Csilla, megegyeztünk itthon, az egyik fellépésre apa megy el, és kamerával rögzíti, a másikra én maszkban, a harmadik még kérdéses, de valószínű oda is apa megy el úgy, hogy előre jelzi a munkahelyén, hogy el kell jönnie és ott is kamerával felveszi a fellépést én meg itthon megnézem. Így nem is megyek el, de látom is
Amire maszkban megyek majd el, ott nem lesz olyan nagy tömeg, mint a többin.
Molmar, nekem van/volt mellszívóm, de már nem használható, mert a tömítő gumigyűrű megadta magát. De nem baj, úgysem akarom használni, így nem is veszek újat, inkább „használom” majd az élő mellszívót
Zuzmoo, én már 10 hetesen kiváltottam a csomagot, az egész egy nagy reklámanyag. Nem vesztettél vele semmit, hogy őszinte legyek, de a védőnő tutira ad majd másik könyvet ha kéred.
Katica, hát javaslom a nálam jól bevált szaloncukros megoldást, tegnap megettem ebéd után kábé 10-et és úgy mozgott tőle, mint akit felhúztak
most vagy ízlik neki vagy utálja (?)
Kakti, nekem sem hallgatták még meg a szívhangot soha. Szerintem nincs is ilyen eszköze..
Az én babám is akkor mozog, ha minden oké, nyugi van. Ha idegbetegség van, akkor lapít vagy ha rákiabálok a tesókra, na akkor meg sem mozdul, ilyenkor úgy sajnálom…biztos hallja, hogy mi vár rá aztán nem mer megmoccanni. Már nem merek hangoskodni sem, a végén megszületik aztán meghallja a hangom és attól fog sírni
Edit - magzati méretek:
http://www.hotdog.hu/magazin/magazin_ar ... _id=466880
A lábad, ha ennyire dagad, pihentetni kéne, lehetőleg fekve, alá párnát. Persze ezt most a melóhelyen nem teheted meg, de ahogy hazaérsz feküdj le. Jó lesz már neked, ha nem dolgozol!!!