Új privát üzeneted érkezett!

Mikortól van ez az NST? Ez egyébként=CTG? :oops:

Kép
erusverus

Zarja, lehete olyan „cselt” bevetni, hogy megkéred a párod, hogy legyen veled csak a vajúdásnál, amikor még csak járkálsz a folyosón és vártok. Ott nincs vér meg semmi csúnya dolog. Ha melletted van 5-6 órát, akkor az uccsó 10 percre nem fog kimenni, mert egyrészt nagyon gyorsan történik minden, másrészt utána már bent szokott maradni az is aki nagyon ellene van a bentlétnek. De amúgy a lényeg, hogy a vajúdás hosszú óráit ne egyedül unatkozd végig.

Pammut, mennyiért lehet ilyet lőni a Vaterán? Újonnan 20 eFt-ért láttam…Nálam is 76 volt a BPD ennyi idősen! Súlyát nem becsülték Levinek?

Mákos guba receptje van-e valakinek?

Erusverus, a vérnyomással nincs gond, az halál közeli, csak a pulzus infarktus közeli sajnos. De jól van, hát ez akkor normális..
Most hogy egy héttel nagyobbak a baba méretei, akkor az orvosod 1 héttel nagyobbnak is számolja a babát vagy nem módosított a kiírt dátumon?

Csilla, vagány a babakocsi!

Nóri! Biztos hoz apa tök szép meglepiket nektek!!! Nem féltél, hogy elkapsz valamit a fürdőben?

Móni, valamelyik nagymamát nem lehet bevetni, hogy fél napra foglalják le a 2,5 évesed?
lara

Nekem a dokimnak van ilyen gépe és nálunk hozzá kell menni, de tuti meg fogom vele beszélni, hogy azért naponta nem tudok neki adni 5000 Ft-ot, vagy ha igen akkor a szülésre nem kap. Választhat :lol:

bellerreni
Eger

Erusverus, Szegeden CTG-nek hívják az NST-t, igen :D
Klinikán az 1.emelet az UH mellett van, de ezt biztos tudod. Előre be kell jelentkezni, mint a fodrászhoz :)
lara

Reni NST/CTG-re elég hetente járni, nem kell naponta!
lara

Ja... CTG-re a Jánosba kell majd mennem, az ingyé van, viszont heti egy vizsgálat is lesz az utolsó egy hónapban... viszont az keményen fizetős... :(

Barbi

KépKép
hbarbi80

Barbi!
Szerintem az utolsó hetekben a heti vizsgálatokra már a kórházba kell majd mennünk, mert akkor már bármikor azt mondhatják, hogy maradni kell...

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Lara, ezt a magas pulzusszám+alacsony vérnyomás párost (nekem: 90-100 körül + 100/65) nevezik sokkos állapotnak, nem?! :D
A kiírás dátumán nem változtatott a doki, én meg elfelejtettem rákérdezni, de egyébként is febr. 23. +/-10 napot adtak meg, így meg benne van az az egy hét eltérés. Csak úgy megírtam nektek, a vonalzóval meg nincs kedvem "játszani", mert az is sokszor csúsztat a számokon... Egyébként az utsó mensihez képest rendben vagyunk. Szóval a vonalzó a bűnös.
Lara, egyébként Szegeden is fizetni kell a CTG-vizsgálatért? Az azért durva lenne, amit a többiek írtak...

Kép
erusverus

tegnap nekem is az anyukám ledöbbenve hallotta, hogy mi a csudának kell most már 2 hetente menni a nőgyogyihoz, meg mi az hogy hetente a 36 héttől.. Mondom neki, ez a kötelező protokoll.

Akkor menjek a kórházba. Mondom ott már nem rendel.
Bezzeg az ő idejükben sose kellett menni.... Jah. 35 évvel ezelőtt....

Nekem ma nagyon húzós napom lesz, lehet hogy nemsokára le is heveredek, hogy pihenjek. Megyek a szokásos szurimra 14.30-ra, utána a nőgyogyimhoz 16.40-re, majd 4D-re 18.00-ra. Kiváncsi leszek, hogy a szerdai méretekhez/súlyhoz képest a 4D-n milyen értékek lesznek, de az tuti hogy rákérdezek a méhszájra és a lepény érettségre ha szerdán a nőci olyan mogorva volt.
Megnéztem, hogy annó ilyenkor már II fokban érett volt a lepény, ennek ellenére azért a 38 hétig kihúztam

zarja: én azzal győztem meg a párom, hogy ha nem apás szülés van, akkor a nagy teremben kell szülni, csak egy lepedővel elválasztva a többi vajúdó, néhány ordító kismamával egyetemben, itt pedig csak mi vagyunk, vihetünk be zenét, kamerát, és a szülésznőn és orvoson kívül senki nem zavar, ráadásul a szülést követő 2 órában a kicsi is velünk lehet, utána már csak üvegen keresztül láthatja. Meg amúgy sem az érkezési hanem az indulási oldalon kell csücsülnie, arcodat törölgetni, kezedet szorongatni, szóval tartani :)
stephie

Ha túlhordjuk a babát akkor biztos, hogy naponta kell menni NST-re. Itt ez a szokás. Tesómék is naponta jártak csak ők a kórházba, mert ők nem fogadtak orvost.

Kakti! Ezt is orvosa válogatja. Nekem arra is az orvosomhoz kell menni. Ezért húzza az embőckém a száját :shock: Az elején 4 hetente jártam, most már 3 hetente a 32. héttől a 36. hétig 2 hetente a 36. héttől hetente. Ez csak az orvoshoz való járás. Az NST az a betöltött 35. héttől először kéthetente majd a 38. héttől hetente majd a betöltött 40. héttől naponta :lol: Nálunk ez a szokás. Úgyhogy fizethetünk mint a katonatiszt :shock:

bellerreni
Eger

ERusverus, ha a klinikára mész az ingyen van. Ha az orvosod magánrendelőjében van CTG és azt akarod igénybe venni, akkor kell fizetni. De ha van a dokidnak, akkor is mondhatod, hogy te a klinikára akarsz járni.
Amúgy a 36.héttől kell majd menni heti 1-szer. Az uccsó héten lehet, hogy 2 naponta kell menni, legalábbis Szegeden, mert most olvasom Renit, hogy náluk más a rendszer..

Anita, neked 2 hetente kell menni a nődokihoz vizsgálatra? Nekem rendesen, havonta kell…nem mondta, hogy sűrűbben kéne…minek menni 2 hetente, nem értem.. :shock: Én 1 hete voltam, aztán kértem időpontot 5 hét múlvára, vagyis január elejére, utána meg majd lát a heti ctg-k alkalmával...

Reni, ja hát, ha túl van a kiírt napon, akkor valóban naponta kell a CTG.
lara

Nekem is még mindig csak 4 hét múlva kell újra mennem. (Talán ebbe az ünnepek is belejátszanak.) Egyébként anyu végig havonta járt (leszámítva az utolsó kb. majdnem egy hónapot, mert azt már kórházban töltötte), illetve 4 hetente jött ki a városból a nőgyógyász, és gondolom, egy-egy kismama miatt, akik már a végén jártak a terhességüknek, nem utazott ki külön, csak ő miattuk.

Kép
erusverus

lara: hát nekem a kiskönyvembe is ami bele van ragasztva a terhesgondozás ott úgy van, hogy a 32-38 szülész szakorvosi vizsgálat 2 hetente. Eddig engem is havonta hívott, de szerintem azért is kell már a 30 héttől is 2 hetente menni, mert ugyebár 1ujjnyira nyitva vagyok és az két vizsgálat között is tovább rövidült a méhszáj. Azt mondta, hogy legutóbb rosszabb volt mint cx 1100
stephie

Köszönöm a szülinapi köszöntőket! Nagyon jól esett! ;)
Férjecském most indult el a városba, ajándékot keresni (végülis még nem késő...) De olyanokat sóhajtozott készülődés közben, mintha foghúzásra indult volna :x

A CTG (cardiotocograph) maga vizsgálati módszer: egyszerre nézi a baba szívét és a méhtevékenységet. Az NST (non-stressz teszt) ennek egy változata, amikor a CTG-t teljes nyugalomban végzik.
Azért az tényleg durva lenne, ha hetente kellene fizetni ezért is.

Anita: Mivel elmaradtak a szülésfelkészítők, teljesen tájékozatlan vagyok. Leírnál nekem néhány dolgot a nyíregyi kórházról (akár privátban)? Mit hogy szokás? Milyen szobák vannak? Mit kell bevinni, mit adnak ott? stb...
Remélem jól sikerül a mai 4D és Levi megmutatja magát! ;)
zuzmooo

zuzmooo: persze , ha nem zavar, hogy az infoim 5 évvel ezelőttiek :)
stephie

Hahó

Jó rég nem írtam már...de olvasni szoktam :lol: :lol:

voltam dokinál én is, minden oké, szépen zárt minden, azt mondta ez nagyon jó 2 gyerek után.
nálunk a méretek: BPD:75 mm, THQ: 69 mm, FL:57 mm
fejvégű a drága és kb 1400 gramm.

doki: engem most is egy hónap múlva hívott. ctg a kórházban lesz hetente és igen a végefelé sűrűbben.

vizesedés: nekem az elsőnél nem volt, a másodiknál a 34. héttől elég brutálisan. nem lehetett vele mit kezdeni. apa papucsát hordtam már a végén :roll: aztán szülés után pár nap alatt kipisiltem.

vérnyomim nekem is alacsony, 100/60 körül. pulzus hol niormális, hol magas. volt már 100 körül is.

kisgyerekesek. hát tényleg fárasztó lehet mellettük. nekem már nagyok 5 és 7 évesek, de anno nekem is itt volt a kis 1,5 évesem...

én még jövő hét szerdáig dolgozom, aztán szabi......furcsa lesz, bár most a karácsony miatt lesz mit csinálni..

Zuzmoo
Boldog szülinapot:)

Zarja
nekem bent volt a férjem mind2-szer. először eléggé sápadt volt...pedig 2,5 óra alatt megvolt az egész, még egy infulziót se kötöttek be.de azt mondta nekem könnyű volt, mert én fekhettem, neki meg állnia kellett :shock: :lol:
másodszor hosszabb volt és éjszaka, így elaludt a drága, amíg én vajúdtam :shock: :shock:
most nem tudom hogy lesz, ha le tudjuk paszzolni a fiúkat és beengedik a kórházba, akkor jön.

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

szerintem egyébként jó hogy bent volt, mert annyira feledhetetlen pillanat, amikor megszületik a bébi.....bőgött is rendesen:)

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Szerintetek ez jó lehet? Nekem az állítható lábközötti rész a furcsa, bár pont ezért sokáig használható. (800Ft lenne)
Kép
zuzmooo

Sziasztok!

Na, én is jól beparáztattam magam most, ahogy néztem a babáitok méreteit, juti, meg pammut, kb egyidősek vagyunk, a Berci mégis kisebb :( Valami baja lehet? Főleg a lába rövid :(

BPD 73mm
OFD 88 mm
AC 240 mm
FL 53 mm

MOst aggódok :(, mindenki előbbre jár, mint ahogy eredetileg gondolták, mi meg egyre jobban lemaradunk... :(

boruska

Boruska: ne aggódj! A fiúknak általában rövidebb a lábuk ;)
zuzmooo

Anita, így már értem!

Apuka a szülőszobán: a második szülésnél még haszna is volt, hogy apa bent volt, mert olyan gyorsan jött a baba kifelé, hogy a szülőágyat sem volt idő összeszerelni, igy ő fogta a lábam.

Bori, az UH-s méréseknél szerintem teljesen pontosan nem lehet megmérni semmit. 73 vagy 76 mm, ott az a 3 mm annyira picike távolság, hogy egy leheletnyit arrébb húzza a kezét az orvos és máris 78 mm lesz, olyan pici mozdulatok ezek, nagy a mérési pontatlanság. Meg az egy dolog, hogy egy idős vagy Pammuttal meg Jutival, de pár nap eltérés okozhat pár milli különbséget. Ne aggódj, ha 66 mm lenne a BPD, akkor aggódhatnál, de 3 mm ide vagy oda az gyakorlailag nem különbség! Ha gond lenne, az orvos is mondta volna!
lara

köszi zuzmoo - apja mondjuk pont egy gólyalábú...

Ja, amúgy Isten éltessen, elfelejtettem!!! :oops:

boruska

Csuppancs: SEGÍTSÉÉÉÉG! Begyúrtam a mézest és egy ragacsos massza lett az egész, nem állt össze. :( Mit rontottam el? Mit csináljak?
zuzmooo

csuppancs, tedd hűtőbe, ha melegen kavarod össze (ált. úgy szokták) lehet túl ragacsos!

boruska

vagyis zuzmoo - tök vagyok :)

boruska

Csajok! Mitől fájhat a gyomorszájam? Nem savam van, hanem csak úgy fáj. Most ettem egy szendvicset, egy picit jobb, de nem tudom mi történhetett. Lehet a kenőmájas mert reggel azt ettem. :shock:

Éjjel felébredtem és ugye nem tudtam visszaaludni. Babócka is helyezkedett meg olyan éhes lettem mint a farkas, mondom ne máááá, hogy ki kelljen mennem éjjel enni úgyhogy lebeszéltem magam róla és végülis bő egy óra plafonnézegetés után elaludtam. Szép lesz majd éjjel is kijárkálni enni :shock:

bellerreni
Eger

zuzmooo: írtam neked szép hosszú privit a kórházról :)
stephie

Korai volt a pánikom. Én is arra gondoltam, hogy bedobom a hűtőbe. Őssze is állt, csak kicsit lágy. Az első adag meg is sült :D

Anita: köszi! rögtön olvasom, csak nem merem otthagyni a sütit
zuzmooo

Reni: lehet azért fáj, mert éhes voltál, nem ettél, és a gyomorsav meg basztatja a gyomorszájadat:.......én egész éccaka nem aludtam babo a seggét nyomkodta fel a gyomromba, 3szor hánytam gyomorsavat emiatt, ráadásul reggel 7re mentem vérvételre éhgyomorra, 9kor be is hivtak.... már boldog-boldogtalantól levették a vért, miu kismamák meg szorgosan várakoztunk a paraván mögött, mondván a nyugdíjasok, tudjuk nem érnek rá, mi viszont igen.... :evil: :evil: :evil: :evil:

Edit

Kép
ézsóné

Asztapasztaaaaaa,most nézem 33 hetesek vagyunk 8) 8) 8) 8)

Edit

Kép
ézsóné

Ja, és de paraszt vagyok, Zozmoooooooooo NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Edit

Kép
ézsóné

Bocsi, Zuzmo :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: nem Zozmo :oops: :oops: :oops: :oops:

Edit

Kép
ézsóné

Sziasztok,

Zuzmoo, Boldog Szulinapot!

Kokonya, uh el sem tudom kepzelni, milyen lehet kicsi gyerek mellett babat varni, en meg a haztartasi feladatokat is beosztom, mert folyton faradt vagyok, szoval minden tiszteletem a tied es a kisgyerekes babat varoke.

Zarja, biztos nem egyszeru amikor mindkettotknek rossz napja van, de a pasik egyszeruen csak magukra tudnak gondolni ilyenkor es nagyon sajnalni kell oket, kulonben morcosak lesznek... De gondolj arra, hogy szeret teged es hogy babat vartok es minden rendben lesz. Minden rossz napnak vege egyszer.

Egyebkent mi is ugy beszeltuk meg, hogy ember vajudasnal bent lesz, aztan kimegy, mert tuti elajulna...

Jo nektek, hogy ilyen sokat neznek titeket. Itt nem foglalkoznak semmivel. Nagyon rossz a kikmama gondozas. Probalok nem panikolni miatta, de nem konnyu nem gondolni ra, hogy otthon hanyszor megvizsgalnanak, itt meg eszukbe sem jut...

Kép

Kép
editmk

Bori

ez simán lehet tényleg mérési pontatlanság is.
pl 1 hónapja még egy héttel nagyobbnak mérték, február 17 lett a dátum, most meg febr 23.
egyébként én elég magas vagyok, meg ha jól tudom Pammut is.
lehet hogy hosszúcombú lesz a macám :lol: :lol:

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

ktc: Én is elkövettem azt a hibát, hogy megnéztem a januáriaknál a babát. Nagyon édes, de olyan kis horpadt. :( Biztosan minden rendben lesz vele, de mondtam, hogy nem akarom Barbust ilyen kis elesettnek látni. Ez most nekem segített, hogy még legalább 1 hónapig bent tudjam tartani. Remélem. Akkor jövőre a mostani szülőszobások lesznek a csecsemősök, vagy ők mennek a terhes patológiára?

kakti: Én is már 6 előtt felébredtem a gyerek mocorgása miatt. Nekem is rég csinált már ilyet. Este meg még 11-kor nem aludtunk.

zuzmoo: Boldog szülinapot!

bellerreni: Én ma reggel 6-kor keltem úgy, hogy majd éhen haltam.

Azt tudom, hogy nálunk a ctg 4000Ft a dokinál és ha jól tudom az utolsó héten meg már nem kell fizetni. Szabó dokisok: Így van? Jól tudom?
vicky79
Budapest III. kerület

Edit! Uhh én biztos kiakadtam volna a vérvétel miatt. Nem tűröm az ilyesmit. Ha már nem veszik előre a kismamákat akkor legalább érkezési sorrendben csinálják... :x Ettem reggel egy kenőmájasos zsömit ezért nem értettem a dolgot, de akkor lehet a kenőmájas nem tetszett a gyomromnak :roll:

bellerreni
Eger

Zuzmoo: elég űrhajós kinézete van, szerintem előre felesleges megvenned, ha tényleg nem tudod kiskádban fürdetni és ez gyakorlatban beigazolódik, akkor ráérsz beinvesztálni.

Zuzmoo: Boldog születésnapot! Jövőre már úgyse ez lesz a legfontosabb szülinap az életedben :)

Boruska: halálba fogunk irigyelni az átüvöltött és így álmatlan éjszakák után mikor írod, hogy te csak pisilni keltél fel 4-5-ször. Nyugi, benn nem marad, és mire megszületik itt mindenki már meg tudja veled osztani a gyakorlati tapasztalatát. Irigylésre méltó helyzetben vagy.

Utolsó hetek: hát állítólag 36. héttől hetente a 38. héttől kétnaponta akar látni a turkász :( Nem örülök. De legalább ingyért van. Viszont a jó, hogy 36. héttől hetente kétszer van NST és a szülésznőm ragaszkodik hozzá, hogy azt már ő csinálja, persze benn Pécsen a Megyei kórházban, és fizetnem se kell érte. Legalább kicsit összeszokunk a szülésznővel is. Most már több irányból hallottam, hogy naaagyon jó, szereti az alternatív szülőszobát, alternatív fájáscsillapítást és hogy iiigen jó gátvédelemben. Az első szülős kismamák 50%-a gátmetszés nélkül szül nála. Ez jól hangzik. Sőt most már tuti, hogy a Zsolti nem jön be, viszont akkor a dúlához ragaszkodom, és ők már segítettek együtt szülésnél.

Ennek a marha sok víznek azért hatása is van, éjjel nem is tom hányszor mentem ki pisilni. De már csak azért nem emlékszem rá, mert félálomban kimentem, aztán vissza az ágyba. Még rendesen fel sem ébredtem. Nem tom, ha nem vagyok dühös a Zsoltira, és nem mar a lelkiismeret furdalás, akkor tök jókat alszom mélyen és sokat.

Gyomorsav: Pammut azt mondta, hogy tudni fogom mi az, ha jön. Eddig még nem jött. Bár szilárd meggyőződésem, hogy ez a vegaságom következménye, mert ugye a hús az egyik legnehezebben megemészthető étel, ahhoz meg marha sok gyomorsav kell. Mivel nem eszem húst (ok, néha a Zsolti kedvéért, de nem érzem utána igazán jól magam) eléggé elszokott tőle a szervezetem, ezért – szerintem – kevesebb gyomorsavam is termelődik. Egyelőre lekopogom, örülök neki.

zarja

Reni, nem vagy egyedül az éjszakai éhségrohammal. :) Én már nem egyszer betoltam egy-egy Túró Rudit, joghurtot vagy egy-két szelet sült tököt. Ha éhes vagyok, ennem kell, nem bírom megállni. Legalább egy-két falatot...

Judy, tényleg elsírta magát a párod a szülésnél? Ez olyan aranyos! :) Remélem, a férjem is bejöhet majd, és közösen élhetjük át ezt az élményt (és nem rémül meg; most még nagyon bátor és határozott, azt mondta, ha lehetne, a császárnál is bent lenne)!

Kép
erusverus

Azta kutya meg a macska fáját. Nagyon fáj a gyomorszájam :cry: Mi a fenét csináljak. Egyértelműen nem savam van. Tudom milyen az amikor savam van és ez nem olyan. Egyszerűen fáj a gyomorszájam. :cry:

bellerreni
Eger

hajnalban már éhes voltál, és nem ettél, én arra gondoltam!!! ilyenkorra készits kekszet, vagy nápolyit ágy mellé, és párat rágcsálj el! Egyre feljebb kerül a gyomrod, visszafolyik a gyomorsav, és sajna nagyon szarul tud lenni az ember lánya....

Edit

Kép
ézsóné

Reni: üdv a klubban! A pocaklakod helyezkedett ugy, hogy nyomja fel a gyomrod, és bizony az cseszettül tud fájni.... mindennapos tapasztalat! :shock: :shock: :shock: :shock:

Edit

Kép
ézsóné

Boruska Nézed meg a babád méreteit itt: http://www.hotdog.hu/magazin/magazin_ar ... _id=466880

Teljesen benne van a tartományban. Van 150 cm-s és 2 méteres ember is, miért lennének a babák tök egyformák? :D (mi 180 cm-ek vagyunk és a 12 hetes UH-n a babát még 1 héttel öregebbnek nézték, azóta fiatalítottak rajta :lol: ).

Lara Én a pihenőszéket 5000 ft+posta ütöttem le. Van olcsóbb is meg drágább is. Zenélős, rezegős engem nem hatott meg :D . Nagyon klassz Chicco-s meg Pierre Carden-es széket is hírdetnek, ennek a színe tetszett meg.
UH-n nálunk sajna súlyt nem becsülnek, képet sem adnak. Csak azért láttam Levit a monitoron is, mert az én dokim volt. (Meg a szonográfus hölgy szokott még kedves lenni nagyon.)
Nálunk mákosguba: kifli (legfinomabb a vajaskifli) kicsit szikkaszt, fölkarikáz. Tejet megforral, vaníliás cukrot bele, ebbe mártani tésztaszűrőben a kiflit, lecsöpögtet kicsit, rá a jó sok cukros mák. Kész. Tömény és finom :D .
pammut

Edit! Ne mááááár! Ez komoly? Basszus de nagyon fáj :cry: Ha eszek akkor kicsit jobb, most egyek állandóan :oops: Most ettem egy kis levest, most jobb. Pedig totál nem olyan érzés, mint amikor savam van. :shock:

Mákosguba. Én tegnapelőtt csináltam annyi különbséggel, hogy én csak ráöntöm a vaníliás cukros tejet, mert én úgy szeretem ha tocsog, de amúgy ez a recept nálunk is :lol: Az embőc még néha megspékeli egy kis mézzel is :roll:

Uh: Súlyt még nálam sem becsültek. A dokibácsi aszondta, hogy az úgysem biztos. Baba jól van, kismama jól van ez a lényeg. Majd meglátjuk, hogy mekkora ha kibújik. Egyedül annyit mondott, hogy most nagyobb a koránál szerinte nagy baba lesz. Ennyi.

bellerreni
Eger

Reni: próbálj nyújtózkodni felfele

zarja

Erusverus:)
inkább meghatódott. könnybelábadt a szeme :lol: :lol: :lol:
de tényleg az szerintem olyan megható amikor megszületnek. hüp-hüp....pedig én aztán bazira realista vagyok :lol: :lol:

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok!

Zuzmoo, boldog szülinapot! :D Bár, szerintem én lettem az utolsó a sorban.

Az éjszakát nekem sem sikerült alvással tölteni, sehogy sem kényelmes, ha meg oldalra fekszem, addig nyomkod a gyerkőc, míg hátra nem fekszem. Félek is mindig, hogy azért nyomkod oldaltfekvésben, mert agyonnyomom szegényt. Háton nem jó sokáig, mert megfájdul a derekam, meg amúgysem tanácsos ugyebár. Délelőtt aludtam egy órát, de semmire sem volt elég. :shock:

Nálam ez a gyomorfelnyomás úgy néz ki, hogy annyira fent van, hogy amikor iszok pl. tegnap este vizet, és utána vagyok olyan hülye, hogy fekvőhelyzetbe helyezem magam, akkor folyik is vissza a torkomba. Szóval evés-ivás után szigorú álló-ülő helyzet! :lol:

Az én férjem nagyon sírós fajta, ha olyan a helyzet. Még egy filmen is meg tud hatódni, mint egy lány. Szóval én számítok sírásra tőle. :wink:

Kép
zsizell

nos igen, ez nekem is volt múlt héten, hogy visszafolyt a cucc a gyomromból. brrrrr. pont a gyerkőcöket fürösztöttem és lehajoltam......
még jó hogy nem hánytam le őket :lol: :lol: :shock: :shock:

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

na megyek, 7végét a céges üdülőben töltjük, én meg itt netezek pakolás helyett...

jó 7végét

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Na igen, az első hányásom nekem is egy hete történt meg a terhességem alatt. Hajat mostam (volna) kádbahajolós helyzetben... :?

Kép
zsizell

Jajjjjj csajooook! Most látom, 30-as vagyok!!! Juppiiii!!!! 8)

Kép
zsizell

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?