Sziasztok Lányok!
Panni, nagyon sajnálom, kitartás! Kívánom, hogy mielőbb pozitív híreket kapj. Várunk vissza majd!
Edi: határozott vagy, ez tetszik! Örülök, hogy így gondolod és erős vagy! Az hogy a Párod visszatalál-e hozzátok, azt nagyon remélem. A pasik hajlamosak bepánikolni, hiszen most rájuk nehezedik a felelősség és úgy ahogy időnként bennünk is felmerülhet, hogy jó Anyák leszünk-e, úgy a pasikban is, csak nem így fogalmazódik meg. Ilyenkor némelyik hátrál. Mindenképpen drukkolok, hogy egy család legyetek és a kezdeti nehézségeken túl legyetek. Mert megérdemled! Már csak azért is, mert így kiállsz magatokért! Bátor döntésre vall! Becsüllek érte!
Anno jártam ilyen cipőben, volt egy kisfiam és 24 hétig voltam vele terhes (Anyalka lett), akkor még egy másik párom volt és ő is bepánikolt, de kis idő után átértékelte a helyzetet. Így tudom, hogy mekkora felelősség hárult most Rád. De mégegyszer: kívánom, hogy minden a legnagyobb rendben legyen, úgy ahogy szeretnéd.
Poci: a pasik nem tudják és nem értik, mi ez az érzelmi kitörés nálunk és miért lettünk fene finnyásak és válogatósak. Nálunk a hormonok diktálnak, náluk a józan ész beleélés nélkül. Szóval ne aggódj, természetes ez a felállás is. De hátha beleszokik a kispapa szerepbe, pláne akkor majd, ha bekötteted a cipőfűződ, mert a nagy pocitól nem tudsz majd lehajolni.
Szóval én azt mondom, lehet, neki is csak idő kell és megérti, hogy ilyen egy várandós kismama.
Az én párom is egy Tünemény ilyen téren is, de mint írtam van sajnos összehasonlítási alapom. De áldom az eszem, hogy később mentem férjhez, így tényleg olyat "kaptam", akit kerestem.
Sajnos a pasik nem egyformák, így senki sem keseredjen el, ha nincsenek elkényeztetve. Jó? Sajnos el kell fogadnunk, hogy mi vagyunk a várandósak és igazából csak az tudja átérezni a helyzetet, aki már volt várandós.
Én is örülök ennek a jó kis Csapatnak! Szeretem olvasni, amit írtok!
Üdv. az újaknak, majd írjatok magatokról katy és csipetnyusza, meg, aki még nem írt, csak beköszönt.
Csajok ma nekem olyan fejfájásom volt, hogy csak na. Nem mertem bevenni gyógyszert, pedig tudom, hogy 1 szem nem fog megártani.
Alacsony a vérnyomásom, lehet azért fájt, mivel a rókaingerek száműzték a reggeli tejeskávém a palettáról, így egy pohár kólával próbálkoztam (csak sajnos a szénsavasat nem szeretem, mert fáj a gyomrom tőle) és úgy néz ki az egy napi fájdalomtól való szenvedés után hatott most ez a kis nedü
Jó éjt Nektek!
Manorka