Zizi,
Amikor lent voltam a Balatonon, nekem is volt egy éjszakám ami ilyen volt, persze akkor pont egyedül voltam, aztán kezdett gyanússá válni a dolog, hiszen Marci valóban békésen aludt, úgyhogy átraktam az ágyamba és átnéztem a lapokat, csatlakozásokat, na utána nem is volt gondom.
Legjobb barátnőd véletlenül nem fórumozik a BMC oldalán ?
Dr. Molnár László, imádom, tényleg egy nagyon kedves, rendes, figyelmes, precíz, ügyes jó szakember.
Szonce,
Apa ügyes, édes lehetett pici Ádi ahogy Téged keresett.
Na lassan asszem visszasírod azt amikor Ádám nyugodtan el volt egy helyen, megnyugtatlak ennek vége
)))))))))))))))))))))
Millye,
Lustaság győzött, pedig elmentem boltba, sajtért, margarinért is, deeeee talán Marci túlságosan is lefárasztott, csak ülök, lábaim alápárnázva, és sós ropit majszolok.
Videók nagyon jók. Huh a lépcsősnél attól féltem hogy becsúszik a fokok közé.
Szerintetek az normális hogy én pici fiacskám, csak négykézláb közlekedik, persze járássegítővel, vagy ha van kapaszkodó akkor eloldalazik. Tud állni már perceket is, DE CSAKIS az ágyban hajlandó ezen tudományát megmutatni nekünk.
Vizsgás drukkokat köszönöm, pénteki vizsgám ötös lett. Szombat számvitel, hááát a hajnali kelés nem volt elég ahhoz hogy felkészüljek, de még bármi lehet, a délutáni vállalati pü-k amiből két hete húztak, nagyon nagyon remélem hogy jól.
Ma nem tanulok, olyan lusta vagyok, jövő szombat lesz még kettő, huh nagyon fel kell készülnöm.
Képzeljétek énapa és Marci 21-én lehúznak anyósékhoz pár napra és én otthon egyedül szépen saját tempóban, ki fogok tudni takarítani. Majd 23-án jönnek haza és akkor együtt hármasban szülinapozhatunk.