Sziasztok!
Én is megvagyok még, csak nekem sem ez volt a legjobb napom
A reggel borzalmasan indult, nagyon összevesztem a párommal, iszonyat kikeltem magamból
Reggel kimentem kutyát etetni, és mind a két kutya (egyik 40, másik 25 kiló) futásból a hasamra ugrott. Nagyon megijedtem, nem esett jól, és felidegesítettem magam, hogy ezt miért nekem kell csinálni??? Annyira mérges lettem, utána nagyon fájt a hasam.
Aztán szerencsére leléptem itthonról: a sógornőm elment ma Brüsszelbe egy napra, és anyukám vigyázott Zsófikára (tudjátok, 2 hós), úgyhogy átmentem oda és gyakoroltam a babázást. Na ez nagyon jó volt, pelenkáztam többször is, etettem, csitigattam, 'beszélgettem' vele, és nagyjából láttam, hogy telik egy egész nap. Na azért nem volt semmi: mondjuk fél óra kaja, utána büfi, majd egy kis nyügi, egy kis alvás, megint nyügi, és kezdődik az egész előlről.
Nemrég értem haza, és nagyon szép látvány fogadott, mert a férjem az egész házat totálisan kitakarította, ennek nagyon örültem.
Chilike,
Nekem is fájt ma a fejem! Lehet, h mindkettőnknek az idegeskedéstől?
Nagyon szépeket vettél. Ez nagy előrelépés volt, hogy elmentetek egy boltba, és 3-4 órát eltöltöttetek ott, még ha még sokmindent kell is venni!
A fürdető nagyon édes, mondjuk mi csak az egyszerű kád+állvány összeállítást fogjuk venni, a fenti fürdő mellett van közvetlenül a gyerekszoba is, meg a mi szobánk is, szóval majd ott a pelenkázón fogjuk öltöztetni, pelenkázni, popsit kenni.
Jaj de édesek lehetnek a sapik, majd tegyél fel képeket!
Moncsika,
Ez olyan érdekes, mert nekem is sokszor van, hogy pl. reggel arra ébredek (de máskor is előfordul, ha háton fekszem), hogy bekeményedett a hasam, és nagyon kell pisilni, fáj is olyankor rendesen. Aztán kimegyek pisilni, és utána nincs semmi bajom. Nekem ez már kb. a 16. héttől így van, igazából nem nagyon foglalkoztam vele, valahogy úgy voltam vele, hogy a hugyhólyagomat nyomhatja valami, és azért kemény a hasam....
Amúgy tegnap kaptam egy kis ízelítőt, milyen lesz majd a végén, amikor folyton pisilni kell: kicsilányom egész este a hólyagomat rúgdosta, és kb. 15 percenként jártam pisilni, de ez nem vicc! Komolyan legalább 20-szor pisiltem, és ami a fura hogy mindig volt mit. De hogy honnan? Azért ennyit nem ittam...
Kislibus,
Bundáskenyér
Nekem is volt egy idő amikor mindenről valami kaja jutott eszembe, de ez is elmúlt
Bodzika,
Hú ez elég borzalmas lehetett. Én is csodálkoznék, ha csak úgy a fáradtságtól aludt volna így be a kedves szomszéd...
Képzeld megveszem azt a mellszívót a neten, 7800-ért
Szerintem az nem rossz ár, és nem teszveszen vettem, hanem csak simán, szóval megnézem, és ha nem tetszik nem is vagyok köteles megvenni. És itt van a szomszéd kerületben.
Moncsika,
Szerencsre, hogy megnéztétek a szomszédokat. Nekünk voltak ilyesmi szomszédaink még régen, először nagyon rosszban voltunk (rajtunk akartak behajtani előttünk lakó valami tartozását), majd amikor megtudták, hogy anyu ügyvéd, nagyon jóba lettünk
Onnantól kezdve egész hasznos volt a szomszédság, pl. volt, hogy éjjel a szomszéd űzte el a betörőket, akik éppen anyu kocsiját törték fel a ház előtt, persze a kutya végigaludta az egészet, meg mi is
Na de azért necces az ilyen szomszédság tényleg.
Most már úgy sincs sok idő, szerintem jobb is lesz majd akkor költözni, most lehet, hogy már nagyon idegeskednél, hogy minden meglegyen, elkészüljön- és arra most nincs szükséged.
Melike,
Jaj de kár hogy nem volt UH!
Tényleg mi vasárnap megyünk a genesisbe
Na próbálok képeket feltenni azokról, amiket eddig mi vettünk teszveszen.