Jó reggelt!
Hát én is a nem alvósok táborát erősítem...
Ma 3kor elaludtam, 6kor meg felkelt a lányom és enni kért.
Máskor bezzeg 9ig nagy a csönd. Ráadásul jönnek a kemény mínuszok. 2hét múlva éjjelre -10fok körül lesz! Szóval a hidegfront is rátesz egy lapáttal.
Koffeines kávétól 90 felett a pulzusom. Vérnyomim meg 100 alatt. Még hogy az alacsony vérnyomás egészséges! Persze, ha túlélem!
Zsuzsa!
Fel a fejjel, az akarat csodákra képes! Ha műthető volt, akkor az a jobbik eset. Talán pont a dédunoka menti meg az életét. Hátha erőt ad neki! Az én nagymamám mindig mondta, hogy szeretné megérni a dédunoka születését (Luca). Na most főzheti vele a krumplifőzeléket ebédre, mert le sem száll róla a csibe. Ő is a 82. évében van!
Kattkat!
Örülök, hogy jó híreket kaptál! Szépen hízik a kisember!
Nekem nagyon növésnek indult a hasam. Gondolom babuci is. Tegnap totál beparáztam, mert a hasam jobb oldalán egy nagy gombóc jött kifele. Egyből arra gondoltam, hogy keresztben fekszik!
Na neeee! Aztán pár perccel később már pici, lábformájú izéket dugdosott ki azon az oldalon!!!!
Tegnap nagyon depis lettem. Sógor felhívott, hogy megkérdezte, hogy látom a költözést. Hogy én akarom-e? (basszus, már mindent így intéztünk) Mondtam, hogy igen, miért?
Erre benyögi, hogy a szüleit szeretné odaköltöztetni, mert segíteni akar nekik (ők nem akarják, hogy segítsenek nekik) és mivel após folyton piszkál engem (99%-ban viccelődik, de rigolyás vénember, nincs kit piszkálni, többnyire csak nevetek rajta) és hogy attól tart, hogy nem leszek jóba az apjával!
Ebből nekem az jött le, hogy nem akarja, hogy mi oda menjünk!
Tudjátok, meséltem már, hogy a sógor csaja milyen viszonyban van anyósékkal, a múltkor, mikor anyós bement beszélni vele, majdnem nekiment. Após meg csak bárcáskurvaként emlegeti!!!!!
És sógor attól tart, hogy velem nem jönne ki az öreg!
Amikor erre rákérdeztem, elmesélte, hogy a 9éves lánya is elküldte a csajt a fenébe és nem hajlandó kimenni hozzájuk amíg ott van a lány. Erre ő mit csinál? SEMMIT! Hazaküldi hétvégére a csajt az anyjához. Aztán meg jön vissza.
Közben meg ilyeneket mond a drága sógi, hogy azóta van jó viszonyban az öcsével, mióta velem van, és ezt nekem köszönheti. De nem tudja, a mi kapcsolatunk meddig fog tartani, mert "nem tartja ideális kapcsolatnak"!!!!
Na erre olyan rosszul lettem, hasam beton... Annyira szükségem lett volna Lacira, de nem hívhatom fel ilyen marhasággal kint, mert csak felidegesítem. Szóval megnyugtattam magam és felhívtam a könyvelőt meg Laci befektetési tanácsadóját, mert most öltük bele majd az összes tőkénket egy üzletbe, hogy számolják ki, mennyi pénzt tudunk mozgósítani és ha panel, hát az, de én nem megyek máshoz szívességből...
Itt legalább tuti az ovi, meg minden itt van egy helyen. Szóval nagyon úgy néz ki, hogy maradunk! De ezt még Lacival is meg kell beszélni!