Sziasztok, lassan két hete nem voltam
Annyi mindent szeretnék írni, de gyerekem nem hagyja
Linácska köszönöm szépen a badyt megkaptam múlt hét csütörtökön.
És utólag boldog névnapot Linácskának, meg Borinak is!
Nagyon sajnálom h nem jutottunk el a bbtalira, mivel apa lebetegedett, egész héten dögröváson volt. Én már jól vagyok köszönöm, de az oltást nem kaphatom meg csak majd jövő héten.
Közben zora kaksija is méregzöld lett, és 3x mint a hajszálam olyan vastag véres csíkokat is találtam a kaksiba
.
Dokibácsi elküldte bevizsgáltatni, még nincs eredmény, de eléggé kivagyok e miatt is
.
Meg annyira be vagyok fordulva h az rettenet
, na ma is ez az idő, eléggé eretvágó hangulatban vagyok.
Zora nem alvás terén rekordokat döntöget, napi 2x10 perc max. Vagy esetleg úgy alszik max fél órát h mellette fekszem, de ha megpróbálok kisunnyogni egyből felkel! Ha nem tudom levinni, (mert csak a bbkocsiban alszik kinnt) akkor estére már kezelhetettlen. Sőt 2-3 hete éjel is 3 óránként kel, és még este el tudjuk altatni a kiságyban de az első kelésnél magam mellé kell vennem mert különben nem alszik vissza, pedig 2,5 hónapig átaludta az éjszakákat
Tejem van pedig mert mérem mennyiket eszik, meg ő fordul le a ciciről, habr doki bácsi felírta a sinlakot nekünk is, még nem adtam neki.
Már nem tudom mit csináljak..................
Semmit nem tudok csinálni, ha fennt van meg folyamatosan igényli a foglalkozást azaz egész nap
A lakásom romokban, nulla karácsonyi hangulatom van, nah és persze nulla magánélet apával
Elnézést h beesek, aztán tökre sebista vagyok.
Jah és mi is fogzunk de nagyon volt h már nurofent adtam neki, meg a zselét is használjuk.
Amúgy gagyarászik, dumál nagyon édi, imádom, csak aludhatna kicsit többet.
Megtanulta bekapni a lábát már
2 hónaposan egyszer átfordult hasrol hátra, nah azóta se semmi, csak oldalra fordulás van nagyon, inkább ülne.
Bim-bam jobbulást neked.
Bikmakk jó h túl vagy rajta. A képek nagyon jók, letelt a tíz perc, fennt van..................