Új privát üzeneted érkezett!

hahhhhhoooooooooo, hun vagytok?????

Edit

Kép
ézsóné

Itt! :)
Végeztem a takarítással, teregetéssel, kiválogattam és betettem egy adag babaruhát a gépbe, és most ITT VAGYOK! :)
Este meg színházat szerveztem Apának: Édeskettes hármasban. Ezt nézzük meg a Madáchban, előtte meg vacsizunk egyet a PizzaHut-ban - máskor amúgy sem jutunk el oda... :?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

tegnap pizzát ebédeltem :oops: :oops: :oops: :oops: magyarosat :shock: :shock: :shock: kolbász, szalonna, hagyma.....

Edit

Kép
ézsóné

Nekem is "jó" programom van: megyek a nődokihoz kötelező pofavizitre. Úgyhogy indulok is fürdeni, aztán mendegélek. Én is pizzasütést tervezek egyébként. :)

Kép
zsizell

Mézes: hát nem vagyok épp topon a díszítésben. Semmi kedvem hozzá konkrétan. Látszik is! :shock:
Ebből készült 10 db. Ez a prototípus. (látszik :lol: )

Kép
Vendég

Nóri!
most én mondom neked azt, amit te Larának... Hallgass el! :lol: Én nem tudnék ilyen mézest díszíteni! :(
Lassan nekiállok én is sütni. Szerintetek nem korai még elkezdeni?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

kakti: hát ha azt nézzük, le kell tesztelni az anyagot, hogy elég jó-e.... :wink: :wink: :wink: :wink:

Edit

Kép
ézsóné

Az igaz... :)
Én mondjuk arra gondoltam, hogy kidíszítem vele a lakást, meg csomagjelzőnek gondoltam. Csak nincs formám hozzá... :(

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Megjöttünk a bevásárlásból. Azt hiszem ez volt az utolsó, hogy elkisértem apát. Konkrétan egy pingvin és egy bálna keverékének éreztem magam :roll: alíg bírtam magam vonszolni a végén. Ráadásként a pénztáros nagy szemeket meregetve a pocakomra, megkérdezte mikorra várom...amikor közöltem, megkérdezte ikreket? :shock: Még jó hogy az előző baba várások alkalmával már hozzászoktem ezekhez a megjegyzésekhez :?

Nóri, én szívesen átveszem tőled ezeket a prototípusokat :wink:

Megyek főzni. Nálunk francia gombás hús lesz rizzsel

Kép
csipike09

Kivancsi lennek Larara, ha mar ennyi dicseretet kapott, de sajna nem tom a gmail cimet es jelszot :oops: raknek fel kepet en is, igaz, csak kb 22. hetrol van, de megprobalom ravenni a kedvesem, hogy csinaljunk meg. Bar a mereteim mara egy balnaeval vetekszenek...

De jo, hogy ilyen ugyesek vagytok, ha fele ilyenre meg tudnam csinalni a mezeskalacsot mint Nori, mar meg lennek elegedve magammal. Na sebaj, azert probalkozom, az a lenyeg.

En mar karacsonyi hangulatba kerultem, es karacsony daloka hallgatok, irom a listat a bevasarlashoz, jo hosszu...

Ja es az emberemet meg elkuldik Aberdeenbe a jovo heten ami tul messze van, igy nem jonnek haza csak hetvegen :roll: ... Kezdem magam sajalni, mert teljesen egyedul leszek nem nez majd ram a kutya sem :?

Kép

Kép
editmk

Á lányok, én nem elkeseríteni akarok senkit, de én Lillunál szentül meg voltam győződve, hogy nincs egy csíkom se, de volt ám alul, csak én nem láttam, csak szülés után. Igaz nem annyira vészes most se a bőröm, de azért a második pocak már nálam is rejteget halvány csíkokat :evil:

Lara, csatlakozva a lányokhoz én is irigykedem, tényleg büszke lehetsz magadra, hogy így nézel ki :wink: én a hízásra hajlamos fajtából való vagyok sajnos és ez meg is látszik :twisted:

KépKép

KépKép
beneildi

Ááááááá! Ez nem ér!!!!! Ilyet csinálni azokkal akik még mindig dolgoznak. Először a pizza utána meg a mézes. Pffff. Pofátlanság :lol: Hát naon úgy tűnik, hogy ma sem végzek időben. De már kezdek hozzászokni. Ezt a két hetet már féllábon is kibírom. Azért sem fogok idegeskedni. :roll:

bellerreni
Eger

Csíkok: Nekem a hasamon fehérek vannak eddig szerencsére, viszont a hasam legalján nekem is piros csíkjaim lettek. Nem is láttam, csak a tükörben. És most fedeztem fel, hogy tele lettem csíkokkal a derekamon. Ott nem is kenegettem eddig. Kíváncsi leszek milyen lesz a bőröm a végére. A hasam alja akkor fog még jobban kinézni, ha esetleg kapok rá ég egy szép kis vágást is. Eléggé elkeserítő a dolog, de most mondhatnám, hogy én akartam. Nekem kellett a baba, jó sokat kínlódtam érte.

lara: Csini kismami vagy, én sem voltam ilyen vékony talán sosem.
vicky79
Budapest III. kerület

Zuzmoo, a Bon prix nagyon jó minőség, rendelj belőle bátran!
ktc

Köszi Katica! :D

csíkok: nekem még nincs, vagy csak nem vettem eddig észre :roll:
zuzmooo

Hahó,

Velem mindig történik valami - ma a mobilomat lopták el, feltehetőleg a 9-es buszon... Tele volt a kezem csomagokkal, nyilván az ilyet pécézik ki a büdös c.... vagy akárkik, akik ellopják egy kismama mobilját. Nem volt egy nagy érték, max 20 e ft, de minden szám abban volt lementve, még a férjemét sem tudom fejből...

Amúgy meg voltam dokinál, a babó rendben van, szépen nő, 1268 gramm, megfelel a 28-29 hétnek. És segges egyelőre, csücsül, szóval a feje volt az, amit mostanában kidug a gyomrom egykori helyén. Rajtam viszont találtak egy szemölcsöt, mehetek háromnaponta keneti a kórházba, kekszet meg felejtsem el, és imádkozzak, hogy elmúlik, különben kapásból császár...

Nem egy nagyon nyerő nap, mondjuk baba OK-s az a lényeg, csak azért a faszom kivan...

boruska

Zsizell, igazából a 2. babával nagyon nagy volt a hasam, 3650g-al született és hát eléggé szétnyúlt. Nem kimondottan striás lett, hanem megnyúlt a bőr, de szerintem ez minden anyukával megtörténik sajnos.

Nóri, nagyon profi a mézes-karácsonyfa. Hogy csináltad a zöld és piros színt? Ételfesték? Ha én ilyen szépet csinálnék, tuti nem enném meg utána! Nem sajnálod?

Lányok, a képek miatt mostmár tényleg zavarban vagyok…

Irigyelni fogtok a délutáni elfoglaltságomért! Kutyasz.rt szedtem az udvaron…2 Cora-s zacskó lett tele…ez a béna kutya mindig ugyanoda hajlandó …-ni és hát muszáj összeszedni… :?
lara

Boruska, sajnálom a telcsidet :cry: Sajnos a zsebesek rohadt szemetek és nem nézik , h kismami vagy. Nekem is anno még a Billában nagy pocakosan fújták meg a vadi új telcsimet.
A szemőlcs miatt zéro keksz :shock: Vagy én értettem vmit félre?

Csíkok, hát én lassan elmehetek zebrának :roll:

Kép
csipike09

Halihó.

Lara én is csak dicsérni tudlak, nagyon csini vagy!!!!!

Zuzmooo: nekem nagypapámnak volt ilyen típusú rákja, sajnos ő két éve meghalt, de műtét után még egy évig volt velünk és véleményem szerint az egri dokik ba....ták el. Kitartást nektek!!!! Én megvettem neki mindenféle "csodaszert", de szegénykém nem hitt az ilyenekben.

Nóri: a karácsonyfa igenis jól néz ki!!! Én sem tudnék ilyen készíteni. :roll:

Csíkok: hát én nagyon nem láttam magamon, de biztos vannak, narancsbőr is, pedig csak hasra hízok, vagyis eddig úgy gondoltam, mert minden ruhám jó még rám. Megszületik a baba mihelyst lehet birtokba veszek egy edzőtermet.

Holnap megyünk doktorbácsihoz, bár semmi kedvem hozzá. Jövő hétre meg be kellene jelentkezni még 4d-re is, mert apuka ragaszkodik hozzá.

Nóritól kedvet kapva csináltam ma bőrös császárt. Finom lett. Még a csirkehúsfaló férjemnek is ízlett. Pedig előtte megevett egy teljes üveg Uncle Bens szószból és két egész csirkemellből készült kínait, rizzsel. :shock: Fogalmam sincs hová fér bele ennyi ennivaló.

Boruska: ezt a szemölcsöt én sem érem attól miért nem lehet hancúrozni?
Vendég

Gondolom Boruskának odalent találtak szemölcsöt és ha jól tudom, vírustól lehet. Keksszel meg biztosan bekerülhet a vírus. Persze ez csak laikus vélemény, biztosan jön majd és elmondja a lényeget.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Reni: súlyok és körméretek. Hát úgy néz ki, hogy elértem a kritikus szakaszt: 12 kg-t híztam. Mondtam a Zsoltinak, hogy mostantól nem hízhatok egy dekát se: röhögött. És olyan, de olyan rossz érzés volt: akkora vagyok, mint egy fél ház. Nem akarok ilyen nagydarab lenni. Zsolti tovább röhögött: hogy édes formám van. Beeee. Neki könnyű!

Mi a falat nem dekoráljuk, mert minél előbb költözni akarunk innen. Inkább a textilekkel játszunk. De szerintem így is csudaszép lett. Majd csinálok körbe fotót!

Nóri! Mi is költöznénk, mi más okból nem tudunk. Naaagyon nagy a mehetnékem, de egy egy fárasztó nap után oly jó hazajönni, körbenézni megsimogatni dolgokat, hogy végre itthon vagyok. Ezt az érzést nem cserélném be álmaim házára megspékelve anyámmal (anyóssal még még talán, na de anyuval soha). Így álmodozom amikor lehet és igyekszem a lehető legjobbat és legtöbbet kihozni a jelenlegiből. Hidd el, ha nagyon akartok menni, akkor meg fogjátok oldani. Mert akkor meg fognak találni a megoldások.

Reni: igazad van, én sem akarom külön szobába rakni Bulcsút. Bár apjával még morgok egy kicsit, de már puhul a srác. Úgy szeretném, hogy a kisszoba legyen a nyugalom szigete: alvás, játék, pihi, szopi stb, a nagyszobában meg mehet a tv, szg.

Ildi: én szedtem No-spa-t de pocakkeményedésre. El is múlt.

Jaj Boruska hogy téged mostanság minden megtalál. Simi-simi kicsi buksira!

zarja

Sziasztok,
hát itt vagyok én is, csak keveset... na de majd csütörtöktől... le sem tudtok lőni... :)

Először is köszönöm szépen a köszöntéseket... aranyosak vagytok!

Pénteken jól megünnepeltük a névnapomat... elmentünk babamozira.
Az oktogonnál voltunk, szimpi volt a szonográfus is... kb 45 percet voltunk ott, abból kb. 20-at tornáztam, mert a gyermekem aludt... nem kicsit, nagyon... tiszta apja... már most, ágyúval sem lehet felébreszteni... persze máskor pörög ezerrel... mint pl. most is.
Szóval először semmit nem láttunk, mert már befordult, és az alvó pozíció ugyebár háttal kifelé, arccal befelé... miután semmit nem láttunk 10 perc torna, majd még mindig nem sokat láttunk, majd megint 10 perc torna... ezekután az összes köldökzsinórt az arca elé húzta, még harcsabajszot is csinált belőle magának... :) aztán a kezével eltakarta az arcát, majd ezt elvette, de a lábával akarta kibökni a saját szemét... egész visszafordultak a lábújjai ahogy piszkálta a szemét és az orrát... szóval tök jófej a kölök, csak nem láttunk belőle semmit. Kaptunk ugyan egy kinyomtatott képet, de most nem tudom feltenni, mert csak papírformátumban van... majd bescennelem. Épp csücsörít a képen.... :) Nagyon édi.
Amúgy pénteken 1471 gramm volt, és a combcsontja mindig kicsi... de hát két "rövidlábú" embertől mit örököljön szegény... :) Nem strucc lesz az már biztos.

Na megyek és visszaolvasok, hogy kivel mi van...
Puszi

Barbi

KépKép
hbarbi80

Ma itt voltak az ellenőrök: mondhatni a világ minden tájáról: kettő jött Pestről, egy Szekszárdról, egy Pécsről és egész nap vájkáltak a papírokban. Délutánra már tele volt mindenünk vele, legfőképp azzal, hogy itt sz*punk mindenféle vacak papírok miatt, de konkrétan a látássérültekről egy fél szó nem esett. Csak, hogy megvan e az ilyen olyan rehab terv, szerződés stb . Nem akartuk mondani, hogy a klienseink a társadalom minden részéről jelentkeznek: tehát van többek között 16 gyerekes cigány anyuka és pl pszichiátriai kezelésen részt vevő is (a múltkor az egyik kliens a börtönből telefonált, hogy nem tud órára jönni). És akkor ezekkel írass alá 28 féle papírt. Volt olyan, aki beleunt a papírba és elment. Erre még akarnak doksikat. Idióta ez a rendszer! Phü, de elmentek, és minden rendben volt (mármint az én részemmel: pénzügy, számvitel, munkaügy ok) egyszerűen el vagyok most ájulva magamtól és az irodavezetőtől. Zsenik vagyunk!!!

Közben hívtak melóhelyről, hogy a Tgyást csak a szülés napján és csak a szülés várható napját megelőző 28. napon lehet igénybe venni. Ez a két alternatíva van, tehát én vagy 2009.12.31-től megyek el vagy a szüléstől. Edit ez tényleg így van??? Én, amit néztem ott a 28 nap csak maximum, tehát én akár 20 nappal a szülés várható időtartama előtt is elmehetnék. DE neeeeem, ezek a balfácánok szerint csak 28 nap és niiincs 27 nap. 28 van.
Felhúztam magam, ezért felhívtam a bérszámfejtőmet (Egerben van), hogy most mi van. És olyan rendes volt, majd elbőgtem magam, azt mondta, hogy először megnézi, hogy a 2008 vagy 2009-es bérem alapján jövök e ki jobban, mert, hogy 2008-ban volt gázrögzítésem és gázellenőrzésem is (mire nem jó a Kincstárnál dolgozni) és lehet, hogy az megdobja, akkor meg jobban járok a 2008-as jövedelemalappal. És képes volt a mobiljáról visszahívni, hogy ma már nem tudja megnézni, de holnap reggel 8-kor az lesz az első dolga. Hüpp, vannak még rendes emberek a földön.

zarja

Valószínű, hogy ott van lent az a szemölcs... Viszont keksz azért nincs, mert csak helyileg lehet kezelni és ha apa szerszámon rajta van, hiába irtják a helyszínen, visszakapja tőle. Nekem a lábamon van. Attól még lehetne keksz... :lol: :lol: Csak ne dugjam apa seggébe! Pedig érik, amiért itt hagyott egyedül szabad prédának! :D

Mézes: fenyőfa zöld ételfestékkel készül. A formázás a nagymamámé. Szegénynek már nem megy olyan fényesen, így engem kért meg a díszítésre. Mi nem esszük meg soha. Asszem nem annyira szeretjük. Illetve csinálok enni pár szemet díszítés nélkül!
Vendég

Basszus, basszus, basszus. Asszem most szúrtam el a szuperegyszerű elronthatatlan mézeskalács receptet. Hát nekem sikerült :? Úgy ítéltem meg, kicsit kevés a recepthez a méz, hát tettem még hozzá. A tészta gyakorlatilag ragadós mócsing lett. Erre kapott még lisztet, most viszont már egyáltalán nem stimmelnek az eredeti arányok. Na, kivácsi leszek :shock:

Boruska: nagyon átérzem a helyzeted. Ha eltűnne a telefonon, meg is őrülnék, sehol nincsenek meg a számaim. De jól látod a helyzetet, a babó a legfontosabb!

Hazajött Apa, adok neki vacsit.

Kép
juci-77

Sziasztok!
Meg mindig Joco vagyok, mivel Gerit nem fogjak hazaengedni csak baboca szuletese utan. Lenyeg az, hogy jol vannak;ha leszamitjuk azt, hogy Geri a karjat nem sok mindenre tudja hasznalni. A mult heten a bal karjaban 2 venaja eldurrant, a tegnap pedig a jobb karja kekult be.
Segitek neki amiben tudok. Mar remekul manikurozok ill. pedikurozok es borotvalok is....
Szuperek a dekoraciok! Jok vagytok!
Geri udvozol mindenkit es a legjobbakat kivanja nektek!
geri79

Jocó: köszönjük a jó híreket. A kék karoknál nagyobb baja ne legyen! Jó a rosszban, hogy mire megszületik a baba, elmehetsz másodállásban kozmetikusnak ;)
Hogy áll nálatok a látogatási tilalom? Még mindig olyan keveset lehetsz bent nála?
zuzmooo

geri és jocó: Kitartás mind a kettőtöknek. Szerintem a 37. hét környékén már meg lehet a baba, mert akivel én is bent feküdtem ő már 5 hete volt akkor bent és neki is megindították a szülést a 38. héten. Állítólag már akkor nem nő annyit a baba. Az már "csak" 5-6 hét. Drukkolok nektek, hogy bírjátok addig. Úgysem tehettek mondjuk mást.
vicky79
Budapest III. kerület

Köszi Jocó a jó híreket Geriről! Ilyen sűrűn szurkálják szegény Gerit? mi a fenének? :?
lara

Jocó! Köszönjük a jó híreket, már vártunk... Inkább legyen jó kezekben, minthogy bármi baj történjen. Már tényleg nem sok van hátra. Kitartás :lol: Szoritunk és sok sok puszit küldünk Gerinek.

Csajok! Olyan jókat röhögtem rajtatok. Néha tudtok olyanokat írni... :lol:

Boruska. Uhh. Elhiszem, hogy ki vagy, nekem a telefon az életem :lol:

Na megyek mert kezdődik az NCIS :lol:

Szép estét

bellerreni
Eger

Zuzmooo: nalunk a latogatasi ido 14-16 o-ig es egyszerre egy latogato mehet be a beteghez.Mondjuk az nem baj, ha a fel varos nem ott csorgatja az influenzas nyalat!
Lara: a pocak kemenyedesre infuzioban( nalunk perfuzio, vagy nalatok is ?) kapja a gyogyszert. Lecsorgott mar vagy 10.
geri79

Jó estét!
Tök jó volt a színház - a PizzaHutról inkább ne beszéljünk. Nagyon sokat változott az elmúlt 10-15 évben... :?
De a színházban nagyon jókat szórakoztunk! Érdemes megnézni, ajánlom mindenkinek! :)

Jocó! Add át jókívánságaimat Gerinek! Nem tudok sajnos okosat mondani - bár azt nem értem, miért kell minden alkalommal újra szúrkálni, miért nem tesznek be egy kanült, vagy branült vagy mittoménmit, és csak rá kell csatlakoztatni a cuccot... :( Minden esetre vigyáznak rájuk, és így nagy baj már csak nem lesz! :)

Mi holnap megint túrázunk egyet... Megyünk Székesfehérvárra a barátnőmhöz egy adag gyerekcuccért, aztán összeszedjük az egyik megrendelt kariajit, meg átvesszük a vaterán lőtt bébiőrzőt is. :) Aztán ezerrel pihi lesz! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Nóri!
Helyes családtagjai vannak Lacinak...

Lara!
És melyik részedre rakódott le a 3 doboznyi szaloncukor? :)
Soha többet nem rakok fel pocakképet :wink:

Boruska!
Bázzeg mekkora kecseg emberek(?) vannak...
Inkább nem írok semmit, mert a végén még lerásszistáznak.

Jocó!
Végre! Már aggódtam, hogy nincs friss hír Geriről.
Sokat gondolunk rá!

Hol lehet kapni olcsón ezt a bölcső-, vagy elfordulásgátló párnát?
Kb. 2 percig volt türelmem keresgélni utána, de folyton többezres példányokat találtam...

Kattkat

Kép
kattkat

Jó reggelt!

Én vagyok az első? Persze mert mindenki alszik még csak n meg Edit dolgozunk... Ugye Edit? :lol: Tényleg van még aki dolgozik? Jah Zuzmooo te is ugye?

Kattkat, te megint éjjeli baglyot játszottál :lol:

bellerreni
Eger

jó reggelt csajosok és tiszteletbeli Jocó!

megpróbálok visszaemlékezni, bocs előre is ha kihagyok valamit, majd biztos reagálok.

zarja: nekem azt mondta a megbízható mák-os nőci, hogy minimum 28 nap, egyébként meg meg az www.allamkincstar.gov.hu oldalon rajta is van.
Azt mondta a nőci, hogyha már nagyjából sejteni lehet hogy mikor szülünk, de legkésőbb a szülés napján. Épp ezért beszéltük azt, hogy nekem leghamarabb jan 8 (36 hét, illetve mivel mindkét lány 2 héttel korábban jött, majd jan 15-20 körültől kérem a tgyást.

karácsonyfa állítás: nálunk úgy volt, hogy 23-án este amikor a lányok már ágyban voltak, apával összeszereltük a műfenyőt, rátettük az égőket és másnap reggel pedig én és a lányok tettük fel a többi dekorációt. Mivel anyukám 24-én született, a szentestét ott töltjük és utána a csajok ott alszanak mi meg apával hazajövünk. A csajok 25-én délelőtt jönnek és akkor kapják az itthoni ajándékot. Aztán a következő napok valamelyikén együttesen átmegyünk anyósékhoz Debrecenbe és ott is ünneplünk. (ezt a részt idén én biztos kihagyom és Imi sem mer egyedül itthon hagyni, úgyhogy lehet hogy a lányokat átviszi, de én tuti maradok)

zuzmooo: sajnálom a nagyapát, de ahogy a többiek mondják, erősíteni kell benne a tudatot, hogy akarja meglátni a dédunokát

juci: a kajálás nálam is több részletben történik, egyrészt a sav miatt, másképp meg a hasonló "torkig vagyok" érzés miatt :)
a vasat én mindig c vitaminnal szedem együtt, hogy könnyebben felszívódjon, mert a kávé gátolja a vas felszívódásást

Nóri: hát nagyon nem szép a sógortól amit tett, ebből is látszik milyen igaz a mondás, hogy az ember a rokonait nem válogathatja meg, hát neked alaposan kijutott belőlük.... :x Azt hiszem én össze tehetem a két kezem a rendes és "szerzett" családomért
A sütési tudományodat szivesen átszippantanám magamba

faldekor: hát sajnos mivel velünk is egy szobában lesz, a bordűr és falfestés kilőve, majd ki kell találnom valamit, de még ötletem sincs. Ráadásul a matrac is olyan hülye méretű 70x115 hogy hiába néztem gumis lepedőt a brendon katalógsuban nincs hozzá normális méret. Bár az első két gyereknél csak egy nagyobb méretű egyszínű törölközővel oldottuk meg.

elforduló párna: brendonban kapni.

lara: tényleg bomba alakod van :)

striák: eddig a két gyerekkel nem volt, és most sincs, remélem ez így is marad, de amúgy ez genetika kérdése is állítólag, úgyhogy ne egye magát senki ha csíkos

zsizell: mi volt a nődokinál? :lol:

csipike: xard le, hogy minek néz. Tudod, hogy Rába Timi a 2 terhességével 30 kilót hízott?? Na ehhez tartsd magad :)

boruska: alaposan rád jár a rúd... az a köcsög aki meg megfújta a tárcád, szégyellje magát :twisted:
a keksz megvonás miatt sajnállak, de vígasztaljon a tudat, hogy vagyunk olyanok akik csak álmodoznak róla és még ennyi se jutott.. :cry: :wink:

Jocó-Geri: kitartás és hidd el, a 36 héten már haza fogják engedni. Én a második gyerekkel 10 hetet feküdtem kórházban, nekem is szét volt durrantva az összes vénám 3 naponta cserélni kellett a branült, hogy ne gyulladjon be, de a 36 héten hazaengedtek :)

bocsi ha hosszú voltam...
stephie

sziasztok,

igen Reni, én is dolgozom sajnos.... :cry: :cry: :cry: Pocaklakó nemigen hagyott aludni éjszaka, forgott a hasamban körbekörbekörbekörbe :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Edit

Kép
ézsóné

Jó reggelt!

Én is fent vagyok 5 óta, csak miután kiraktam összes berzenkedő családtagomat az esős, hideg időbe, sürgősen viszamásztam az ágyikómba. (Csak egészen minimális lelkiismeretfurdalással :) .)

Tegnap egész délelőtt a gyermek pulmonológusnál dekkoltunk. Ami jó, hogy lánykám nem allergiás, nem asztmás és semmi egyéb sem. Ami rossz, a doki szerint nincs erre gyógyszer, normális tisztulási folyamat a köhögés, majd elmúlik. És lehet, hogy tényleg csak tavasszal :? . Bementem melóhelyre, adminisztrátor csajszihoz felkapaszkodtam x+1 lépcsőn, mire mondta, amit alá kell írni a másik épületben van (pedig ledumáltam vele a múlt héten), szintén x+1 lépcső. Na, megkértem, hogy akkor nyomtassa ki és én ott írom alá, több lépcsőzés nincs! Mire hazaértünk én mindenesetre nagyon elfáradtam. Éjjel meg vagy 5x felébredtem. Most meg nyűgös vagyok. És délben el kell autózzak felülvizsgálatra :evil: . Már most nincs kedvem. Semmihez :( . Még egy kicsit visszabújok.

Geri-Jocó Köszi a híreket, már kezdtünk aggódni. Gerinek kitartást és sokat gondolunk rá.
pammut

Elfordulásgátló párna a vaterán is van! :)

Ami a csíkokat illeti: unokahúgom, aki 180 centi és kb 40 kiló (vasággyal) - na jó, pontos kilókat nem tudok, de egy magas, vékony, csinos csajszika - tele van csíkokkal! A csípőjén és a térdén! Igaz, halvány fehérek, de csíkok. A növekedés miatt. Szóval ez tényleg genetika! Sajnos! De ha azt vesszük, érthető is, mert viszonylag hirtelen nő a pocak, amit sajna a bőrünk nem képes követni ilyen tempóban - ezért szakad. :(

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

sziasztok!

Gyerekek nagy nehezen leszállítva suliba. Ma reggel mindenki autót használt esernyő helyett :? így majdnem elkéstünk.

Sajna ma megint mosott sz...t játszom. 1-kor feküdtem le, 4-kor lánykám ébresztett (zombisat álmodott :shock: ...hol látott ez a gyerek zombisat??? :roll: ) 5-ig altattam, 6-kor keltem...

Nem tudom ki mesélt a 2012-ről...tegnap megnéztük a mostanit...hát, car, elcsépelt fordulatokkal :roll:

Jocó, köszi a friss híreket, gyere sűrűbben ha időd engedi.

A még dolgozóknak kitartást!

Kép
csipike09

Hát jó reggelt!

Én is reggel 6 óta fent vagyok! Persze 3ig megint nuku alvás. Megettem egy csokipudingot. Kalapál a szívem, mint az állat. Fogalmam sincs, mennyi lehet a pulzusom. Minnyá átmegyek nagyanyámhoz és megmérem. Csak ne szakadna a nyomorult eső... :cry:
Ma kell mennem Pestre meg Gödöllőre is. Ki sem látok a fejemből!

Szerintetek lehet olyan, hogy valaki 3hét alatt elszokik a férjétől? Az első héten majd bele akartam halni, hogy mennyire szeretem és nagyon hiányzik. Most meg amikor beszélünk, azt érzem, hogy olyan vele beszélni, mint egy rokonnal. Letesszük, szia és ennyi. Ez valami természetes védekező mechanizmus lehet? Remélem, mert nagyon rossz érzés!

Elfordulás gátló párna: én a Kenguru Goldban vettem 1100Ft körül
Vendég

fu csajok, de tele a f*szom :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Edit

Kép
ézsóné

Klafa jókedvűen ébredt a társaság :wink: !

Nóri! Ez olyan érzelem zárolás. Ha majd Apa hazajön, akkor megint kinyitod a nekiszánt részleget :wink: . Elvonási tünet, nem végleges :D .
pammut

Nóri!
Ne aggódj! Mikor kimész érte a reptérre, úgy fogsz a nyakába ugrani, mint ha a saját lányod lennél! :)
Épp ma jössz Gödöllőre? Nem is leszek itthon! :) De van ott jó cukrászda! A Sulyán! ;)
Amúgy hallod, amióta lementél Nagymarosra, egyfolytában jössz-mész, mint akit kergetnek! Hát te sem tudsz nyugton ülni a s...eden. :lol:

Most néztem: a Kenguruban a "bölcsőpárna" 2280... :?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Reni, Edit: ne haragudjatok, de már én is cserben hagytam a dolgozókat. Tegnap óta itthon vagyok. :D Már nektek sincs sok hátra, kitartás!

Nálunk nem esik, csak köd van. Én egész jól aludtam és nemrég keltem. :D
Szabi tegnap céges Mikulás buliban volt, 11 körül ért haza, természetesen részegen. Ilyenkor olyan aranyosan sokat beszél, mindenféléről, amit egyébként magában tart. Elmondta, hogy fél, jó apa lesz-e, beszélgettünk, hogy milyen lesz a kicsi fiunk, hogyan fogjuk nevelni... :roll:

Na, keresek valami reggelit.
zuzmooo

Jó reggelt!

Igen, nem voltam egyértelmű - a hüvelybemenetemnél van a szemölcs, a nevét is mondta a dokker, de elfelejtettem (Feri?:)). Apját is el kell küldeni orvoshoz, mert vszeg egymásra kennénk, még ha ő tünetmentes is. Nem a keksz-hiány a legnagyobb baj vele persze, csak jól besz*rtam tőle, sose volt semmi ilyesmim, na kezdtem is aggódni, hogy biztos hpv-m van, meg méhnyakrákom lesz - vidám dolgok ezek... :oops:

A telcsi céges volt, így most kapok vmi vacak kis pótkészüléket, meg legyártatják újra a kártyámat, úgyhogy nemsokára talán újra lesz mobilom, lényeg, hogy telefonálni lehessen vele. És talán nem is fizettetik ki velem a kárt, kopp-kopp. A cég legalább jó fej.

Jocó, örülök, hogy jelentkeztél, és Geri - viszonylag - jól van. Kitartást kívánok neki!

Hízás - hát, sajnos már én is belehúztam 9 kilónál tartok. Tegnap is mért a doki, mondjuk a terheskönyvemet elfelejtettem vinni, úgyhogy nem tudta mihez viszonyítani a súlyom, de azt mondta, mintha múltkor se lett volna sokkal kevesebb. Na, otthon megnéztem, 2,5 kiló egy hónap alatt... :oops: Vissza kell szorítanom a nassolást - tök könnyű lesz így ünnepek táján :?

Más: most, hogy eladtuk az autókámat (ami maradt belőle) vennünk kéne egy másikat, de fingunk nincs az autókhoz. Max 1,5 M van rá, és olyan 4-5 éves autókban gondolkodtunk. Nagyon picit nem akarunk (tehát az ilyen corsa, 207, stb.), mert azokba alig fér bele a csomagtartóba egy babakocsi, ha egyáltalán, viszont nagyot sem, mert a kicsivel is alig tudok parkolni meg manőverezni, szóval vmi közepes kéne. Amik ebbe beleférnek: Ford Fiesta, Skoda Fabia, esetleg egy új Suzuki Swift. Van valamelyikkel tapasztalatotok?

Bocsi a kisregényét! :)

boruska

Nóri: sztem tudatalatt sérelmezed, hogy terhesen pici lánnyal ilyen hosszú időre egyedül hagyott... :roll:

Edit

Kép
ézsóné

Érdekes, hogy az első babások mindig arról gondolkodnak, hogyan fogják nevelni a gyereküket és senki nem gondol arra, hogy bizony a gyerek is rendesen megneveli szüleit :wink: :D :D :D

Egyébként szerintem, inkább terelgetni próbáljuk csemetéinket az általunk jónak gondolt elvek mentén, azt van amikor sikerül és van amikor nem :roll:

Kép
csipike09

Boruska! Az embőc autókereskedő úgyhogy lehet tudok neked ebben segíteni :lol: Megkérdezem tőle ő mit ajánl. :lol:

Edit! Mi a baj? Az enyém is ki van már lassan :lol: De már csak másfél hét. Jupíííí. :P

bellerreni
Eger

Reni, szuper vagy, köszönöm!

Edit - a munka miatt vagy nyaff? Attól még én is nyaff vagyok, pedig ma itthonról dolgozom, és innen se sokat 8)

boruska

hát ez az....még 10 munkanap :shock: :shock: :shock: :shock: kínszenvedés minden nap.... van köztünk Reni egy hónap kb, így már baz nehéz minden :roll:

Edit

Kép
ézsóné

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?