetnem, hogy egyszínű legyen. Már vagy 10 cm le van nőve. Mondjuk a maradék 30-40 cm az még vörös...de inkább nem kockáztatok. Bár sztem van már olyan festék, ami ilyen természetes cucc. Olyan van tutira, amiben nincs ammónia. Sztem nézz utána, és akkor tuti nem lesz baj a baby-nek.

Meme

Kép
hmeme
Németország
 
 


Köszi sakura! Akkor nem vagyok elkésve. Inkább csak az frusztrál, hogy szeretném tudni minden rendben van-e, szeretném lezsírozni a menetet a kiszemelt dokival, aki majd elvállal, de ezzel mindannyian így vagyunk, nemde? Igyekszem azt sulykolni, hogy "no para, no para" :)

Kép
Kép
csipetnyusza
 
 


Nyusza:
Szerencsére nekem megvan már a dokim, és NAGYON rendike! Imádom:) Már csak a szülést nem beszéltük meg:)

Meme

Kép
hmeme
Németország
 
 


Poci? Merre vagy? Segítesz apának?

Meme

Kép
hmeme
Németország
 
 


Sziasztok Csajok!
Nalam is volt delutani aluka..jol bealudtuk, mar sotet van :lol:
Meme a kakaoscsiga recire szamitok en is.
Csipetnyusza: udv itt!
Sakura: koszi a koszontest!
Fokamoka: hat te is jol megszenvedsz a baboert az elso tri utolso napjaig. Kivanom, hogy a rosszulletek mielobb megsziìunjenek nalad is.

Csajok: ket napja nincs hanyingerem..de meg nem kiabalom el, jolvagyok, olyan mintha nem is lennek terhes..remelem ez nem rossz jel.
:? :? :?
Na indul mar a para megint...
pocaklako
 
 


Meme: az csak tegnap volt..ma aluka meg fozike volt. Meg mindig nagyokat asitok.
Meme: lehet tenyleg idegi alapon vagy a hormonoktol viszketsz. Vagy egy k. nagy lottonyeremeny elott allsz, es azert viszket a tenyered. :lol:
Csajok, Apa mostanaban olyan hulye lett. Tisztara olyan, mintha nem is orulne a babanak annyira, mint elotte. Mindig azt mondja, majd a vegen fog orulni, ne eljem mar magam annyira bele. De ez olyan hulyeseg, ez mar egy valos kis leny a pocimban..nekem is szuksegem van arra, hogy valaki erzelmileg batoritson..vagy tevedek?
Az is lehet, hogy feltekeny a babara?
Mivel elso babo semmi tapasztalatom nincs, csajok nalatok apa hogy viselkedik?
Nem ilyenkor kellene minket halalra kenyeztetniuk???????Meg a tenyerukon hordaniuk?????
Mert nalunk nem igy van :roll: :roll: :roll:
pocaklako
 
 


Sziasztok lányok:)
köszönöm szépen, akkor ezek szerint uh után ez természetes jelenség. Jó fej a doki, mert nem mondott semmi ilyet, engem meg a frász vert egész nap. Persze elmúlt, azóta sincs semmi, de azt a remegést nem szeretném gyakran átélni.

Engem visszahívott a doki a karácsonyi hétre, 23.-ra uh-ra, 9 hetes uh-ra, de azt hiszem kihagyom. Nincs kedvem megint rózsaszínes-barnás cuccal küzdeni. Nem hiszem, hogy annyira fontos 9 hetes uh. vagy rosszul gondolom?
Az első terhességemnél 12 hetesen volta előszőr, és az már hasi uh volt. Véleményetek???

Moki, most már megint fiút érzek:D:D:D:D

Nyusza:)
eeez remek:) és Te, hol fogsz szülni???
Vendég
 


Szia Judit, nálunk is az első baba jön. 2 hete (5 hetesen) rettenetesen rosszul voltam, szinte csak az ágy és a wc között ingáztam derékszögben, akkor nekem nagyon sokat segített Apuka, meg azóta is, bármi kell, beszerzi. Ált. mindig más kell, mást kívánok ma, mint holnap, egész jól tűri a kezdeti megpróbáltatásokat. Még szoknia kell a helyzetet, úgy érzem ízlelgeti, hogy Apa lesz. Próbálok türelmes lenni, de azt hiszem így sem lehet egy szavam se. Tényleg le a kalappal. Remélem Nálatok is megjön a kedv neki is, és tenyerén hordoz majd Titeket, ahogy kell :wink:

Kép
Kép
csipetnyusza
 
 


Pocak:)

Ne parázz... semmi baj nincsen:) Nekem is vannak ilyen napok, de max. 2 nap és újra jönnek, ráadásul Te nagyon közel vagy a 12. héthez, onnantól meg sok tünet el fog tünni, úgyhogy ne kapj fászt majd :D
Vendég
 


Edi: én még nem tudom hol, attól függ melyik doki vállal el :) Majd mondom amint kiderül, eddig Szent István, MÁV és a Péterfy van porondon.

Nekem nincs tapasztalatom, és nem értek hozzá, de szerintem sem kell ragaszkodni a 9 hetes UH-hoz, csak ha indokolt.

Amúgy én is fiút érzek 8)

Kép
Kép
csipetnyusza
 
 


Nyusza: lehet, hogy en tettem tul magasra Apanak a mercet, szuz jegyu vagyok, es mint tudott a szuz iszonyu kritikus!
Edi : szerintem meg a 9. heti is huvelyi lesz.
Nekem a 23-ai uh-ot es vervetelt mondtal eloszor hasira, aztan ha nem latszik akkor marad a huvelyi.
pocaklako
 
 


000
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.25 19:10-kor.
Vendég
 


Poci
Sajnálom, hogy apa nem úgy viselkedik, ahogy szeretnéd. Lehet hogy csak most kezd aggódni, hogy nehogy baj legyen, vagy csak fáradt, vagy egész egyszerüen rossz passzban van.
Nálunk apa segít amit tud. Nem mondom hogy kényeztet, de este azért mindig megnyomigálja a lábikóim, meg simizi a pocim. Ő nagyon boldog, és minden nap elmondja, hogy el sem hiszi, hogy tényleg család leszünk. De ezt úgy tudja mondani, hogy én meg mindig elbőgöm magam rajta.:)
Szóval Poci, nyugi! Lehet hogy most neki is bátorításra van szüksége. Lehet stresszel, hogy jó apa lesz e, el tudja e majd tartani a családot...legalábbis nálunk az elején voltak ezek a témák itthon. Aztán megnyugtattam, hogy ő lesz a világ legjobb apukája, az anyagiakat meg valahogy megoldjuk. Azóta egyre jobban örül.
Kívánom neked, hogy minden rendbejöjjön, de próbáld őt is bátoratani, mert sztem nem csak nekünk van szükségünk bátorításra, hanem Apikáknak is.:) Ők sem olyan erősek, mint ahogy lattatják:)

Meme

Kép
hmeme
Németország
 
 


000
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.25 19:11-kor.
Vendég
 


Edi, Meme: köszi, nekem is adtatok néhány hasznosat hogyan tudnám Apát közelíteni ahhoz, hogy együtt örüljünk ne csak a végén, hanem ebben a hátralévő időben is! :wink:

Kép
Kép
csipetnyusza
 
 


poci: az én párom kényeztet, de ő alapjáraton is ilyen, viszont a baba témával még ő sem tud mit kezdeni. Mutattam neki a neten 3D-s fotókat ekkora babákról és akkor meglepődött, hogy már ember formája van, ő még azt hitte hogy olyan halacska-féle. Szerintem is csak akkor lesznek igazán apukák, ha megszületik a baba, viszont mi már anyukák vagyunk!

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974
 
 


Kellemes hétvégét minden kismaminak, én otthon nem nagyon tudok netezni, annyi dolog van, most viszont megyek haza. Vége ennek a hétnek is!!!!

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974
 
 


Ed:
nem lehet könnyű neked! Le a kalappal előtted!Nekem az is sok erőt ad, hogy itt van mellettem apa. Nem tudom, mi lenne, ha nem így lenne....Imádom a férjem, mindennél, és mindenkinél jobban! Ő az életem. Igaz, itt a pici a pocimban, de nem tudom hogy egyedül végig tudnám e csinálni. Mióta együtt vagyunk, ennek lassan 6 éve, mindig mindent együtt oldottunk meg, közösen. Amikor az elsőt elveszítettük, ő vígasztalt, sosem hibáztatott, pedig én magamat nagyon. Végigcsinálta velem az összes lelki gödröm. Szó nélkül! Pedig láttam rajta, hogy neki sem könnyű, sőt. De nem panaszkodott, egyszer sem mondta, hogy neki is fáj, mert tudta, hogy nekem akkor mégjobban fáj a baba elvesztése. Minden éjjel felkelt hozzám, mikor sirva ébredtem, minden este vígasztalt amikor sírógörcseim voltak....és ez eltartott több, mint fél évig, mire eljutottam odáig, hogy nem sírva keltem, és feküdtem

Bocsi csajok...nem akarlak titeket ezzel traktálni! De jó, hogy már tudok beszélni róla.Bocsika!!

Meme

Kép
hmeme
Németország
 
 


Sakura:
Köszi, viszont kívánom!

Meme

Kép
hmeme
Németország
 
 


000
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.25 19:12-kor.
Vendég
 


Meme: viccelsz??? Nagyon jo, hogy elmondtad, e nektek is koszi csajok, hogy hozzaszoltatok a temahoz.
Persze a pasik nem egyformak, ez ertheto. Valahogy en olyan majom szeretettel rajongok Apaert, valoszinu, mert nekem mar csak o van. O viszont egy zarkozottabb tipus, az udvarlas se volt soha nagyon az erossege, nem tudom ertitek-e. Persze mindent megtesz ertem es a babaert, de neki nem minden masodik szava az mint nekem, hogy a baba... (Meme: nagyon jo a labinyomika meg a pocisimi :wink: )
Inkabb arra gondolok, amit Meme is mondott, hogy most kezdi magat igazan felelosnem erezni, minen teher az o vallan van. Eddig en vezettem a vallalkozast, de most teljesen atadtam neki, es csak a tenyleg nagyon szukseges dolgokrol akarok tudni. Mondta volna nekem ezt valaki meg egy evvel ezelott.... :D :D :D Kinevettem volna.
Reggel nagy balhe volt itthon, egy hulyesegen pattant ki az egesz, persze jottek a hormonok, a boges stb. Kellett egy jo par ora mire lenyugodtam.Nem erti, hogy mi az hogy nem tudom magam kontrolalni, kinevet olyankor, en meg mondom, hogy hulye vagy es mar ossze is vesztunk. :lol: :lol: :lol:
A multkor is felhuzta magat, hogy elmentunk friss hazi tejert mert azt kivantam, es mikor jottunk hazafele a kocsiban meg ram jott a csoki ehetnek, de csak a lindt csokigolyo utan ahitoztam, mondtam vegyunk mar. Na erre kibukott, hogy en magam sem tudom, hogy mit ennek. Azt mondta elvisz a bevasarlokozpontba, oszt vegyem meg az egesz boltot ha mar nem tudom mit ennek. Olyan rosszul esett :(

Bocsi csajok, hogy panasznapot tartottam, de egesz nap egyedul sirdogaltam itthon es olyan jo volt elmondani nektek!
pocaklako
 
 


Edi: igazad van, Neked es Memenek sokkal nehezebb dolgokon kellett atmennetek, mint nekem. Le a kalappal mind a kettotok elott. Edi igazi spartai no vagy :lol: , csak fele annyi energiam es lelkierom lenne mint neked!
Meme: en sem birnam ki, ha nem allna valaki mellettem.

Sakura: Neked is kellemes hetveget!
pocaklako
 
 


Pocak... azt hiszem ezért is vagyunk egymásnak... nem csak a pocakos dolgokat kell megosztani, meg a jót. Azt is ami a lelked nyomja, és ha tudunk segítünk, vagy okoskodunk kicsit :D
Én is sokat pityergek mostanában, de ez a hormon, 12.hét után jobb lesz ez is, majd meglátod. Most még érzékeny vagy nagyon, Apa meg viccesnek érzi magát, hisz neki ez vicces. És hidd el, ha nem lennél pocis, és visszanéznéd amiket csinálsz, Te is jót nevetnél rajta tuti.
Tudom ez most nem segítség, de gyanítom nem rosszindulatból nevet ki:D
Vendég
 


Jajj! POCI!!
Grat a 11 héthez!!!:) Most látom, hogy ma töltötted:)
És persze mindenkinek, aki ringbe szállt a hormonokkal:)

Meme

Kép
hmeme
Németország
 
 


Koszi Csajok!
Olyan jo, hogy vagytok nekunk! :D
pocaklako
 
 


:oops: tényleg jóóó, hogy vagytok :roll: :roll: :D
Vendég
 


Bizony bizony!:)

Na csajok, lassan elköszönök, jön haza apa:) Dejóóó!
Holnap bekukk!!

Jó éjt! Szép álmokat, és rókamentes jóéjszakát kívánok!!:)

Meme

Kép
hmeme
Németország
 
 


sziasztok,

Sajnos Panny rossz híreket kapott. :cry: :cry:
Kedden műtik, januárban pedig kezdik a kivizsgálást.

Ha összeszedi magát, jönni fog. :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Judy5!
Nagyon sajnalom, udvozlom Pannit, es nagyon sok erot kivanok Neki, varjuk vissza mielobb! :wink:
pocaklako
 
 


Basszus...................... :( :( :(
sajnálom..........................................

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
mokibuci
 
 


Panny: borzalmasan sajnálom :(:(:(

Kép

Kép

Kép
fókamóka
 
 


Panny:( Sajnálom nagyon, sok erőt Neked :cry:
Vendég
 


<a href="http://www.glitter-graphics.com"><img src="http://dl3.glitter-graphics.net/pub/838/838143ndur6wctks.jpg" width=167 height=250 border=0></a><br><a href="http://www.glitter-works.org" target=_blank>glitter-graphics.com</a>
pocaklako
 
 


Kép
pocaklako
 
 


Sziasztok Lányok!

Panni, nagyon sajnálom, kitartás! Kívánom, hogy mielőbb pozitív híreket kapj. Várunk vissza majd!

Edi: határozott vagy, ez tetszik! Örülök, hogy így gondolod és erős vagy! Az hogy a Párod visszatalál-e hozzátok, azt nagyon remélem. A pasik hajlamosak bepánikolni, hiszen most rájuk nehezedik a felelősség és úgy ahogy időnként bennünk is felmerülhet, hogy jó Anyák leszünk-e, úgy a pasikban is, csak nem így fogalmazódik meg. Ilyenkor némelyik hátrál. Mindenképpen drukkolok, hogy egy család legyetek és a kezdeti nehézségeken túl legyetek. Mert megérdemled! Már csak azért is, mert így kiállsz magatokért! Bátor döntésre vall! Becsüllek érte!
Anno jártam ilyen cipőben, volt egy kisfiam és 24 hétig voltam vele terhes (Anyalka lett), akkor még egy másik párom volt és ő is bepánikolt, de kis idő után átértékelte a helyzetet. Így tudom, hogy mekkora felelősség hárult most Rád. De mégegyszer: kívánom, hogy minden a legnagyobb rendben legyen, úgy ahogy szeretnéd.

Poci: a pasik nem tudják és nem értik, mi ez az érzelmi kitörés nálunk és miért lettünk fene finnyásak és válogatósak. Nálunk a hormonok diktálnak, náluk a józan ész beleélés nélkül. Szóval ne aggódj, természetes ez a felállás is. De hátha beleszokik a kispapa szerepbe, pláne akkor majd, ha bekötteted a cipőfűződ, mert a nagy pocitól nem tudsz majd lehajolni. :P Szóval én azt mondom, lehet, neki is csak idő kell és megérti, hogy ilyen egy várandós kismama.

Az én párom is egy Tünemény ilyen téren is, de mint írtam van sajnos összehasonlítási alapom. De áldom az eszem, hogy később mentem férjhez, így tényleg olyat "kaptam", akit kerestem.
Sajnos a pasik nem egyformák, így senki sem keseredjen el, ha nincsenek elkényeztetve. Jó? Sajnos el kell fogadnunk, hogy mi vagyunk a várandósak és igazából csak az tudja átérezni a helyzetet, aki már volt várandós.

Én is örülök ennek a jó kis Csapatnak! Szeretem olvasni, amit írtok!

Üdv. az újaknak, majd írjatok magatokról katy és csipetnyusza, meg, aki még nem írt, csak beköszönt.

Csajok ma nekem olyan fejfájásom volt, hogy csak na. Nem mertem bevenni gyógyszert, pedig tudom, hogy 1 szem nem fog megártani. 8) Alacsony a vérnyomásom, lehet azért fájt, mivel a rókaingerek száműzték a reggeli tejeskávém a palettáról, így egy pohár kólával próbálkoztam (csak sajnos a szénsavasat nem szeretem, mert fáj a gyomrom tőle) és úgy néz ki az egy napi fájdalomtól való szenvedés után hatott most ez a kis nedü :)

Jó éjt Nektek!
Manorka

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka
 
 


Sziasztok!

Gratulálok mindenkinek a növekvő pocaklakókhoz.
Panninak meg nagyon sok erőt kívánok, nagyon sajnálom.

Oltás: Nekem is totál káosz a fejembe ezzel kapcsolatban. Volt egy mélypont, amikor rohantam volna (az első kismama halálánál), de most valahogy nyugodt vagyok. A 12. hetet tuti kivárom.
Nekem azért "egyszerűbb" a helyzet, mert itthon vagyok elsőszülöttünkkel szinte teljes karanténban.
Ha január közepére romlik a járvány helyzet oltatok, ha javul, ki tudja... Bár a férjem tuti rábeszélne, mert már így is nagyon félt.

A párok: Első terhességemnél az első időben az én férjem sem volt túl megértő. Bár én ha babát várok elég kötekedő leszek. Nálam ennyi a terhességgel járó kellemetlenség. Mert sem most, sem az elsőnél nem voltam rosszul. Csak nagyon fáradt.
Na de a pasik megértőbbek lesznek egy idő után. Ha látják a pocak növekedést, meg amikor már mocorognak odabenn...

De most hála Istennek a férjem is nagyon megértő, és aranyos. Bár ő a szinte mindig az.

Meme, Edi sajnálom, amin keresztül mentetek. Nagyon erősek lehettek. Jó, hogy fel tudtátok dolgozni.

Jó éjt Katy

Ui: A vonalzókat ti minden komment után felteszitek, vagy valahova egyszer beillesztettétek és automatikusan megjelenik. Gondolom az utóbbi. De hogyan?

Kép

Kép
Vendég
 


Most olvastam Manorka, h te is elvesztettél anno egy kicsit!
Sajnálom. És örülök, h megtaláltad a társad.

Nekem is a legjobb van, akire valaha is vágyhattam.
Úgy is mondhatnám, nem gondoltam, hogy van ilyen férfi.
Kép

Kép
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?