jó reggelt csajosok és tiszteletbeli Jocó!
megpróbálok visszaemlékezni, bocs előre is ha kihagyok valamit, majd biztos reagálok.
zarja: nekem azt mondta a megbízható mák-os nőci, hogy minimum 28 nap, egyébként meg meg az
www.allamkincstar.gov.hu oldalon rajta is van.
Azt mondta a nőci, hogyha már nagyjából sejteni lehet hogy mikor szülünk, de legkésőbb a szülés napján. Épp ezért beszéltük azt, hogy nekem leghamarabb jan 8 (36 hét, illetve mivel mindkét lány 2 héttel korábban jött, majd jan 15-20 körültől kérem a tgyást.
karácsonyfa állítás: nálunk úgy volt, hogy 23-án este amikor a lányok már ágyban voltak, apával összeszereltük a műfenyőt, rátettük az égőket és másnap reggel pedig én és a lányok tettük fel a többi dekorációt. Mivel anyukám 24-én született, a szentestét ott töltjük és utána a csajok ott alszanak mi meg apával hazajövünk. A csajok 25-én délelőtt jönnek és akkor kapják az itthoni ajándékot. Aztán a következő napok valamelyikén együttesen átmegyünk anyósékhoz Debrecenbe és ott is ünneplünk. (ezt a részt idén én biztos kihagyom és Imi sem mer egyedül itthon hagyni, úgyhogy lehet hogy a lányokat átviszi, de én tuti maradok)
zuzmooo: sajnálom a nagyapát, de ahogy a többiek mondják, erősíteni kell benne a tudatot, hogy akarja meglátni a dédunokát
juci: a kajálás nálam is több részletben történik, egyrészt a sav miatt, másképp meg a hasonló "torkig vagyok" érzés miatt
a vasat én mindig c vitaminnal szedem együtt, hogy könnyebben felszívódjon, mert a kávé gátolja a vas felszívódásást
Nóri: hát nagyon nem szép a sógortól amit tett, ebből is látszik milyen igaz a mondás, hogy az ember a rokonait nem válogathatja meg, hát neked alaposan kijutott belőlük....
Azt hiszem én össze tehetem a két kezem a rendes és "szerzett" családomért
A sütési tudományodat szivesen átszippantanám magamba
faldekor: hát sajnos mivel velünk is egy szobában lesz, a bordűr és falfestés kilőve, majd ki kell találnom valamit, de még ötletem sincs. Ráadásul a matrac is olyan hülye méretű 70x115 hogy hiába néztem gumis lepedőt a brendon katalógsuban nincs hozzá normális méret. Bár az első két gyereknél csak egy nagyobb méretű egyszínű törölközővel oldottuk meg.
elforduló párna: brendonban kapni.
lara: tényleg bomba alakod van
striák: eddig a két gyerekkel nem volt, és most sincs, remélem ez így is marad, de amúgy ez genetika kérdése is állítólag, úgyhogy ne egye magát senki ha csíkos
zsizell: mi volt a nődokinál?
csipike: xard le, hogy minek néz. Tudod, hogy Rába Timi a 2 terhességével 30 kilót hízott?? Na ehhez tartsd magad
boruska: alaposan rád jár a rúd... az a köcsög aki meg megfújta a tárcád, szégyellje magát
a keksz megvonás miatt sajnállak, de vígasztaljon a tudat, hogy vagyunk olyanok akik csak álmodoznak róla és még ennyi se jutott..
Jocó-Geri: kitartás és hidd el, a 36 héten már haza fogják engedni. Én a második gyerekkel 10 hetet feküdtem kórházban, nekem is szét volt durrantva az összes vénám 3 naponta cserélni kellett a branült, hogy ne gyulladjon be, de a 36 héten hazaengedtek
bocsi ha hosszú voltam...