kislibus
Én a corába vettem sovány sajtot, fokhagyásat, abból eszem nagyon keveset. Én nem számolom ilyen szigorúan, hogy mit ehetek és mit nem, persze odafigyelek, de inkább csak keveset eszem abból amiről tudom, hogy nem túl előnyös.
Én szeretem előre feldisziteni a házat, ablakokat, stb, igy is olyan gyorsan elmegy az a pár nap karácsony, legalább az ember igy már előre rá tud hangolódni kicsit, főleg igy, hogy abszolút nincs kari hangulat, se hó se semmi.
Én már szinte teljesen kész vagyok, még van egy hűtő mosás a hétre, aztán jöhet a nagy bevásárlás...
moncsika
Én ferrogad folic-ot szedek, ebben van folsav is. Nekem nincs bajom tőle. Állitólag a kismamiknak sokszor van szorulásuk amiatt, hogy sokáig bennt van az étel a lassú emésztés miatt, de én ezt nem tapasztaltam, nálam minden rendben emésztésügyileg.
Egyébként nem ettél valami nehezebb kaját? Lehet, hogy csak kisugároz a fájdalom, nem?
Nagyon édi a maci
melánia
Kicsit te is irhatnál magadról, mi a helyzet? Hogy vagy? Hiztál? Kapod még a szurikat, vagy azt végig kell kapnod?
miciona
Hát nagyon kis ügyik vagytok, vállalhatnátok jövőre fellépést is
Nálunk a sogornőm kislánya elénekelte tegnap a mikulás bácsinak a hullapelyhest, de tudod ő még csak 2,5 éves, még nem beszél tisztán, persze mi értettük amit énekel, de ahogy befejezte az éneket, megkérdezte a mikulás tőle, hogy ..és azt ismered, hogy hull a pelyhes fehér hó... mindenki röhögött még a krampusza is, mondta neki, hát télapó nagyon öreg vagy , rossz a füled is, mert ezt most énekelte...
ercsikati
Én úgy vettem észre, hogy apánk csak a 20. hét körül kezd el beszélni a szülésről, addig minden szót úgy kell belőle kihúzni, de biztos, hogy megértő lesz és ő sem fog kockáztatni, ha indokoltnak látja a császározást nálatok.
Mizújs a nevekkel? Döntöttetek?
julcsika
Dejóó lehetetett a hétvége.
Nekünk ismerősünknél volt disznóölés a hétvégén, úgyhogy nálunk is disznótoros volt szombaton, igaz én csak módjával ettem, nem is lett bajom, de nagyon fincsi volt.
Köszi a könyv ajánlót, már tesóm akkor megvette nekem amikor kiderült, hogy 2 babánk lesz. Kiolvastam már (többször is)
Tegnap csináltunk fényképeket, háát elképedtem mekkora a pocim, főleg, hogy nálunk mindenki pici, törékeny én meg akkor avagyok most mellettük, hogy... na nem is részletezem
Rögtön eszembe jutottál, hogy irtad, hogy neked szinte nincs is hasad, én ezt nem mondhatom el magamról...
Persze én nem is bánom, imádok kismami lenni, csak furcsa, hogy bizonyos dolgokat már nem tudok megcsinálni a pocimtól.
Örülök, hogy megtaláltátok a babakocsit, az olyan megnyugtató. A héten én is beindulok(igaz, hogy egyenlőre nagyon fáradékony vagyok), de összesezdem magam és megpróbálok mnnél több dolgot intézni. Pl vásárlás, őssejt szerződés, stb.
hanyatka
Milyen volt a vendégség?
na remélem nem hagytam ki senkit, puszi csajok majd jövök még este felé