Új privát üzeneted érkezett!

laar!
csecsemőknél természetes a gyakori széklet, volt olyan nap, hogy boti 6x7 szer kakilt. adjál neki bátran, meg kell szoknia a kis gyomruknak, teljesen természetes. nekünk sokat volt zöld kakink, hiába zabás volt a gyerek, sok volt az emésztetlen dolog, kaját soha ne vonj meg tőle! visszafelé ne haldj kajálást illetően. nyugodtan kevered össze neki babapiskótával és háztartási keksszel a gyümit és úgy add oda, mivel a lisztes ételek beveztése jó, ha korán elkezdődik, nem lesz lisztérzékeny. ez egy tanulmány eredménye, nem én találtam ki.

este adjál neki jóéjszakát pépeket, nekem a vaniliás milupa vált be, imádta boti, most utolára sinlac nevűt írt a doktornéni, szentjánoskenyeres, 4 hós kórtól adható, az is tuti, jó nagy adag. gyümölcsbe is rakhatod.

sárga kaki jó, híg széklet is természetes, valszeg a sütőtöktől sárga, de jobb, mint a zöld, nincs túletetve. amúgy is mira is tápos gyerek, ők edzettebbek :lol:

boti étrendje 6 hósan: reggel tápszer, tízórai gyümölcs (dúsítva, mert soványka volt babapiskótával, kekszel, rizzsel, stb) ebéd rendes bébiétel korának megfelelő, uzsi lsd tízórai, vacsi jóéjt pép. ezek mellett 6-7 kaki, ja éjjel is evett tápszert 2x! de ő kisebb adagokban ette a tápot, mert kihányta, ha többet kapott. kb 150 volt az adagja.

szerintem semmi baja mirának, a bébiételektől amúgy sem szokott nekik bajuk lenni. azért javasolják inkább azt, mint, hogy te főzz. azt ráér az ember 1 éves kora után.

no para! minden ok!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

ja a mecsek bébi már szerintem nem jó neki. hippes teákat add vagy a milupa instantot.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok Lányok!

Lucám: Nagyon köszi mégegyszer a karácsonyi dalokat, olyan aranyos vagy, hogy küldöd őket. Most épp Delhusától a "Hallod a harangok hangját" címűt hallgatom, már vagy ötödször és közben hangosan éneklem :D :D :D , imádom ezt a dalt!!!!
Az nagyon szuper, hogy 1 éves koráig tudtad szoptatni Tamást, én is szeretném eddig mindenképp Alexát, de ha lehet, persze tovább is. Majd meglátjuk.

Laar: Etnának teljesen igaza van, ez a napi többszöri kaki teljesen normális, főleg a hozzátáplálás miatt. Alexánál is sokszor van napi 4-5 kaki, de a 3 minimum, van, hogy minden evés után van. Sütőtököt nyugodtan ehet, attól aztán semmi baja nem lesz. Sajnos Alexa nem szereti. És abban is igaza van Etnának, hogy visszafele nem szabad haladni a kajáztatásban. Persze az más, ha elrontja a gyomrát vagy hány mondjuk, ilyen nálunk is volt, akkor koplaltattam Lexit és inkább csak anyatejet kapott aznap, nálatok ilyenkor indokolt több tápi.
Házzal hogy álltok? Mi készül most?

Etna: Köszi a Boti képeket és videót, nagyon édes rajtuk, ügyesen megy már és milyen nagy kópé! :D Azokon a képeken, amikor lefotóztad alvás közben, azokon olyan, mint egy kis angyal! Nagyon szép az arcocskája és azok a hosszú szempillák....Ragadni fognak majd rá a csajok! :)

Alexa szerencsére ma már jobban van, tegnap még 39 fokos láza volt, éjjel is mértük neki, de ma már csak hőemelkedése van és a kedve is jobb. Remélem, most már kikeveredünk ebből a betegségből!
Nagyon szép 7végét kívánok nektek, hoztam néhány fotót is!
Ja és mindenkinek BOLDOG MIKULÁST kívánok!!!!

Kép

Kép
daniellla

És most jöjjenek a fotók: [img]

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 9.3193.jpg[/img]

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
daniellla

mégegyszer :)

Kép

Kép

Kép
daniellla

Sziasztok!

Luca: a megfejtés a diódaráló :D

Grácus: tök jók az új képek fent az iwiw-en :D

Etna: megnézetem a videókat :D meg a képeket :D milyen nagy már ez a kis fiatalember :D Biztos valami táncos lesz belőle!

Most hirtelen ennyi!

Pusza

Kép
Kép
arte

Sziasztok!

MIndnekinek boldog Mikulast! GYors leszek, mert ugy hallom eszterke magyaraz, es szeretnem kihozni, hogy lassa az ajandekokat, amiket tegnap keson hozott "keresztapu Mikulasa". Kivancsi vagyok ezekhez mit szol majd.
DOkinal is voltam. Igen, minden rendben van hala Istennek, es hogy ne szoljam el magam a barna is ugy latszik elmult. TEgnap meg volt az elso vukk, de csak ugy hirtelen, epp kimentem a wc-re es csak ugy jott. Remelem tobb nem lesz. Az is lehet, hogy ez a torokspray valtotta ki, hat van egy ize. Kicsit piros volt a torkom es ezt irta a dokino.
Oltassal kapcsolatban is megkerdeztem, anyukam is megkerdezte az o dokijat. Mindketten hatarozott nemet mondtak. Es nallunk mar sorra derulnek ki hogy a sajnallatos halal eseteknek vagy mas betegseg is oka volt, vagy a hirek ellenere egyaltalan nem volt a szervezetben H1N1. Szoval tovabbra sincs eszembe beadatni magunknak. MOndta hogy esetleg apanak lehet egy ilyen altalanos influenza ellenit, hogy jar tobbet a varosban, emberek kozott. EGyebkent lattatok az esti hirekben a sracot, aki az oltas ellenere is megkapta es eleg durva allapotban van, hat ennyit errol, de ez csak az en velemenyem.

Lucam, hat egyertelmu a diodaralo. NAgyon edes, es ugyes, hogy ilyen hosszut kimond. Szoktuk nezni minimaxon az eperke meset, ezt most nallunk a nagy szam, hogy folyto mondja, mert ezt mar regebb ota tudja. Mamikad jol van?

ETnam, koszi a sok otletet nagyon tetszettek. Boti tunderi mikulas.

Daniella, Alexa is ilyen csajos lesz meglasd. Elvezd ki amig ilyen nagyon baba. Nekem mar ugy tunik, hogy Eszter olyan nagy lany, es nem az en kicsike babam. KOszi hogy gondoltal penteken ram:) Jol esik. Nagyon szepek a kepek. Olyan edes kis kerek arcu baba Alexa, es mar nagyon szepen ul, szep egyenesen, ugyesen tartja magat gratulallok! Eszter nagyon szereti a lovakat, ugyhogy mindenkepp valami hintalo felet fog kapni, ami plussbol van, de fa az alja olyat neztem aztan meglatjuk, de annyira oda van, hogy tegnap mikor meglatta a boltba, ugy sirt, es potyogtak a konnyei, hogy a szivem majd megszakadt. Dehat ki kell varja a karacsonyt. Addig remelem osszehozzuk a ravalot is:)

Nofi, nagyon jo dolgotok lesz, enis szivesen elmentem volna veled. De csak kapcsolodjatok ki kettesben.

Eszterkem tollunk egy uj szep nagy autos ulest kapott. HAt latnotok kellett volna, ugy ult mint egy barono. Es fogdosta es nezte korba, hogy mi ez a szep kenyelmes tron. Mert pont ugy ul benne. NEmis gondoltam, hogy meg tetszeni is fog neki, mert muszalybol vettuk, a masik mar nagyon kicsi volt.

Suzy meg neked akartam irni, hogy nagyon orulok, hogy edesanyad jobban van. Imadkozom, hogy eros legyen, es jol viselje majd a nehez kemoterapiakat. Legyel mellette, e svigyazz magadra. SOk vitamin, es kezmosas, es minden rendben lesz. Aki beteg, elkohinti magat, kuld dokihoz:) Puszillak!

Nah jp, nem untatlak tovabb titeket! ALdott napot! Puszi mindnekinek!

Kép
Kép
a.angyal88

Sziasztok!

Boldog Mikit mindenkinek!

Szerencsére helyrejött a pocikánk, valószínű, h az egy napos táp kúra tett be és azért volt nagyon folyós, és citromsárgás a kakink.Tegnap már ette a gyümit, és utána már rendes széklete volt.

Daniella!
Sajna vmi oknál fogva nem tudtam megnézni a macis videót:(

Etna!
Nagyon kis édes ebben a ruhácskában Boti, jól áll neki a piros.

Angyal!
Örülök, hogy minden rendben vagy, és a barnázás is elmúlott, csak így tovább..puszika..

Csajszik!
Mindig elfelejtem megkérdezni!Végül is mi lett a mi babás tablónkkal?

puszika mindenkinek

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

köszönjük a bókokat, bezsebeltük!

képzeljétek tengap voltunk a mikulsáházban és megnéztük az ország karácsonyfáját. nagyon élvezte boti, azt hittem, hogy kicsi még hozzá, de tetszett neki. meghúzta a miki szakállát és rángatta a rénszarvast (én rémszarvasnak hívtam kicsinek, annak van értelme :lol: ) ült a télpaó ölében és csomagolással együtt ette a szaloncukrot :roll:

arra gondoltam lányok, hogy jövőre azért már mindenkinek nagyobb lesz a babucija, kivéve angyal 2-t és kislalit, akkor ott találkozhatnánk,aki fel tud jönni pestre, azzal. volt pálinka kóstoló is, vettem az uramnak cigánymeggy pálinkát és almapáleszt, majd szilveszterkor megisszuk, mert csak kis üveggel volt már, későn értünk oda. mondjuk nekem ,aki kb 3 éve ittam utoljára, bitzos elég lesz, főleg ha haza kell rohanni botihoz, rálehellek és viszaalszik.

laar!
örülök, hogy mira jobban van, ha legközelebb poci baja van, akkor inkább főtt krumplit és répát adj neki, hasmenésre jó a banán és az alma.

angyal!
örülök, hogy kisangyal2 jól van, hát eszerke is saját akarattal rendelkezik ,az tuti. gondolm az apuci is el van tőle ájulva. kíváncsi leszek, hogy mit fog szólni a kistesóhoz. anyud hogy van?

daniella!
tök cuki a lexi, napról-napra változik a szájtartása és a mimikája miatt most látom benne anyukádat is, ezáltal téged. előző képeken tiszta apja lánya volt , de most nem mondanám konkrétan ezt.

lucám!
én csak első adagot kaptam a kari dalokból, kaphatok még? botinak nagyon tetszik, fülhallgatón hallgatja.

bibócska!
kislali mit kapott mikire? család mit szólt, hogy pöcsös?

swidi!
idén nem öltöztetik be alexet? gondolm kint tök jó ruhák vannak ilyenkor. előző évben olyan helyes mikulás volt, neki jó volt, mert ő kitöltötte a mikiruhát, botira kicsit nagy.

nofi!
kérdésedre válaszolva, de sajos cukorbeteg apu, de nem veszi komolyan. időskori cukor és nem szedi rá a gyógyszert és nem is eszik 5x, bezzeg a rohadt cigig nem felejti el. :twisted: nekem is kellene egy kis lelkesedés karira, de annyi dolgom van még addig és nincs is nagyon időm semmire, remélem azért szép lesz a lakás, bár sajnos a díszítéshez sincs tehetségem, más olyan szépen fel tudja díszíteni a karifát, én egyféle képpen tudom .

lányok küldök egy képeket a tegnapi mikiházról az ország karifája nagyon szép, kár ,hogy este gyújtották meg a fényeket.

petrám!
küldtem haveromnak horgászos kisfilmet, megnézte? gondolom sok a dolgod, hogy nem jössz, de azért várjuk az ötleteket. majd mailban kérek tőled recpeteket.

grácus!
jók a képek, figyu, én is orchidea mániás vagyok, kaptam egyet az uramtól szülinapomra (július) és kb 2 hete virágzott le, ilyen sokáig bírta, most mit csináljak vele? fog még virágozni? nagyon különleges volt, fehér és sárga csíkos virágok voltak és mindkét száron fürtökben lógott a sok virág. ja és volt köztük, amiben volt lilás beütés is.

ja ez körkérdés. elfogyott boti tápszere, drnő azt mondta menjen a 3,6%-os tej vagy házitej. azt ugyanúgy kell neki adni, mint a tápszert? az kajának számít vagy folyadéknak? éjjel is eszek boit 3 dl tápszert, most akkor 3dl tejet adjak neki? a jóéjszakát pépet is le kell cserélnem, akkor mit adjak neki kakaót? de az meg roncsolja a fogakat, azt azért nem akarok adni csak reggel pohárból. olyan szépek a fogai, nem akarom, hogy fekete csonkok legyenek a helyén.
rágni még nem tud, nincsenek rágó fogai, h a fenébe adjak neki kenyeret felvágottal? tisztára nem értem most én ezt a kajálás dolgot. rágjam meg helyette, mint nagyszüleink? :P

Boldog mikit mindenkinek!

Kép

Kép

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!

Boldog Mikulást mindenkinek!!! Kép

Daniella Alexa nagyon aranyos szép kislány!!

Angyalom örülök, hogy jól van a pici és, hogy a barnázás is elmúlik már. A vukkot sajnálom.

Arte köszi :lol: hogy sikerült a vizsga?

Laar örülök, hogy Míra jobban van.

Etna: ha elszárad a virágszár csak akkor vágd le mert alvó rügyból még hozhat virágágat vagy egy új növényt. Idő kérdése és majd újra virágozni fog. Nekem kb. 5 orchim hoz virágszárat.

Remélem mindenki jól van!

Na mit hozot nekem a Mikulás?? :lol: Ma reggelre megjött a miki kezd alakulni a ciklusom az előző 39. napos volt a mostani meg 36. napos. :lol:

Puszi!

Kép
grácus

Sziasztok Lányok...

Csak gyors bekukk...

B O L D O G M I K U L Á S T M I N D E N K I N E K!

Etnám, komoly gondban vagyok, az APEH nagyon-nagyon-nagyon csúnyán rám szállt, csütörtök-pénteken tiszta gyomorgörcs és ideg voltam, amíg nem tudtam időt nyerni... Nem tudom, hogy tudok majd eleget tenni a megbeszélteknek, tanácstalan vagyok. :-(

Most megyek, puszilok mindenkit: Nofi

nofertiri

Sziasztok!

Csak egy gyors kis bekukkantás.

Angyalom: Nagyon örülök, hogy minden rendben volt a dokinál, ezek igazán jó hírek!!!!!! Vigyázz magadra! Vukot sajnálom, remélem, nem lesz sűrű vendég nálad! Istenem, Eszterke milyen édes lehetett, ahogy sírt szegényem, gondolom, majdnem megszakadt érte a szíved, na de annál nagyobb lesz mad az öröme, ha meglátja a karácsonyi ajándékát! :)

Nofikám, Grácus: Hatalmas drukkok mennek nektek a köv. hónaphoz!!!!! ++++++++++++

Laar: Itt van a macis videó linkje.

http://www.youtube.com/watch?v=rrVu2_kLZz4

Alexánál úgy néz ki, hogy a 3 napos láz volt a ludas, most szépen ki is jöttek rajta a piros pöttyök, ahogy a dokinénink jósolta. Azt mondta, ez 2 nap alatt lemegy. Viszont még mindig hőemelkedése van szegénykémnek, úgy szeretném már, ha meggyógyulna... :(

Puszi lányok, jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
daniellla

Jééééééé....magától "visszajött" a vonalzóm......????? :D :D :D

Kép

Kép
daniellla

Lányok!

Ahogy olvasgatok itt a Babaneten, látom, hogy a Nők Lapjához hasonlóan, itt is több topic zárt lett már. Tehát külsősök nem olvashatnak, írhatnak bele, csak a régi tagok. Szerintem ez nagyon jó ötlet! Mit gondoltok erről? Ne legyünk mi is zárttak? Légyszi írjátok meg a véleményeteket!

Kép

Kép
daniellla

Daniella!
Múltkor írtam unokatesóm kislányát (aki egyidős Alexával és Flórával), ugyanígy volt, mint Alexa: három-négy napos láz, majd pöttyök. Valami vírus okozza állítólag, nekik ezt mondta a dokibácsi. Elmúltak hamar a pötyik, nem lesz gond ne aggódj!
Végére értem a karácsonyi daloknak :) Remélem mind átment. Puszi Nektek (szerintem a zárt topic jó ötlet, bár én nem értek hozzá)

Laar!
Kérdezted a babatablót! Én csináltam, csak egy a baj, hogy már nagyon el vagyok maradva vele. Pl. Te, Kiru, Lesza, Tina rajta sem vagytok :oops: És a többi babáról is nagyon régi kép van már. Úgyhogy karácsonyi ajándéknak frissíteni fogom, ígérem valahogy megcsinálom. Holnap itthon lesz apa szabin, lehet neki is állok. Majd szedek le iwiw-ről képeket, azokat teszem rá, de egyszerre készre úgysem tudom csinálni, mert nem tudom mikor született Lesza Ákoskája pontosan (Míra: 05.30, Ákos(Kirué): 05.23., Tina Danija pedig bent van a telómban)

Etna szuper képeket küldtél, édes Boti a mikulás ruhában és a tegnapi mikulás ünnepséges képek is tök jók. Mi is voltunk, Tamás szintén beleült a MIkulás ölébe, Ő, aki nem bírja az idegeneket..hát csak néztem neki. Sajna nincs kép, mert úgy volt egyedül viszem(így meg bajos lett volna fényképezni), aztán végülis anyu hazaért arra. Küldtem Neked is a törpkarácsonyos számot, örülök hogy tetszik Botikának! PUssz Nektek is!

Kép

Kép
luca81

Sziasztok csajszik!

Etna!
Miután az egész napos táptól hasmenés szerű széklete lett a kiscsajnak, banánt és almát adtam neki, répát, kruplit nem eszi.
Aztán a következő kaka, már zöldesbarnás volt, és kemény, szegényemnek elszokott a pocija a sok táptól.

Daniella!
köszike, megtudtam itt nézni a videót, nagyon édes Lexi.
Nekünk is annyi videónk van de még a kameráról sincs letöltve, talán majd ha készen lesz a házikó, akkor lesz időnk.

ma tapétáztáka fiúk a nappalit, a hét elején még a konyhát majd, de képzeljétek el, az új járólapozás lejöna fal oldaláról, valszeg nem tettek alá ragasztót, a párom tök pipa ezért nem tudták ma tapétázni az étkező felőli oldat.A hétre várjuk az ajtóst majd, megjönnek a konyhabútor dbjai is, össze kellene szerelni, remélem összejön a dolog..még kellene vennünk néhány apróságot, mosogatótálcát, csapot, wc-be csapot.előszobába lámpát.

Luca!
köszönöm szépen, tényleg csak akkor csináld ha lesz időd.

puszi nektek..jó éjt

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok Lányok...

Daniella, jó ötlet, elvégre sokszor írunk olyan történéseket, amiket - én legalábbis nem veszem nagy örömmel, ha - vadidegenek is olvasnak. Ezért szerintem jó ötlet, hogy legyünk zártak, ha valaki csatlakozni akar, biztos van rá mód.

Etnám, orchidea kérdésben én annyit tudok mondani, nekem is van egy csoda virágom, idén most virágzik másodszor. Tavaly megvártam, amíg elszáradt a virágokat tartó szár, és azt teljesen visszavágtam. Úgy voltam vele, hogy ha többet nem virágzik, legalább szép zöld marad. Nem csináltam vele semmi különöset, sima csapvizet kapott, és az ablakban áll. Tavasszal hozott új leveleket, és megindult a virágzószár növekedése is. Rakok fel képet, milyen lett...

Kép
Kép

Képzeljétek, bár tiszta letargia vagyok a múlt heti történések miatt (vérzés, apeh... persze, miért is ne, a szerencsétlen kisembereket találják meg, el vagyok maradva egy viszonylag nagyobb összeggel, és "fincsi" szankciókat helyeztek kilátásba, rosszul vagyok.) vasárnap kisétáltunk a Parlamenthez, pont akkor, amikor ott volt az igazi lappföldi Mikulás. Már egyszer láttam, és a rá következő évem szerencsés volt, remélem ez most is így lesz (nagyon rám férne). Ő kapcsolta fel az ország fenyőfáján a fényeket. Érdekes volt, hogy mint a filmekben, egyszerre ááá- zott fel a tömeg, amikor kigyúltak a fények. Szép volt nagyon.
Aztán kimentünk a Vörösmarty térre, hát, ott nem érzik a válságot. Egy mezei, üres, receptgyűjtő füzet 5600.- volt. Csak úgy kapkodtam a levegőt. Az egyetlen, amiről nem lehetett lemondani idén sem, a töki pompos volt. Nyami...
Nálunk így telt a Miki. Erre a pár órára kicsit el tudtam felejteni a fentebb említett borzalmakat.

Lányok, bocsánat, hogy most nem írok többet, nemsokára jön anyum, és még ezer dolgom vam addig.

Puszilok mindenkit: Nofi

nofertiri

Sziasztok,

Visszaolvasni alig van időm. Az elmúlt hetek sajnos elég meredekek voltak. Ákossal minden rendben van, csak, hogy nincs munkám januártól összezavarta a dolgokat egy kicsit.

Ákos nagyon jól van. Olyan sokat nevet. Imádom hallgatni, amikor hangosan kacag. Már át tud fordulni a hasáról a hátára, de vissza még nem, igaz nem is próbálja, mert utál hason lenni. Egyre jobban el van már egyedül. Ha beteszem a járókába, akkor akár félórát is eljátszik a játékaival :) Holnap lesz öt hónapos :D
Szerdán megyünk haza. Már alig várom. Ez lesz az első alkalom, hogy Apum, a Tesóm és a Nagyim látja majd Ákost. Egy kicsit félek az utazástól, de biztos megoldjuk valalhogy.
Ákos megint sokat bukik,de a doki szerint azért mert egyfolytában jár keze lába és főleg most, hogy felfedezte, hogy van lába. A bölcsibe már nem is mondanak semmit, csak nevetnek, mert mindkit sorba lebukik mindennap.
Szombaton kezdjük el a hozzátáplálást. Almára gondoltam az jó? Azt viszont nem tudom, hogy most majd lassan adok neki egyre több almát és egyre kevesebb tápszert, vagy a tápszer nem is kell?

Petra, megnéztem a képeket a Facebookon :) Nagyon szépek a gyerekek. ti, hogy vagytok? Kornél jár még oviba?

Daniella, Alexa olyan szépen ül egyedül? Milyen nagy lány már. Remélem már teljesen felépültetek.

Etna, Boti majdnem egy éves :D Lesz neki buli vagy torta ? Gondolom milyen boldog lehet, hogy ilyen szép nagy fiad van?

Laar, nagyon szép lett a házatok. Nagyon jól választottátok meg a színeket. Mira szobája nagyon szép? Akkor ti karácsony előtt költöztök?

Nofi, sajnálom, hogy ennyire nincs szerencséd mostanában. Az adóhivatalok mindenhol ilyenek. Nekem is vannak most problémáim velük itt. Igaz talán nem olyan nagy mint neked. Remélem a Mikulás szerencsét hoz.

Angyal, veled mi újság? Sajnos teljesen elveszettem a fonalat? Hogy van Eszter? Láttam a képeket? Nagyon szép Eszter és milyen nagy már ő is:)Te hogy viseled a kismamaságot?

Suzy, Anyukád, hogy van? Hat a kezelés nála? Lelkileg, hogy bírja?

Luca, Tesód, hogy van? Tamás nagyon nagy fiú már. Tamás nagyon édes az a képen, amit ide tettél fel még a múlt héten, amikor alszik:)) Ti mikorra tervezitek a tesót?

Én mindennap hüledezek, hogy milyen gyorsan nőnek ezek a gyerekek. A képeken is mindenki milyen nagy már és Ákos is egyre nagyon.

Most mennem kell pakolni a szerdai utazásra illetve ki kell még takarítani egy kicsit. Kép Kép

Kép
lesza

Sziasztok Csajszik!

Csak bejelentkezem, hogy tudjátok, még megvagyunk, csak épp se időm se mondanivalóm nincs....
Zajlik az élet, és sodornak a mindennapok!

A zártságot én is támogatom!!

Lesza! jó utat haza! Biztos minden rendben lesz!! Ákos biztosan bírni fogja. Az almával óvatosan mert szorulást okozhat!!

Etna! Írtam személyest! Az orchideával kapcsolatban!! Ne locsold agyon, havonta egyszer állítsd bele langyos vízbe úgy hogy teljesen ellepje az víz a "földet", mert ha vannak benne élősködök akkor úgy kimásznak belőle és ez után néhány napig biztosan nem kell locsolni. Ablakban jól érzi magát, de ne a tűző napra tegyed, mert az kinyírja. ideális hőmérséklet a számára a 20 fok, és szereti a párás közeget. Nekem az előszobában van, mert ott szárítom a ruhákat. még azt akartam írni, hogy én eddig mindet visszavágtam, de most legutóbb nem, és így is tovább hajtva hozza az újvirágait. Nekem 4 van, és a legelső több mint 3 éves. A legszebbet pedig májusban kaptam apától a házassági évfordulóra. teszek fel képeket, ha gondolod. és ha van még kérdésed szólj!! mióta van meg neked?? 2 évente érdemes rajta földet cserélni és van táp oldata is....

Most ennyi voltam... majd jövök, ha lesz időm..... és erőm, ja és mondani valóm... (nem történik semmi különös...)
wpetra
Pusztavám

Sziasztok!

Etnam koszonjuk a kepeket, nagyon edesek voltatok. Boti bizti nagyon jol erezte magat latszik rajta. JO hogy kikapcsolodtatok. Anyukam koszi kerdesed jobban van, de meg mindig nem az igazi ma visszament dolgozni. UGY latszik megis van valami mas baja is, csak tudnank hogy mi. Tejjel kapcsolatban, en javaslom, a hazitejet mi is azt isszuk. Reggel mikor megebred bevisszuk neki es este lefekveskor kapja meg. Ez a hazi tej eleg jo zsiros, ezert feler egy etkezessel, de a bolti 3,6%os, szerintem olyan mintha teat inni. A kenyeret pedig adhatod neki. Nekunk is csak nehany honapja van ragonk de attol fuggetlenul a kis inyuk eleg kemeny megtudja o forgatni, csak kicsiket adj egyszerre.

Kép
Kép
a.angyal88

Daniella, remelem mostmar teljesen tul lesztek a pottyokon. Nekunk az oltas utan volt ez. Hogy egy napra kipottyosodott. De laz az nem volt szerencsere.

Leszam, orulok, hogy jottel. Biztos jo lesz ottohon. Es Akos is jol viseli majd az utat, ha szeret autozni, vagy repcsivel mentek, az meg gyors lesz. Hozzatapival kapcsolatban, az alma jo kezdes, felteve ha szereti. eszter a mai napig nem eszi semmijen formaban. Csinallhatsz befottet is belole, az jo pufa. vagy botmixerezd, en mindent azzal csinalltam az elejen. De eleinte csak egyszer adj neki ilyen kajcsit szopi kozben egy-ket kanallal, aztan noveld az adagot, es kb 4-5napig csak ugyanazt add. Hogy lasd nem e allergias ra. Eleinte csak egyszer egyen mast egy nap, aztan fokozatosan tobbszor, de ez eleg hosszu folyamat. A neten talallsz okos dolgokat ezzel kapcsolatban en igy csinalltam. remelem tudtam segiteni. Jo utat nektek!

Most megyek lassan fozni. Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
a.angyal88

Sziasztok Csajok!
elkészült az új babatabló, próbálom feltenni ide, kíváncsi vagyok mit szóltok hozzá (bár nagyon le kell kicsinyíteni, lehet semmi nem fog látszani belőle) :

Kép

Kép

Kép
luca81

a valóságban nem ilyen homályos, ha valaki akar változtatni szóljon, aztán utána mindenkinek elküldöm mailben is. Ha nem jó a szül. dátum, akkor jelezzétek! Zsombiról nem tudok új képet, Lilatündérrel egyetemben jól eltűntek... Jó éjt, most már megyek aludni, de csak ilyenkor tudok géphez ülni.

Kép

Kép
luca81

Luca!

Nagyon tetszik!
Eltudnád küldeni nekem e-mailben is...köszike

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

lányok fogzunk, halál!

kérek én is a szuperjó tablóból.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok Lányok!

Akkor mi most tulajdonképpen zárttak lettünk????? Mert amikor belépek, látom azt a kis jelzést a topic címe mellett.
Itt nem úgy van, hogy meglévő topicot már nem lehet zárttá tenni, csak ha egy újat nyitunk???
Most írtam egy csajszinak ezzel kapcsolatban, akik már zárttá tettek egyet, remélem, válaszol.
Amúgy, ha zártak lennénk, én is több mindenről mernék írni, így azért vissza fogom magam, ki tudja, kik olvassák... :D :D

Lesza: Nagyon édes Ákos és már 5 hós lesz, hogy megy az idő...
A hozzátáplálás mellett ugyanúgy adj neki tápszert is, csak valamivel kevesebbet. De 1 éves kor alatt a babáknak nagy szükségük van még az anyatejre vagy a tápszerre, mint tejalapú italra a fejlődésükhöz. Megvan szabva hogy hány hósan hány dl-nek kell lennie ennek naponta. Elhiszem, hogy várod már, hogy haza jöjjetek és találkozz a szüleiddel.
Remélem, Ákos jól bírja majd az utat.

Most megyek is, mert Alexa felébredt, később még vissza nézek.

Kép

Kép
daniellla

Luca: Olyan szép lett a Baba tabló!!!!!! Szuper, nagyon tetszik! Aranyos vagy, hogy foglalkozol ezzel!

Kép

Kép
daniellla

Sziasztok csajszik!

Voltunk tanácsadáson, Mírácska 71,5cm és 7,72kg, jó húsban van, bár most inkább megnyúlott, és eltűntek a kis hájacskák.
Minden rendben.Pusszancs mindenkinek és további szép napot!

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Csajok!

Segített nekem egy lány, úgyhogy most írtam egy üzit annak az embernek, aki segíteni tud zárt topic nyitásában. Oda kell majd átmennünk innen, mert meglévő topicot nem lehet zárttá tenni. Elvileg az e-mail címemre jön majd a válasz, majd jelzek ide nektek, hogy hogyan halad az ügy. Kell választani egy moderátort is az új topichoz. Én most beírtam magam, mivel én írtam az üzit, de ha mást szeretnétek, akkor szóljatok. Igazából nincs jelentősége a dolognak. Törlni tudja a hsz-eket meg ilyesmik. De nem áll szándékomban törölni a hsz-eiteket! :D
Szóval, jó lesz ez így akkor? Légyszi írjatok majd!

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
daniellla

Sziasztok! :lol:

Daniella szerintem is jó ötlet a zárt topik!

Laar Míra szép nagy már, hogy telik az idő már elmúlt fél éves!

Luca jó a babatabló!!

Lesza Ákoska egy tündér nagyon szép kisfiú a bölcsiben már szerintem oda van érte pár kislány :lol: :lol:

Nofi szép az orchideád!! :lol:

Zsuzsa rég voltál. Remélem minden rendben, hogy dolgozol most KOLLÉGA?????

Remélem mindenki jól van!!

És igen aki figyelmesen olvasot Zsuzsával KOLLÉGÁK leszünk :lol: ma voltam teszt íráson interjún és orvosin is minden sikerült már csak a szerződés kötést kell várni, hogy mikor csörögnek!! :lol: Nagyon boldog vagyok végre valami jó is történik ebben az évben! :lol:

Puszi!

Kép
grácus

Lányok mi van Veletek? Miért vagytok így elülve??? VASI merre vagy? ezer éve nem írtál nekünk :( Remélem senkinél semmi baj, csak sok az elfoglaltság... tessék írni!!! puszi Mindenkinek!

Kép

Kép
luca81

Sziasztok lányok!
Bocsi, hogy így eltűntem, de hol van net, hol nincs, és a gép is néha úgy dönt hogy nem indul el. Nem tudom mitől függ nála, saját lelke van!
Holnap találkozok a Zsuzsával, jön délelőtt, majd csinálunk képeket, és küldök!
Képzeljétek, Ákos ma nyaralt a papánál! fél3-kor elvitte a papa és fél 5-re mentünk érte. Az első fél órát végig bőgtem, de aztán volt ezer dolgom, gyorsan megcsináltam. Nagyon jól viselkedett, ügyes nagyfiú volt :)
Megyek lányok, mert azt sem tudom hol áll a fejem és már Ákos is háborog!
Puszika mindenkinek!

kiru84

Sziasztok!

Hű, alig tudtam végigolvasni kivel mi történt, mióta nem jelentkeztem. Látom mindenkinél zajlik az élet.
Örülök, hogy a betegek meggyógyultak, és a pocakosok jól vannak. Csak így tovább nekik.
A babatabló nagyon tetszik, annyira édesek a gyerkőcök.
A zárt topicból ne hagyjatok ki, ha lehet!!!
Grácus gratulálok a munkához.
Bocsi, hogy nem írok mindenkinek név szerint, de hulla fáradt vagyok, és holnap hajnalban indulunk Bécsbe, úgyhogy addig még ezer dolgom van, és jó lenne valamit pihenni.

Puszi mindenkinek!

Nagyon szép hétvégét kívánok!!
Szilvi
szilvi09

Sziasztok!

Látom nem csak én vagyok elhavazva... most már szó szerint hisz esik a hó! :D

A babatabló nagyon szuper lett! Annyira éddesek a manók!

Daniella szerintem lehetsz a moderátorunk! :D

Kiru ti csak úgy összefuttok Zsuzsával? vagy....

Megyek dolgozni délután és készülődöm a Karácsonyra, már pár dolgot beszereztem.

Pusszantás!

Kép
Kép
arte

sziasztok lányok!

előbb beszéltem vasival, átadtuk közösen (én vonalban voltam) az általunk összegyűjtött ajándékot! szegény, teljesen meg volt ijedve,hogy mit akarunk tőle. részletekkel kiru tud szolgálni, köszi csajok! remélem vasi tripla kisvasik lesznek, ennyi +csaj mellett.

mi még sajnos mindig fogzunk, de ahogy egy csepp időm lesz jövök.

daniella, én is támogatlak!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!

Latom nem maradtam le nagyon. GYors is leszek, amig Eszter alsizk. Kozben kaposztas palacsintat sutok itthoni rendelesre. Ez volt a kivansag.
Jajj lanyok leesett az elso ho, vagyis folyamatban van, de mar kezd feher lenni a fold, mar voltunk is kint. eszter is ugy orult, mondta, hogy ho. Azt hittem megeszem. Jatszott akutyaval. Adta neki a csavarhuzot hogy egy meg. Mondta neki Vau-vau ham. De a kutya nem akarta megenni, ezert a foldhoz vagta, hat nagy figura.

Gracus, nagyon gratulallok, az allasodhoz veled orulok enis.

Lucam, gyonyoru a tablo, nekem es a paromnak is nagyon tetszett. MI is kerunk.

ETnam, sajnallom, hogy nallatok ilyen nehezen megy a fogzas, remelem hamar tul lesztek rajta.

Daniella a zartsagot en nem talallom jo otletnek, nem akarlak ezzel megbantani sem teged sem mast, csak en meg emlekszem milyen jo volt oda talallni a noiportallra es beszelgetni olyanokkal, akik megertenek, es aterzik a helyzetet. Miert fosztanank meg ettol mast? En igy erzem, de persze nem kell hogy ugy legyen ahogy en akarom. dontson a tobbseg. AMugy hogy van Lexike? Miket csinall? Segit mar a konyhaban? Nem kellenek neki az edenyek?

MOst megyek megsutom a palacsintakat Puszi mindenkinek! Aldott ezust vasarnapot!

Kép
Kép
a.angyal88

Angyalom!
Végre írt valaki :) Eszter édes lehetett, tiszta jó, hogy nálatok már kezd fehér lenni minden. Nálunk is esik egész nap a hó, de nem marad meg, keddtől mondanak tartós havazást, már alig várom. Tamásnak így is nagyon tetszik, ő is mondja: "esik a óóó...." Milyen új szavai vannak Eszternek? Tamás már nagyon ügyesen mond mondatokat is. fogja a kulcsot, viszi a zárhoz és mondja: "ide kell bedugni", szobájában a karácsonyi világításra: "kap-cso be vijágít" nagyon helyes, napról napra többet beszél, igazából soha nem áll be a szája, múltkor bicózás közben is végig mondta a magáét.
A zárt topikkal kapcsolatban csak annyit, hogy amióta itt vagyunk, nem jöttek hozzánk újak és szerintem ezután sem jönnének, ezer topik van itt a babaneten, nem hiszem, hogy pont hozzánk tévednének újak. Viszont komolyabb dolgokat is leírhatnánk, ha zárt lenne... - szerintem. Puszi Nektek

Kiru Drágám!
Most már igazán mesélhetnél valamit a tegnap átadásról! Tiszta lázban voltam én is és még mindig semmit nem tudok az egészről! :( A képeket megkaptam, köszi, helyesek nagyon Vasival. De légyszi mesélj is valamit mi volt!!!! Puszi!

Kép

Kép
luca81

Sziasztok Lányok!

Ne haragudjatok, hogy nem boldogítottalak benneteket már régóta, de sajnos nem volt időm semmire sem.

Csütörtökre beteg lett az ördögfiókám, de ma már mehetett oviba, szerencsére ahogy a dokinő is mondta mára már kutya baja. Most viszont a Flóra babánk nyügösködik. Alig alszik napközben valamit. Ha el is alszik akkor sem alszik 10-20 percnél többet. Éjjel is elég zaklatottan alszik. Néha hőemelkedése is van, sokszor van kaka is a pelusban, és a nyügösség, ebből arra következtetünk, hogy jön a fogacskája. Néha látszolag minden ok nélkül keservesen sírva fakad. Próbálkozik a mászással, de eddig csak a négykézlábra állásig jutott és akkor néhány másodpercig megtartja magát, aztán hátra felé elrugaszkodik. Sokszor négykézláb hintázik előre hátra. Nagyon édes amikor ezt csinálja. Talán karácsonyra már haladni is fog valamerre. Néha a komba is betesszük, abban is elvan néhány percig, de én nem szeretem ha sokáig van benne, a gerince miatt, de anyósom már megint ki akasztott, így engedtem. Most is onnan kukucskál. Hátra felé közlekedik ezzel is...

Megvan a gyerekek jézuskája is. A Flóra anyóstól mászó micimackót és néhány ruha neműt kap majd, a Kornélka pedig egy elemes darut és egy mágneses rajztáblát, ruha neműt. Tőlünk a Flóra fisher price izét kap, pontosan nem tudom meg mondani, hogy mi ez. A bugó csigára hasonlit, annyi a különbség, hogy van hozzá 3 labda és ha beleteszi a tetejébe el kezd zenélni és mozgoni, villágitani ... Na majd a képekről meglátjátok úgyis... A Kornélkának pedig megvettük a madagaszkár plüssöket. És kap még egy állatbébis naptárt is amiben természetesen van zebra!!!

Nálatok mit kapnak a csöppök a Jézuskától??

Angyalom!! A tescoban az ugráló zebrát 17990.- ért láttam!! Megvettétek már??

Most megyek, azt hiszem berotyi volt. Később még jövök... Most van mit írni :D

addig is puszi mindenkinek pocin kívül és belül!
wpetra
Pusztavám

Sziasztok, csajok!!!

Borzasztóan meg vagyok még mindig hatódva. Annyira nem tudom mit írjak. Első sorban azt hogy Nagyon - Nagyon Köszönöm nektek. Tudom hogy csupa szív csajok vagytok, de mindenkinek tátva marad a szája amikor mesélem mi történt velem. Anyukám tök egyszerűen annyit kérdezett hogy ilyen is van?
Életemben még soha senki nem törődött velem ennyire mint ti. Ezt nagyon komolyan mondom. Köszönöm nektek.
Etna, ne haragudj hogy állandóan csak ugyanazt ismételtem hogy köszönöm, köszönöm, de annyira meglepődtem hogy még most sem vagyok tisztában azzal hogy ez velem megtörtént.
Bocsika hogy nem sokat jövök de annyira elvagyok havazva én is hogy most is repül a lakás de szerintem így is marad annyira fáradt vagyok. De, már csak két nap és Szabiiiiiiiiii.
Szeretlek titeket és bármi is történjen mindig itt leszek.
Nagyon sok időm nem volt visszaolvasni, de mit olvasok Grácus, kollégák leszünk. Szuuuuppppiiiiiiii. Majd szólj ha hívnak és mondanak valamit.
Luca, elképesztő mennyit bőgök a verseden. Már olyan sokszor elolvastam, de szerintem sokszor fogom még. Holnap viszem mutatóba a munkatársaimnak. Borzasztóan fogok bőgni megint, de most ez van. Köszönöm szépen. Vasi nem gőz simogatni.
Most nem is tudom mit írhatnák még, hiszen az érzéseimet úgy sem tudom leírni.
Puszilok mindenkit és igyekszem jönni sűrűbben.
Kiru, ugye még láthatom Ákost? Annyira cuki-cuki-cuki. Imádom és ő is engem, láttam, láttam, láttam.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

hali lányok!

vasi, na végre, hogy jelentkeztél, már azon aggódtunk, hogy megbántottunk a meglepivel. a reakciódból arra következtetésre jutottam, hogy nem sokat kaptál az életben és el sem hiszed, hogy ilyen veled megtörténhet. pedig látod, fasza egy banda vagyunk. ha nem haragszoktok lányok leírom a személyes tapasztalatom, ami engem nagyon meghatott. mindannyian nehéz helyzetben vagyunk, de van köztünk két lány, aki talán a legnehezebben, nevesíteni fogok, niki és tinkyb (ő a másik fórumról) egyszerűen el sem hittem, hogy szó nélkül, szinte elsőre jeleztek vissza, hogy ok, mi benne vagyunk, akkor azt mondtam, hogy tényleg, ebben a szemét világban még érdemes nagyot gondolni. egyébként fantasztikus kis duruzsok mentek a háttérben, mint egy kis méhkas olyanok voltunk, telfon, szervezés, várakozás. közben meg azt vettem észre, hogy annyira titkolóztunk, hogy nem is nagyon írtunk neked :lol: a fórumon. luca verset írt, kiru képeslapot vett, lesza aggódott, hogy ide ér-e az utalás és még sorolhatnám a kis láncreakciót. hidd el, hogy nekünk is élvezet volt ez az egész és nagy nagy örömmel adtunk, bár tudom, hogy ez csak egy csepp a tengerben, mert rohadt pénzek mennek ebben az iparban, de a sok +gonolat és energia még hozzáadva eredményre fog vezetni.
komolyan mondom, hogy büszke vagyok, hogy itt lehetek veletek és végig csináltunk már sok nehéz dolgot együtt, most vannak előttünk még nehéz dolgok, amiért érdemes lesz együtt drukkolnunk, hisz ott van még vasin kívűl szilvi, grácus, suzy, arte, nofi, kisangyal2, bibócska lali és aztán szép sorjában a többi fórumos baba. természetesen egymás szülei problémáin is aggódhatunk együtt, örömben-bánatban és minden jóban.

aztán még lehet drukkolni, hogy luca, kiru és én ép idegekkel legyünk túl minden kispasis nyűgön :lol: a lányos mamák a fogzásos, evésen, kisebb betegségeken, mászáson, karácsonyi ajándékokon és még sorolhatnám.

szóval tényleg kellemes lesz ez a karácsony!

vasi, gyerekfelügyeletet vállalunk, ha esetleg többen lesznek, addigra mi már profik leszünk karatéban, fiúk jöhetnek hozzám :lol:

na rohanok lányok, mert díszítem a lakást, boti alszik.

rohadt hideg van, tavasz hány nap múlva lesz, nofikám arra csinálj egy vonalzót.

két alsó szemfog kint van, petrám köszi a torta receptet, de a sütőm megadta magát, marad a cukrászda. pont az ünnepek előtt. pedig tuti jó linzerket csináltam volna a fára. javíthatatlan! hiába, olcsó húsnak.....

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Vasikám!
Annyira meg vagyok én is hatva, el sem hiszed :) Boldog vagyok, hogy összejött a meglepetés, és hogy a versike is tetszik (pedig nem vagyok Petfőfi :D) Azt hiszem ebben az egészben tényleg a szándék a volt legfontosabb és látod: igen, vannak még ilyen emberek!!! Én is nagyon-nagyon büszke vagyok, hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek, itt mindig kap segítséget az ember, mindig meghallgatja valaki, és együtt izgul vele, ha valami baj van a családban. Igazi nagy család lettünk mi is itt a fórumon, remélem még nagyon sokáig összetartunk! Puszilunk és vigyázz nagyon magadra!

Etnám!
Nagyon szépet írtál Te is! Az ötlettől a szervezésen át az átadásig... hát komolyan mondom, borsózott a hátam, ahogy olvastam. Annyira jó volt tényleg adni, tudni hogy egy picivel is, de segítettünk egy olyan embernek, aki megérdemli. Fantasztikus csajszi vagy, csupa szívvel lélekkel csináltad ezt az egészet, ahogy a többiek is! Igazad van Nikivel kapcsolatban! Le a kalappal előtte, emberségből *5!!!
Örülök, hogy Boti foga végre kint van! De a szemfog? Nekünk az még nincs is! Alul-fölül elöl négy, alul kettő hátul... így állunk, a felső kettő hátsó most jön, de ez nem viseli meg annyira. Igaz hetek óta hajnalban kel, ha ott ülnék mellette aludna is tovább, de inkább áthozom mellénk, itt is fél órát forgolódik, mire visszaalszik. Lehet most lesz elrontva, de kit érdekel, imádom én is a szarosomat. Tegnap este úgy sajnáltam, kemény fél óránk volt: nekiállt hisztizni, torka szakadtából ordítani, mert nem engedtük behozni a szobába a felmosót... fél óráig nem bírtam megvigasztalni, azt hittem már jönnek a lakók, hogy mit csinálunk a gyerekkel :) Utána nem akarta meginni a tápit vacsorára, kész voltam... igaz mindemellett baromi álmos is volt. De ilyen hisztit még nem csinált. tök hamar el lehet terelni a figyelmét olyanról, amit nem szabad, nem egy hisztis gyerek. De tegnap... apja csak lesett neki :) Na puszillak Benneteket, megyek, mert szétrámolta már az egész lakást. Teszek két képet az új frizujáról, megint le lett vágva neki :) igazi fiús lett, már hosszabb haja volt, mint egy csajnak :D (jah: a szája mellett a kis lila folt a jóság jele )

Kép Kép

Kép

Kép
luca81

lucám!
jaj de jó, tomika is hisztizik! én már azt hittem csak boti van elkapatva :lol: ő még toporzékolni is tud. főleg öltözésnél.

vettem neki hótaposót, azt is kua nehéz ráadni, -2 fokban én úgy megyek utcára, hogy gyöngyözik a homlokom, boti ordít, esküszöm rövidujjúba kéne járnom. végre abalakot ma meg tudtam pucolni, mert alszik boti, tök jó könnyű ezeket az új nyíálszárókat tisztítani, nem úgy, mint a régi fát, amiről potyogott a festék. lassan karácsony, el sem hiszem, azt sem tudom ,hogy hogy lesz, mikor dísztsek fát, mikor együnk, ezt még ki kell gondolni, este anyuéknál leszünk, de du nem olyan jó a jézuskázás, a fa is este szép, na majd meglátjuk.

hova tegyem a fát, ahol biztonságos? plafon? :roll:

többiek, nagyon el vagytok havazva!! mindenki írja a levelet a jézuskának?

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

luca!
jó az új séró, nagyon vagány! milyen jó kisfiúnak látszik.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok Lányok!

Az előbb írtam egy irdatlan nagy hsz-t és elszállt az egész, úgyhogy most több részletben fogom elküldeni. :(

Angyalom, egyeltalán nem haragszom azért, mert leírtad a véleményedet a zárt topicról, én is úgy tartom igazságosnak, hogy nyilatkozzon róla mindenki, hogy hogyan szeretné és akkor közösen megszavazzuk. Igazad van abban, amit leírtál, de Lucával is egyetértek, régóta nem csatlakozott már hozzánk senki, összeszokott, jó kis csapat vagyunk és ha zárttak lennénk, én is több mindent le mernék írni, mint így, mert ki tudja, hogy ki olvassa... :D

Szóval Csajszik szavazzuk meg, mindenki nyilatkozzon, hogy hogy szeretné, én nem akarok erőltetni semmit, döntsünk úgy, ahogy a többség szeretné. Nekem az is jó, ha így maradunk.

Amúgy már 2x írtam ennek az "apa" nevezetűnek, állítólag ő tud segíteni ebben, de még nem érkezett válasz, ha fog, akkor mindenképpen szólok majd nektek.

Vasikáé: Igazán, tiszta szívemből örülök, hogy egy kis aprósággal, mindannyian hozzájárulhatunk egy kicsit a boldogságotokhoz!!! Nagyon jó érzés volt és ezer köszönet Etnának, amiért megszervezte ezt! Csodálatos az is, hogy Vasival milyen erős és kitartó a szerelmetek, hogy ragaszkodtok egymáshoz és ez meg is fogja hozni a gyümölcsét, hidd el! Nagyon jók lettek a Kiruval és Ákos babával közös fotók!!!

Angyalom: Édes lehet Eszterke, ahogy mondogat már ezt azt és próbál kommunikálni a kutyával! :) Pici pocaklakód hogy van? Vuk látogat még? Remélem, már nem! Mikorra is vagy pontosan kiírva?
Alexa 3 hete kezdett el mászni, azóta megy is ezerrel, mint a golyó, nagyon oda kell rá figyelni! Bemászik a szék alá, bemenne a tv mögé, rángatná a számítógép zsinórokat, ha hagynám :D , szóval nem egyszerű... :D Valamelyik nap meg a szobájában lévő ágyon volt a Tv távirányító és azt akarta nagyon megszerezni, oda mászott, én egyre hátrébb húztam az ágyon a távirányítót, ő meg 4kézlábból feltérdelt és szépen felállt érte. Aznap többször is megcsinálta ezt, de azóta nem. Na de nem is siettetem.
Nálunk is esett a hó tegnap egész nap és szépen meg is maradt. Úgyhogy este már eléggé megbénult a városban a közlekedés. Ma nem esett, de holnapra-holnaputánra megint havazást mondanak, kiváncsi vagyok...Nálatok mekkora most a hó?

folyt. köv.

Kép

Kép
daniellla

folyt.

Grácus: Szuper, hogy Zsuzsával kolléganők lesztek! Hogy vagy? Baba projecttel most hogy álltok? Nem emlékszem pontosan, szedsz most valamilyen gyógyszert ezzel kapcsolatban?

Nofikám, Suzi, hol vagytok, mi van veletek?

Bibócska?

Kiru: Köszönöm szépen a Zsuzsával közös fotókat, nagyon jól sikerültek! Azt néztem, hogy régebben barna haja volt Ákosnak, most meg a fotón olyan szőkésnek látszott! Kivilágosodott neki?
Jól vagytok? Milyen kajcsikat kóstolt eddig Ákos? Mik a kedvencei? Szopiztok még mellette ugyanúgy?

Luca: Nagyon édes Tamás az új sérójával, jól áll neki! A diódaráló volt a múltkori szó, ugye? :)
A verset mi is elolvashatnánk, amit Vasikáénak írtál? Csak ha ránk is tartozik. Szívesen elolvasnám.

Etna: Nagyon szuperül megszervezted Vasikáénak ezt az egész meglepit! Olyan jó, hogy eszedbe jutott ez az ötlet és ilyen ügyesen véghez vitted!
Botinak kitartást kívánok a fogzáshoz! A sétálni indulós leizzadás ismerős! :D Én is ugyanígy vagyok. Csak a legvégén veszem magamra a pulcsit és a kabátot, addig rövidujjúban készülődök és öltöztetem Alexát, de így is tiszta víz vagyok, mire elindulunk.
Hihetetlen, hogy ebben a hónapban már 1 éves lesz Boti, nagyon gyorsan szalad az idő! Öregszenek ezek a gyerkőcök! :)

Petra: Remélem, Kornélka teljesen meggyógyult! Flóránál biztosan a fogak okozzák ezt a nyügit, remélem, nem viseli meg majd szegényemet túlságosan.
Mi most december elején elkaptuk a "3 napos láz" nevű betegséget, 39 fokos láza volt, amit még a kúp sem vitt le, nagyon megijedtünk, hűtőfürdőbe tettük és végül a Nurofen segített. Utána még 2 napig hőemelkedése volt, aztán kijöttek rajta a pöttyök, ahogy a 3 napos láznál szokás, de aztán rendbe is jött szerencsére! Nagyon rossz volt ez a betegség! :(
Flóra evett már csirkemájat? És tojássárgáját főtten? Megette őket? Alexa szerncsére igen. Tegnap kifli belsejéből is csippentettem le neki darabkákat és azokat is megette. Ma cukkinit evett krumplival. A spenótot is nagyon szereti. Szerencsére jó az étvágya. Holnap megyünk tanácsadásra, másfél hónapja voltunk legutóbb, kiváncsi vagyok a súlyára. Mondjuk ő vékony testalkatú, jól eszik, de sokat kakil és folyamatosan mozog, szerintem ezért sem duci baba.

Na lányok, lassan búcsúzom, 4 körül megyünk Alexával az egyik barátnőmhöz, akinél egy néhány hónappal fiatalabb kislány van.
Sok-sok puszi mindenkinek!!!! Akiket kihagytam, azokat is puszilom!

Kép

Kép
daniellla

Angyalom: Neked akartam még....kérdezted a konyhai edényeket, hogy érdeklik-e Alexát, biztos érdekelnék :D de ő csak itt az emeleten van "szabadjára engedve", a földszinten csak a nappaliban, mert a konyhában és az étkezőben kő van mindenhol, oda még nem teszem le, mert nagyon hideg, hanem ha ott akad dolgom, akkor a járókába vagy a pihiszékébe teszem addig. Az új házunkban padlófűtés lesz alul, úgyhogy ott majd kedvére msázkálhat a kövön is. Puszi!

Laar: Hogy áll a házatok? Hozol új fotókat?

Kép

Kép
daniellla

Sziasztok!

Szilvi szombaton mi is voltunk Bécsben!! :lol: Köszi!!

Angyalom köszi neked is! :lol:

Luca Tamás milyen nagy fiús már jól áll neki az új frizura!

Daniella most nem szedek semmi gyógyszert ma vagyok a 10. napon most spontánkodunk hátha! Jól vagyok!

Zsuzsa holnap délutános leszek Te mész haza Én meg jövők dolgozni kerüljük egymást!

Ma voltam szerződést kötni holnap meg megyek a munkanélkülibe kijelenkezn délután meg dolgozni!!

A kirándulás nagyon jó volt és szép iwiwen van fent kép jó sok nézétek meg majd ha van kedvetek!

Remélem mindenki jól van!

Pusza!!

Kép
grácus

Sziasztok!

Hát, gondoltam én hogy így lesz. Megint jól megsirattatok. De, nem baj, mert ez nem olyan sírás mint amikor bánt valami hanem öröm könnyeim vannak. Nagyon büszke vagyok hogy ismerhetlek titeket és köszönöm hogy közétek tartozom.
Emlékszem az első levelemre amit a fórumra írtam. Addig én még soha nem neteztem. Vasi épp kórházban volt és fáradt voltam. Nézegettem a női portált amikor rátok találtam. Petrát jegyeztem meg a legkönnyebben mert regényeket írt (félreértések elkerülése érdekében: Imádom a leveleidet mert tartalmasak!!!) és Etnára mert mindig szidta a dokimat és az intézményt (most már tudom miről beszéltél és nagyon szégyenlem magam amiért nem hittem egyből neked) Imádlak titeket és nagyon remélem hogy tavasszal találkozhatunk személyesen is. Mindannyiotokat ismerni akarlak személyesen is.
Etna, téged meglátogatunk hamarosan. Nem lesz nagy meglepetés mert szólok időben de nem azért hogy takaríts hanem hogy egyeztessünk mikor jó.
Grácus, nagyon sajnálom hogy nem talizunk. Kettőkor azért szétnézek a portán mert épp ott megyek ki a csarnokból. Jó lenne talizni.
Puszilok mindenkit, holnap ismét próbálok jönni.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

sziasztok csajszik, csak gyors bekukk
A lakás kész, de még össze kell szerelnia konyhabútort ami elég necces, mert saját tervezésű, és adódnak problémák, uh lehet h elcsúszik a költözés ez miatt..

Egy kérdésem lenne azokhoz a csajszikhoz akik Milupa Ha 2-es tápot adnak a csöppnek, h felírják e nekik vényre, mert nekem nem tette a dokim, a bnőmnek a Humana Ha 2-t meg felírták, hogy lehet ez?

köszike puszika, édesek a manók nagyon..

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok Lányok!

Villám gyors leszek ismét, sajna semmi időm sincs, de sokat eszembe juttok!
Ma voltunk tanácsadáson, Ákos 8,52 kg, és 73cm! 4 cm-t nőtt és fél kg-t hízott 1 hónap alatt :)

Etna! A doktornénik azt mondta, amit te is, hogy valószínűleg a tej csapja ki, úgyhogy most 2 hétig nem ehetek semmiféle tejterméket, és az anyatejen kívül kívül semmiféle tápot, vagy tejpépet nem kaphat. Ez mondjuk nem lesz nehéz, mert csak gyümiket és zöldségeket eszik. Én viszont megszívtam, na mindegy, a lényeg, hogy ő meggyógyuljon!

Luca! Tamásnak nagyon jól áll az új séró :) Cuki!

Zsuzsa drága! Természetesen babázhatsz máskor is, de már mondtam neked, ha van időd gyere bármikor, általában itthon vagyunk!

Daniella! Lexi nagyon ügyes :) Már ül, mászik... szörnyen gyorsan repül az idő! Ákos almát, banánt, barackot, sütőtököt, krumplit, répát, borsót eszik eddig. A málnás babakaját is falta nagyon. Szerencsére, mindent bír a pocikája :)
A haja tényleg kivilágosodott, pedig fekete hajjal született. Az apja, és az én öcséim is szőkék voltak picinek.

Most megyek, mert a főnök háborog!
Ezer puszi és ölelés mindenkinek!

kiru84

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?