Sziasztok!
Lili újra oviban, remélem, most nem esik majd vissza, mint a múltkor. Igazából már vasárnap óta teljesen jól van, talán most tényleg meggyógyult.
Betti, örülök, hogy jól vagy és most már egyre jobban át tudod/mered élni a kismamaságot.
Ha csináltok fényképet, akkor majd légyszi tedd fel. Itt is totál sötét van, talán egy órája már elállt az eső, legalább ennyivel jobb a helyzet.
Winchi: Matyi nagyon helyes a képeken, jól megskalpolta a mikulást.
Nati az aljába fúrta bele az ujját még becsomagolt állapotban, aztán 2 perc múlva rájött, hogy ehető és elkezdte nyalogatni.
De jó, hogy megvan a mézes recept, nem volt kedvem előtúrni a könyvekből, melyik sütöttem meg anno. Barátnőmnek is továbbpasszolom, ha nem gond.
Szösz: jól áll Rékának a póló, olyan nagylányos azon a képen.
Mi is belilultunk, mindkét lánynak sok lila cuccot vettem mostanában, jól áll nekik nagyon.
Beze: szegénykéim, el sem tudom képzelni, milyen fáradtak lehettek.
Remélem, sikerül valami megoldást találnotok, szorítok nagyon!
Sarmon: igen, én is hallottam, hogy egészséges a mezítláb járás, csak pont a kemény talajon nem, mert azon nem tud "megkapaszkodni" a lábizmok segítségével. Sokat dilemmáztam, kíváncsi vagyok, milyen lesz a zetpol.
Mancsa: hát igen, a gyed semmire nem elég.
Most mi is nagy sz*rban lennénk, ha Apa nem kap 13. havit, még idén utoljára. Nálunk is csak gyerekeknek megy az ajándékozás, de elég sokan vannak, ráadásul az ikreknek tegnap volt a szülinapjuk is.
Lányok, tudtok olyan helyet Fehérváron, ahol párnába való szivacstöltetet lehet venni? Varrattam az ikreknek párnahuzatot a nevükkel, de nekem kéne befejeznem.
Nati itt ül mellettem az etetőszékben és egy kismackón (győri édes) nyammog, vagyis inkább szétmorzsolta. Tegnap meg a teánkból kért, adtam neki kis pohárból, nagyon ügyesen ivott egyedül (egyébként csőrös pohárból szokott inni). Ja, nem írtatok a tejjel kapcsolatban, hogy szoktátok-e forralni
Na, megyek, mert kezd egyre rosszabbul kinézni az a kismackó...
Szép napot,
Katinka