Zuzmoo: elég űrhajós kinézete van, szerintem előre felesleges megvenned, ha tényleg nem tudod kiskádban fürdetni és ez gyakorlatban beigazolódik, akkor ráérsz beinvesztálni.
Zuzmoo: Boldog születésnapot! Jövőre már úgyse ez lesz a legfontosabb szülinap az életedben
Boruska: halálba fogunk irigyelni az átüvöltött és így álmatlan éjszakák után mikor írod, hogy te csak pisilni keltél fel 4-5-ször. Nyugi, benn nem marad, és mire megszületik itt mindenki már meg tudja veled osztani a gyakorlati tapasztalatát. Irigylésre méltó helyzetben vagy.
Utolsó hetek: hát állítólag 36. héttől hetente a 38. héttől kétnaponta akar látni a turkász
Nem örülök. De legalább ingyért van. Viszont a jó, hogy 36. héttől hetente kétszer van NST és a szülésznőm ragaszkodik hozzá, hogy azt már ő csinálja, persze benn Pécsen a Megyei kórházban, és fizetnem se kell érte. Legalább kicsit összeszokunk a szülésznővel is. Most már több irányból hallottam, hogy naaagyon jó, szereti az alternatív szülőszobát, alternatív fájáscsillapítást és hogy iiigen jó gátvédelemben. Az első szülős kismamák 50%-a gátmetszés nélkül szül nála. Ez jól hangzik. Sőt most már tuti, hogy a Zsolti nem jön be, viszont akkor a dúlához ragaszkodom, és ők már segítettek együtt szülésnél.
Ennek a marha sok víznek azért hatása is van, éjjel nem is tom hányszor mentem ki pisilni. De már csak azért nem emlékszem rá, mert félálomban kimentem, aztán vissza az ágyba. Még rendesen fel sem ébredtem. Nem tom, ha nem vagyok dühös a Zsoltira, és nem mar a lelkiismeret furdalás, akkor tök jókat alszom mélyen és sokat.
Gyomorsav: Pammut azt mondta, hogy tudni fogom mi az, ha jön. Eddig még nem jött. Bár szilárd meggyőződésem, hogy ez a vegaságom következménye, mert ugye a hús az egyik legnehezebben megemészthető étel, ahhoz meg marha sok gyomorsav kell. Mivel nem eszem húst (ok, néha a Zsolti kedvéért, de nem érzem utána igazán jól magam) eléggé elszokott tőle a szervezetem, ezért – szerintem – kevesebb gyomorsavam is termelődik. Egyelőre lekopogom, örülök neki.