köszönjük a bókokat, bezsebeltük!
képzeljétek tengap voltunk a mikulsáházban és megnéztük az ország karácsonyfáját. nagyon élvezte boti, azt hittem, hogy kicsi még hozzá, de tetszett neki. meghúzta a miki szakállát és rángatta a rénszarvast (én rémszarvasnak hívtam kicsinek, annak van értelme
) ült a télpaó ölében és csomagolással együtt ette a szaloncukrot
arra gondoltam lányok, hogy jövőre azért már mindenkinek nagyobb lesz a babucija, kivéve angyal 2-t és kislalit, akkor ott találkozhatnánk,aki fel tud jönni pestre, azzal. volt pálinka kóstoló is, vettem az uramnak cigánymeggy pálinkát és almapáleszt, majd szilveszterkor megisszuk, mert csak kis üveggel volt már, későn értünk oda. mondjuk nekem ,aki kb 3 éve ittam utoljára, bitzos elég lesz, főleg ha haza kell rohanni botihoz, rálehellek és viszaalszik.
laar!
örülök, hogy mira jobban van, ha legközelebb poci baja van, akkor inkább főtt krumplit és répát adj neki, hasmenésre jó a banán és az alma.
angyal!
örülök, hogy kisangyal2 jól van, hát eszerke is saját akarattal rendelkezik ,az tuti. gondolm az apuci is el van tőle ájulva. kíváncsi leszek, hogy mit fog szólni a kistesóhoz. anyud hogy van?
daniella!
tök cuki a lexi, napról-napra változik a szájtartása és a mimikája miatt most látom benne anyukádat is, ezáltal téged. előző képeken tiszta apja lánya volt , de most nem mondanám konkrétan ezt.
lucám!
én csak első adagot kaptam a kari dalokból, kaphatok még? botinak nagyon tetszik, fülhallgatón hallgatja.
bibócska!
kislali mit kapott mikire? család mit szólt, hogy pöcsös?
swidi!
idén nem öltöztetik be alexet? gondolm kint tök jó ruhák vannak ilyenkor. előző évben olyan helyes mikulás volt, neki jó volt, mert ő kitöltötte a mikiruhát, botira kicsit nagy.
nofi!
kérdésedre válaszolva, de sajos cukorbeteg apu, de nem veszi komolyan. időskori cukor és nem szedi rá a gyógyszert és nem is eszik 5x, bezzeg a rohadt cigig nem felejti el.
nekem is kellene egy kis lelkesedés karira, de annyi dolgom van még addig és nincs is nagyon időm semmire, remélem azért szép lesz a lakás, bár sajnos a díszítéshez sincs tehetségem, más olyan szépen fel tudja díszíteni a karifát, én egyféle képpen tudom .
lányok küldök egy képeket a tegnapi mikiházról az ország karifája nagyon szép, kár ,hogy este gyújtották meg a fényeket.
petrám!
küldtem haveromnak horgászos kisfilmet, megnézte? gondolom sok a dolgod, hogy nem jössz, de azért várjuk az ötleteket. majd mailban kérek tőled recpeteket.
grácus!
jók a képek, figyu, én is orchidea mániás vagyok, kaptam egyet az uramtól szülinapomra (július) és kb 2 hete virágzott le, ilyen sokáig bírta, most mit csináljak vele? fog még virágozni? nagyon különleges volt, fehér és sárga csíkos virágok voltak és mindkét száron fürtökben lógott a sok virág. ja és volt köztük, amiben volt lilás beütés is.
ja ez körkérdés. elfogyott boti tápszere, drnő azt mondta menjen a 3,6%-os tej vagy házitej. azt ugyanúgy kell neki adni, mint a tápszert? az kajának számít vagy folyadéknak? éjjel is eszek boit 3 dl tápszert, most akkor 3dl tejet adjak neki? a jóéjszakát pépet is le kell cserélnem, akkor mit adjak neki kakaót? de az meg roncsolja a fogakat, azt azért nem akarok adni csak reggel pohárból. olyan szépek a fogai, nem akarom, hogy fekete csonkok legyenek a helyén.
rágni még nem tud, nincsenek rágó fogai, h a fenébe adjak neki kenyeret felvágottal? tisztára nem értem most én ezt a kajálás dolgot. rágjam meg helyette, mint nagyszüleink?
Boldog mikit mindenkinek!