Új privát üzeneted érkezett!

Ediiiiit! Pedig én is akartam kérni a képet. Naon kíváncsi vagyok rá, mert nekünk is kellene valamit pingálni :lol: Nincs adatkábeled a telóhoz? Mert azzal fel lehet tenni a gépre és utána már sima ügy ide feltenni :lol:

bellerreni
Eger

már akinek :oops: :oops: :oops: :oops: nem tűnt fel, hogy eddig egy képet sem tettem fel?????? gyökér vagyok hozzá :roll: :roll:

Edit

Kép
ézsóné

Nem sokat aludtam az éjjel. 2 körül tudtam csak elaludni, hajnalban még a vádlim is begörcsölt, reggel pedig fél 7kor keltem Szabival. Elég kornyadt vagyok és egy fél órája hányingerrel is küzdök. :(

Köszönöm a bíztató szavakat! Én is igyekszem arra koncentrálni, hogy Babóca születését mindenképp megvárja nagypapám.

Szed valaki calciumot is? Honnan tudjátok hogy elég-e egyébként a kajában lévő? Mert én elég sok tejet, sajtot eszek, de úgy tudom, hogy a magnézium miatt nehezebben szívódik fel.

Lara: jobbulást!

Edit : a baba-sarokra pedig nagyon kiváncsi lennék!

Geri vajon hogy van? Jocó rég nem jelentkezett. Kár hogy mobilon nem tudjuk őket utólérni. Remélem minden rendben van.
zuzmooo

este sztem megfűzöm apát, hogy segíjjjen 8) 8) 8) 8) 8)

Edit

Kép
ézsóné

Reni![url]
http://images.google.hu/images?hl=hu&so ... a=N&tab=wi[/url]

Zuzmooo:
én sokáig csak a magnéziumot toltam, de most néhány hete elkezdtem heti egy Ca-Sandozt is. Többet a vesém miatt nem merek, de nem akarok 40 évesen fütyörészve fogat mosni, szóval muszáj emelnem a Ca bevitelt... És ugye hiába iszom én is sok tejet, ezek a mai tejek akkor láttak igazi tehenet, amikor a kamion elment a tehenészet mellett! :?
Az igazi bocitejtől meg sajna rosszul leszek...

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Reni: ha mégsem festenétek, jól mutatnak a fali matricák is, illetve én ilyen habból készült dekorációkat nézegettem a vaterán. Elég jópofák :)
http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=mira56
zuzmooo

Remélem ez az utsó hetem munkával. Bár nagyon panaszkodni nem akarok, mert a munka jelenleg abban merül ki, hogy a jelöltemnek irogatok maileket, miket kell elintéznie. Holnap megyek tárgyalni bíróságsra, szerdán egy hagyatéki ügy, aztán némi papírmunka és péntekkel mindennek vége.

Zuzmoo: drukkolok a nagypapádnak. Mi . Ha magánál van, akkor biztosan küzd és zarjának igaza van, ilyenkor az ember számos esetben felülírja az orvosi elképzeléseket.

Megkérdeztem a Madarász utcai kórházban az életmentő tanfolyamot, minden kedden tartanak 16-18 között, egy alkalmas, háromnegyed négykor kell az első emeleten jelentkezni és 2 e Ft/fő az ára. Még várok kicsit, hogy védett legyek az influenzával szemben, de azért biztos ami biztos, szerintem még kari előtt elmegyünk.

A babaszobánkba kinézett királylányos dekoráció elég húzós, 20 e Ft egy csomag falimatrica. Ennyiből szinte festetni is lehet. Na még hezitálok kicsit, bár Apa nagyon bele van szerelmesedve.

Tegnap csomót ettem és rém rosszul voltam utána. Gyakorlatilag a gyomron a cicim alatt közvetlenül helyezkedik el - legalább is érzésre -, alig kaptam levegőt. Fújtattam, mint valami macska. Lehet, hogy tényleg most jön a "terhes" korszak?

Kép
juci-77

Vagy:
http://www.faldekoralas.hu

Nóri!
Csináltál képeket a dekoros tevékenységed végtermékéről? :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Ezek a falfestések nagyon nagyon szépek, de sajna nekem nincs hozzá kezem. Úgy gondoltam, hogy én pingálok valami szépet a falra, de ezek nekem bonyolult dolgok. Lehet maradok a napocskánál meg a gombánál :roll: azokat talán meg tudom rajzolni :lol:

bellerreni
Eger

meghalt a szegedi h1n1-es kismama....aki már egy hete elvesztette a babáját... :cry: :cry: :cry:

Edit

Kép
ézsóné

Én két magnerotot szedek / nap, és a doki emellé javasolt még egy CA Sandozt. Én speciel a vasat is egyszerre veszem be a magnéziummal, ráadásul a reggeli a kávéval, lehet, hogy a felszívódásnak nem tesz jót, de a vérképem teljesen rendben van. A kalciumot meg két-három naponta iszom, mert általában elfelejtem. De az izomgörcsre magnézium és kalcium is kell.

Kép
juci-77

Jó reggelt!

Hát én is a nem alvósok táborát erősítem... :cry: Ma 3kor elaludtam, 6kor meg felkelt a lányom és enni kért. :shock: Máskor bezzeg 9ig nagy a csönd. Ráadásul jönnek a kemény mínuszok. 2hét múlva éjjelre -10fok körül lesz! Szóval a hidegfront is rátesz egy lapáttal.

Koffeines kávétól 90 felett a pulzusom. Vérnyomim meg 100 alatt. Még hogy az alacsony vérnyomás egészséges! Persze, ha túlélem! :roll:

Zsuzsa!
Fel a fejjel, az akarat csodákra képes! Ha műthető volt, akkor az a jobbik eset. Talán pont a dédunoka menti meg az életét. Hátha erőt ad neki! Az én nagymamám mindig mondta, hogy szeretné megérni a dédunoka születését (Luca). Na most főzheti vele a krumplifőzeléket ebédre, mert le sem száll róla a csibe. Ő is a 82. évében van!

Kattkat!
Örülök, hogy jó híreket kaptál! Szépen hízik a kisember!

Nekem nagyon növésnek indult a hasam. Gondolom babuci is. Tegnap totál beparáztam, mert a hasam jobb oldalán egy nagy gombóc jött kifele. Egyből arra gondoltam, hogy keresztben fekszik! :x Na neeee! Aztán pár perccel később már pici, lábformájú izéket dugdosott ki azon az oldalon!!!! :shock:

Tegnap nagyon depis lettem. Sógor felhívott, hogy megkérdezte, hogy látom a költözést. Hogy én akarom-e? (basszus, már mindent így intéztünk) Mondtam, hogy igen, miért?
Erre benyögi, hogy a szüleit szeretné odaköltöztetni, mert segíteni akar nekik (ők nem akarják, hogy segítsenek nekik) és mivel após folyton piszkál engem (99%-ban viccelődik, de rigolyás vénember, nincs kit piszkálni, többnyire csak nevetek rajta) és hogy attól tart, hogy nem leszek jóba az apjával! :shock: Ebből nekem az jött le, hogy nem akarja, hogy mi oda menjünk!

Tudjátok, meséltem már, hogy a sógor csaja milyen viszonyban van anyósékkal, a múltkor, mikor anyós bement beszélni vele, majdnem nekiment. Após meg csak bárcáskurvaként emlegeti!!!!!
És sógor attól tart, hogy velem nem jönne ki az öreg! :shock:
Amikor erre rákérdeztem, elmesélte, hogy a 9éves lánya is elküldte a csajt a fenébe és nem hajlandó kimenni hozzájuk amíg ott van a lány. Erre ő mit csinál? SEMMIT! Hazaküldi hétvégére a csajt az anyjához. Aztán meg jön vissza.

Közben meg ilyeneket mond a drága sógi, hogy azóta van jó viszonyban az öcsével, mióta velem van, és ezt nekem köszönheti. De nem tudja, a mi kapcsolatunk meddig fog tartani, mert "nem tartja ideális kapcsolatnak"!!!!

Na erre olyan rosszul lettem, hasam beton... Annyira szükségem lett volna Lacira, de nem hívhatom fel ilyen marhasággal kint, mert csak felidegesítem. Szóval megnyugtattam magam és felhívtam a könyvelőt meg Laci befektetési tanácsadóját, mert most öltük bele majd az összes tőkénket egy üzletbe, hogy számolják ki, mennyi pénzt tudunk mozgósítani és ha panel, hát az, de én nem megyek máshoz szívességből... :roll: Itt legalább tuti az ovi, meg minden itt van egy helyen. Szóval nagyon úgy néz ki, hogy maradunk! De ezt még Lacival is meg kell beszélni!
Vendég

Sziasztok Lányok!

No, megvagyunk ám mi is, egyszerűen túl sok volt az intéznivaló az előző héten.
Ne haragudjatok, de a sok hozzászólásra nem tudok reagálni, meg már azt hiszem, sok értelme nem is lenne.
Azért azt örömmel látom, hogy jól vagytok! Talán csak Geriről nincs mostanság hírünk, igaz? :( Remélem, Velük is minden rendben van!

Van sok teendő ezen a héten is, de szerencsére a legtöbb eltervezett cuccot sikerült beszerezni Botondnak, igazából a kórházi csomag az, amit még bővíteni kell.

No, majd írok még, de lehet, hogy kicsit ritkábban, mert egyre inkább a fekvést favorizálom , meg mint írtam, azért kb. minden napra jut valami elintéznivaló.

Legyetek jók! :)

Kép
erusverus

Nóri: ne stresszeld magad, egy hülye nem ér meg ennyit! és a helyedben én sem mennék így....ez totál kics*szés, ilyenkor variálni már :shock: :shock: :shock:

Edit

Kép
ézsóné

Zuzmooo! Ez a vaterás dolog nagyon jó. Ilyenre gondoltam csak házilag :roll: de így jobbnak tűnik és még kínlódni sem kell vele. :oops:

Nóri! Én azt mondom neked, hogy totál igazad van. Egyébként én nem mennék máshoz csak akkor ha nagyon nincs más lehetőség. Nagyon nem szeretek sem függeni senkitől, sem tartozni senkinek. Mi 1 szobás lakásban lakunk és nem vagyok beszarva, hogy mi lesz, biztos te is megoldod. Kicsit kicsi a lakás, de mindent meg lehet oldani :lol: Sógorom kétségbe van esve, hogy hogy fogjuk felnevelni a gyereket, meg hogy fogunk elférni meg ilyesmi. Én akkor sem raknám külön szobába a drága királyfinkat, ha 5 szobás házunk lenne, úgyhogy ennyit erről. :lol: Egyébként meg a régi öregeknél 5-en meg még többen voltak egy szobába és ők is felnőttek. Nekünk sem lesz semmi bajunk. :roll:

bellerreni
Eger

Hát igen. Én még maradnék is a lakásunkban, de egyszerűen nem tudom megoldani, hogy két kiságy elférjen. Illetve már Lucának nagy ágya van, amellé csak a bölcső fér be. Így kb Noncsi baba születése után van kb. 4-6 hónap költözésre. És ugye felújítás alatt levő lakásba nem szívesen mennék! Szóval max 8hónap áll rendelkezésemre venni egy lakást, szülni egy gyereket és levezényelni egy felújítást.
Ahol most lakunk, májustól elejétől augusztus végéig "újult fel" 50nm-en a totál putriból a vadi új lakássá.
Vendég

Sziasztok,
mi is itt :lol:

Ronci, jobb bordaív alatt nekem az epém fájt Lilluval a hasamban. Nos-pa kellett rá a doki szerint, Lillumnak nem ártott meg, szóval már nem tudom ki kérdezte a Nos-pa árt-e. Nem, bár velem epegörcsre szedették, nem keményedésre.

Zuzmoo, kitartást nagypapádnak. Mi Lilluval a hasamban harcoltunk nagypapámért, megélte, de sajnos látni már nem látta. Hiszek benne, hogy fentről örül neki :cry: Remélem Te Nagypapád szívósabb és felgyógyul a kis Dédije kedvéért :wink:

Nóri, nem irigyellek a lakáskavarás miatt.
A névválasztás meg rajtatok múlik, de szerintem szépet választottatok így is. :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

zuzmoo: Nagyon sajnálom a nagyapádat, de ha a műtéten túl lenne, akkor már szerintem megéri a dédunokát. A párom nagypapája is 90 éves és neki bőrrákja van már egy pár éve és azt mondták neki, hogy ebben a korban már nehezen osztódnak a sejtek és szerencsére ez vonatkozik a rákosokra is. Remélem hogy jobban lesz.

kattkat: Babád tényleg jó nagy már. A macsekod nem semmi, tényleg jó gyakorlás.

lara: Mi csak 24-én szoktunk fát állítani, itt még nem is árulják. Jobbulást neked.

nóri: Sajnálom hogy a sógorod kavar. Mi az hogy nem tartja a kapcsolatotokat tartósnak? Két gyerek után? Hát ezt nehogy már ő döntse el. Azért szerintem ehhez a párodnak is lesz egy-két szava, bár ha már ilyen nehézkesen megy a dolog, akkor szerintem én sem költöznék oda.

Újraélesztés: Abban a babamagazinban, amit szt hiszem Zarja feltett, volt cikk jó kis képekkel, hogy mit hogy kell csinálni. Remélem ez is elég lesz, mert sajnos nem tudok elmenni erre a tanfolyamra, pedig szerettem volna.

Babaszoba: Nekünk is csak a bordűr lesz a gyerekszobában és dekorgumis figurák. Meg vettem világítós csillagokat a plafonra és micimackósat a falra. A plafon mondjuk nem biztos hogy ki lesz dekorálva ez a páromon múlik.

Én ma reggel megint arra ébredtem, hogy belenyilall a jobb oldalamba. Nagyon fájt, pedig csak nyújtózkodtam. Jövő héten fogom mondani a dokimnak, ha nem felejtem el.
vicky79
Budapest III. kerület

Nem is árulják??? Vicky! Ti merre laktok Pesten? :D Nem akarlak bántani, eszemben sincs, de nálunk már november elején árulták a nordmann fenyőket... :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

nóri: Próbáljatok meg legfeljebb egy olyan lakást találni, ami fel van újítva és megfelel az ízlésednek. Nekünk lenne mit felújítani a lakásban, de nagyon szép állapotban vettük meg. Ki volt festve, parkettázva, járólapozva. A fürdő és a konyha maradt ki, de a konyhában megoldottam egyenlőre öntapadós tapétával. Én mondjuk örülök, hogy a gyereknek külön szobája lesz. Szerintem így azért jobb lesz, amikor már nagyobb és anyuék szeretnék a második babát gyártani. :) Mondjuk nálunk nem tudom hogy lesz ez a dolog, de szerintem jobb lesz neki így.
vicky79
Budapest III. kerület

kakti: Békásmegyeren lakunk. Itt a piacon kb. 2 héttel karácsony előtt kezdik hozni a fákat. Mondjuk lehet hogy az idén műfenyőnk lesz és az meg van a barkácsáruházakban.
vicky79
Budapest III. kerület

Nálunk nem volt gyerekszoba kb fél évvel ezelőttig. Akkor csináltattuk meg. Kidobtam a francia ágyat, matrac ment a nappaliba.
Olyan 8-10 hónapos korig nem igénylik a külön szobát, de utána, amikor szeret egyedül molyolni, rajzolni...stb már jól jöhet. Én meguntam az állandó kupit a nappaliban. Főleg, hogy a hálót csak alvásra használtuk. Így az egyetlen szoba folyton tele volt játékkal. Így most sokkal jobb a helyzet. Csak a dohányzóasztalt kell pakolászni naponta.

Felújított lakás. Hát, attól függ, mennyi időre maradunk. De nálunk szóba sem jöhet a vezeték a falon kívül, a hosszabbítók, a padlószőnyeg...stb.
Ha már pár évet ott kell tölteni, Laci nem megy bele a kompromisszumba. Neki ugye van egy cége, ami lakásfelújítással foglalkozik és nem szívesen fizeti meg a lakás árában az 1éves zöld konyhabútort meg a bükk színű 1000Ft/nm-es parkettát.

Így nézett ki a lakás bontás alatt:
Kép
Kép
Vendég

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Edit

Kép
ézsóné

Nóri: mi is így néztünk ki, még júliusban....konyha,kamra, wc, fürdőszoba totál szétver, totál újrahúz.....aszittem megbolondulok...és mi így laktunk benne!!!! pfffff utáltaaaaaaaam, hogy minden szanaszét , minden tiszta kosz, hiába takaritottam össze minden nap este 9kor amikor elmentek a melosok, és hogy semmit nem találok....

Edit

Kép
ézsóné

nóri: Jól nézett ki a lakás. Azért azt jó tudni, hogy van egy ilyen vállalkozó is a fórumon. :) Majd ha rászánjuk magunkat (és a pénztárcánkat) a lakásfelújításra, akkor lesz kihez szaladni. Szerintem lehet azért egész igényes lakásokat kapni, mert a fiatal pár megveszi az új lakást, aztán mondjuk nem úgy alakulnak a dolgok, vagy a válság miatt nem tudják a hitelt fizetni és el kell adni. Na az ilyen lakást jó kifogni. Az unokatesómék is így jártak, de az ő lakásuk már 10 éves. De nagyon jó állapotban van a lakás. Sőt, már a kezdeti gondokon túl vannak és ezért nem az új lakóknak kell foglalkozni ezekkel.
vicky79
Budapest III. kerület

Köszönöm a sok jobbulást-kívánást, már vettem is 3 citromot és készítem a teát!

Nóri, biztos jól értetted a sógorod? Nem hinném, hogy most elkezdene neked célozgatni, hogy ne menjetek oda…lehet, hogy nem tudja magát rendesen kifejezni, a pasiknak ez nehéz..
Egyébként nem egy házban laknátok, ugye? Mindenkinek lenne külön!?

Újraélesztés: a múlt héten a reggeli tv műsorban egy pasi bemutatta egy műanyag babán, hogy mit kell csinálni. Azt mondja, hogy 4 befújás az orr és szájba egyszerre, meghallgatni, hogy van-e valami…utána 30 pumpa 2 ujjal a mellkason, utána 2 befújás, megint 30 pumpa, 2 befújás, 30 pumpa…és így tovább. Jó, azért egy tanfolyam ennél biztos bővebb :D

Na lányok, tettem fel még pocakfotót a Picassára…
lara

Ne haragudj Lara, de ilyen alakkal 3. gyereknél sajnos el kell hagynod a fórumot! Én ezt nem vagyok hajlandó nézni! Basszus, méghogy én izgatok közösség ellen a sütivel!!!!!!! :lol: :lol: :shock:
Vendég

Basszus Lara! :)
Egyetértek Nórival! Ez az, ami kimeríti a közösség elleni izgatás fogalmát! :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Lara: csatlakozom az előttem szólókhoz! Bomba alakod van! :shock:
zuzmooo

LARA EZ NEM ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉR, VAGY ELMONDOD A TITKODAT, VAGY TE VAGY A LEGGYENGÉBB LÁNCSZEM!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Edit

Kép
ézsóné

jaj csajok, látszik, hogy semmi kedvem melozni.... kínomban mit csinálok? na mit?
amit nagyooon ritkán....nonstop zabálok :shock: :shock: egyfeszt csak rágcsálok, nasizok, tömök valamit a burámba :oops: :oops: :oops:

Edit

Kép
ézsóné

Rendelt már valaki a bon prix-től? Anya mondta, hogy válasszak a szülinapomra a honlapjukról és találtam is néhány jó kis tunikát, ami kismama felsőnek is tökéletes lenne. De nem tudom milyen lehet a minőségük?
zuzmooo

Sziasztok!
Hát pont ennél a Larás-résznél kellett jönnöm!!! :lol: Nem vagyok ígyis teljesen kiakadva a hurkáim láttán..ááááááá. Olyan narancsbőröm lett...hogy honnan került elő? Lehet, hogy kevesebb narancsot kéne ennem, és több édességet? :lol:

Megyek, kicsit visszaolvasok.

Kép
zsizell

Lara, tényleg megnehezíted, hogy spontán kedveljelek :)

boruska

Lara, én már nem is mondok semmit...............

Nóri, érdekes, hogy téged pont most talál meg a férjed összes rokona .... kitartás már csak 1 hét (?) és itt lesz apjuk, hogy megvédjen :wink:

Kép
csipike09

Lara! Mekkora pocakod van :lol: Vagy csak nekem tűnik nagynak? Pedig, ha minden igaz 1 héttel jársz előttem. Egyébként tényleg csini vagy. :roll:

bellerreni
Eger

Jujjj, szerintem szegény Lara már nem is mer írni nekünk! :shock:

Kép
zsizell

Hát lányok, ne vicceljeket már 8)
Ha tudtam volna, hogy ennyi dicséretet kapok, akkor már az 5.héttől kezdve hetente teszek fel képeket :D :D :D
Tettem fel egy ma készületet is, épp nézem, hogy a 27.héthez képest mennyit nőtt.
Szóval ha ilyeneket írtok, akkor eztán naponta mennek a képek, köszi :D
lara

Lányok!

Szerintetek van értelme az elfordulásgátló párnának?
Itt van már a légzésfigyu, holnap meglesz a bébiőrző is, de folyton azon agyalok, hogy meg ne fulladjon az a bébi álmában... :? Tiszta paragép vagyok emiatt...

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

lara: NE MERD!!! :shock: :shock: :shock: :shock: én meg olyan vagyok mint egy döcögő pingvin-dömper :roll:

Edit

Kép
ézsóné

Edit! Ez jó volt :lol: De amúgy kb én is így tudnám magamat jellemezni :shock:

bellerreni
Eger

Kakti, én vettem ilyen párnát. Anno összetekert törölközőt tettünk a baba háta mögé, ám azt soxor meg kellett igazítani, illetve én még azért is vettem ilyet, mert ha mellém fektetem az ágyba és szopizni fog, akkor megtámasztja a hátát, nem kell majd a takarót igazgatni, hogy el ne guruljon.
Asszem 1250 Ft-ba került, bölcsőpárna néven vettem.
lara

Kakti!

Nekünk is van ilyen párna. Kölcsönadtam a bnőmnek és nem győzött hálálkodni, mennyire megnyugtatja őt, mert elég bukós volt a kislánya. Az mondjuk tény, hogy nem lehet sokáig használni. De az ára is elég baráti...
Vendég

Na jó, Lara hogy a fenébe nem repedsz szanaszét? A csípőd olyan széles, mint 5éves koromban volt. Emiatt a hasad lassan kimegy a fürdőszobából és a bőröd meg bírja? Nagyon tudlak gyűlölni!
Megyek, díszítek mézest. Legalább a kötény jól áll! Még! :lol:
Vendég

Nóri!
Képeket! Az üzletdekorról is, meg a mézesekről is! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Nóri!

A bőröm nekem se reped, 112cma pocak, de közel sincsenek olyan kiálló bordáim, és gizda combom mint Laranak....

Edit

Kép
ézsóné

Nóri, na a bőröm…hát az szegény nagyon szenved, de szerintem mindenkinek, kenegetem én szerencsétlent, de eléggé megsínyli :( Hát igy jártunk, ennél nagyobb bajunk ne legyen!
Ezen az 5 évesen jót nevettem azért :D
lara

Lara, nem látszik, hogy bárhol is megsínylené a bőröd a dolgot. Arról nem akarsz képet felrakni?? Mert különben nem hisszük el :lol: :wink:

Szerencsére még az én bőrömön sem látszik semmi csíkocska (kopkopkop), kenegetve is van minden nap. De állítólag a 30akárhanyadik héttől indul majd a nemulass... :shock:

Kép
zsizell

Otthon hagytam tegnap a fényképászó gépet, most várom, hogy sötét legyen és lehessen fotózni! :D
Vendég

Lara....ne terelj.....csapkodnám a seggem a földhöz örömömben ha így néznék ki mint te.... 8)

Edit

Kép
ézsóné

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?