Új privát üzeneted érkezett!

Melcsike, alakul az a pocika szépen!!! Szerintem is vékony vagy!

Julcsika, nem tudod, hogy Rencsikééket mikor engedik haza? Vasárnap gondoltam rá, hogy beköszönök neki, de Petimmel arra jutottunk, hogy este fél 10-kor már lehet, hogy inkább zavarnám, mint amennyire örülne nekem.

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga
 
 


Ercsikati! Gratulálok, hogy megpuhitottad Déviszt szülés tekintetében! Ha már ilyen jól sikerült, azt is elárulhatnád, hogy mit sikerült belőle kiszedned!!! :D
A babócáról meg kiderül időben, hogy fiú-e vagy lány, ne türelmetlenkedj! A legfontosabb, hogy egészséges legyen, addig meg legalább lehet kellemesen izgulni, hogy ugyan kisfiúra, vagy kislányra készüljünk??? :lol:
Bugyorgásokat, vagy valamit érzel -e már???

Melania! Téged is akartalak kérdezni, hogy te érzel-e már valami bugyorgást???

Moncsia! Szerintem nem csinéltad rosszul , nekem mindig gy mondák, mikor sűrűbben kellett kontrollra járnom. No, meg oersze középsugár, az fontos még. Erről a tamponoról már halottam, de a fentebb emlitett okokból nem csinálnám...
Házat mikor nézitek meg amit most kinéztetek?

Kép
kislibus
 
 


Szia Kislibus! Szép neveket találtatok! Akkor csak Máté, vagy Máté+ valamelyik a te kedvenceidből?

Én is ecettel öblítek. Jobban mondva ecetes öblítővel. Előre higitom az öblítőt vízzel és ahhoz adom az ecetet is, így már egy előre kevert lötyit rakok a tartóba. DE! A mosószer adagolóba is szoktam kicsit rakni néha, ha a folyékony mosószert abba töltöm, hogy ne rakódjon bele. A por mosószert meg a dobra szórom. Ne félj az adagolóba se belerakni, nem csinál kárt.(töményen is öntöttem már bele, ki van próbálva!)
A mosogatószerbe is szoktam ecetet rakni csak úgy találomra a mennyiséget. Vízkőoldásra meg töményen használom.

A házat lecsekkoltuk, nagyon megfelelne mindannyiunknak, de most meg az eladónak kellene gyorsan-gyorsan találnia valamit, ahová elcuccol, mert nagyon toporognak már a mi vevőink. Ördögi kör ez!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga
 
 

 
 

sziasztok

Julcsika
Örülök, hogy körmöd kezd helyrejönni, a paradicsom tényleg gyulladás csökkentő. :wink:
Melcsi mesélte még régebben, hogy ők is AngelCare légzésfigyeőt vettek ami bébiőr is egyben. Szerintem mi is ezt fogunk venni.
Húú a vérképhez én nem értek, de én is mindig megnézem itt a netten, hogy mi micsoda, meg felhivom apánkat, az a tuti. Az nem lehet, hogy a körömgyulladást jelzi a vérképeredmény is?

moncsika
Na jól tippeltél, most tudtam aludni, :wink: Igaz este nagyon fáradt voltam,minden nyűgőm előjött, nem kaptam levegőt, az egyik bébim szétrúgta a gyomrom helyét, savam volt és közben nagyon nyűgős voltam az álmosságtól, de aztán szerencsére átaludtam az éjszakát(csak 1x keltem fel).
Én a szüléssel kapcsolatban már nagyjából mindent lebeszéltem apánkkal :wink: , sőt tegnap átbeszéltük az őssejt levételt is.

kislibus
Én a terhességem elején nagy lendülettel nekiálltam Domestosozni, aztán egy fél napig sirtam meg irtam a csajoknak, hogy most mi lesz, milyen hülye vagyok, stb. Miután megnyugodtam, azóta hozzá se érek se a domestoshoz se a zsiroldóhoz. Szerencsére van segitségem aki megcsinálja a fertőtlenitős dolgokat, de, ha például "váratlan vendég " jön aki elmegy wc-re, azonnal öntöm az ecetet a wc-be meg takaritom az ülőkét rögtön. Jó én egy kicsit bolond vagyok, ilyen téren, nem birnék más után ráülni még a saját wécénkre se, de egyébként nehezen birom az ecet szagot is, úgyhogy mindig nyitot ajtónál csinálom.

hanyatka
Azért, ha van időd ma a német mellett gyere kicsit dumcsizni.
Babakocsiról nincs kép?

bodzika
:lol: :lol: örülök, hogy jót mulattok rajtam.
ez a sudokrém tényleg jó.
Lehet kérdeztelek már, de hallottál a Babycontroll légzésfigyelő+bébiőrröl? Néztem és csak ebben találtam ikreset, Angelcare-ben csak simát, nem tudom melyiket vegyem? 1 ikreset vagy 2db Angelcare-t?

melánia
nagyon helyes a pocid. :wink:
Tényleg nem látni, hogy hiztál volna.

ercsikati
Ja igy legalább jól elment az idő, hogy végig dumáltunk. :wink:
Én egyetlenegy leletet nem fénymásoltam csak le neki az összes többit igen és azt az egyet is lenyúlta :lol: még szerencse, hogy résen voltam :wink: , mondtam , hogy majd legközelebb viszem neki.
chilike1
 
 


Sziasztok!
Csomee:Szupi gratula!
Moncsiga:nem semmi a kálváriád ahogy beadták a védőoltást!
Ercsikata:mikulásünnep hogyan sikerült?Mi pénteken megyünk Apánkhoz tele reménnyel és akkor tudok többet írni! :D Reggel teszt és utána Apánk!4lombik.Sajnos nem érzek semmit de reménykedünk!
Mindenkinek szorítok és puszi mindenkit! :lol:
kitti4
 
 


Tegnap rendben volt minden velünk, megvizsgálta a méhszájamat(ezt a vizsgálatot utálom a legjobban, annyira fáj, hogy nagyon pedig én nem vagyok egy nyafogós tipus), rendben van, teljesen zárt, de azt mondja, hogy már kezd rövidülni. Pontosan nem tudom ez mit jelent, de ahogy kivettem a szavaiból, valami olyasmi, hogy ahogy nyomja a súly, úgy egyre lejebb jön a méhszáj.
Azt mondta nekem is , hogy 1 óra tesz-vesz 1óra pihenés. Jelenleg kb ott tartok a két babával, mint az egy babások 36 hetesen(!!!), mármint am a szervezet terhelését illeti.
De én is érzem, hogy dupla súlyt cipelek, fáradékonyabb vagyok, stb. Magamhoz képest igy is nagyon sokat pihenek, de ezentúl még többett fogok. Mondta a férjem, hogy mostmár megpróbál itthon maradni velem, hogy ne kelljen főznöm se, meg a mosást is rábizzuk a nagylányra(igazságszerint nagyon nehezen adok át ilyen munkákat, mert mindig az a jó, ahogy én csinálom, de mindegy, most ez részletkérdés, mennyire lesz fehér a ruha :lol: , fontosbb, hogy pihenjek).
A diétámat folytatnom kell(most annyira nem korrholt le a 60dkg hizásom miatt :lol: ) meg mondta, hogy a lábamról is lement a viz, de ugyanúgy ennem kell a napi 3 húst, só meg minden nélkül.
Nem nagyon akartam már idén menni hozzá, de mondta, hogy látni akar még 29.-én, mert sürün kell nézni a méhszájat, mondtam, hogy rendben, akkor majd hozok neki a karácsonyi gesztenyés pulykából, libamájból, stb. persze jót nevettünk.,Nagyon szeretem egyébként :wink:
Most semmilyen vizsgálatra nem kell mennem, egyenlőre mindenem kész.
chilike1
 
 


Sziasztok!

Moncsika,
Az a doktornő, sztem tudom melyik! Annak idején mi is vasárnap mentünk be (mikor bent is tatottak), és egy ilyen sótlan, mufurc fiatal vékonyka doktornő volt. Úgy vizsgált meg, hogy ezerszer jobban fájt, mint amikor Dévisz csinálja :( Nagyon nem volt szimpi, ne bánd, hogy nem voltál vele (véletlenül) udvarias az elején :)

Chilike, Kata,
De fura, nekem még eszembe sem jutott szülésről beszélni apánkkal. Olyan fura, mikor már mondogatják emberek, hogy hűha, március már mindjárt itt van- én meg csak nézek mint a moziban, hogy dehogy, az még azért nagyon messze van. Még csak most lettem babás, nem akarok még szüléssek foglalkozni :)
Persze Chilike nálad azárt nagyon más a helyzet, két babával már ideje erről beszélgetni.

Kitti,
Jaj de izgulok! A fagyasztott embrikéket kaptátok vissza?

MOst megyek az Árkádba kariajiért!
vjulcsi
 
 


Sziasztok.

Köszönöm a dicsérő szavakat!!! :lol: Hát azért az túlzás,hogy vékony vagyok de sebaj. :oops:

Katám:egész pontosan vasárnapi a kép.Miért???
Még nem tudok semmit a baby neméről.Ha tudnám már rég megírtam volna nektek.Én a 12 hetes genetikai uh óta nem voltam uh-on.Holnap megyek a dokimhoz délután 17órára.Neki sajna nincs uh-ja magánba.Csak vizsgálat szokott lenni.Jan.5-re van időpontom uh-ra.
Nekem a kórházba derült ki,hogy rossz a vas értékem és ott írták fel a vasat+szedették bent velem.Azóta a körzetidokim felírja a zárójelentés alapján.
Neo-Ferro-Folgamma Gyomornedv ellenálló tabletta.Ezt szedem napi kétszer.

Chilike:ma a te kedvedért megmértem magam és ledöbbentem.NEM HÍZTAM SEMMIT.Hogy lehet ez? Nem értem. :shock: Pedig én mindenevő vagyok most még.

kislibus:tegnap másfél óráig szurkált lent a méhem.Már elkezdtem aggódni.Aztán abbahagyta hirtelen.Közben volt valami buborka de nem tudom,hogy az az volt-e??? Máté szép név!!! Nekem is tetszik meg a Márk is,de sajna ez már elkelt a családba. :cry:

Julcsi:örülök hogy javul a körmöd!!! Remélem meggyógyítja a paradicsom!!!
moncsiga:köszönöm a macis animációt,nagyon tetszik!!! :lol: Hogy vagy?

Csomee:GRATULÁLOK mégegyszer!!! :lol:
Rencsike nincs még otthon csajok? Csak azért mert itt Szegeden 4-5 nap után már küldenek is haza szülés után ha nincs gond.
Remélem válaszoltam minden kérdésre!

Kép
Kép
melánia
 
 


Julcsika! Ugye, hogy milyen jót tett a paradicsom? Én vagyok a Vajákos Biri, ha eddig nem jötettek volna rá. :wink: :wink:
Örülök, hogy szépen javul, este tedd rá még 1x, hogy tuti legyen.

Chilike! Nekünk az Angelcare van, ami légzésfigyelő+bébiőr, az nagyon-nagyon jó, adnak hozzá pelustárolót, az egy csúcs találmány (se szag, se kupi :-) , soha nem riasztott tévesen. Én ezt javasolnám, de nem ismerem a másikat, így nem vagyok mérvadó. :oops:

Moncsikám! Nézem a mailt rögtön. :D

Az előbb a nagynénémmel konzultáltam az oltásról, az agyamra megy a téma... A kismamákról megtudtam, h kivétel nélkül rossz körülmények közül érkeztek, egészségileg is és a babák is, ezért annyira nem igazán képviselik az átlag populációt.
Nekem, mivel szoptatok, nem javasolják az oltást, de van, aki pont ezért igen... Köszi...

Mindenkit cupákolok, még jövök, ha tudok. Pussssssssz

Kép
bodza2005
 
 


Kitti! Drukkok!!!!!!!!!!!+++++++

Libuska! Máté nagyon szép név!!!! :D

Kép
bodza2005
 
 


bodzika
köszi, akkor sztem mi is maradunk az angelcare-nál, egyébként mindenkitől jót hallottam róla. :wink:

csomee
Nagy gratula a kis pöttyhöz :wink:
akkor mostmár hivatalosan is tudsz jönni közénk(mondjuk eddig is tudtál volna, de mostmár gyere többször :wink: )

libus
tényleg szép a Máté, nekem még a Bálint és a Balázs is tetszik, csak sok van belőlük...

melánia
Jaj, de ügyike vagy, apánknál ezért már kitüntetés járna neked :lol:
na jó lehet, hogy nem, de mondaná, hogy: jól van, csak igy tovább :lol:
szoktam is neki mondani, hogy elmehetne fittness oktatónak is :wink:

julcsika
Én meg pont úgy látom, hogy mennyire le vagyok maradva, még semmi sincs meg és már "mindjárt "itt a szülés ideje. "Hivatalosan" csütörtökön már a 3. trimeszterbe lépek :lol: :lol: HURRÁ!!! , és elméletileg a 40. hét nekem is úgy jön ki, mint moncsinak , ha jól tudom márc. 03, de apánk már mondta, hogy a 38. héten be kell feküdnöm, elméletileg az ikrek akkortájt szoktak megszületni, az meg február közepe, szóval azért nincs olyan sok idő.
Mostmeg itt a karácsony, attól is pillanatok alatt el fog menni a december, utánna még januárban van egy kis idő a készülődésre, rendezgetésre . Szóval én azért már "készülődök" a szülésre is.
Mit ebédelsz?
Én most vettem le a hűtőből trját, megtöltöm sajttal, sonkával-a magamét izetlenül a többiekét finom fűszerekkel megszórom. Igaz egy jó kis sajtos-tejfölös tésztát jobban megennék, de mindegy, nyomom a húst :wink: Délután lehet csinálok hideg meggy levest. Legalább azt ehetek(tejszinhabbal) :lol:
chilike1
 
 


Bodzikám, Biri nénének azért túl jó csaj vagy! De valami modern füvescsajszinak kiváló lennél! :lol: :lol:

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga
 
 


Csajok, én lehet hogy hülye vagyok, de annyira fölöslegesnek érzem ezeket a bébiőröket. Azért vagyok, hogy őrködjem. Nem hiszem, hogy ennyi kálvária után olyan laza anyukák leszünk, hogy külön gépcsodáknak kelljen vigyázni a gyerekünkre. Én biztos, hogy a szemem-fülem le nem veszem majd róla egy percig sem!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga
 
 


sziiasztok,

Csomme gratulálok!!!
Julcsika,örvendek,hogy jobb a körmöd.Talán egy újabb pari-kúra már rendben is teszi.
Sztem is érdemesebb olyant venni ami kettő az egyben,mert külön külön kicsit húzós.
A tamponos módszert már nekem is javasolta,mikor bacis lett az eredmény,de az igazság az,hogy én soha nem alkalmaztam.

Kata,akkor maradt a dilemma ;-) nem baj,majd legközelebb tuti látni fogjátok.
Szuper,hogy nem kellett sokat várnotok.
Ha elfelejted a leletet lefénymásolni,előtte kérd meg a lányokat és ők fénymásolnak.Velem is megesett párszor és volt olyan amit nem szívesen hagytam ott neki.

Kislibus,az a baj,hogy én se kedvelem túlságosan a németet és nagyon keverem az angollal :(
Teccik a Máté,de a Szabolcs is ;-)

Moncsi,ezt az ecetes öblítést,sikálást én is kipróbálom.
Drukkolok a házikóhoz.

Chilike,akkor nektek sokat kellett várni?
Igaza van Apánknak,most azért már sokkal többet kéne pihenned.Mekkorák most kb. a babák?

A könyv szerint Patrika most kb. 2 kg. és hát egyre nehezebb a gerincemnek,,olyan hamar fáradok én is.Tegnap estére majd leszakadt a derekam :(
Szerintetek mennyire normális,hogy kb. 2 hete falom a nutellát? ;-)Hétfőn szerintem rá sem állok a mérlegre.
Itt csak annyiból jobb,hogy abszolut nem foglalkoznak a súllyal,vagyis nem csesztetnek.Persze magam miatt meg a baba miatt próbáltam betartani Apánk utasításait,de ahogy haladunk előre kezdek elszemtelenedni és falom az édességet :(
Most kb. 9 kg. nál tartok :(

Kép
hanyatka
 
 


Bodzi, teccik ez a Vajákos Biri . :lol:

Chilike,én is mindenkitől az Angelcare-t hallottam,vagyis többnyire azt veszik.
Viszont itt körbekérdeztem legalább 10 anyukát,olyanokat is akiknek a babája csak hason alszik és senkinek sincs légzésfigyelője sem.
Az egyik csak egyszerűen azt írta,hogy itt semminek nem kerítenek akkora feneket mint otthon és ha nincs rá orvosi indoklás,akkor nem javasolják :(
Na és most legyek okos,hogy mi legyen :(

Uh,a meggylevesen én is a napokban gondolkodtam.Meg is kéne csinálnom.
Én a hust nem nagyon kívánom sajna.Az elején annyit kellett ennem,hogy most kb. heti 2-3x eszem csak. :roll:

Kép
hanyatka
 
 


én most betemetem magam a könyvemmel,de ti írjatok sokat,hogy legyen mint olvasnom két tanulás között :)

jóó évtágyat az ebédhez!

Kép
hanyatka
 
 


Moncsika! Mail elolvasva, megválaszolva. Cupppppppppppp!
Köszi, h jobb csajnak tartasz. :lol: :lol: :lol:

Hanyi! Eszti egyetlen egyszer sem volt hajlandó hason aludni, de van, aki pont azt tartja veszélyesnek, erről elég sokat olvastam.
Hihi, szerintem is azért vagyunk, h őrködjünk, de van olyan helyzet, amikor jól jön a figyelő, pl. alszol. :lol: vagy amikor a Pároddal a nappaliban vagy este és nálunk Apa 5 percenként ment lesni, h minden ok-e... :lol:

Kép
bodza2005
 
 


Hanyim! Ha szeretnéd, Neked adom a Miku-rucit. :D
Az iwiw-re is tettem fel képeket Mikulináról. :lol:

Kép
bodza2005
 
 


mégis beugrottam egy percre,mert a férjem betöltötte a saját gépéről a 4D-s fotókat és dobok fel párat ;-)

Kép
hanyatka
 
 


Kép mosolygós Patri

Kép gondolkozok

Kép anyát ölelem

Kép és ez a picur mind megette :) [/img]

Kép
hanyatka
 
 


Hát ha a topikból mindenkinek igy tetszik a Máté, akkor 1000%, hogy az lesz. Második nevet én szeretnék, párom legutoljára azt mondta, hogy tökmindgy hogy fogják hivni.. szerintem besokallt szegény... :lol:

Én meg most kaptam egy utóneves könyvet, 3000 utónév, most azt bújom.. De az agyam eldobom, hogy milyen neveket lehet már anyakönyvezni!!!

Melania! Szúrkodás nekem is van néha, buggyot egyszer-kétszer éreztem, de nálam még biztos nem az volt.. :lol: Szúrkodás viszont gyanitom, hogy azért van, mert olyankor bulizik a baba. Uh alat is éreztem, mikor egy-egy nagyobbat rugott magán, pedig akkor még kb. 5,5 cm volt. A Márk is szép, de nálunk is foglalt már... :lol:

Chili!Bálint nincs olyan sok a babák közt, inkább az idősebb korosztályban. A Balázs gyakori a gyerekeknél is.
Nekem bennt sül a csirkecomb a sütőbe, hozzá fini krumplipüre, meg csemegeubi...
wc-t én se használom más után.. saját családomban igen, de pl pároméknál már nem szoktam...
Készülődées: Ha addigra kinéztek mindent, akkor könnyebb esz elmenni és megvenni mindent. Főleg, te korábban irtad, hogy nagyobb helyre mennétek, ahol mindent meg lehet venni.
3. trimeszter! :D Nekem ez úgy hangzik, mint valami elérhetetlen hegymagaslat!!! :wink:

Hanyatka! Érdekes, az angollal biztos nem keverném, szerintem annyira más a kettő. (Node lehet, ez csak a kismamiság mellékhatása nálad is!!! ) :lol:

Légzésfigyelő orvosilag az alábbi esetekben indokolt:
- családban korábban előfordult SIDS
- nagy súllyal született magzat (4000 g. felett)
- anya terhesség alatti betegségei (toxaemia, gestacios diabetes, anyai dohányzás, alkoholizmus...)
- koraszülőtt baba
- méhen belüli fejlődésbeli elmaradás (kis súlyú újszülöttek)
- szociális tényezők: dohos, penészes, nedves lakáskörülmények, a családban dohányik valaki - a dohányfüst nem ismer határokat a terjedésben
- anaemiás csecsemő
- a csecsemőn korábban észlelt légzéskimaradásos állapot
- hason altatott.
- környezet: túlöltöztetés, túl magas hőfok a szobában, vagy túl alacsony.

SIDS megelőzése:
- csecsemő hason altatásának kerülése
- túlöltöztetés, túl meleg takaró ráadásának kerülése (egyel több réteget adjunk rá, mint amiben mi jól érezzük magunkat, takaró ne legyen annyira nagy, hogy a csecsemő teljesen alá tudjon kerülni.)
- otthon optimális hőfok: 21-22 fok, fürdezéshez 25-26.
- gyakori szellőztetés a lakásban
- szülők közt altatás tilos
- lakásban dohányzás abszolút betiltása
- etetés után mnden esetben büfiztetés- visszabukott anyatej ne okozhasson fulladást
- kiságy légterének megfelelő szellőzése (nem ajánlják a baldahint, ágyrács védőt csak a fal felőli oldalra.)
- csecsemő légzésének éjszakai ellenőrzése. (etetésre nem kel fel, gyanus lehet, nézzünk rá!)
- légzésfigyelő készülék használata, illetve újraélesztés megtanulása.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kislibus 2009.12.08 14:16-kor.

Kép
kislibus
 
 


Na odatettem a kaját, raktam még rá főtt tojást is és arra a sajtot, meg csinálok francia salit.
Annyira én sem szeretem már a húst, de múszály ennem napi 3-at, ha nem akarok vizesedni. Pedig eddig azt gondoltam, hogy majd szülés után az Atkins-el fogok lefogyni(egyszer kipróbáltam 53 kilóig sikerült lemennem, de akkor már megkérdezték a közértbe, hogy ugye nem betegség miatt fogytál le? :lol: ), na mindegy, szóval nekem az nagyon bevállt, de most úgy megutálom a húst szerintem, hogy vegetáriánus leszek :lol: :lol:
Pedig mindig variálok valamit, hogy ne legyen ugyanaz az ize, dehát már igy is unom!

hanyatka
jaj nagyon cukikaaaaa, de édike, hogy nevet! Az enyém is nevetett.
Nem kellett olyan sokat várni, Katiék után kb 15 perc múlva már mentünk is be apánkhoz!
Több , mint 1 kilósak a babák, szóval ketten ott vannak ahol Patrika, átérzem, mit érzel! :lol: csak nálunk még dupla lepény(tudom nálad is :lol: ) meg a magzatviz meg minden egyéb. Szóval, ha igy veszem nekem nem tűnik sokanak a 11 kiló hizásom.
Szerintetek az igaz, hogy ilyenkor indul még meg a hizás meg a pocaknövekedés a 7 hónap után? Valakinek tapasztalata ezzel? Azért is szeretnék vigyázni, mert azért már olyan nagyon sokat nem akarok hizni, nem magam miatt hanem a babák miatt. Mondjuk apánk féle álomhatárt átlépem szerintem, de max. 5-6 kilót szeretnék még hizni, úgy gondolom azért az még reális lenne.

moncsika
Igen, biztos minden pillanatban rajta lesz a szemünk a gyermekeinken, de azért lesznek olyan percek amikor nem tudzs mellette lenni. Például el kell menned wc-re, tussolni, aludni is fogsz, esetleg kiviszed a szemetet, jön a postás, vagy ilyesmi, nekem ezekben a percekben megnyugtató lesz, hogy akkor is biztonságban tudom a babákat.
Egyébként a védőnő is azt mondta, hogy manapság nagyon-nagyon ritka a csecsemőhalál, nem is tudott %-ot mondani, szóval kicsit alaptalanok ezek a túlzott aggódások, de én azért a biztonság kedvéért veszek. :wink:
chilike1
 
 


Sziasztok,
itthon vagyunk! köszönöm mindenkinek a jókívánságokat, annyira édesek vagytok!!!!!
Még nem tudtam visszaolvasni és biztos még idő lesz mire utolérem magam. Majd mesélek a szülésről is persze csak lightosan :wink:
Folyamatosan jönnek a nehézségek, a szülés után majdnem leállt a keringésem és transzfúziót kaptam, tegnap végre hazajöttünk, akkor meg a Domikát nem tudtunk felébreszteni és nem is evett 12 óráig....szóval most küzdünk az elemekkel, nehogy kiszáradjon....

Na megyek, mert 4 re Apánknál van jelenésünk varratszedésre.

Majd rakok fel képeket, csak most ott tartunk , hogy 2 óránként szopi, fejés stb és mire végzünk mindennel fél óra "szünet" után kezdődik előlről.....ha már átállhatunk 3-4 órás időre akkor már talán lesz egy kis időm.

Puszi mindenkinek!!!!
rencsi79
 
 


Nagyon édes a lányod Hanyatka!!! A mosolygós a legjobb, de az ölelős is tetszik!! :D :D :D

Kép
kislibus
 
 


Rencsi! Jó, hogy irtál, puszi neked és Dominak is! Evés is beindul majd meglátod kitartás!!! :D :D :D

Kép
kislibus
 
 


Rencsike!
Örülök, hogy már haza engedtek! :) Nyugi minden rendben lesz! Nem kell aggódni! Szépen lassan Domi fiú is megszokja a kinti életet, és akkor már meglátod könnyebben fog menni! Mondom én akinek nincs gyereke! :lol:

Kép

KépKép
ercsikati
 
 


Hanyatka!
Patrika nagyon édes kiscsaj! És ahogyan nevet! Teljesen zabálni való! :) Nagyon cuki! És látom, hogy a 25. héten voltatok! :) ÉDI-BÉDI! :)

Kép

KépKép
ercsikati
 
 


Melánia!
Csak úgy érdekelt, hogy mikori a kép! Remélem nem baj? :lol: :lol:
Nekem Apánk nem mondott semmit, hogy mit is kéne szednem, de úgy döntöttem, hogy holnap úgyis megyek beutalót kérni a védőlányhoz AFP-re majd tőle megkérdezem, hogy mit is kéne szednem! Hátha tud mondani valami okosságot nekem! :)

Kép

KépKép
ercsikati
 
 


na elment amit irtam, de szemét........
most nem irom meg újra!

rencsike
Nagyon örülök nektek!
Az első hetek biztos nehezek lesznek, de aztán ahogy beleráródsz egyre könnyebb lesz, kitartás :wink:
Gyere ahogy tudsz :P

többiek? Ki merre ?
chilike1
 
 


Sziasztok KIsmamik, mamik!

Kislibus: Mire ide jutottam, meg is válaszolták a kérdést. Én nagydozisban használom az ecetet, a legnagyobb %ost veszem, és öntök a felmosóba amennyit nem sajnálok. Állandóan fertőtlenitek. Csillike én is állandóan fertőtlenítem a wct, meg mindent. Szerintem már Monk flúgos nyomozó színten tartok. :wink: :lol:

hanyatka: nagyon Drága gyermek! :D

meli a pocakod édi! :D

Jó sokat írtok, mindenki babásodik a másik topik meg haldoklik.... :wink: ami nagyon jóóóó!
Jövök Lányok, kitartás! :D
:wink:
emerenc
 
 


Emernc! Gyere csak gyere!!! Alig várunk!!! :D

Kép
kislibus
 
 


Szép estét!

Köszi mindenkinek a gratulációkat! :D

Ígérem, hogy mostmár igyekszem majd többet ide is jönni, csak még megvárnám a köv. uh-ot (dec.18), ahol lesz szívhang. Akkor teszek vonalzót is másikat és akkor tényleg elhiszem végre, hogy újra kismama vagyok. (Az előző két kálvária annyira rámnyomta a béllyegét a terhességre, hogy nehezebben tudom a mostani állapotot elfogadni egyenlőre. Persze ne értsétek félre, határtalanul boldog vagyok, csak sokkal óvatosabb, mint Kittinél.)

Rencsi: Nagyon örülök, hogy már otthon vagytok, sok boldogságot kívánok nektek. Tényleg az első hetek nehezebbek, míg össze nem rázódtok, meg nem szokjátok egymást, de utána megy majd minden mint a karikacsapás! :)

Minden pocakos kismaminak nagyon boldog további babavárást és problémamentes szülést kívánok!

Jó éjszakát!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület
 
 


Jó reggelt mindenkinek! :D

Férjecske elment, én meg itt szürcsölgetem a reggeli tejeskávémat.

Csomee! Megértem, hogy aggódsz, de hidd el, most minden rendben lessz. Ez a baba már más, erős, nem lesz semmi baja! (Nekem s mindig ezt mondták itt a csajok az elején. :wink: )

Kép
kislibus
 
 


Bodza !!!!

NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!!
Megnéztem gyönyörű Mikulinát !!! :)))
miciona
 
 


Rencsi,
de jó, hogy már otthon! Kívánom, hogy a nehézségek helyett most már csak a jó dolgok jöjjenek!!
A szülés történetre én kiváncsi vagyok nagyon!! Bár nem lehetett egyszerű, főleg ,hogy ilyen rosszul lettél.

Melánia,
szépen nő a pocid! Csini vagy ne aggódj!

Hanyatka,
édes Patri! És ti kinek a vonásait fedeztétek fel rajta?

Malactalanítva vagyok! Úgy gondoltam, hogy egy életem, egy halálom beadatom ezt a nyavalyás oltást. Mivel sok ember vesz körül a világ minden tájáról megfordulnak itt ezért nem akarom a lombikot kockáztatni (se a kezdést, se a transzfer utáni időszakot, sőt betegen apuhoz se mehetek, mert neki most zéró immunrendszere van).
miciona
 
 


Jaj!!
a tisztaság mániákusoknak küldeném a címem+ kulcsot :wink: :wink: :wink: :wink:
Mehet????
miciona
 
 


Bodzika
Szülinapod van???
Akkor a Jó Istenke Éltessen sokáig!!!! :lol:

Jó reggelt libuska
De korán kelsz..
Most szerencsére én is viszonylag jól aludtam, este időben lefeküdtem(fél12 nálam az jónak számit a fél2-höz képest) és csak egyszer kelltem fel 3 körül, igaz akkor forgolódtam egy keveset, hogy visszalaudjak, de pont amikor már feladtam volna akkor sikerült elaludnom újra, igy most ébredtem :wink:

Azt hiszem ma el tudunk menni vásárolni kicsit, igaz tegnap átnéztem a listát,amit a védőnőtől kaptam meg annak idején átküldte melcsi is és rencsi is , hogy ők miket vettek, hááát csajok, azt sem tudom mivel kezdjem .Sztem majd amit meglátok és megtetszik azt veszem előszőr. :wink:
chilike1
 
 


Jó reggel!

Hála a Minden6ónak ma remekül aludtam. :lol: Semmi pocifájás, lesántulás!
Tegnap, amit művelt a gyermekem, tiszta horror volt! Egész nap úgy helyezkedett el, hogy amikor feszengett (és elég aktív volt tegnap) úgy nézett ki a hasam, mint valami alien. Akkora dudorokat nyomott rajta, majd kilyukadt hol egyik, hol másik oldalon. Azt hittem, feltett szándéka, hogy átpasszírozza magát a hasfalamon. Én meg mindig azt hittem, hogy keményedek, de ahogy leteszteltem, láttam, hogy csak fél oldalam szikla, a másik puha... :shock:

Hanyika, nagyon cukik Patrika képei! Jaj, annyira várom a 18.-át!!!

Rencsim! Üdv itthon! Amint lehet, kérünk képet erről a gyönyörű nagylegényről! Nekem jöhet kozmetika nélkül a szüléstörténet! Szeretek fölkészülni mindenre.

Csomee, én is köszöntelek közöttünk! Nagyon örülök a kisbogyódnak! :lol:

Micike, ez a "malactalanítás" tetszik. :lol: :lol:

Chilike, írtam privit! Én is ma készülök egy rövid babacuccnéző körútra.

Bodzikám, a Jó Isten éltessen nagyon-nagyon sokáig!!!!!
Kép
Ez kicsit szerelmes lett, de éééééérted, ugye?

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga
 
 


Sziasztok!
Mamár nagyon izgulunk hogy péntek reggel ott legyen a két csík!Síros hangulatom van de reménykedünk.
Rencsi:hogy vagytok?Már haza mentetek? :lol:
Chilike:a gesztenyés pulyka miatt Én is bemegyek 29-én!
Vjulcsi:Igen a fagyibabák és nagyon büszke rájuk a csapat így szurkolunk nekik nagyon! :wink: Már letelt a 2hét az oltástól?A védetség miatt nem akartál addig kimenni?Mit sikerült karira vásárolni?
Bodza:Ma Rákoczi prof azt nyilatkozta a Tv-be szoptatos anyukák adják be a szurit mert a tejen keresztül lesz védett a csecsemő.Tényleg olyan nehéz ebben kosnsk lenni.
kitti4
 
 


Bodzi.Isten éltessen sokáig!puszi Szép napot! :lol:
kitti4
 
 


Szimba család?Albi?hol vagytok
kitti4
 
 


Szia Kitti! Nagyon szorítok neked péntekre!

Szimbáék 10 fórummal feljebb az őstopicban vannak. Úgy neheztel a szakadásért (még az átjárhatóság megléte mellet is), hogy ide be nem teszi a lábát. :lol: Persze, így is szeretjük ő(ke)t! Bízom benne, hogy 14.-e után már hivatalból kell ide járniuk! :wink: :wink:

Albit mindannyian hiányoljuk, de nem sikerült még kideríteni, hogy hová tűnt el.
Vagy mégis? Aki tud valamit róluk, írjon!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga
 
 


Sziasztok.

bodzikám ezt még mindet neked: :lol: Kép vicces.

Komoly: Kép

Kép
Kép
melánia
 
 


El sem hiszem! Holnap töltöm a 28. hetet! :lol: :lol:

Úgy döntöttünk tegnap Petimmel, hogy ha ez a ház,amit most kinéztünk nem jön össze, akkor nyárig hanyagoljuk a témát. Most már teljes figyelmet érdemel Nimóka, akit annyira nagyon-nagyon akartunk, várunk. Berendezkedünk a babaváráshoz ide anyóshoz aztán, ha megszületünk, kicsit megerősödünk újra elővesszük a költözés projektet. Ha meg mégis sikerül, akkor kicsit neccesen, de egy költözés még épp belefér az időbe, és az erőmbe.
(és Petim is nagyon belefáradt már a folytonos lótás-futásba)

A fiam épp a méhszájamon szambázik. Nem túl jó érzés...

Melike! Micsoda kis huncut vagy te! Tombolnak nálad is a hormonok? :wink:

Puszi mindenkinek!Megyek csavarogni. :lol:

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga
 
 


moncsiga:jó csavargást!! Néha kell egy kis huncutkodás!! :wink:

Kép
Kép
melánia
 
 


Sziasztok!

Hanyattka,
Nagyon édesek Patri képek! Kire hasonlít vajon?

Bozdikám,
Nagyon boldog szülinapot kívánok!

Most megyek is pihenni, ma nincs jó napom. Nagyon sokmindent csináltam tegnap, reggeltől este 8-ig meg sem álltam, ráadásul én is malactalanítva lettem tegnap (meg így Szonja is), és kiicst bágyadt vagyok. Férjem itthon van betegen a héten, még ilyen nem volt hogy itthon maradtam vele mikor beteg volt... hát borzasztó amikor egy férfiember beteg. Remélem most már hamarosan jobban lesz, mert így meg én robbanok le :)

Majd jövök még és reagálok rendesen, de most megyek az ágyba!
vjulcsi
 
 


jaj viszont tegnap elmentem teszveszen vásárolt 17 db babaruháért... hát lányok, ezek valami tündériek! Majd teszek fel képet, legszívesebben egész nap gyönyörködnék bennük :oops:
vjulcsi
 
 


Moncsika, Chilike,
Aztán számoljatok be arról, hogy mit vettetek ma!
Jaj de jó nektek :)
vjulcsi
 
 


Sziasztok későn kelők!!!

Bodza! Én is, én is boldog szülinapot kivánok!!!
kislibus
 
 


Moncsiga, Chili ! Jó vásárlást-nézelődést!!!! Én is kiváncsi vagyok mi szépet találtok!

Moncsiga! Az nagon jó,hogy betöltöd a 28-at, kb. ugyanazt érzem, mint amikor Chilike irta a 3. trimesztert. Elérhetetlen hegycsúcs.... De mivel ti is eljutottatok már addig, talán nekem is menni fog. :wink:

Julcsi! Kérjük a képet a rucikról! Férjed miatt együttérzésem, tudom milyen mikor egy pasi beteg... :roll:

Meli! ez a pasi nekem is bejön!!! :lol:
Huncutkodni de jó is lenne.... :oops:

Kitti! Drukkolok a fagyibabáidnak!!! :D

Kép
kislibus
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?