Új privát üzeneted érkezett!

Lombikbaba: gratu!



A Mikulás már elindult,...vigyázzatok!


Kép


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*
 
 


Puszi
Ez jo volt Kép

Baba
Nem volt meg idom visszaolvasni a sztorit de nem felejtettem el :wink: Mikor mesz dokihoz 8) Kepet kerunk am :D

Csome
Koszi legalabb ebben tudok alakitani :D :lol: nem zarom en ki a spontant latod ebben a honapban is probalkoztunk 8) A receptet pedig koszi.Fotot kerunk toled is :!:

Zsofi@
Koszi de jo,hogy jottel :) gondolom miota megvannak az ikrek nem igazan tolti ki a napod a bnet :roll: Hianyzol am :? Fotokat merre talalhatunk 8)

Kata
Koszonom :D IR-ra doki aszonta nem erdekes mert az csak a lombiktol van :shock: (gondolom ugy gondolja visszaall magatol) a THS-mra nem jott meg a gyogyszer de meg haza sem ezert remenykedtem de hetfon vgy kedden muszaj elmennem itt dokihoz mert szeretnem mar szedni :roll:
Koszonjuk a kis mikulas kepet :lol:

Vkrisz
Tenyleg :shock: Ez a ketto mindig parosul :?: :shock: En azt hittem ez nem osszekotott dolog csak altalaban vannak egyutt :roll: Na ezt most jol megaszontam :oops:

Nyulasz
Elolvadtaaaaam :D Foleg Noemin(Kicsit kislanyparti vgyok :oops: :lol: )

Zsuzska
Koszi neked is :D

Lombikbaba
Fotooot kerunk :D

Mai drukkjaim
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Csomee szuper hírek, igaza lett a dokinak, amikor azt mondta olyan szépek az embrikék hogy ikergyanús :D (emlékszem amikor írtad). Olyan fura ez a pihenés dolog... hogy többen nem pihennek vagy csak keveset és akkor sikerül. Úgy tűnik tényleg jót tesz a kis mozgás a méh vérkeringésének.

Bridget gratula a jó kromoszóma eredményhez, és hajrá spontán baba!

Krisz, ide nem teszel képet Alexáról :roll: ? (persze azt is megértem ha nem akarsz...). Hajas baba?

Nyuszi nagyon drágák a kicsik, és köszi a jókívánságot :D .

Lombikbaba gratula a zsákocskához!!!

Zsuzsinka nem tudom mi lehetett a másik érték, ha csak hcg-t néztek, lényeg hogy pozitív és majd az ultrahang szuperül alakul!!!

Kis-csillag januárban pingvinek :D ? Mi is januárban kezdünk (ez lesz a második stimu, az első stimu és egy fagyi nem sikerült nekem). Örülnék ha olyan jó sok embrikém lenne mint neked, nekem 9 tüszőben volt 7 szép petesejt és 6 nagyon jó minőségű embrike lett. A 3. napon kaptam vissza őket (szegénykék mind feléledtek de sajnos nem maradtak velem :( ).

Puszi hhahhaha :lol: :lol: :lol: .

Lányok nektek mi a véleményetek az 5-6 napos transzferről? (szemben a 3 vagy 2 napossal?). Tudtok valamit hogy akkor több az esély a sikerrre vagy ha sikerül akkor így is úgy is sikerül...? Csomee és Nyuszi úgy tudom ti 3 naposat kaptatok vissza és lám :D . Viszont olvastam Bettyt a Lombikból (ha olvasol neked mi a véleményed? mit mondott a dokid?) hogy 5 naposat kapott vissza. Megírnátok ki mit gondol erről? Kösziiii!

Puszi mindenkinek és jó hétvégét!
Vanili
Vendég
 

 
 

Kép



Csoki: a blasztóknak statisztikailag 1-2%-kal több az esélye. Azaz, 1-2%-kal több, hogy teherbe ess. Tehát éppen hogy nagyobb. Inkább az van, hogy van aki többször "blasztózott" és mégsem lett terhes, majd mittudomén 5. lombiknál 3naposakat kapott vissza és terhes maradt. És ugyanilyen történeteket vannak fordítva is. Én személy szerint nagyon bíztam abban, hogy a blasztókkal babás maradok. 1. és 2. ET 3 naposakkal volt, a 3. lombik 5 naposakkal, mégsem maradtam terhes. Na szóval ezen kár agyalni, a baba úgyis akkor marad veled, amikor ő akar! Tudod hányan lettek terhesek 2-3 sejtesekkel??? Rengetegen! Szóval nem ezen múlik, most már én is tudom! Drukk Neked!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*
 
 


Hali!

Egész jól ment az éjjel...bár eggyel többször kelt mint ahogy én számítottam mert kb 2 óránként ébredt...de tutdtam aludni tőle. Ő sem nyekergett, felkelt, evett, aludt.Egyszer fent volt a kiságyában vagy 1 órát sztem...de elvont magában, csak gügyögött stb. Fél 9kor keltem végül,ő meg 9 körül. Tök nyugis volt, nem sírt a pelenkázás, öltözés altt sem, egész jól kivárta az etetésidőt..és most szunyál a kiságyában.

CSoki-Vanili
Teszek fel képeket...ha Alexa nem ébred fel mostanában.
Valóban mindegy hány sejtesek az embrik...sok mindentől függ a siker...fő a pozitív gondolkodás!!!+++

Puszi
Jó kis animáció! :lol:

Én el szeretnék menni tescozni, lehet apára bízom Alexát du vmikor, amikor tuti alszik...egy evés után ellógok. Néznék ezt azt mikulásra...amit nem lehet egy férfira bízni. :wink:

Pusszantás mindenkinek!!!

Kép
vizkriszisback
 
 


Kép

Rakok majd még...

Kép
vizkriszisback
 
 


Lányok!
Köszönöm a drukkokat! Kicsit izgulok a hétfői hcg miatt, mert már nem fájnak annyira a cickóim, mint pár napja és ettől beparáztam és mindenfélét gondolok..

Krisz!
Annyira szépek vagytok! :D

Kiüldjetek még képet! Mindenkire nagyon kíváncsi vagyok! :-)

Lombikbaba!
Te kaális vagy? Csak azért kérdezem, mert olyan jó, hogy te már túl vagy az uhu-n, nekem meg még egy bő hétig várnom kell.
Bár nem gond, csak tudjátok... izgulok :-)
zsuzsinka
 
 


Krisz gyönyörű baba Alexa! Egyébként Alexa lett vagy Alexandra? Hát igen, igyekszem pozitív lenni.

Puszi köszi amit írtál, hát akkor valóban úgy tűnik nincsenek szabályok... És akkor valószínű ha jó minőségű az embrió akkor mindegy mikor kerül sor a transzferre. Sajnáltam nagyon hogy nem sikerült neked, én nagyon nagyon bíztam a blasztóidban, biztos voltam benne, hogy sikerülni fog. Most kezdtem körbenézni hogy valóban sajnos nincs garancia a sikerre sem így sem úgy. De bevallom akkor nagyon megdöbbentem... Az egy-két százalék tényleg nem nagy eltérés, én azóta két érvet találtam a neten a blasztók mellett, az egyik hogy ez is egyfajta embrió-szelekció (a gyengék elpusztulnak addigra - akik bent sem maradtak volna meg, az erősek megmaradnak), valamint hogy a méh-nyálkahartya még két napot vastagszik. És hogy egyre több helyen csinálnak 5 napos transzfert.

Puszi mindenkinek
Vanili
Vendég
 


Zsuzska
De most mar jegyezd meg mennyi a hcg-d hisz az a lenyeg :idea:

Vkrisz
Donoruszeges Alexa :D

Csoki
Akinek lesz sok petije annak azert megprobaljak elvinni blasztokig foleg elsore szerintem bar a nagy atlagot nem tudom...Betty-nek konkretan nincs semmi baja csak katona problema van naluk...5napig elvittek hisz 12sejtje lett es 4fagyisa igy is marad a 2 amit visszakapott pedig ngyon szep.De pl nalam eleg rizikos lenne blasztoig elvinni :shock: ezert az elso dokim is kint meg meg a mostani is 2-3naposan akarta visszaultetni mert bar a blaszto babaknak tobb eselye van azert az en 1-3 petemnel nem lehet rizikozni es azt is mondtak mivel nem olyan minoseguek talan jobb nekik odabent ahol lenniuk kell mert kint talan csak elhalnak vgy hogy is mondjam...Szal ha lehetne lehetosegem ra kiprobalnam en is ha annyi petim lenne azaz embriom...de igy nem es mint Puszi is irta semmi nem biztos...mint ahogy valaki fexik van aki meg egesz nap megy kinek milyen a szervezete :wink: Mikor kezdessz lemaradtam :oops:

Puszi
Van meg valami kihatasa a laparodnak :roll: Varrat helye? :idea:

Mi megyunk nemsokara az ikea-ba :? nana,hogy butort nezni :lol: meg nezunk fat karira meg disziteni valot mert valoszinu nekunk holnak a Mikulas meghozza a fat 8)

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok :)

Krisz :) Nagyon kedvesek vagytok ezen a képen :) Milyen aranyos vagy, hogy ilyen részletesen leírod a napotokat :) Olyan jó olvasni,....... visszaemlékezem.......... :)
Ahányszor felébred, akkor mindig szoptatsz?

További drukkok mindenkinek!!!!! :wink:

Tényleg lehet, beállok majd közétek, apának tervezek egy vizsgálatot tavasz-nyár környékén, veszélyes munkahelyen dolgozik és rémisztgették őket már a nemzőképességgel kapcsolatban:? Marci még akkor fogant, amikor még nem dolgozott ott.
Már anno akkor is a katonaszáma épp elég volt a spontánhoz és azóta öregedett is :?
Vagy szerintetek nem várjunk addig?
Vendég
 


Bridge tényleg, ott már fát állítotok :) . Nekem sincs semmi bajom, nálunk is CSAK :lol: katona probléma van. Úgyhogy egy cipőben járok Bettyvel ebből a szempontból. Viszont nekünk csak 6 embriónk lett, lehet, hogy ezért nem gondolt blasztóra a doki. Most hosszabb stimut kapok és többet (az elsőnél csak kis deca és kis gonal volt, most többet ad hogy többen legyenek a petik). De igazad van és Puszinak is, nem ez a döntő. Csomee, te sem blasztóként kaptad vissza a babáidat ugye?
Vendég
 


Fürtöske, szerintem menjen el apa vizsgálatra, úgysem egy vizsgálat kell majd. (Vagyis ez akkor igaz, ha az első nem lesz jó). Nálunk az első egész jó lett (inszemhez elég), mentünk is inszemre, de sajnos ott annyira rosszat produkált apa, hogy nem lehetett megcsinálni az inszemet... Igy kerültünk lombikra, ahol sajnos szintén nem lett jó eredménye (csak icsire elég...).
Vendég
 


Szép estét!

Vkrisz: Alexa gyönyörűséges!

Csoki-vanilia: Én sosem kaptam vissza blasztó babákat, mert általában 5 sejtet tudtak megszúrni. Ebből többnyire 3 maradt és általánban hétfőn volt a leszívás és szerdán már transzfer volt. 4-5 sejtesek voltak. Nekem bevállt, hogy ilyen hamar visszakaptam őket, de a másik oldalról nem tudok nyilatkozni. De ismerek olyan lányt, akinek volt ilyen is, olyan is és mégsincs még babája. Mindenkinél más jön be.

Lombikbaba: Gratula a szép petezsákhoz!

Jó éjt!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület
 
 


Pilinkélnek kósza pelyhek,
betakarnak rétet berket,
mindent beföd puha hó,
készülõdhet Télapó.

Csengettyûs szán vígan csusszan,
hat rénszarvas nagyot szusszan,
s fölröppen, mint víg rigó,
útnak indul Télapó. Kép

Kép
brizo
 
 


MINDENKINEK BOLDOG MIKULÁS NAPOT KÍVÁNOK :!:

VKRISZ Alexa csodaszép leányzó :lol: :lol:

Csoki-vanilia én már kaptam vissza blasztót is meg, 3 napos embriókat is.
Nekem most a 3 naposak jöttek be :P
Szóval az igaz, hogy összességében nagyobb a blasztó bébik megtapadási aránya.
DE, sajnos már úgyis jártam, hogy egyszemke maradt a 3. napra és továbbvitték 5. napig, hát persze, hogy nem maradt meg .........
Ez egy számomra kellemetlen történet.

Lombikbaba én is gratula neked a szép petezsákhoz, lehet jön még hozzá, csak elbújt :?: Hiszen ha jól tudom csak 5. hetes voltál az uhu napján.

CSomee holnap már te is mész megint UHU-ra :!: :wink:

Én is megyek szerdán :lol:

Holnap meg Dr. Valicskó Viktóriához debibe diabetológiára controllra, hogyan tovább a letrox-al és a meforal-lal :?:

Fürtöske szerintem ne várjatok addig jobb megtudni minél előbb, hogy mi a helyzet a katonákkal.
Habár a férfiak szerintem jobban szeretnének utóbb túl lenni rajta, mint előbb wink:

Bébike, Házitücsök régen jártatok a fórumon :roll: :?: :

Kép
brizo
 
 


Sziasztok!

Boldog Télapót mindenkinek!

Megint babaeső van,mint tavaly év végén,gyerünk lányok,aki még nem állt be,annak extra drukkok mennek!
Uhusoknak is drukk,sok szép petezsákot,és dobogó szivecskét!

Bridget, :D sajnos nem nagyon tudom követni a topicot,van,hogy mire elolvasom,már írni nincs időm,aztán már nem kezdem később újra az olvasást,akkor meg már nem is tudom mit akartam írni.Meg az ikrest olvasom,oda írok is,de sajnos általában ennyire futja.De remélem nemsoká te is ilyen elfoglalt leszel!

Puszi,jó a kis animáció :lol:

Vkrisz,milyen kis cukipofa :D édesen szundikál a kezedben :D

...lányok,tényleg képtelen vagyok követni a fórumot,de nagyon drukkolok nektek,és sose felejtem el,hogy mennyire örültetek ti is nekem,azért amikor tudok be-be nézek,és ha nem is írok mindig,de várom nagyon a sok szép csíkos tesztet!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Csomee, Brizó köszönöm nektek is a válaszokat! Ezek után úgy döntöttem, hogy a dokimra bízom hogy dönt :lol: 8) vagyis nem nyúzom majd hogy blasztót adjon vissza. Mert amiket írtatok abból egyértelmű nekem, hogy igazán SEMMI jelentősége.

Puszilok mindenkit!
Vanili
Vendég
 


Sziasztok! Boldog Mikulást!

Bocsánat, hogy ritkán jövök, de még mindig fáradékony vagyok+ csütörtök óta fáj az arcom és hőemelkedésem van, szóval nem vagyok a toppon... Viszont nagyon boldog vagyok mert a 12-ik heti genetikai vizsgálat eredménye szuper lett, így megnyugodtunk, hogy jól van és egészséges a babánk!

Vkrisz, nagyon szép kislányotok van, szívből gratulálok hozzá!

Sajnos teljesen elvesztettem a fonalat, van most valaki akcióban?
:roll: :oops:

A balsztókról nekem is az a véleményem, hogy nem számít hánybaposak az embriók, sőt a sejtek minősége se sokat nyom, ugyanis nekem sem voltak világbajnok sejtjeim most mégis sikerült, másnak akinek meg tankönyvbe illő volt, nem jött össze!

Amit én most másképpen csináltam: betartottam a lombikos 10 parancsolatot, élveztem, hogy otthon pihenhetek és a következőket ettem-ittam mindennap:
- savanyúkáposzta (sok c vitamin van benne)
- frissen facsart narancslé (érdekes, volt, hogy közvetlenül a káposzta után ittam és semmi bajom nem volt tőle)
-femibion 800
- cink
- beültetés napjától napi 1-2 bögre palástfű tea
lehet, hogy volt még más is de most nem jut eszembe! Remélem lesz akinek segít!

Puszi mindenkinek!!!

KépKép
házitücsi
 
 


Kép

Krisz: nagyon szépek vagytok együtt a képen :)

Nyulasz: olyan szépek a babákok! :)

Lombikbaba: gratulálok a zsákocskához :)

Tücsi: örülök a jó eredményeknek, nagyon ügyesek vagytok, további boldog babavárást :)

Csomee, Brizo: drukk továbbra is megy :)

Zsuzsinka: holnapra csuriban érted mindkét kezem, lábam! HCG emelő drukkok :)

Puszi: animáció nagyon jópofa :lol:

Bridget: gratulálok a jó kromoszóma-eredményhez, s hajrá spontán!
Megérkezett már a Mikulás a fával? :wink:

Ne haragudjatok, de most nincs időm nagyon visszaolvasni, határidőssé váltak a beadandóim, és 2 napba telt mire a járványügyest megcsináltam.. :oops: Még van hátra egy népegészségtan, és egy minőségbiztosítási..

Drukkjaim mennek mindnekinek!!

Puszi :)

Kép
kis-csillag
Tököl
 
 


Hali!

Nem szoptatok mindig amikor felkel.Alapvetően igyekszem tartani a 3 órát...de tegnap, tegnapelőtt sztem kevesebb lett a tejem, vagy csak neki kellett volna több. 2 cicből kellett szoptatni, vagy ha csak 30 at evett 60gr helyett akkor logikus, hogy fele annyi idő alatt megéhezett. Tegnap este ittam laktoherb teát egy pohárral és hogy attól vagy a sok szopitól napközben, úgy bedurrant mindkét mellem, olyan lettem mint egy tejcsárda. :? :lol:

Kép Kép Kép Kép

Kép
vizkriszisback
 
 


Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
vizkriszisback
 
 


Kép Kép Kép Kép
büfi, cumipróba, alvás apával, hárman ágyban

Kép
vizkriszisback
 
 


Vizkrisz
Gyönyörűek vagytok!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba
 
 


Krisz!
Annyira szépek vagytok!

Köszönöm a drukkokat holnapra! Most majd megjegyzem az eredményt! :-)

Sajnos a mostani írásokhoz nem igazán tudok hozzászólni, így inkább olvasok és tanulok.

Fürtöske!
Nálunk is katona para van, így csak annyit tudok én is mondani, hogy érdemes a párodnak inkább előbb átesni a vizsgálaton!

Mindenkinek boldog babavárást és babázást kívánok! :-)

puszi nektek!
Zsuzska
zsuzsinka
 
 


Kép
lombikbaba
 
 


Kata
Nagyon édes a Mikulásod! :lol:

Nyulasz
Szépségek! :lol: :lol: :lol:

Zsuzsinka
Igen, nov.16-án volt a beültetésem.

Puszedli
Jó a kép :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
lombikbaba
 
 


Lombikbaba!

Ez nagyon szép! :-)

Most mennyi idősnek számítasz?
Az "okos" :lol: barátnőim azt mondják, hogy a lombikosoknak másképp számolják a terhességet, mint a spontán babásoknak, így nem az utolsó mensitől.
Nálad/nálatok hogy számolták?

Puszi!!
zsuzsinka
 
 


Vkrisz,nagyon cukik vagytok!Nagyon szép kiscsaj :D A kedvencem a talpas melletti kép,de mindegyik nagyon jó :wink:

Tücsikém,nagyon örülök a jó genetikának :D Már a bűvös 12.héten is túlvagy :shock: :D :D :D

Lombikbaba,óóó,ezek az első képek,olyan szívmelengetők :D Annyit nézegettem én is,olyan büszke voltam,gratulálok mégegyszer,és boldog pocinövesztést :wink:

Zsuzsi,igaz nem tőlem kérdezted,de lombiknál úgy számolják,hogy punkció minusz 14 nap.Ez sokszor egybe is esik az utolsó mensi első napjával,de például nekem volt 4 nap különbség,mert már a 11.napon volt a punkció.A legtöbb nőgyogyi nem fogadja el,és nem is számolja ez alapján,hanem hagyományosan,ezért amikor kérdezték az utolsó mensit,akkor nem azt mondtam,hanem a punkció-14 napnak megfelelőt.Tudom pár nap ide vagy oda nem sokat számít,de akkor is,mi ugye tudjuk pontosan a fogamzás időpontját.
Vendég
 


Köszi Nyulasz!
Nagyon köszi!!! :D :D :D
zsuzsinka
 
 


Vkrisz:nagyon cuki babád van!

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Nyulasz
Jó választás. :D Az a háttérképa telefonomban most.

Lombikbaba
Hamar el fog telni ez a már csak 8 hónap!!! Kellemes babavárást kívánok neked!!! :D

Köszi az Alexa kommenteket mindenkinek!!! :D

Kép
vizkriszisback
 
 


CSajok
Tegnap este óta érzek valami kellemetlent lent:
lehet, hogy megerőltetődött ott lent valami a sok felüléstől(ágyról felkelés Alexával)amikor minkét kezem foglalt...
olyan érzés kicsit mint egy felfázás...
de nem kell pisilnem feszt és nem is csíp
vérzésem alig, főleg szopikor van több
semmi undi vagy büdös dolog nincs
gátseb rendben, szinte nem is látszik
nem a méhem fáj...teljesen lent...de csak főleg ha felállok vagy megyek...ha nem mozgok, nem érzem
???

Kép
vizkriszisback
 
 


Helló Lányok!





Lombikbaba: gratu!



Vkrisz: édes a kiscsaj!



Remélem Mindenkinek jól telt a nap!
Kép

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*
 
 


Krisz bár én még nem szültem, de szerintem ha csak mozgáskor fáj, akkor valami szalag lehet vagy izom, ami ugye más részekkel együtt erőltetve volt. De a már szült mamik hátha tudnak okosabbat. Remélem hamar elmúlik.
Vendég
 


A képek nagyon cukik :D .

Lombikbaba gratu!

Bridget mi januárban kezdünk (a leszívás ha minden jól megy már február elejére esik majd).

Puszi :lol: :lol:
Vendég
 


Szisztok :)

Krisz :) Nagyon szép a kis Alexa, meg ti is, nagyon meghittek a képek :)
Nem inkább a szeméremcsontod fáj? Nekem eltelt egy év, de szülés óta szinte folyamatosan fájok, de ez inkább csont-ízületi fájdalom :?
kicsit égő dolog amit írok,de olyan, mintha folyamatosan terpeszben lett volna a lábam és a combizület fáj. :oops:

Lombikbaba :) gratulálok!Szupi kép! :)

Zsuzsinka :) neked mikor lesz uh?

Nyulasz :) Milyen szépek a kicsikéid :) Annyira látszik ki a fiú, ki a lány :)
Vendég
 


Most csak beugrottam hetfon valaszolok mindenre 8)

Nalunk jart a Mikulas es vettunk karifat is 8) Nektek meg ezt hoztam:
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Brizo, dukk az uhuhoz.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Kép sziasztok lányok,gondoltam megosztom veletek az örömöm :) ma voltam ultrahangon 5hetes vagyok :D én még nem irtam ide de gondolom ez nem baj :D :?:
reni28
 
 


Sziasztok!

Lombikbaba!
Gratu a petezsákhoz!

Csomee!
Gratu az ikrekhez!

Vkrisz!
Alexa gyönyörű baba!

Bri!
Gratu a jó kromoszóma vizsihez.

Rólam: ciszta még megvan sajna. Most már BB-hez mentem, aki azt mondta, hogy januárba leszívja. Már ennek is nagyon örülök.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Sziasztok!
Ma reggel elmentem vv-re az újabb hcg miatt, de azt mondták nagyon sokan vannak, így ne várjam meg az eredményt, majd a doki felhív délelőtt telefonon az eredménnyel.
10 után nem sokkal hívott (szerintem ő volt, ahogy a hangjáról beazonosítottam), de egy halló után megszakadt a vonal. Gondoltam visszahív, de még semmi....

Fürtöske!
Elvileg 15-én kell mennem, de ugye függ a hcg-től.

Reni!
GRATU!!!!!!!! :D :D :D
Boldog babvárást! Vigyázz magatokra! :-)
zsuzsinka
 
 


[quote="vizkriszisback"]M írta:vizkriszisbackellem jobban van..kopp..kopp.kopp. :D Már nem piros, de most is melegítem (a melltartóban van egy arctonicos laposüvegben melegvíz), aztán megmasszírozom és abból lesz szopi fél10 körül.


Vkrisz,
egyszerűbb megoldás, ha szopi elött forróvizes - belemártott kicsavart - pelussal körbetekered őket és utána masszírozod mielőtt odaadod ALEXÁNAK.
Ha tudsz fejjél minél többet. Az is segít megnyitni a csatornákat. sok - sok folyadék és fehérje és ennivaló.

alvás két evés között.
Szerintem nem kell, hogy aludjon. majd alszik, ha álmos.
Viszont nekünk Bó, akkor aludt el a legjobban, ha a mellkasomon altattam és hallotta a szívverésem és a légzésem.
azzal nagyon le tudtam nyugtatni. :!:
ha te feszült vagy azt ő is érzi. Olyan radarjuk van, hogy csuda. Megérzik és átérzik.
Nyugi. ... lehet emiatt sem alszik el.
Most még fontos nekik a kötődés és a test közelsége. Nem fogod elrontani, ha még 10 percig szopi után, meghitten vagy csak úgy ott van veled.
:lol: :D :D :D

Ugyik voltatok szülésnél. :D :D :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Lányok!
Az én babácskám úgy döntött, hogy még várat magára.
Februárban kezdjük a másodikat...

Továbbra is szorítok mindenkinek! :-)
zsuzsinka
 
 


Jajj, sajnálom. :cry:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Zsuzsinka: :cry: Sajnálom.

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*
 
 


Én is nagyon sajnálom! Ma kisírom magam, aztán holnap veszek egy nagy levegőt és megyek tovább!
Próbálom úgy felfogni, hogy majd sikerülni fog legközelebb, vagy utána. A nagy ajándékokra várni kell! :-)
Szerencse, hogy februárban újra kezdhetjük a hormonkezelést.
zsuzsinka
 
 


Szép esétét!

Zsuzsinka: Nagyon sajnálom!

Lombikbaba: Nagyon szép fotó!

Vkrisz: A képek csodásak!

Reni: Gratulálok!

Bumi: Sajnálom a cisztát!

Nyulasz: Babák gyönyörűségesek!!!!

Ma voltam uh-on. Úgy alakult a helyzet, hogy 1 szépséges 7x7x6 mm-es petezsákunk van, benne jól kivehető magzati elemmel. A másik petezsák nem látszott, de a doki azt mondta, hogy még az is előkerülhet, de inkább erre az 1 szépségre koncentráljak. Így 1 babóval is nagyon örülünk!

A többieknek is mennek a drukkok!

Jó éjt!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület
 
 


:D :D szia gratulálok a petezsákhoz :) és köszönöm a gratuláciot igy ismeretlenül is.most butának fogsz tartani,de szeretnám megkérdezni hogy az ET az a beültetés vagy a leszivás..mindig keverem :oops: :oops: nekem 5.8mmer a zsákom ult.szerint 5hetes vagyok .megkérdezném ,neked mikor volt a beültetés hogy ilyen szép nagy a babid :) :?: bocsi ha zavartalal. RENI
reni28
 
 


:oops: :oops: EZ LEMARADT CSOMEE
reni28
 
 


reni:gratulálok!
ET=Embrió Transfer=Beültetés.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?