Iskolai ünnepség: igazatok van, megvitatom a gyermekkel, hogy mennyire ragaszkodik hozzá, hogy ott legyek. Ha nagyon a szívére veszi, akkor maszkot elő és lehet, hogy még megspékelem egy sállal is, igaz hőgutát kapok, de dupla védelem
Anita, nekem is mindig melegem van, bár izzadás nincs, a férjem kérdezgeti, hogy nincs benn hideg, ne fűtsünk jobban? Én meg már fel akarok robbanni a hőségtől, ő meg pulcsiban van…A múltkor már nyitott ablaknál akartam éjszaka aludni, apa meg 5 perc után ki volt készülve, hogy hideg van….Ennyi előnye azért van a téli terhességnek, mi lenne nyáron!
Pénz: én 60-at gondoltam adni a dokinak, de úgy néz ki, hogy pont szabin lesz a szüléskor, így nem kap semmit
4 hetente az 5 perces vizitekért kap 8000-et, a szülésnél meg nem sokat csinál egy orvos, csak ott van, kábé fél órát…120eFt-os óradíj elég jó szerintem!
Engem a dokik a vajúdás alatt 2-szer megvizsgáltak, és a kitolásra odajöttek és karba tett kézzel figyelték az eseményeket, amit a szülésznő vezetett. Most erre fizessek olyan nagyon sokat? Én nem kérdezem meg a dokitól mennyi a tarifája, mert mindegy mit mond, szerintem 60ezer-nél többet az a fél óra nem ér.
Én úgy hallottam, hogy az egyszeri anyasági támogatás összegét (60eFt) szokták odaadni az orvosnak, a vizitdíj 10-szerese variációt még nem hallottam.
Vicky, magzatvíz: hát én is reménykedem, hogy több dolgot néz az UH-n, mint amiket elmond. Január elején megyek hozzá, azért majd rákérdezek.
Betét téma: csak TENA! Még az is át fog ázni, nemhogy a sima éjszakai betétek!
Edit, neked már megváltás lesz otthon! A bokacsont, meg látszani fog a szülés utáni kábé 2.napon, amikor a felhalmozódott víz kiürül..