Sziasztok!
Melinda! Nem voltál pénteken dokinál? valamiért úgy rémlett!
De jó hírhozó vagy! Komolyan, majd kiugrom a bőrömből!
Védőnő... Nem akarom leszólni, mert persze oda kell figyelni a vizesedésre, de a toxémia magas vérnyomással és fehérjevizeléssel is együtt jár... Mért vérnyomit? Mikor voltál vizeletvizsgálaton? Nálunk a védőnéni helyben meg is szokta csinálni a tesztet. Szóval nem eszik olyan forrón.
Nekem Gézuval volt erős vizesedés és a kezem is zsibbadt rendesen, sőt még a vérnyomásom is kicsit fentebb volt, mint kellett volna, mégsem voltam toxémiás.
Kabát... nekem még jó amit eddig hordtam, de én sem vennék kabátot 1-2 hóra. Na jó, ha rámszakadna az otp, akkor igen.
Nekem van egy régi céges kabát/dzseki, az jó nagy. Páromnak meg ráadásul eggyel nagyobb mérete van, az alá tökéletesen fel tudok öltözni melegen. Mondjuk amennyit mászkálhatok mostanság, lehet, hogy még arra sem lesz szükség.
Még terhes nacim sincs, és most boldog vagyok, hogy nem adtam ki rá pénzt, mert ott figyelhetne szegény a szekrényben. Hétvégén elővadásztam egy korábbi kordnacimat, ami még jó, nem lenne rossz, ha kihúznám azzal.
Fildi!!!! Csak nem???????????????
Keményedés nekem van továbbra is, meg görcsölések, bár az utóbbi két nap egész jól alakult. Jah, és igen, a derekam is leszakad, meg a medencecsontom is fáj, háton fekvés nem megy (mondjuk állítólag nem is jó már ilyenkor), egyik oldalról másikra fordulás úgy megy, hogy felülök és szép lassan, mert akkor is fáj mindenem.
Buba! Szerintem ez nem okoz méhszáj nyílást... de azért kérdezz rá dokitól, ő tuti megnyugtat.
Karis hangulat... nálam még nincs, semmivel nem haladok a fekvés miatt, úgyhogy a múlt hetet végig is depiztem emiatt!
Most kezdtem narancsot szárítani, most legalább fincsi illat van a lakásban.
Pelus: mi liberosok vagyunk, az jött be. Szerintem én is lusta lennék mosogatni. Mi tagadás, el vagyunk kényelmesedve!
Légzésfigyelő nekünk nem volt, én is aggódtam, hogy legyen-e, aztán mondta a védőnéni, hogy nem tartozunk kockázati csoportba, úgyhogy nem kell. Persze az első napokat úgyis végigizgulja az ember, hogy lélegzik-e a baba alvás közben...
Hétvégén jön anyum és sütnek a párommal mézeskalit, én meg majd dirigálok nekik.
Limi! De jó, hogy föltetted ezt a listát, már abszolút nem emlékeztem, hogy mi kell a kórházban.
Ági? Hol vagy? Hogy vagy? Pénteken megyek dokihoz!
Remélem, mindent rendben talál ismét... lesz uh is, már nagyon várom!
Dolli