Sziasztok!
Gyerek elaludt, most van egy kis időm. De vettem egy csomó gombát, az fő, aztán kéne valami levest csinálni, mert Lőrinc imádja, meg van néhány telefon, amit ilyenkor tudok lebonyolítani. Délután vendégünk jön, aztán estefelé szoktunk játszóra is menni. Délelőtt ügyintéztem, piac. Aztán ebédfőzés. Fürdetés után pedig veszek pár dolgot a babaszobán
, aztán bedőlök az ágyba. Hát ezért írok tőmondatokban. És minden napunk ilyen. Olvasni is csak futtában olvasok, bocs, hogy nem mindig vagyok képben, és nem írok mindenkinek. De lélekben veletek vagyok.
És a babócákat mindig nézem és csodálom.
Most is
Lábam: azt hittem, már mondtam. Rettenetesen visszeres a lábam, egyszert már műtötték, most újra meg kellene. Azért is kellett abbahagyni a szopit, hogy szedjek gyógyszert. Orvos azt mondta, vagy láb vagy szopi. Hát így. Ősszel műtét, aztán tavasszal jöhet a tesó.
Bár már most is el tudnám képzelni.
Timici!
Drukk a KRESZ vizsgához. Sógornőm a teletubbykra (így írják??) esküszik. Én nem annyira akarnám hozzászoktatni. Bár ma ment a Delelő, és lenyűgözve nézte Balázs Palit. Gyorsan átkapcsoltam a minimaxra, de az nem kellett.
Kárókatona nálunk is menő. Én még csípem.
Andi!
Iciri-piciri hol van???
Norka!
Helyes az olvasótábor!
Mél megy.
Évi!
Én is P.allergiás vagyok. Kibírható. Csak bele kell sujkolni a fejébe, hogy mindig mondja, ha orvos elé kerül, akár nélküled. Jobbulást a kis szépségnek!
Docika!
Neked sokkal közelebbi játszóházak is vannak. Itt Zuglóban három is.
Nelli!
Én pont a múlt héten csináltam először paraszttarhonyát. A profilodban lévő mélcímre küldöm. Szerintem finom lett.
Tündér! Mél nem jött meg
Gomba majdnem leégett. Megyek levest főzni.
Egy kép a kis gengszterről. (Ma a gázkapcsolgatásban volt nagy. Hiába játszottam el, hogy milyen ijesztő árammanó, aki egyben gázmanó is, jókat rötyögött rajta. URszila, nálad nem ez volt az eredménye árammanó-fejnek??? Tényleg: hol vagy????)
(Lábán csináltatott ortopéd cipő)
Beu