Sziasztok!
Na én ma is olyan vagyok,mint a mosostt rongy
Ez az esti alvás egyre rosszabb lesz...ma éjszaka 3 órát aludtunk össz vissz.Éjféltől hajnal 3ig,se előtte,se utána nuku alvás.Na jó fél7-8ig
Most meg persze alszik.
Fél1re megyünk oltásra,a mai nap így mégh húzósabb lesz azt hiszem.
Hétvégén volt vendégünk,és meg is jegyezte:"Tündi ,tiszta karikásak a szemeid"Na bum...
Van vmi ötletetek hogy mit vessek be?Éjszaka már azon gondolkoztam elviszem egy természet gyógyászhoz..Már több,mint egy hónapja cirkusz van éjszaka.
Az nem érdekelne ha felkelne enni és visszalaudna,de nem ez van...eszik és utána nem hajlandó visszaaludni,csak sír+sír+sír
Köszönjük még1x mindnekinek a köszöntéseket!:) Aranyosak vagytok :)
Judit,Marci tényleg jó nagy fiú!:) Milyen ízű volt a tortája?Nagyon klassz
Linda,majd írd meg a fejleményeket a telózással kapcsolatban!:)
Kriszti,gratula az elsősegélyhez!:) Az ECDL is sikerülni fog
Meg a Kressz is,az holnap lesz?
Majd jöttök a babakocsiért!:)
Erika,nagyon szépséges Popijány:)Nagyon fincsi lehetett az a csoki torta
Konyhát megkapta?Vagy azt karácsonyra kapja majd?Kistesó érkezését érti már vmennyire?
Keresztelő:a laktanyában lesz bent,ott is van lelkész.Református,de elvileg katolikusnak fogja keresztelni/ezt modnta apa/legalábbis nagyon remélem,hogy annak.Apa intézte a dolgot,úgyhogy...
És azért ott lesz,mert a keresztszülők is mind2en katonák,a keresztapa és mi apánk se szívesen megy be templomba.De végülis én már annak is örülök,hogy egyáltalán megkeresztelik,mert Lucánál is nagy harcokat vívtunk..(ő templomban volt keresztelve)Úgyhogy belementem,hogy ott legyen megkeresztelve,csak legyen