Sziasztok!
Csomee szuper hírek, igaza lett a dokinak, amikor azt mondta olyan szépek az embrikék hogy ikergyanús
(emlékszem amikor írtad). Olyan fura ez a pihenés dolog... hogy többen nem pihennek vagy csak keveset és akkor sikerül. Úgy tűnik tényleg jót tesz a kis mozgás a méh vérkeringésének.
Bridget gratula a jó kromoszóma eredményhez, és hajrá spontán baba!
Krisz, ide nem teszel képet Alexáról
? (persze azt is megértem ha nem akarsz...). Hajas baba?
Nyuszi nagyon drágák a kicsik, és köszi a jókívánságot
.
Lombikbaba gratula a zsákocskához!!!
Zsuzsinka nem tudom mi lehetett a másik érték, ha csak hcg-t néztek, lényeg hogy pozitív és majd az ultrahang szuperül alakul!!!
Kis-csillag januárban pingvinek
? Mi is januárban kezdünk (ez lesz a második stimu, az első stimu és egy fagyi nem sikerült nekem). Örülnék ha olyan jó sok embrikém lenne mint neked, nekem 9 tüszőben volt 7 szép petesejt és 6 nagyon jó minőségű embrike lett. A 3. napon kaptam vissza őket (szegénykék mind feléledtek de sajnos nem maradtak velem
).
Puszi hhahhaha
.
Lányok nektek mi a véleményetek az 5-6 napos transzferről? (szemben a 3 vagy 2 napossal?). Tudtok valamit hogy akkor több az esély a sikerrre vagy ha sikerül akkor így is úgy is sikerül...? Csomee és Nyuszi úgy tudom ti 3 naposat kaptatok vissza és lám
. Viszont olvastam Bettyt a Lombikból (ha olvasol neked mi a véleményed? mit mondott a dokid?) hogy 5 naposat kapott vissza. Megírnátok ki mit gondol erről? Kösziiii!
Puszi mindenkinek és jó hétvégét!
Vanili