Új privát üzeneted érkezett!

Chili! Akkor mostmár rátok fér egy kiadós pihenés! :D
Komolyan, te hogy birod ezt igy a két csajszival a pocidba? Ezek után képzelem mi lesz Karácsonykor...
Megfűzted párodat, hogy menjetek babacuccokat nézni??? :D

Kép
kislibus
 
 


kislibus
Én a corába vettem sovány sajtot, fokhagyásat, abból eszem nagyon keveset. Én nem számolom ilyen szigorúan, hogy mit ehetek és mit nem, persze odafigyelek, de inkább csak keveset eszem abból amiről tudom, hogy nem túl előnyös.
Én szeretem előre feldisziteni a házat, ablakokat, stb, igy is olyan gyorsan elmegy az a pár nap karácsony, legalább az ember igy már előre rá tud hangolódni kicsit, főleg igy, hogy abszolút nincs kari hangulat, se hó se semmi.
Én már szinte teljesen kész vagyok, még van egy hűtő mosás a hétre, aztán jöhet a nagy bevásárlás... :wink:

moncsika
Én ferrogad folic-ot szedek, ebben van folsav is. Nekem nincs bajom tőle. Állitólag a kismamiknak sokszor van szorulásuk amiatt, hogy sokáig bennt van az étel a lassú emésztés miatt, de én ezt nem tapasztaltam, nálam minden rendben emésztésügyileg.
Egyébként nem ettél valami nehezebb kaját? Lehet, hogy csak kisugároz a fájdalom, nem?
Nagyon édi a maci :wink:

melánia
Kicsit te is irhatnál magadról, mi a helyzet? Hogy vagy? Hiztál? Kapod még a szurikat, vagy azt végig kell kapnod?

miciona
Hát nagyon kis ügyik vagytok, vállalhatnátok jövőre fellépést is :lol: :lol:
Nálunk a sogornőm kislánya elénekelte tegnap a mikulás bácsinak a hullapelyhest, de tudod ő még csak 2,5 éves, még nem beszél tisztán, persze mi értettük amit énekel, de ahogy befejezte az éneket, megkérdezte a mikulás tőle, hogy ..és azt ismered, hogy hull a pelyhes fehér hó... mindenki röhögött még a krampusza is, mondta neki, hát télapó nagyon öreg vagy , rossz a füled is, mert ezt most énekelte... :lol:

ercsikati
Én úgy vettem észre, hogy apánk csak a 20. hét körül kezd el beszélni a szülésről, addig minden szót úgy kell belőle kihúzni, de biztos, hogy megértő lesz és ő sem fog kockáztatni, ha indokoltnak látja a császározást nálatok. :wink:
Mizújs a nevekkel? Döntöttetek?

julcsika
Dejóó lehetetett a hétvége. :wink:
Nekünk ismerősünknél volt disznóölés a hétvégén, úgyhogy nálunk is disznótoros volt szombaton, igaz én csak módjával ettem, nem is lett bajom, de nagyon fincsi volt. :wink:
Köszi a könyv ajánlót, már tesóm akkor megvette nekem amikor kiderült, hogy 2 babánk lesz. Kiolvastam már (többször is) :wink:
Tegnap csináltunk fényképeket, háát elképedtem mekkora a pocim, főleg, hogy nálunk mindenki pici, törékeny én meg akkor avagyok most mellettük, hogy... na nem is részletezem :lol: :lol:
Rögtön eszembe jutottál, hogy irtad, hogy neked szinte nincs is hasad, én ezt nem mondhatom el magamról... :lol: :lol:
Persze én nem is bánom, imádok kismami lenni, csak furcsa, hogy bizonyos dolgokat már nem tudok megcsinálni a pocimtól.
Örülök, hogy megtaláltátok a babakocsit, az olyan megnyugtató. A héten én is beindulok(igaz, hogy egyenlőre nagyon fáradékony vagyok), de összesezdem magam és megpróbálok mnnél több dolgot intézni. Pl vásárlás, őssejt szerződés, stb.

hanyatka
Milyen volt a vendégség?

na remélem nem hagytam ki senkit, puszi csajok majd jövök még este felé
chilike1
 
 


Kislibus, én is írom, hogy mit eszem, akkor jobban odafigyelek. (most épp egy muffint kávéval :lol: ez a tízóraim ) DE!!! Most voltam a védőlánynál és ugyanolyan nehéz voltam nála, mint egy hónapja! Pedig neki hivatalos malacmázsája van, az nem csal! Jó, mondta, hogy még így is sokat híztam, de mivel nem látszik rajtam, az eredményeim is jók, ő bizony nem szid meg érte.

Szia Chilike! Jó, hogy előkerültél! Újabb álmok? Ezt a vasat föl kell íratni?
-megnéztem, látom hogy igen.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára moncsiga 2009.12.07 11:51-kor.

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga
 
 

 
 

sziasztok lányok,

Moncsika,örvendek,hogy nem volt semmi gond a vizsgálaton és annak még jobban,hogy ma már jobb vagy mint újkorodban :)

Kislibus,ez a beszéd,csakis így szabad gondolkodni!
És ahogy Miciona is írta az ablakpucolás miatt egy cseppet se aggódj,ha nem lesz segítség,akkor marad,neked nem szabad most nyújtózkódni,székre állni meg pláne,nehogy megerőltesd magad.Ha idén nem ragyog minden az sem baj.Te meg a baba vagytok a legfontosabbak.Én nagyon rendmániás,takarítógép vagyok,de az elején jó sokáig a porszívó közelébe sem mentem.Igaz nagyon rám volt parancsolva( férjem),hogy kitekerik a nyakamat,ha le merek hajolni egy porcicáért is :) :D

Julcsikám,nagyon kedves vagy,de sajna idén már nem megyünk haza.
Nem merjük bevállani,hogy esetleg a repcsin vagy otthon szüljek,ha már így alakult az életünk,hogy ezt választottuk.
Pedig,annyira megenném a fini hurkát.Na majd jövőre ;-)
Még a barátnőmékhez sem merünk lemenni karácsonykor Stuttgartba,mert kérdeztük a dokit,azt mondta,hogy nincs jele,hogy annyival korábban jönne,de hát ugye ezt nem lehet kiszámolni.Így is minden iegen,nem akarok esetleg St.-ban szülni,még nagyobb idegenben :)Ja és útközben fél óránként meg kéne állni egy sétára,szóval inkább kihagyjuk.

Küldesz majd egy fotót a kiszemelt kocsiról?
Nektek akkor nagyon szupi családi összeröfenés volt szombaton,jók is az ilyenek.

Kép
hanyatka
 
 


uh,mire egyik részét elküldöm máris újabb adag termés :)

Kép
hanyatka
 
 


Kata,akkor nálatok is szuper volt a mikulásozás,névnapozás.
Nekünk is jól sikerült a tegnapi látogatás,nagyon kedvesek voltak az új barátok,4 gyerek van(13,7,5,11hós),a férjemet a középső kettő rendesen szét is szedte,folyamatosan a hátán,nyakában lógtak egyszerre ketten :)
PS3-on még karaokéztunk is,nagyon élveztem :)

Micike,örvendek,hogy a kiscsajnak teccett a meglepi,nem semmi,hogy mennyire figyeltetek a részletekre,igazi rendezők vagytok :);-)

Kép
hanyatka
 
 


moncsikám
Hát most nem is tudom hirtelen mit álmodtam... majd biztos beugrik, akkor megirom :lol:
Figyúszka! Sztem a vasat semmiképpen ne hagyd abba, csak cserélj másra esetleg. Nem tudom te hogy vagy vele(én alapjába véve egy marha szivós, erős szervezetű nőci vagyok, tele energiával, néha van akinek sok is vagyok, mert csak úgy dől belőlem a sok erő, komolyan :lol: ), mostmeg amig nem veszem be a vasat olyan vagyok, mint egy darab kaki. Semmi erőm, csak kóválygok. Igaz nálam 2 baba van azért biztos az is sokat számit, hogy 3-an oszozunk a véremen(én meg ugye önfeláldozásból inkább a babáimnak adom a vérecskémet :lol: ), biztos ezért is vagyok ilyen nagyon fáradékony, szóval csak azt akartam mondani, hogy sztem a vas az nagyon fontos!
Ja és ne hagyd magad lerázni! Ha fáj valamid akkor ez van, gondolhatják, hogy nem unalomból töltöd a vasárnap délutánodat a Jánosba. :wink:
Ja a védőnős sztorimat múltkor én is leirtam már, nála a 14. hét óta(akkor voltam nála előszőr) 5 kilót hiztam,átlagba havi 1 kilóval mutat többet az ő mérlege, mondtam neki, hogy a dokim mindig cseszegett, erre visszakérdezett, hogy: Miért, hogy nem hizol eleget...? :lol: :lol: De mondom ő úgy számolja , hogy csizma, kabát, stb pont 11 kilónál vagyok nála és ami a legrosszabb, hogy mindig a védőnő beirásához hasonlitja az aktuálisan mért súlyomat ami eleve 2-3 kilóval eltér. :lol: :wink:

kislibus
Hát ahogy én látom, nekem most nem az az időszak van amikor túl sokat tudnék pihenni. Egyrészről nem tudok aludni, emiatt már eleve kimerültebb vagyok, másrészről rengeteg a dolgom. Én nem tudom más kismami hogy van vele, de én ki se látszódok a teendőimből. Talán kicsit julcsi hasonlit rám ilyentéren, ő is mindig sürög-forog csinál valamit. :lol:
Igen a héten intézzük a babacuccokat is. :wink:
chilike1
 
 


Libuska! Mindig akarom írni, hogy Petim is ragaszkodik -látatlanban is- a Bergon kocsihoz. Csak azért, mert magyar. :lol: :lol: Kezdem kiképezni, hogy azért mik a fontos szempontok a kocsivásárlásnál, mert ha esetleg egyedül kell vennie-mert annyira nem fogom bírni az autózást- nem árt, ha tud ezt-azt.

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga
 
 


Chilike, amíg nem sikerül másikat íratnom,addig veszek vas+folsav pezsitablettát.

Az a baj nálam ezzel az egész karácsonnyal, hogy emiatt a költözős ügy miatt, meg hogy nem otthon vagyok, abszolút hidegen hagy. Még adventi koszorúm sincs. :oops: Ugyanazt az egy gyertyát gyújtogatom minden vasárnap.
Majd jövőre, ha már a kiskrampusz is ott figyel mellettünk, egész más lesz! Akkor már lesz kinek parádézni. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára moncsiga 2009.12.07 12:09-kor.

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga
 
 


moncsika
Jó, csak kérdezd meg a gyógyszertárba, hogy az ugyanaz a mennyiséget tartalmazza-e mint a hagyományos vas tabletta?
Én a házidokimmal iratok fel, mindig 1 havi adagot. Szerinte napi 1-et kell szednem, de apánk azt mondta reggel-este 1-et, úgyhogy én igy szedem. :wink:

hanyatka
Na most tényleg irtam, bocsi :wink:
chilike1
 
 


chilike,jó,hogy te is előkerültél :)
szuper,hogy mindenkinél ilyen jó kis mikulásozás volt :)meg sok csoki ajándékozás :)
uh,én is sok édességet ettem 7végén.
Tegnap kaptam ajándékba egy csattos díszdobozban saját készítésű darálós kekszet,minden keksznek az egyik fele csokiba van mártogatva,nagyon fini :)És ami a lényeg,ahogy beléptünk az ajtón,az 5 éves kisfiú adta át nagy izgatottan,hogy az az enyém és haza is vihetem :)olyan cuki volt,pedig csak egyszer taliztunk előtte.

Mivel 7végén mi is csak diszítgettünk ,ablaktaki meg pakkolásztunk, a szokásos takarítás elmaradt,így most nekilátok a teendőimnek.Már megy a mosás,még van kb. kettő, a fürdőszoba szőnyegeket is ki akarom mosni.Meg a függönyöket kivasalni,amit annyira azért nem szeretek.
Persze már párom írogatja,hogy ne emeljek,semmi domestos meg társai,de hát annélkül,hogy lehet takarítani ? :roll:

Kép
hanyatka
 
 


chilike,megkaptam meg a mailt is :)

Kata,neked is válaszolok igérem :)

Kép
hanyatka
 
 


moncsika
Ja még azt akartam irni, hogy ne keseregj el a ház miatt.
mi amikor keresgéltük a megfelelőt, pont úgy találtk meg hogy igy kari előtt a csaj viszont nem tudott/ nem akart kiköltözni a gyerekei miatt, szóval nem tudtuk itt tölteni a karácsonyt, megcsináltuk a régi kis 1 szobás lakásunkban, jó ott is nagyon szép volt, de már alig vártuk, hogy költözhessünk. Szilveszter napját már itt töltöttük az üres házba, csak kaját, piát meg poharakat hoztunk át. Nagyon nagy buli volt, mindenki a földön aludt aznap. :lol: :lol:
Na jó nyilván ez nálatok most nem játszik, csak azt akartam érzékelteteni, hogy a dolgok nem mindig alakulnak úgy ahogy az ember eltervezi, lehet, hogy karácsonykor még anyósnál lesztek, de mire jön a bébi már tuti az új kis házba fogjátok várni. :wink:
chilike1
 
 


chilike,ha megkérlek nem mondanád meg Apánknak,hogy H. sok puszit küld neki Bonnból ?!

Kép
hanyatka
 
 


Bizony bizony Moncsika,ne szomorkodj,majd jövőre igazi szép Karácsonyotok lesz hármasban az új házikóban!

Ha kicsit vigasztal látod nekünk is hogy alakult az életünk,tavaly vettük meg a szép kis házunkat, erre most itt vagyunk egy albérletben,idegenben,család nélkül.De most ez van,jövőre sokkal jobb és szebb lesz.

Kép
hanyatka
 
 


...ami a legfontosabb és legszebb,hogy a várva várt Babáink a pociban vannak,más nem is számít!

Kép
hanyatka
 
 


Kata,elfeljtettem írni,hogy én is barna matt meg fehér (ezüstös)díszeket néztem ki idénre ;-)

Melánia szegénykém,akkor téged jól lecsapoltak :(
Mikor lesz eredmény?dejóó,már te is túl vagy a 16.héten,nagyon telnek a hetek.

Kép
hanyatka
 
 


Köszi Hanyatka, most már egészen megvigasztalódtam.

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga
 
 


:)

Kép
hanyatka
 
 


Sziasztok Mamik,

De jó hogy mindenkinek ilyen jól telt a hétvége!

Nem akarom elrontani a hangulatot, de nekem most rossz kedvem van. Megjött a múlt heti laboreredményem, és a vizeletem egy katasztrófa: tele van fehérjével, de valami horror, meg baktériummal. Múlt héten kenetet is vett Apánk, hát nem kételkedem abban, hogy kivételesen nem lesz negatív :(
Ráadásul amit nem értek, hogy ugye én is szedek vasat, annak ellenére, hogy a 10. heti laboron a vasam alapból a maximális szinten volt (akkor még nem szedtem semmit). Most meg kétszerese a maximumnak. Akkor mi a fenének kell szednem napi 2x1-et???
Ami még nagyon nagyon zavar, hogy az egyik nagylábujjamon nagyon durva körömágygyulladásom van, ma menni akartam megint ide-oda, de nem tudtam. Jó, mondjuk a teljes földszintet kitakarítottam, mostam, főztem kétfajtát, stb., de még el is akartam menni csavarogni :( És fogalmam sincs, hogy mit csináljak vele, hogy jobb legyen. Nincs valami tippetek??

Hanyattka,
De jó, h ilyen jól sikerült a vendégség, szuper, hogy ott is találtatok magyar barátokat, ráadásul egy ilyen nagy családot :)
Sajnálom, hogy nem tudsz most finom disznóságokat enni, de talán nem is baj... szoptatás alatt is 'jól fog jönni' :)

Chilike,
Igen, én is folyamatosan pörgök, néha mintha nem is lenne baba a pocakban.... szerencsére nagyon jól bíroim, ritkán fáradok el, most is csodálkoztam, hogy a hétvége is nagyon sűrű volt, és egyáltalán nem fáradtam el, nem is fájt a hasam szerencsére.
Na azért azt nem mondtam, hogy nem is látszik a pocim :D Nagyon is látszik, sokan azt mondták, hogy szép nagy is, de szerintem egy normális átlagos pocak... szóval nem különösebben nagy. Olyan, mintha beraktak volna egy párnát a polóm alá, de nagyon más változást nem veszek észre magamon. Na majd teszek fel képet.

Micike,
De szuper lehetett ez a meglepi! :)

Kata,
Képzeld bejelentkeztünk vasárnapra a genesisbe:)
Majd tegyél fel Ercsiapu-télapós képeket!

Melánia,
Várjuk azért a képet, ha átküldöd nekem levélben, én szívesen segítek a kicsinyítésben.

Kislibus,
Tényleg óvatosan a takarítással! Bár én mondom, egész de. takarítottam meg főztem :)

Na próbálok feltenni képet a babakocsiról:
Kép
vjulcsi
 
 


Sziasztok!

Hanyatka! Lemaradtam róla, hogy ti miért is költöztetek ki? Párod ott dolgozik? Kinnt is maradtok végleg?
Ami a székre állást illeti, muszály vagyok, ha nem akarom, hogy szegény viráaimnak kaputto legyen. (Az összes szekrény tetején van). Meg a konyhába még a konyhapultot is megmászom néha, hogy a tűzhely fölötti szellőzőablakot kinyissam. De nyújtózkodni nem szeretek, az a hasamnak is rossz.
Domestost én is használok gumikesztyűvel. Meg most higitva, nem olyan töményen, hogy megfulladjak tőle...

Chili! Az a baj, hogy a karácsonyi nagytakaritással én eddig anyura vártam, mert megigérte, hog jön és segit. Ha tudom, hogy nem jön, elkezdem én is korábban apránként...De ma a férjem aranyos volt, mondta, hogy az ablakokat ő megpucolja, meg segit letörölgetni a szekrényeket is. :wink:
A sajtból óvárit vettél? Mert fokhagymás óvárit láttunk itt a nagy CBA-ba, a sajtpultba, de lejárt a szavatossága egy hónapja. Mondtuk is a pultosnak, gyorsan el is tüntette. Páromat ráveszem, hogy menjünk Coraba.
Ami a teendőket illeti, engem már úgy betemettek, hogy meg sem próbálok kimászni alóluk... :lol:
Mondjuk azért ma végre felhajtottam a kismami nadrág szárát (ezzel persze el is tünt a trapéz fazon), denagyon kényelmes, nem szoritja a hasam. :D
Mostam is egyet, teregettem is, főztem is, most ugrok neki a mosogatni valónak, meg fel is porszivózom az ágy mögött.

Moncsiga! Hát a kaja irása bizony hasznos, mert ha én az étvágyamra hallgatnék... 30 kilóig meg sem állnék szerintem. Most is épp itt éhezem a muffinodra. :oops: De nemsokára kienged az eper, akkor rakok rá natúr joghurtot, nekem az lesz az uzsi. :)
Arra nem gondoltál, hogy esetleg a közvetlen környezetedet diszitsd egy kicsit? Üvegfesték-matrica az ablakra például. de én pl. most készitek hóembert filcből és hozzá hófüzért a konyhaablakra és a felső vitrás függöny helyett azt teszem fel, nagyon szépen fog lógni. Ezektől mégis hangulatosabb lenne a dolog, mégha anyósodéknál laktok is. :)
Én most, hogy megnéztük a bergon babakocsikat, még jobban elköteleződtem melette. Nagyon tetszettek, a választék is jó. (kivéve az iker kocsikat). De azért remélem el fogtok tudni menni közösen megvenni, mert mostantól olyan leszel, mint új korodban. :D

Kép
kislibus
 
 


Julcsi! Nagyon szép ez a babakocsi!!! :o
Takaritás: Bagoly mondja.... :lol:

Kép
kislibus
 
 


És kérünk majd képeket Szonjáról az uhu után!!! :D

Kép
kislibus
 
 


julcsika
Nagyon szép a babakocsi.
:wink:

A körömágy gyulladáshoz nem tudok mit javasolni, talán annyit, hogy le kéne menned a bőrgyógyászatra, ott biztosan tudnak valami okosat mondani, esetleg még a védőnő is tud segiteni.
Nekem ő adott krémet erre a kiütésemre(sudocream a neve) és kb 1 hét alatt teljesen elmúlt, márcsak egy -két pötty van a nyakam és a dekoltázsom között, de nem viszket .Úgyhogy hasznos volt.
Figyú mennyi a fehérje? Én is most voltam, tudod azon az egész napin(gyűjteni kellett és másnap azt levinni a laborba) , na és nekem 0,300 lett amitől padlót fogtam, mert a max. 0,08 lehetett volna elvileg, rögtön hivtam apánkat és azt mondta, hogy ettől még nem kell megijedni, 2 gramm felett van nagy gáz, mert az már toxikémia(tudod az a terhességi mérgezés), de az már nagy baj, szóval a lényeg NO SÓ, 3 Hús/nap , és se ásv. viz(max Jana), se semmi amibe só van.
A hús kihajtja a vizet .
Szóval ne aggódj inkább kérdezz rá te is.
Arról meg nem beszélve, hogy lehet hogy úgy mentél vérvételre, hogy előtte pont ilyet ettél mint a hurka kolbász, az nagyon sokat számit. nekem még azt is kimutatta, hogy házitejet ittam(ami ugye sokkal zsirosabb)
Szerintem a vas se nagy dolog max. fogják mondani, hogy csak 1-et szedjél.
Úgyhogy nyugi, de azért kérdezz rá apánktól telefonon.
Mikor mész hozzá egyébként legközelebb?
chilike1
 
 


kislibus
igen óvárit vettem.
Mi meg a Cora-ba jártunk igy, hogy vettünk nyuszit(a párom nagyon szereti a nyúl húst meg a nyúlmájat-azt mondjuk én is szeretem), na szóval jó drága és 5.-én lejárt. Mi csütin voltunk vásárolni, sztem aznap lehetett 5-e. na mindegy! de mindig meg kell nézni :wink:
chilike1
 
 


basszus elveszett a hsz-om, erőt gyűjtök hogy leírjam újra...
vjulcsi
 
 


Bocs, hogy bele..!

Julcsi!
A gyulladt körömágy befolyásolhatja a vérkép erdményét! Menj vele sebészetre, de ne hagyd, hogy levegyék a körmödet! A gyulladt körömágyat említetted Apánknak? A vasat a vérképzés miatt adják.

Üdv. Sajo
sajo
 
 


Na újra itt....

Sajo,
Köszi a tanácsot! MÉg nem mondtam Apánknak, majd holnap reggel beszélek vele, de mindenképpen megemlítem.
Semmiképp nem akarnám, hogy levegyék a körmömet, pláne így babásan nagyon nem hiányzik most az ilyesmi :(

Na szóval lányok béna voltam, nem a fehérjém magas, hanem a vizelet üledék vizsgálatnál a fehérvérsejt ( 224 a 0-4 helyett), ill. a laphámsejt (54 a 0-2 helyett), meg persze a baci (2526 a 0-500 helyett). Ez valami baci fertőzés lesz szerintem, gyanítom, hogy antibiotikumot fogok rá kapni...

A takarítással kapcsolatban írtam még (csak elveszett), hogy én mostanában a tisztítószerek helyett ecetet használok: gyönyörű lesz tőle minden, fertőtlenít is (régen pl. csak ezt használták fertőtlenítésre). Szerintem viszonylag kevés olyan szennyeződés van, amihez pl. domestos kéne...
vjulcsi
 
 


Én is az ecetes takarítás híve vagyok! Még az üzletben is azzal takarítok, fertőtlenítek! Szerintem is a legjobb. Óvjuk a Földünket, hogy gyermekeink is élvezhessék!

Puszi Nektek! ( egy kicsit bocis, de nem kocás)
emerenc
 
 


Anyukák, lenne hozzátok egy kérdésem (meg persze mindenki máshoz, aki tud segíteni): érdemes babaőrt venni?
ha igen, milyet? Mire kell figyelni? Van közöttük különbség a működésben?

Köszi a segítséget előre is!
vjulcsi
 
 


Rencsike!!!

Nagyon sok boldogságot kívánok a kis családodnak meg neked is!!!! :) :) :)

cupp
renna77
 
 


Sziasztok.

Most csak gyors bekukk mert fáradt vagyok.
Íme a pocis képem: Kép

Kép
Kép
melánia
 
 


Julcsika! Köss ra estere egy fel paradicsomot,allitolag az nagyon jot tud tenni.
Angelcare szerintem a legjobb. Ennyire telt csak most, bocsanat!
Puszik!!!

Kép
bodza2005
 
 


Melánia,
Aranyos poci!
Nem azt mondtam, hogy te felszedtél pár kilót korábban? Szerintem nagyon szép vékony vagy!

Bodzika,
A fél parim már ott szottyog a lábamon :)
Bébiőrre gondoltál Angelcare-rel, nem légzésfigyelőre?? Mert én most bébiőrre gondoltam...
vjulcsi
 
 


Julcsika, körömágy gyulladásra jó lehet a körömvirág kenőcs,az is gyulladás csökkentő.
De ha nagyon durva inkább mutasd meg sebészeten.

Miciona,neked még nem válaszoltam,bocsika.
A névválasztásnél figyelembe vettük,ha esetleg külföldre sodorja majd a sors,akkor ne legyen olyan gondja mint nekünk,hogy itt pl. egyikünk nevét sem tudják rendesen kimondani :)
Rothenburg-ban még nem jártunk,de már hallottam,hogy nagyon szép városka.
Talán jövőre majd elkirándulunk Patrikával :)

Kép
hanyatka
 
 


Melánia,nagyon csini vagy,formás kis pocid van!

Kép
hanyatka
 
 


szia Julcsika,

Az Angelcare 301,401 (nem tudom,hogy ezeken kivül más típus is esetleg) az légzésfigyelő és bébiőr is egyben.

Kép
hanyatka
 
 


viszont a férjem bébiőr témában nézelődött a neten(mert majd otthon nekünk is szükségünk lesz rá) és ami szerinte nagyon tuti az a Philips.

Kép
hanyatka
 
 


megkerestem :Philips Avent SCD 520 vagy 530.

Kép
hanyatka
 
 


Szép estét mindenkinek!

Csak egy gyors helyzetjelentés:

Ma voltam Dévainál uh-on. Úgy alakult a helyzet, hogy 1 szépséges 7x7x6 mm-es petezsákunk van benne jól kivehető magzati elemmel. Szívhang még nem volt. A másik petezsák nem látszott, de apánk azt mondta, hogy még az is előkerülhet, de inkább erre az 1 szépségre koncentráljak. Így 1 babónak is nagyon örülünk!

Minden kismaminak mennek a drukkjaim!

Jó éjszakát!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület
 
 


Teccik a babakocsi.Említettem már,hogy hasonlít a maxi cosi mura-ra és az nekem nagyon bejön ;-)

Kislibus,a férjem itt dolgozik és remélem nem ragadunk itt ;-)elvileg 1-2 évről van szó.

Örvenek,hogy a párod megcsinálja az ablaktakit és a szekrények tetejét.Az már nagy segítség,a többit meg szépen apránként.
Arra figyelj,hogy többször iktass be egy egy kis pihenőt.
Nekem Apánk mindig azt mondta,hogy 1 óra teszekveszek,majd 1 óra pihi és így váltogatva.

El is köszönök,mert ma megint elfáradtam,de örülök,mert a függönyök a helyükön,mostam is,főztem is,vasaltam is,férjem kipórszívózott,szóval elégedett vagyok a mai terméssel :)
Holnap pihi van,no meg a német könyv.hajjj

jó éjt,gyönyörű álmokat!(chilike ;-))

Kép
hanyatka
 
 


Csomee!Nagyon orulok!!! Jo kis eros Kittitesoka lesz!!! Kisfiu szerintem. ;-)
Ha megis ketten vannak, akkor egy kislany es egy kisfiu. Ez volt korabban a megerzesem,amikor meg csak a tesztet lattam.
Julcsikam! Jol tetted! Reggel referalj!!!:-) drukkolok!!! Ha mem valtozna, ne sebeszet, ott lekapjak rogton, hanem du. Elviszlek a szuper pedikurosomhoz, h nezze meg/mit tanacsol. 17orakor tudnalak. Jo? Egyeztessunk! Puszik Mindenkinek itt!!!
Chilike! Az almod, beszaras!!! Azota is ezen kuncogunk a Zurammal.:-)))
Melike! Ceeep poci!!!!
A korombenoves is tipikus terhesseg alatti /vege fele,vizesedes,felpuhulas stb./es foleg utani gond, de jo szaki kezeben sima ugy!!!
Sudokrem szuper a piros babapopsira is Chilike! Meg ekcemara is allitolag.

Kép
bodza2005
 
 


Jó reggelt!

Bodzikám,
Édes vagy! Képzeld sokkal jobb a körmöm, már rendesen rá tudok állni a lábamra, a mai elintézendőket biztosan el fogom tudni intézni :). Ma este is szerintem pari-kúra, aztán meglátjuk :)

KÖszi a bébiőr infokat Hanyattka! Most gondolkodunk, hogy mégsem bérelünk, hanem veszünk légzésfigyelőt, mert ha több babánk lesz (márpedig több lesz és kész), akkor már jobban megéri. Úgyhogy lehet, hogy akkor ezt a bébiőr+légzésfigyelőt vesszük.

Viszont most mennem kell, mert eszembe jutott, hogy a tegnap reggeli mosást elfelejtettem kiteregetni :( Úgyhogy beindítom újra :( Remélem nem lesznek nagyon büdik a ruhák, ilyesmi még sosem fordult elő velem...
vjulcsi
 
 


Na közben beszéltem Dévaival, szerinte nincs semmi gond, csak nem a tamponos módszerrrel vittem a pisit a vizeletvizsgálatra, és meg kell ismételni.
Szuper, újra SZTK, beutalót kérni, sorbanállni, majd elmenni :(
vjulcsi
 
 


Jaj és Csomee gratulálok!!!!
vjulcsi
 
 


Sziasztok!

Én is itt! :)
Hát megjártuk Apánkat! Bő 1 óra volt a várakozás, de jó volt mert találkoztunk újra Chiliékkel, és szuperül eltelt az idő! Sőt, amikor kiértünk, még beszélgettünk is vagy fél órát, és jókat nevettünk! Csak úgy eladtuk a várót! :) A lényeg, hogy a gyerkőcünk úgy fordult, hogy Dévai nem tudta megmondani, hogy kisfiú vagy kislány, ezért maradunk a dilemmában, ami nem túl jó, de hát ez van! :) Megdicsért, hogy szépen ügyesen beszereztem minden papírt, de nem másoltam le a leleteket, mert nem mondta senki, ezért még a kiskönyvembe is beírta, hogy LELET MÁSOLATOK! Na mondom szuper! Viszonylag jó kedve volt! Örült a képnek, tetszett neki! :) Igaza volt Chili-nek, hogy a szülésről úgy kellett kihúzni belőle szinte mindent, de nekem sikerült! :) HURRRRRÁ! Elküldött ortopédiára, mert gondok vannak a gerincemmel, és azt mondta, ha megyek 4-én akkor megbeszéljük a többit! Most már csak egy jó dokit kell szerválnom, aki esetleg ismer ilyet, az szóljon nekem! :)

Chilike!
Hogy sikert az este? Meddig vártatok még? Mikulás csomi tetszett neki? Kíváncsi lettem volna az arcára amikor a virgácsot meglátja! :) A linket megkeresem neked és már küldöm is! :)

Melánia!
Aranyos a pocis képed! Mikor készült pontosan? Hogy vagy? Tényleg írhatnál, hogy mi van veled, meg hogy szurizol-e még, na és hogy tudjátok e már, hogy ki lakozik a pociban???

Csomee!
Itt is gratulálok! Édes kis Kitty tesónak is! És még nem bizti, hogy egyedül van! :)

Kép

KépKép
ercsikati
 
 


Csomee, gratulálok én is a kis ügyes magzatkezdeménye(i)dhez!

Julcsika, mi az a tamponos módszer? Vannak sejtéseim, csak nem tudom, hogy tényleg arra gondolok-e,mint te. Én mindig csak tisztálkodás után simán pisilek a laborhoz. Ezek szerint végig rosszul csináltam. :oops:
Örülök, hogy javult a körmöd! Tudom, milyen rémesen tud fájni. Az enyémek genetikailag nagyon gyengék, ha valaki a lábamra lép, már esik is le a körmöm. A kezemen is olyan puha, karmolni pl.nem bírnék, mert inkább visszahajlik a feléig brrrr... Hiába szedtem akármi vitamint, így maradtam.

Chilike, semmi hajnali bejegyzés? Csak nem aludtál?

Kata! Örülök, hogy a babcival minden oké! Az se utolsó dolog, hogy nem kellett sokat várnod! Nagyon kis titokzatos a babád, de legalább szemérmes, jól nevelt gyerek. :D

Szia Bodzus!
Mingyá írok!

Én még föl se hoztam Apánknak szülés témát. :shock: Eddig nem is nagyon foglalkoztam vele, azt mondtam mindig, hogy valahogy ki kell jönnie és kész. A doki aki ott lesz,meg a szülésznő biztosan tudják a dolgukat, nem én leszek az első szülő nő a kezük között. Bevallom, most már engem is izgat a téma. Januárban meg már 31 hetes leszek, mire megyek hozzá. Remélem, akkor már lehet vele érdemben beszélni róla.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára moncsiga 2009.12.08 09:52-kor.

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga
 
 


Moncsiga!
Igen jól nevelt gyerek! Nem tudom kire ütött?? :oops: :lol: :?:
Egyébként az előbb elfelejtettem írni, hogy a kórházas sztoridon tökre jót nevettem! Teljesen bele tudtam képzelni magam a szituba, és belegondoltam, hogy biztosan kényelmetlenül érezted magad, de hát ha bejön és be sem mutatkozik, akkor honnét kellett volna gondolnod, hogy igazából ő a Doki???? :)

Még akartam kérdezni, hogy Apánk nekem is hablatyolt valamit a vasról, hogy szednem kell, de konkrétan nem mondta, hogy mit! :roll: Ezért kicsit dilemmában vagyok, hogy mit is kéne szedni! Ti mit szedtek, és hogyan juttok hozzá?
Na ez teljesen úgy hangzott, mintha valami drogdilert kérdeztem volna! :):D

Kép

KépKép
ercsikati
 
 


Én a Maltofer Fol-t szedtem, de ezt akarom most lecserélni. Eddig Apánk írta fel, de most nem is írt, mert amikor benn voltam nála akkor hívta valaki, hogy nem lehet kapni. Azt mondta, ha elfogy akkor vegyek valamilyen vasat, meg folsavat hozzá és slussz. A legtüöbb igazi vérképzőt csak receptre adják, de pezsitabit (amiből tuti van vas+folsav) lehet kapni szabad forgalomban is, meg drogériákban szerintem másfélét is. Chilike a Ferrograd folic-ot szedi, a Jánosban a dokinéni (az a bizonyos) a Tardyferon fol-t ajánlotta. Még nem tudom, melyiket íratom ki a házidokival.

Tényleg nem tudhattam, hogy ő a doki. Még olyan jelentéktelen kis figura is szegényem (alacsony, vékony kis verébke), tényleg csak matatott ott csendesen... Már hozzászoktam a többi doki (pasik! :wink: ) kissé nagyképű magabiztosságához.

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga
 
 


Csomee! Szia itt is, mostmár gyere sűrűn ám! :wink:

Julcsi! De jó, hgy helyre jött a körmöd!
Vizeletet adni én ugy szoktam, hogy alapos alsótáji zuhany, és rögtön utána. Igy terhesen fel nem raknék egy tampont még apánk javaslatára sem. Utána ugyanis hogy a fészkes fenébe szedem le??? (Bocsi, de nekem, ha nincs megtelve, nem tudom leszedni....)
Ha meg mégis baci, meg ez-az amaz van, akkor kamillatea nagyon jó rá belsőleg is, engem nagyon gyorsan ki szokott tisztitani, meg a borsmenta. (régen sok hugyúti fertőzésem volt, mostanában ha érzem, hogy valami nem ok, egy főzet tea naponta 3 napig és le van tudva a gondom). Hozzáteszem azóta a hüvelyváladékom is negativ.

Hanyatka! Értem. Egy-két év még jó is, azt még én is kipróbálnám idegenben, de huzamosabb időre nem maradnék az tuti! Nagyon szeretem kis hazánkat!!! :)
Némethez meg sok sikert, számomra nem tartozik a kedvenc nyelvek közé... Egy évet tanultam kényszerből, az is tök felesleges volt, mert az angol kitörölte...

Meli! Nagyon szép a pocid és szerintem is nagyon csinos vagy, nem értem, hogy hol van rajtad az a pár kiló... :D

Rencsiről tud valaki valamit?? Irja meg légyszi!

Emerenc! Akkor mondd meg nekem légyszi, hogy a különböző felületek tisztitásához (csempe, padlólap, szaniterek stb.) milyen higitású ecet kell és mennyi vizhez rakjam. Illetve, ha azzal öblitesz, ezt is ird meg, hogy hogyan légyszives, mert én nem merem az öblitőadagolóba belerakni csak úgy natúran az ecetet. De nem tudom milyen higitásban kell.

Van már egy fiúnevünk: Eredetileg Szabolcs Sándor nevet szerettem volna apukája és papája után, de a páromnak ez nem tetszett, de a Máté igen. Úgyhogy a Máté egyenlőre biztosnak láttszik.

Kép
kislibus
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?