Új privát üzeneted érkezett!

Kicsi!
Én a múlt héten beszéltm a szül.nőmmel, és mondta hogy csak külön írásos engedéllyel. Az meg elég macerás. Meg én apával küzdöttem kicsit, eleve csak tegnap vette fel a h1n1 oltást, a simát meg tuti nem fogja. Bár még életében nem volt influs. Remélem nem is lesz. Én már voltam. És nem is felejtem el soha!!!
A látogatás természetesen tiltott továbbra is.

Én is voltam a Te dokidnál 3x is még mielőtt nem lettem terhes. Csak azért váltottam, mert a párom jó barátja is doki, és hülyén néztek rám hogy nem nála szülök majd, és ráadásul nagyon jó is. Csak elég gáz volt nekem először elmenni hozzá, miután hétégenként sokszor együtt "bulizunk". De már nem gond.
Vendég

Kriszti: Ha már megszoktad, akkor semmi gond... Én szeretem a dokimat, csak elég zsebbenyúlós... Gondolkozom is, adjak-e neki szülés után bármennyit is.

Kép
kicsi80

Nem vagyok fáradtam,mintha aludtam volna :D Max annyi,hogy este 6kor már simán betunék aludni,de ugye ez egy 1,5éves mellette esélytelen.De így,hogy előkészültem éjszaka,délelőtt már nincs csak az összesütés :D

GABI!
Mivel most próbálod először a kendőt,érdemes olcsóbbal kezdeni DE NEM bóvlival.NANDU kendőt vegyél,annak a szövése is jó és tökéletes arra,hogy ráérezz milyen kendőzni.Utánna ha gondolod jöhetnek a komoly árfekvésű kendők.De azt is kitudod próbálni először,igaz én "csak" Didymos és Hoppediz kendővel szolgálhatok :D Viszont volt már más milyenem is és elmondani eltudom,hogy mi a különbség.teszveszen,vaterán szoktak Nandu kendők lenni,de előtte a Nandu oldalán nézz utánna,hogy mekkora méret kell neked.A mamami.hu-n pedig mindeféle kendőt találsz és ott tuti nem nyúlsz mellé :D Sőt ott lehet,hogy még olcsóbban is megkapod mint a teszen v vaterán. Kismama márkájú kendőt véletlenül se vegyél!!!!!

KRISZTI!
A mázlista!Én már mióta imádkozok annak a nyákdugónak,de az istennek sem akar megvállni tőlem :D Már nagyon csak napok kérdése a dolog,főleg így,hogy elment a nyákdugó.
Vendég

Najda
Ne aggódj, hamar eljön az a nap amikor te is örömmel újságolod, hogy megszületett a picur.
Majd azt a örömet kívánom neked is amit mi a párommal átéltünk amikor a sok várakozás után a kezünkbe tarthattuk/tarthatjuk szerelmünk gyümölcsét és itt most nem csak a Joakimre gondolok.

Gio
Mi ár nem tervezünk több babát (így is a Joakim már a 4. fiunk), a párom fogja magát megműttetni, hogy ne legyen több baba.

manocskak

Kata! Zéti egyszer kel éjjel (úgy hogy 11-12 között evett utoljára), 2-3 között, és aztán reggel 1/2 6 magasságában. Az evése változó. Habár látszólag ugyanannyit eszik, mérés szerint nagy ingás van 400-500 között. A védőnő szerint nem baj, a lényeg hogy a heti min. 100 g gyarapodás meglegyen. hát az meglesz. Viszont a sárgaság miatt kell a folyadék neki a dokinő szerint, és ezért kell ébreszteni. Erre tegnapelőtt szükség is volt, 2-kor és reggel 6-kor is úgy kellett felkelteni.

Gabi! Nekünk az esti elalvás kzd macerás lenni. Sikerült elrontanom ezt az áldott jó gyereket? :wink: Nappal simán eleszik szopi után az ágyában, este viszont folyamatosan a cicin lógna. Ha kiköpte, látszólag elalszik, leteszem a kiságyba, és már fel is ébredt. Úgy gondolom, a szopizás álomba nyugtatja, amire csak este van szüksége. Habár cumi ellenes vagyok kipróbáltuuk a cumit, de kiköpi, csak a mellemet csócsálja. És nekünk is imád a mellkasunkon aludni. amit mi is szeretünk, csak félünk, nehogy hozzázokjon, ezért ritkán engedjük csak.

Kíváncsi vagyok ezen a héten hány baba fog megszületni. Najda, szerintem is te kezed a sort. Hú, én nem bírnék elmenni nőgyógyis vizsgálatokra egy baráthoz. Valahogy tök fura, hogy olyan dolgokat lát belőlem, amit csak a férjem egyébként.

Nálunk látogatási tilalom volt, és nekem nagyon jól jött. Ok, bizti nem örültem volna, ha a pici gyerekemet így nem láthattam volna, de így nagyon jó volt. Az üvegajtón keresztül megmutathattuk a piciket. Hát így is rengeteg látogató volt, mi lett volna, ha be is jöhetnek? A melleim nagyon érzékenyek voltak, így hálóig nélkül aludtam Zéti mellett. Felkelni csak röhejes négykézlábos pózokban tudtam. Hát örültem volna, ha ezeket idegenek vagy a saját rokonaim előtt kellett volna megejteni. Persze az rossz volt, hogy a férjem is csak üvegen keresztül láthatja a fiát, és nem szeretgetheti meg. Főleg, hogy a szülésnél meg simán ott lehetett.
Vendég

Manócskák! ez nagyon szép a férjedtől, ilyet ritkán hallani. Valahogy mindig a nőknek kell az ilyesmit megoldani.
Vendég

Szép napot!!!

Éjjel nekem sem volt leányálom,2 órán keresztül voltak rendszeres és erős fájásaim.Gondoltam 4-ig várok,akkor kel apa is és ha még folytatódik addig,akkor megyünk.Erre bealudtam :lol: most meg semmi.Nem értem én ezt....pedig már szülnék,most már tényleg jó lenne.De mondtam apának,akkor szüljünk csütörtökön,10-e lesz.Dénes május 10-én született csütörtökön.És férjem,öcsém anyum is 10-ei.Nekem bejön a dátum :lol:

Éjszakai szopi,peluscsere.Hát nekünk ahány szopi volt,annyi kaki is.De ahogy Tulipános írja:csak csendben,félhomályban és halkan beszélve mondjátok el neki,h ezt gyorsan kicseréljük és aztán megyünk tovább aludni,mert éjszaka van,apa is alszik.Dénessel én mindig minden közöltem,mikor mi történik,mit csinálunk stb.Aztán ha kel éjszaka esetleg pisilni,már ő mondja,h most éjszaka van,megyünk tovább aludni....

Mindenkinek szép napot mára

Kép Kép
meli1118

Nahát! Egyfolytában csörög a telefonom és mindenki órákat akar beszélni. Mindenkinek ma jutok eszébe, de olyanoknak is akikkel hónapok óta nem beszéltem. :shock:
Kezd elég lenni!!!

Olga!
Én is meglepődtem a nyákdugó távozáson! Pont akkor valahogy eszembe sem jutott. A magzatvíznek azért még jobban fogok örülni!!!

(Ahoy állványozzák az erkélynél a házat az alumínium cső bezavar a digitv-s parabolának!!! Nincs adásunk!!! Ááááááááááááá! :twisted: )
Vendég

Sziasztok!

labkat
nem csábulunk el, mert nagyon oltásellenesek vagyunk, de most nem tudjuk mit csináljuk.
Ma voltam nst-n rendben van minden, majd csütörtökön kell mennem megint. Megkérdeztem a dokim, a saját véleményét nem mondta meg, de ki van adva nekik, hogy mindenkinek javasolni kell az oltást.
Ettől függetlenül mindenhol ellentétes vélemények hallunk és olvasunk. Mivel nekem is van velem született szív problémám ami nem súlyos, most még inkább nem akarom.
Egyébként nálunk 10 kismamából 1 van beoltva.

Milla tényleg jó lenne, ha vége lenne ennek a mizériának!

Úgy látom már Mindenki nagyon szülne én is :lol: :lol: :lol:

Pont ma, hogy voltam a vizsgálaton mondták, hogy nálunk sem engednek be mától apukákat. Hát a férjem nagyon le volt törve, pedig nem az a fajta aki nagyon bírja az ilyen dolgokat. :cry:

Kép
Kép
akella

Hát én is kiakadtam ma megint ezen a h1n1.en. Hiába nem nézek már híradót, mégis be-beférkőzik valahogy az életembe....Meghalt a szegedi 40 éves kismami is ugye. Hugommel beszélgettem épp, hogy szerinte ha mondjuk februárban-márciusban szülnék biztos rábeszélne az oltásra, mert felelőtlen az aki nem oltat. Fura volt ezt hallani a testvéremtől hogy ennyire másként gondolkodunk...
Attól senki nem fél, hogy kismamákon nem tesztelt trutyit akarnak belénk oltani? ÁÁ...bocs...tudom vannak itt is akik oltatnak, félre ne értsétek, sztem magánügy teljesen, és lehet ha számomra hiteles orvos akarna rábeszélni, akkor engednék én is. így viszont hogy nem ajánlják meg sem fordul a fejemben,
Vendég

Gió sajnos bárkinek bármi is a véleménye, ha beadatod vagy nem és úgyis gond lesz, SENKI nem vállal felelősséget érte. Letesztelve természetesen nincs :roll:
Mi is nagyon hezitálunk, ha beadatnám, akkor is csak a kicsi miatt, de mint már írtam nagyon oltásellenesek vagyunk. Maga a gyártó oldalán is az van, hogy nincs teszteredmény terhesekre + lerázzák magunkról a felelősséget azzal, hogy a beadó orvos dönti el, de SENKI nem tudja mi lesz. Nagyon nehéz helyzetben vagyunk szerintem.

Kép
Kép
akella

Megyek ebédelni, majd később jövök.

Éljenek a kismamák és babócáik! Már olyan jó Nektek babáztok :wink:

Kép
Kép
akella

Nincs túl nagy aktívkodás. Alszotok? :)
Én most ébredtem. Valamikor pótolni kell az éjszakai kimaradást.

Úgy érzem mintha óráról órára nagyobb lenne a hasam. De! minden este kapok 10 percet a lányomtól amikor semmi nem fáj, nem húz, olyankor táncolunk és apa tegnap úgy döntött mostmár videóra veszi, mert ezt nem hiszi el :D Olyan érzés mintha tényleg nem is lennék várandós csak lenne egy lufi a hasamon. 8)

Ma beszéltem egyik bnőmmel, 2 gyereke van már és megint elmesélte - mint minden alkalommal -hogy milyen nagyon fájdalmas, elvislehetetlen a szülés és hogy aki mást mond az hazudik.

Pumi, gyere már: mondj mást!

Én is úgy vagyok vele mint DOrka volt, hogy miért érzik egyesek, hogy mindenképp vmi borzalomnak kell lefesteni. A bnőmet is kérdeztem, ő csak annyit mondott hogy szeretné ha reálisan látnám. Hát a hugim egy csodaként írta le mindkét szülését pedig az elsővel ő is vajúdott majdnem 24 órát...Szóval a délutánom most a nemszülés jegyében telik 8) És annyira húzgál nyillal a hasam, hogy már totál behisztiztem és csak bőgni lenne kedvem:-(
Semmit nem tudok csinálni mert 2 lépés után le kell ülnöm...Ilyenkor a gyerekre nem haragszom, magamra viszont nagyon, hogy mi van már, ennyire nem bírom??
Vendég

gió én tanácsot nem tudok adni, mivel még nem szültem, de a kíváncsiságom kezd elhatalmasodni a félelmem felett. Remélem ez segít majd :wink:
Biztosan nem kellemes és nagyon fáj, de mindent megér.

Kép
Kép
akella

Igen, azt hiszem én is így vagyok ezzel, hogy a félelem már múlik és helyét átveszi a kíváncsiság! 8) És ez sztem első babánál így is van rendjén, minek rettegni mikor még azt sem tudjuk hogy lesz,
Vendég

gio' ráérünk akkor parázni, ha ott leszünk :lol: :lol: :lol:

Na megyek én is, úgy látom pihennek a csajok vagy szülnek vagy csak megvárják míg elmegyek :wink:

Remélem mindenki jól van és újabb babák hírére jövök!

Kép
Kép
akella

Gio, egyetértek az ismerősöddel, aki azt mondja, hogy nem fáj a szülés az hazudik. De szerintem totál elfogadható szinten van, vagy legalábbis én pozitívan csalódtam. Ok, mikor vajúdtam, azt hittem sosem érünk a végére, és alig vártam, hogy végre kibújjon Zéti. De amint megszületett, azt éreztem, nem vészes, jöhet a következő! Én nem kaptam fájdalomcsillapítót, mégis ezt mondom. Szóval térj vissza nyugodtan a szülni akarók táborába, ne hallgass a károgókra, akik attól érzik magukat valakinek, ha mártírkodhatnak, hogy húúú mit kellett átélniük, és attól érzik fontosnak magukat, ha elsőszülő kismamákat riogathatnak, hogy milyen szörnyűségek is várnak rájuk. Ahogy Pumi is mondaná, CSAK POZITÍVAN!
Vendég

Gio,én aludtam....
És igen,ez tényleg így van,fáj.Én bevallom,Dénest szülve azt mondtam K-nak,h jól becsülje meg,amit most csinálok,mert ilyet most lát utoljára :lol: :lol: aztán kibújt,engem elöntött valami eufória és közöltem,h akár holnalp hozzáláthatunk az újabb gyerekgyártásnak....és most megint azt várom,h szüljek :lol:
DE.ELŐTTE nem érdemes ezen agyalni,mert valóban minden nő más.Lehet,h úgy szülsz,ahogy sógornőm megszületett.Az anyukája azt közölte,h az évente fellépő vesegörcs sokkal fájdalmasabb :shock:
Szóvak nyugi.
Én is megnéznélek táncolva :lol:

Kép Kép
meli1118

Olga köszi!

Gio írtam az én sztorimat, és azért írtam, mert nem hiszem, hogy én bármiben is rosszabb lennék, mert nem értem meg a szülést eufórikus élményként, de ettől függetlenül azt tudni kell, hogy eddig még mindenki túl élte, hiszen erős asszonyok vagyunk 8) lehet, nem véletlen, hogy ránk osztotta ezt a feladatot a sors.
Ennél sokkal-sokkal fájdalmasabb dolgokat is méltósággal vagyunk képesek tűrni, ezért csoda szerintem minden nő...
Én kérek mindenkit, aki még előtte van, és nem az lesz az első gondolata, hogy jöhet a következő, ne keseredjen el, itt vagyok én, imádom a fiamat, de ott és akkor a szülőágyon nem a boldogságérzés hatalmasodott el rajtam :(
Kismamik, ne felejtsétek, akik még előtte álltok, a fizikai fájdalom egy pillanat alatt elmúlik, függetlenül attól, előtte meddig kellett vajúdni, és marad utána egy új élet, ami nagyon nehezen elhihető, még 9 hónapos pocakos lét után is
:)

Üdv. Gabi
Vendég

Gabi ez olyan megható, ahogyan leírtad, de ez tényleg így van!

Minek kornak meg van a maga nehézsége, de egyben a szépsége is és a szépségére kell koncentrálni :wink:

Én már nagyon szülnék, de babóval megbeszéltem, hogy leghamarabb csak a jövőhéten, addig lenne még egy-két dolgom is :lol: :lol: :lol:

Annyit mocorog ez a kis édes, majd kirúgja a hasam és már olyan jó lenne a karomban tartani :D

Kép
Kép
akella

Gabi
úgy meghatottál! Nagyon jól írsz ! KÖszönöm!

Csodálatos ez az egész tényleg . Pedig ma annyi mindent akartam csinálni és annyira nem bírtam semmit, mert húz a hasam, mostmár a derekam is, lefelé sugárzik a lábamba. Ugyanakkor ha arra gondolok hogy ezek az ún. kellemetlenségek Dórihoz visznek közelebb akkor valahogy minden átértékelődik valóban
Vendég

Akella
kisédesed még rendesen rugdos?
Az enyém már csak amolyan hullámmozgásokat végez, ami erőteljes ugyan, de nem rugdosás. Lehet már nem fér el :) Vagy azért érezhetem így mert elöltapadt? Még így a végén is bejátszhat vajon hol tapadt?
Vendég

Akella!
Szerintem senki nem várta hogy elmenj!!! :D Én jelentem, aludtam, de úgy mint akit fejbevertek. A laptop meg a fejem mellett volt, gondolván én most fórumozok még. Aha! Ja! :o :lol:

Gabi!
Ezt tényleg nagyon jól leírtad! Engem teljesen felvillanyozott. Köszi! :D

Gio!
Az enyém gyerkőc sem tud már rugdosni, csak hullámzás, ahogy Te is írtad. Pedig nekem hátul tapad. És egyre lustibb is. Gondolom szűkös a hely, meg remélem rápihen a nagy útra! :lol:
Vendég

Akkor ma mindenki dőlt:) Van front vagy ilyesmi?

Igen Najda, rápihennek és majd kifickándoznak belőlünk mint PUmiból Azzurra :D
Vendég

Még egy gondolat, ha már ennyire tetszettem :P

A nagy-nagy boldogságérzés nálam akkor tört elő, mikor szembesültem azzal, hogy ismerem Zalán minden mozdulatát... számomra ez a hihetetlen, és talán erről kevés szó is esik, hogy ugyan úgy viselkedik, mozog, mint eddig :) Csak a szülés pillanatáig elképzeltem, hogy adott mozgásnál mit csinálhat bent, most pedig látom, hogy úgy mozog, ahogy eddig elképzeltem. Számomra ez volt az egyik legmeghatóbb pillanat eddig. Sajnos, csuklani is ugyanazon rendszerességgel csuklik :(

Üdv. Gabi
Vendég

Kata írt, hogy befektették, mert kinyílt a méhszáj 1 ujjnyira, és a ctg is rendszeres összehúzódásokat mutat. Infúzióba kap Mg-t, hogy leállítsága méhtevékenységet. A doki szeretné még két hétig bent tartani a fiúkat, akik jól vannak.
BPD:95-93
THQ:96-95
FL:70-67

Lemon: keresd majd meg, ha tudod!

briell

Jaj szegény Kata!!!! Szorítok Neki meg a fiúknak!!!!
Vendég

Ennek a házfelújításnak sosem lesz vége!
Holnap jönnek a tervezők, mert még szellőzőket kell fúrni! Ezt már nem hiszem el! Tényleg most úgí érzem hogy jobb lenne a klinikán! Kellemest a hasznossal! :roll: :)
Vendég

Most megint alszik mindenki??? :lol:
Vendég

Ezek szerint jól érzete Kata! Nagyon drukkolok, hogy még sikerüljön kicsit bent növeszteni a fiúkat! Szegény biztos nagyon kivan, hogy a két kislányt otthon kellett hagynia.

Gabi, szerintem is jól írsz, a szüléstörténeted is tök jó volt! Az eufória egyébként nálunk is elmaradt. A férjemmel beszéltük is utána, hogy mindig úgy képzeltük, hogy sírni-ríni fogunk örömünkben. Erre annyira természetes volt, hogy hát ott egy baba, aki a miénk, hogy semmi érzelgősség nem volt, csak fogtuk, simogattuk, és gyönyörködtünk benne. Nekem a pocak sem hiányzik. Az is természetes, hogy csak egy átmeneti állapot volt Zétihez. Persze ma láttam egy 37 hetes képet magamról, és most már totál megható és fura, hogy az aki akkor a pocakomban volt, már idekint szuszog a kiságyban. Számomra egyébként totál elképzelhetetlen, hogy ez a kissrác a hasamban volt valaha. Hogy fért el, elképzelni sem tudom. :wink:

Ma én is kidőltem, lehet valami front van, Zéti is már lassan 4 órája szunyál. Aztán nem ám a pocaklakók is bealszanak, várjuk a többi babát is! :)
Vendég

Csak most láttam, mi van Katával, mert nekem is enyhén horrorisztikus napom volt és nem értem rá olvasni. De nyomoztam, és annyit sikerült kideríteni, hogy nem itt van, hanem a szülőszobán, ott nyomják belé infúzióval a magnéziumot, úgy tűnik, hogy sikeresen, szóval a manók még maradnak egy ideig. Majd holnap is érdeklődök. Az a vicces benne, hogy ma én is jártam a szülőszobán, rossz ctg miatt, amit ott ismételtek (csekély 2 órán keresztül), de akkor még nem tudtam róla. Persze engem is azzal a szöveggel küldtek le, hogy ha ott fognak, majd valaki összeszedi a cuccomat és lehozza utánam, de végül nem történt semmi, azon kívül, hogy a gyerkőc szívfrekvenciája továbbra is túl magas. Akárcsak a vérnyomásom. Holnap hátha többet tudok már.

/
lemonsong

Hú Lemon! Szegénykém! Azért Te is jól kikaptad ezt a kórházasdit! Kitartás! És a szívfrekvencia magasságára és a vérnyomidra mit kapsz a megfigyelésen kívül?
Vendég

Najda, konkrétan semmit (őszintén szólva az jutott eszembe először, hogy nagy lósz..rt). Ez a szép a kórházban, addig vizsgálnak, amíg nem találnak valamit, aztán meg addig ismétlik a vizsgálatokat, amíg újra közel normális nem lesz az eredmény. :evil: Közben az érintett szép lassan beleőszül. Ma összesen 3 és fél órát voltam ctg-n, és valószínűleg lesz még egy.

/
lemonsong

Az szép! Durva azért! Magyarul csak megfigyelés. De tul.képpen magadtól rendeződik minden. Na jó! Annyi, ha romlik akkor rögtön be tudnak avatkozni. Ez igaz. De így külön rossz lehet bent lenni, hogy effektíve nem csinálnak semmit. Hát csk ismételni tudom magam: kitartás!!!
Vendég

Lassan elmegyek tusolni és elrakom magam holnapra. Feltéve ha tudom, mert egész délután aludtam. :D
Bár még jobb lenne indulni szülni!!! :lol:
Vendég

Jó éjszakát! :wink:
Vendég

Mindenki alszik? :)
Most kezdünk "éledezni"... :oops:
Kitakarítottam a lakást, igaz, vagy 3 órán keresztül csináltam :shock:
Szépen, lassan, komótosan :)

Katának kitartás, és mindenkinek aki kénytelen kórházban lenni.. szörnyű rossz lehet :(
Vendég

Tényleg mindenki alszik rajtam kívül :)

Megettem egy fél tepsi meggyes piskótát. És fel sem tűnt :shock:
Csak úgy "lecsúszott" :shock: :oops: :shock: :oops:
Vendég

Sziasztok!

Nem tudom mi van,de Hubus hihetetlenül le van lassulva.Úgy kell nyösztetni,hogy mozogjon már egy kicsit.Tegnapeste 2 órán keresztül 10perces keményedések,iszonyatos derékfájással.A férjem egész fellelkesült,hogy na majd most,de én gondoltam,hogy nem :D Nincs nekem olyan szerencsém,hogy 38 hetesen szüljek :D Aztán éjszaka is többször felébredtem jóslóra,de semmi.Viszont a pocak igencsak látványos lentebb csúszott.Talán van esély,hogy januárba már babázhatunk? :roll: :D

KATÁNAk!
Kitartás,és türelem a fiúknak!Akkor ő már csak babókkal jön haza?

GABI!
Teljesen igazad van.Én sem éreztem semmi: ANYA LETTEM érzést mikor megszületett Zizu.Isteni volt érezni a meleg,csúszós kis bőrét a sajátomon és,hogy ott volt,de semmi eufória nem öntött el.Még mikor másnap reggel kihozták,akkor is megkérdeztem a csecsemőst,hogy biztos az enyém-e.Aztán valahogy fokozatosan kialakult.És mikor először éreztem azt,hogy megnyugszik azért mert a karomban tartom,na akkor éreztem igazán,hogy ő az én gyermekem és én vagy anya!És,hogy mostantól ő számít rám mindenben és engem fog anyának szólítani.Nincs is annál szebb,mikor esténként hozzám bújik,fogja a kezem és anyának szólít!

GOMBI!
Meggyes piskóta!Nyami...a másik felé a tepsinek elküldhetnéd az éteren :D
Nagyon ügyi vagy a takarítással,én nem bajlódok vele ennyit,injkább minden nap egy kicsit.Bár a porszívózás,feltörlés,napi 2-3 mosogatás minden nap megvan :D És persze igyekszem minél gyorsabban,mivel ha a végére érek Zizutól kezdhetem előlről az egészet.
Vendég

Sziasztok!
Gyorsan túléltem a tegnapi védőnőlátogatást (15 perc volt) aztán délután szépen rápihentem. 8) Látom többen pihiztek, nem volt nagy forgalom.
Lányok, olyan jó hogy így őszintén leírjátok az érzéseiteket, hogy nem feltétlen a "nagy könyvben" megírt módon éltétek meg az első perceket, órákat. Nagyon megnyugtató, főleg így első babásként, mert már most is többször eszembe jut, hogy mi lesz ha én nem azt érzem majd amit kellene? Nem lesz kitörő öröm, vagy zokogás csak egyszerűen jó lesz, hogy már kibújt és ott piheg rajtam. Persze tudom, ilyen nincs, hogy mit kellene érezni, de akkor is... Köszönöm nektek!

Lemon, úgy sajnálom a kórházi történéseket. :( Tényleg úgy van ahogy írod, addig vizsgálnak amíg nem találnak valamit, aztán "szépen" megfigyelgetnek, amíg vissza nem áll normál helyzetbe a dolog. Te meg nem győzöd kivárni. :shock: Kitartás, már nincs sok hátra.
Tegnap meg is lepődtem, mikor a védőnő rákérdezett, hogy akkor jövő péntekre vagyok kiírva? Én meg pislogtam, hogy tééényleg! Valahogy nekem a dec. 18. volt a fejemben és az még olyan messzinek tűnt! :shock: :D
Ráadásul a férjem reggel szólt, hogy még ne szüljek mert valami bizsergést érez a száján és szerinte herpesz, adjak neki rá krémet. :x

Olga, Nálad is vannak rendesen események, ezek már biztos okoznak valamit odalent. :wink: Tök jó, hogy ilyen lelkes a férjed. Nekem is az volt, aztán mióta már időben is okés vagyok, azóta jönnek kis apróságok, most miért ne. :? Pedig úgy várja a csöppünket, már az utolsó dolgokat is beszereztük, minden készen van.

Katát szegényt nagyon sajnálom, biztos nem lehetett könnyű otthon hagyni a két lánykát. Viszont a fiúk már nem is kicsik, meglepődtem, hogy még két hétig bent akarják tartani őket. Nekem most 38 hetesen lett BPD:89 mm, FL:66 mm és már senki nem késleltetné. Persze lehet a tüdőcskéjük fejlődése miatt inkább, nem is a méretek...
csillag25

Kata (labkat) írt Briellnek smst, de Briell csak du. lesz gépközeében így megkért hogy írjam meg nektek Kata üzijét - imára fel Csajok!
Szval:
Ahogy lement a magnézium reggel, megint jelentkeztek a fájások.Most kapok vmi mást, hogy visszatartsák őket, mert nincs hely a PICen. Kaptam tüdőérlelő szurit. Halál fáradt vagyok, kb. 3 órát tudtam aludni. Remeg a kezem, fáj a fejem.Pusz. Kata

Szerintem lehet is valami a légtérben már megint mert nekem szinte sosem fáj a fejem és most majd szétdurran, kicsikénk meg csúszkál lefelé, úgyhogy nem tudom mi lesz. Remélem nem akar megfelelni apa poénjának hogy akkor ma szülünk!

Sprite
nálatok is igen izgalmasan alakulnak a dolgok. Milyen fura hogy tényleg nincs 2 egyforma szülés és ugyanúgy a nagy ismeretlen várakozás vana 2.3.4. babánál is hogy akkor vajon mikor indul.
Neked nem fáj a fejed?

LEmon
nálad is jobb szeretnék már kinntudni a babót úgy látom. Mondjuk azér a magas vérnyomi nyilván nem vicc, hisz még Pumit is befektették, pedig ő sem egy túllihegős típus.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.08 09:16-kor.
Vendég

Gombi
akartam már írni a levlistán is, de ha már ittvagyok megteszem itt, hogy nagyon csinos vagy és a szoba nagyon édes!! minden készenáll a tündérlányka fogadására úgy látom.

Na visszaájulok az ágyba mert egyszerűen nem tudok ébrenmaradni vagy nem tudom

Valaki majd küldjön egy frontjelentést. Tegnap azt hiszem kettős volt, most majd jön a hideg, nálunk esik az eső - undorító idő van, igazából szülésre kedvező vagy bújós-kandallós-mézeskalácsos 8)
Vendég

Jó reggelt Mamik!

Ma többszörös fronthatás van! Minden bizodalmam ebben van!

Manócskák!
Már nagyon kívánom azt az érzést!!! :D
Vendég

Akkor megy a drukk Katának, hogy sikeresen leállítsák a folyamatot és maradjanak a fiúk. Gondolunk Rátok, tartsatok ki! Küldjük a pozitív energiákat. Puszi
csillag25

Én is megyek visszamászom az ágyba, mert ki kell támasztanom a szemem pálcikával. :shock: Amúgy sem árt pihenni, hát ha nagy feladat lesz estére. :)
csillag25

Gio! Akaratlanul is válaszoltam!
Ma van kettős! És még ciklon is kialakulóban ezekben az órákban.

Kata!
Mennek az imák!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Katának nagyon drukkolok..!!!

Gio: valami tényleg lehet a levegőben... éjjel fél3kor még forogtam, aztán egész éjjel hülyeségeket álmodtam, meg a pisi-hadjárat, meg zsibbadtak a lábaim, meg a kínlódás amiről írtam az előbb a levlistára, meg keményedés szokás szerint..és most fél8kor kidobott az ágy.... iszom a teácskámat és bamulina vagyok..

Olga: nekem is valahogy másképp mozog most a baba, nem fordul egyáltalán, kicsit sem keresztbe, teljesen lent csiklandoz a kezeivel... A tepsi másik felét küldöm :D
Vendég

Gombi!
Nagyon csini vagy! És a szoba is nayon tetszik. Én is felraktam azóta a képeket, csak lusta vagyok letölteni a fényképezőről a képeket. :oops:

Ja! És Anna is kis punnyadt most, mint Nektek! Nem igazán mocorog. Inkább csak néha fészkelődik egy keveset. Remélem készül a nagy útra! :D Bár lent nagyon feszít!!!
Vendég

Gio: köszönjük a dícséretet :) A matricákat azért még nagyon várom...

Olyan jó, T. most itthon lesz 3 napot!!!! Szeretem, amikor hétköznap így jön ki a szabadnapja!!! És holnap jön velem reggel ctg-re is! Mióta szeretem magam "eldobálni" :roll: , nem enged egyedül sehova, még boltba sem..
Csak bírja türelemmel a sote-kiképzést... majd viszünk neki könyvet, meg nemzeti sportot... azzal ellesz egy darabig :)
Vendég

Na ezt nagyon értelmesen írtam! :oops: Szóval a falra való képeket raktam fel, és a fényképeket nem töltöttem le. :roll:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?