Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!
Nálunk nagyon bejött a múltheti savanyú káposztán sült bőrös karaj, így most is az lesz. Meg fokhagymakrém leves. Maradt még Mikulásos torta tegnapról, így sütni nem fogok. Majd holnap a mézest. Annak viszont összeállítom a tésztáját ma este, mert azt jobban szeretem, mint mikor gyerekkel kell ragacsozni. Tegnap miután mindenki nyugovóra tért, ablakmatricáztam kicsit. Bár pár helyen még nem volt meg az ablakpucolás, így nem teljes az összkép.

Délután feldíszítem anyám boltját. Valahogy ebben én vagyok a legjobb. Vagyis talán nekem vannak friss ötleteim. Itt feldíszíthetek 3-4 karácsonyfát, szóval kiélem a színezős hangulatot. Idén lesz hófehér, arany-barna és hagyományos piros, sok mézeskaláccsal! Nagyon szeretem! Meg legyártjuk a saját adventiket is (időben vagyunk, nem?? :lol: ) Én nagytakarítás előtt nem szeretem kitenni, plusz a panelben olyan meleg van, hogy ha kitenném első vasárnapra, meg is döglene a fenyő egy hét alatt...
A karácsonyfa sem sokszor éli meg az újévet, pedig vizes talpam van otthon!
Vendég

Sziasztok!

Én tegnap díszítettem karácsonyi díszbe a lakást. Idén nem teszek ki girlandot a teraszra, mert már nagyon nehézkes lenne januárban leszednem, tavszig meg mégse maradhat ott...

Edit, úgy látom nálad csak a pillanatragasztós szék válna be, h a fenekeden maradj :wink: .

Kakti, szerintem is nagyon hálás Nektek az a valaki. És ez nem lúzerség...ezt becsületességn ek hívják, ami sajnos kihaló félben van :roll:

Katica, nagyon jó hallani ezeket a jó híreket.

Zuzmoo, a szoba majd kialakítja magát, ha már ott az aprócska lakója.

Kép
csipike09

Kakti!

A múltkor benne volt a TV-ben egy pasi, aki elhagyta a házuk törlesztőjére és az összes rezsire szánt pénzt. Valaki megtalálta és visszaadta. Ez M.o.-on TV hír. Szóval látszik, mennyire ritka! :oops: Mondjuk én tuti adtam volna egy 10-est legalább a megtalálónak!

Az viszont 100%, hogy ha találtam volna, csak a tulaj kezébe adom vissza. Vevőszolgálaton és egyéb helyen nem!

Egyszer találtam a Douglas parfümériában egy 20-ast a pénztár előtt a földön. Hát nem adtam oda. Mivel csak Deák neve volt rajta, így nem ismertem a tulajt. Megtartottam és örültem neki. De valószínű beledöglenék a lelkifuriba, ha név, cím, telefonszám is lett volna a dologban!
Vendég

Jó reggelt!

Szépen süt a nap itt nálunk, eldöntöttem, hogy ez egy jó nap lesz :)

Kakti, jó fejek vagytok - agyalok rajta, hogy mit tettem volna, remélem, hogy én is hasonlót :oops:

Katica, rendben lesz minden. Én holnap megyek a dokihoz, de egy picit én is parázok - semmi konkrét oka nincs, de jó lesz, ha már megnyugtatnak, hogy minden OK. Berci léggé feszegeti a határait, meg dugdossa ki a különböző alkatrészeit, úgyhogy a legjobbakat remélem.

Volt mikulásozás anyuéknál, hiába vagyunk már nagy lovak, így is kaptunk csokikat - még apja is benyomott egy kinder mikulást, pedig nem nagy csokis. Meg nekem még névnap is járt - az öcséméktől kaptam egy méregdrága Vichy stria krémet - még csak a 'gyári' striáim vannak, lekopogom, de megelőzésre is jó, mondjuk magamnak tuti nem költöttem volna rá.
Meg persze kaptam egy halom kacsát, azt ki nem hagyná senki, ezek a legújabbak - köztük egy kacsás cumirögzítő :)

Kép

És itt meg az ajtókoszorúm - remélem még nem mutattam - ezen is sütősgyurmából vannak a figurák, és a maradékokból pedig mini hűtőmágneseket csináltam, azt hozta a miku a családtagoknak :

Kép

boruska

Nóri, csinálj majd képeket, hogy sikerült a dekorációd, kíváncsi vagyok!

boruska

Hát lányok, az az igazság, hogy tuti nagyon szarul aludtam volna az éjjel, ha nem adom vissza a cuccot. (bár így sem repesztettem valami nagyot az alvás terén, mert 1-kor lefeküdtem ugyan, de 2-kor még ébren voltam, és ugye 6-kor meg már felébredtem)
Az Auchan kajáldájában senki más nem volt rajtunk kívül, csak az a házaspár egy kissráccal, meg mi. Köztünk két asztal. Ők elmentek. Aztán mi még befejeztük az amúgy nagyon gyenge kínai vacsinkat, és mikor szedelődzködtünk, akkor látta meg Zoli a szék háttámláján a táskát. Elhozta, mondom, nézzünk már bele, hátha van benne egy igazolvány. Hát volt. Személy, lakcímkártya, jogsi, minden. Plusz a lóvé, meg még ez-az. Megbeszéltük, hogy nem adjuk le, mert tuti bottal üthetik a nyomát - a pénznek biztos. Akkor már kb. 10-15 perce elment a tulajdonosa. És nem is laknak messze az Auchantól. Mondom Zolinak: vigyük el nekik. Közben míg mentünk ki, nagyon figyeltem, hogy hátha jönnek visszafelé, de senkit nem láttam, aki idegesen rohangált volna. Megkerestük a címet, csengettünk, és kijött a pasi lánya (még a szülők haza sem értek). Odaadtuk, eljöttünk. Aztán megbeszéltük, hogy ezért nem lesz nekünk soha könnyebb az életünk, mert mi túl becsületesek vagyunk erre a világra. :) De legalább tiszta a lelkiismeretünk, tudunk még tükörbe nézni. Ez is valami. :)
Így talán már érthetőbb, miért mondtam, hogy lúzerek vagyunk. De inkább legyek lúzer, mint egy gerinctelen bunkó. :)

Óh, Nóri!
Olyan jó Neked! Karifát meg boltot díszíteni olyan jó! Amíg a Copy Generalban húztam az igát, addig minden évben az én feladatom volt az üzlet karácsonyi dekorációja. És mindig tök jól sikerült. De ma már csak a lakás maradt... Pedig imádom! Ennek a karácsonyi készülődésnek a hangulata semmihez sem fogható! Reggel óta karácsonyi zenék szólnak a lakásban, és közben díszítgetem a kis otthonunkat. :)

Ja! A reggel poénja: mondtam Apának telefonban (mert dolgozik), hogy beszéljen az ágyunkfejével, mert már megint kidobott hajnalban. Erre mit válaszol? Nem hinném, hogy az ággyal van a baj, mert a kutyákat nem dobta ki! :lol: Mondtam, persze: Lili tombolt odabent, de akkor is! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

reggelt!

először szépen reagálgatok..

zuzmoo: nagyon jók a 4D-s képek, tényleg olyan mintha a szempillája is látszana, és nekem a láb a pofi előtt kép is nagyon tetszik, mert szinte leolvasni az arcáról ahogy összehúzza a kis homlokát, hogy "menj már innen te láb" :) Olvastam Medvéék honlapján hogyha nem sikerülne jó felvételt készíteni akkor ingyen mehettek másodjára. Szerintem ez azért elég korrekt.

zarja: enyim uram is mindig játszik a budin, vagy analízis/statisztika/gazd mat könyveket olvasgat... nem tudom a faszik hogy bírnak fél órákat a budiban ülve eltölteni..
Szandi azóta is 36.8-37.3 körüli hőmérsékleteket produkál, igazából nem tudom mi a csudát csinálhatnék azon túl, hogy adom neki a sok gyümölcsöt
2012. -Én is láttam már a 2012 ezen variációját, tényleg elég gagyi, de ami most fut a moziban arra nagyon kiváncsi vagyok.

Nóri: te tudod, hogy hogy érzed jól magad. Nekem 2 gyerek után sem ereszkedett meg a mellem, de lehet hogy pusztán jók az adottságaim, mert annak ellenére, hogy táncoltam,úsztam, vizibalettoztam, 80C-s volt mindig a méretem. Bár én a terhességem 2. trimeszterétől melltartóban alszom, mert éjszaka is zavar a súlya

Kakti: szerintem normális emberi reakció volt, csak az a baj, hogy a többség nem így áll hozzá, és a tulajdonosok sem érzik át, hogy mekkora szerencséjük volt veletek.

ktc: nekem azt mondta a védőnénim, hogy nincs jelentősége a haskörforgatnak. Hisz ha többet eszel a beleidben is nyilván több anyag tekereg és az pont azon a részen van ahol mérnek

keksz: nálunk már régóta nem lehet, de már írtam korábban. Amúgy meg az orgazmussal, cici ingerléssel vigyázni, mert beindíthatja a szülési folyamatot..

Tegnap egész nap pihentem, apa egy barátjával levitte a régi kanapét, és felhozták a pincéből a kiságy darabjait. Most már majd csak meg kell tisztítani és összerakni meg majd akkor amikor megszülök.
stephie

Stephie: őszintén, azért kéne kekszelnem, hogy nekem ne, csak apának legyen jó? ÁÁÁÁ Ez nem a XV. század!!! Ha már nekilátok és hajlandó vagyok mozogni, akkor letojom, mennyi oxitocint termelek olyankor.
Vendég

Sziasztok,

Kakti, azt gondolom, hogy aki jokat cselekszik, az vissza is kapja az elettol valamilyen formaban a jot.

Lehet nem leszek fogalmazasban tul vilagos ma, kotyagos a fejem rendesen, mivel a leanykam mar masodik ejszakaja nem hagy nyugton, aludni meg plane nem. Mar rendesen szedelgek, de majd kicsit kesobb megprobalok szunyalni.

Ktc, jo hogy mar nem aggodsz, meg hogy Emo is aktivabb. Azt olvastam, hogy a 32. hettol mar nem lesznek ennyire elevenek es meg is valtozik majd a mozgasuk.

Tegnap voltunk ultrahangon, hat nagy megkonnyebbules volt latni a kiscsajt, hogy minden rendben vele, ugye itt negyed annyi vizsgalat sincs mint otthon, es minden apro infonak orulok. Asitott meg a szajaba vette a pici kezet, hat meg Tamasom is elerzekenyult kicsit.

Szerintetek honnan vehetnek otleteket a karacsonyi dekorhoz? Sajnos nem vagyok nagyon kreativ, de szeretnem feldisziteni a lakast iden.

Kép

Kép
editmk

Edit!

Egy kollégám mondta mindig: Google a legjobb barátunk. :)
Ha beírod, hogy "karácsonyi dekorációs ötletek", rengeteg oldalt kidob. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti!

Ilyenre gondolsz??? :lol:
http://lmgtfy.com/?q=kar%C3%A1csonyi+de ... A1ci%C3%B3
nagyon pimasz!
Vendég

Ej, hat ugy gondoltam valami konkret otlet, mert mar googletam en is. :D

Nori, :twisted: kicsit pimasz csak... hehe

Kép

Kép
editmk

Kakti, kis pléd nekem mindenképpen jó volt, hogy volt, mert pl. a babakocsiba, mire a nagyot belehajtogatod, belefullad a gyerek..
A pénz tulajdonosa legalább adott valamit nektek? Nem pénzre gondolok, de valamit, nemtudom.
Sógornőmék is elhagyták a pénztárcájukat a Cora-ban, megtalálta valaki, bedobta a postaládába, de pénz (30 eFt) nélkül…ám legalább a tárca megvan.

Zuzmoo, de édes kis pofija van a babádnak!! Majd én is feltöltöm a mienket akkor.

Pammut, nálam is vannak ilyen tévhitek, mintha meleg folyna kifelé, aztán hálistennek mindig vak lárma volt.

Nóri, mi van a névvel? Marad vagy gondolkodsz még?
lara

Nem adtak semmit, tekintve, hogy nem vártuk meg, míg hazaérnek. A tizenéves lányuktól meg mégsem várhatom el, hogy belenyúljon az apja tárcájába, és adjon vmennyi pénzt... :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti, de legalább telefonon felhivtak, hogy megköszönjék...bár valószinű nem tudják a számotokat..
lara

Lara!
Nyertél! :lol:

Amúgy a dekorációs ötletre visszatérve: azért nem könnyű úgy ötletet adni, hogy nem ismerjük az ízlésedet! :)
De akkor tessék: különböző méretű gyógyszeres dobozokat, gyufás skatulyákat (már ha a skótok használnak ilyet) ízlésednek megfelelő csomagolópapírral boríts be (mint egy mini ajándékot), kösd át szalaggal, és már kész is egy dísz. Karácsonyfadísznek kapható boát (girlandot) futtass végig mondjuk egy polcon, és arra akasztgasd fel a kis csomagokat. :)
Nem árt, ha a girland és a csomagok színe harmonizál egymással! :)

Amúgy minnyá lefotózom az adventi "koszorúnkat", azt hiszem, még nem mutattam. Vagy igen? :oops:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok!

Éppen csak beköszönök, mert hamarosan megyünk Kecskemétre. Én a nagynénémékhez, a kedves pedig D.újba.

Tényleg jó volt a tali, a cuki nagyon szuper! Képzeljétek, útközben meggondoltam magam, hogy mégsem a Keletiből indulok haza Szolnokra, hanem a Nyugatiból. És milyen szerencsém volt! Pont késett az a vonat, amivel eredetileg akartam menni és még elértem! És ami a csúcs, a páromnak is késett Kecskeméten a vonatja és Ceglédtől pont együtt tudtunk hazautazni!! :D Ez mindent betetőzött nálam. :lol: 8)

A karácsonyi díszítésekkel én nyilván bődületesen el leszek maradva, mert kb akkor lesz nálunk a legnagyobb felfordulás. És onnantól jó ideig még az lesz. (Legalábbis remélem. :wink: Ugyanis felújításszerűségbe szeretnénk belevágni, ahogy említettem párszor.)

Na, megyek pakolni az útra. Amint tudok bejelentkezem. :wink:

Kép
Kép
molmar

Koszi az otletet, meg is csinalom. Meg megprobalok kitalalni ezt-azt meg ellesni egy-ket praktikat (a netrol). Eddig nem igazan foglalkoztam ilyesmivel mert mindig baratokkal laktam es karacsonyra meg altban haza mentem, na de iden maskepp lesz...

Kép

Kép
editmk

Kakti!

A linknek amit küldtem, az a lényege, hogy van egy "let me google that for you" című site. Ennek az a lényege, hogy ha vki olyat kérdez, amit simán ki lehet guglizni, értsd a kérdező sem tud mást csinálni, mint beírni a gugliba, akkor ez egy ilyen kis fricskázás. Szóval belinkeled neki és szépen felvilágosítja róla. Lényegében Te is ezt írtad Editnek, csak az enyém a "picit köcsög" verzió! Azért Neked címeztem, nem Editnek, mert nem megbántani akartam, csak Neked megmutatni, hogy van ilyen oldal is! OK? :lol:
Vendég

Vettem! :D
(erre nem figyeltem oda)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok Lányok!

Még élek én is, bár kicsit befordulva, de majd jobb lesz. Remélem. :?

Voltunk otthon anyuéknál, mert disznóvágás volt, meg keresztapukám szülinapja. Tegnap este értünk haza, de megyünk jövő héten is, mert akkor is kucut vágunk. :o

Örülök neki, hogy mindenki jól van, bár Geriről nem tudunk semmit. Remélem jól vannak.

Eddig mi még nem találtunk pénzt, meg mást sem, de biztos visszaadjuk, ha egyszer előfordul majd. :D

Ktc: nyugi, a kis Emőnek nincs semmi baja, minden rendben van!!!!

Reni: nagyon édes a kisfiatok, jó husis a pofija. Kis vasgyúró lesz. :wink:

Én is menni szerettem volna a talira, de mi akkor mentünk haza. :(

Röviden most ennyi, oh nem, elmaradtam egy névnapos köszöntéssel. Tehát így utólag is Boldog Névnapot a Boriknak. :D

Neved napjára mit kívánjak én?
Ragyogjon a szemed szebben mint a napfény,
Vigyázzák lépteid a legjobb angyalok,
Most így kívánok néked boldog névnapot!

Legyen legszebb ünnep lelkednek e nap,
Ma felhőt ne láss meg, süssön rád a nap,
Kísérjenek fényesnél fényesebb csillagok,
Én így kívánok néked boldog névnapot!

Ha én most jó tündér lennék e világon,
Te lennél a legboldogabb ezen a világon.
Jó tündér nem vagyok, de verset írhatok,
Hogy kívánjak néked boldog névnapot!

Ez a nap rólad szól, rólad nevezték el,
Gondolj rá sokáig millió örömmel.
Én is gondolok rád, mást úgy sem írhatok,
És kívánok néked sok boldog névnapot!

E napon mindenki csak szépet kívánjon,
Megkérem az Istent, örökké megáldjon.
Szebb ajándékot most úgy sem adhatok,
Ezerszer kívánok sok boldog névnapot!
Vendég

Na, megcsináltam a képeket (csak még el kellett pakolni, meg meg is ebédeltünk).

Ilyen lett:
Kép

ezt meg csak a poén kedvéért (balra az ott Zserbó):
Kép

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kissé lanyha a topik :( .

Lara Köszi, mindig megnyugtató, ha az ember lánya nincs egyedül valami dilis érzéssel :D .

Piszkosul bekajáltam. Emberem a tegnapi disznóölésen kapott friss levescsontot és sütnivaló húst. Jajaj! Azon frissiben ment a fazékba, sütőbe. Egészen más az íze, mint a hűtötté. Most meg szenvedek :oops: . Tele a bőröm gyermekkel és kajával.

Nálam édesre sikerültek a Mikulási rizsbaba hóemberek. A pocakjukba tettem egy kis szegfűszeget és fahéjat, hogy karácsonyosabb legyen az illatuk egy darabig. Most azt szagolgatják a gyermekek :D . És csokit reggeliztek, tízóraiztak és uzsonnáztak. legalább hamar elfogy :lol: . Ja, és Apa is kapott egy tábla tejcsokit :D . Én meg örültem, hogy örülnek.

Barátnőm szépen hozza a a nagyobb darabokat, kaptam autós ülést és WC fellépőt (ez utóbbi egy kicsit ráér még :D ), jön az etetőszék is (na, ez sem az elején kell). A nagyobb dolgok közül kérdéses a kiságy meg a szivacsa. Légzésfigyut meg pihenőszéket lőnöm kell a neten vagy a helyi turiban.
pammut

Kismaki Én, mint Bori, köszönöm ezt a kedves verset, el is rakom gyorsan. Lehet tudni kinek a szerzeménye? Részvétem a disznóölések miatt. Az azért fárasztó program.
pammut

Pammut-Bori: a neten kutakodva találtam rá és a szerzője Biczók Tibor. http://www.poet.hu/vers/13880 itt olvasható.
Vendég

Hát engem ez a karácsony még mindig nem bírt meghatni idén. Meg is látszik:
Ím az adventi koszorú: eléggé ötletszegény és egyszerűcske tavalyi anyagokból:
Kép
És kettő az egyben: íme egy 32. hetes pocakfotó és tükördekoráció ala Zarja és Zsolti által:
Kép

zarja

szasztooook
még élek :lol: :lol: zarja hatalmas a hasad, az enyémhez képest... :shock: :shock: :shock:

Edit

Kép
ézsóné

Eddig azt hittem, hogy nem. De ma rákérdeztek a klubban, hogy ikreket várok? :shock: Pedig igyekszem odafigyelni az étkezésre, hogy a Bulcsú hízzon ne én.

zarja

Hehe, ezt nézted már:
Edit vonalzója: 32 hetes és 2 napos. Még 54 nap van hátra
Zarja vonalzója: 32 hetes és 3 napos. Még 52 nap van hátra
:shock: :shock: :shock: :shock: Én nem tudok számolni???

zarja

néztem :shock: :shock: :lol: :lol:

Edit

Kép
ézsóné

Zarja! Szép pocak és szép tükördísz. :P Valóban jó nagy pocid van, mondom ezt én aki 1 hónappal le van maradva :lol:

Nálunk semmiféle díszítés nincs. Semmi karácsonyi feelingem nincs. Meg nem is vagyok ügyes az ilyesmihez. :roll: Majd talán karácsony napján, de tavaly még akkor sem nagyon volt :roll:

bellerreni
Eger

Nálunk a karácsonyi díszítés kimerül az adventi koszorúban. Illetve tavaly volt egy hóember az ajtón, de idén még azt sem hoztuk fel a pincéből.
zuzmooo

Nálunk sincs karácsonyi dekoráció, idén még adventi koszorút sem csináltam. De ennek ellenére jobban várom a karácsonyt mint tavaly. Lehet hogy a gyerek miatt. Vagy azért mert tavaly ilyenkor még olyan szomorú voltam, hogy nincs gyerek és a szilveszteri fogadalmam az volt, hogy nem fogok még egy évet baba nélkül tölteni. És tényleg így lett végre, szóval most boldogan várom az ünnepeket. Ennél már csak a jövő évi lesz jobb, amikor már Barbussal fogunk ünnepelni. Olyan jó lesz.

zarja: Szép pocak, szerintem az enyém is nő majd ennyit 2 hét alatt.

Szépek a díszek, irigy-mirigy vagyok.
vicky79
Budapest III. kerület

Bocs Csajok, panaszkodni jöttem.
Félek, hogy nagypapám nem éli meg a dédunokája születését. :cry: Vastagbélrákot találtak nála, most pénteken meg is operálták. Egész jól ment minden, nem volt komplikáció, nem találtak áttétet. De mégiscsak 82 éves és mára szívritmus zavara lett és belázasodott, vissza kellett tenni az intenzív osztályra. A látogatási tilalom miatt még csak be sem mehetünk hozzá :( (apa, mint ott dolgozó orvos is csak nehezn tud besurranni az apjához, a múltkor még őt is el akarták küldeni a nővérek)
Az a legszörnyűbb az egészben, hogy ugyanezt végigcsináltuk két éve anya apukájával. Neki gyomorrákja volt, ami szóródott is az egész szervezetében. Akkor azért görcsöltünk, hogy az esküvőnkön még ott lehessen és ez sikerült is. De sokat szenvedett, idén nyáron halt meg. Rémes, hogy a fél család orvos, mégis tehetetlenek vagyunk ilyen helyzetben. :cry: :cry: :cry:
zuzmooo

Sajnálom, Zuzmooo... :(
Reméljük, azért sikerül összeszednie magát a papádnak, és találkozhat még a dédunokájával! A legfontosabb az (tudom, mondani könnyű), hogy próbálj meg erős lenni, ne hagyd el magad, hogy a Pocakmanótok rendben fejlődhessen odabent!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Zuzmoo: sose becsüld le az akarat hatalmát. Az én papámnak prosztatarákja van, immár egy éve. Nem műthető, mert megégett még egyszer anno a bányában a tüdeje, két platinája van a jobb és bal combcsontjában. Mindkét veséje át van bökve és ki van vezetve. És vazze még mindig húzza. Most szegényem ő is benn van a kórházban - itt is látogatási tilalom van - nálunk a hospice-os ápolónőjét engedik be hozzá, senki mást. Ő hozza a híreket.

DE biztos vagyok abban, hogy megéri a dédi születését, eleinte azt mondogattuk mindig neki, hogy képzelje el az egyszem lányunokáját mennyasszonyi ruhában. Nap mint nap, én meg játszottam a bohócot, hogy ilyen meg olyan lesz a rucim meg a fátylam meg minden. És megérte (mellesleg a dokik addigra már kétszer eltemették). Aztán az esküvő után be kellett vinni a kórházba. Onnan úgy adták haza, hogy menthetetlen és beszéljük meg vele, hogy hol akar meghalni otthon vagy a kórházban. Állati jó téma volt így esküvő utáni este. És akkor robbantottuk a hírt: babát várunk. Aztán jött az minden napra, hogy a dédinek nem lesz nagypapája (azok már meghaltak mindkét ágon) és ő az egyetlen dédipapa. Muszáj megérnie a dédit. És vazze azóta is húzza. Volt olyan doki az urulógián, aki azt hitte, hogy már meghalt. Biztos vagyok benne, hogy az akarat erősebb lesz a betegségnél.

Erősítsétek a papában a vágyat, hogy lássa a dédit (bár a műtét nem rajta múlik), de szerintem az akarat erejét mondják az orvosok csodának.

Bocs kicsit hosszú voltam

zarja

Kreatívkodök, nagyon szépek és ötletesek az advenit koszoruk-tálak!

Zarja, szép pocak :wink:

Zuzmoo, nagyon sajnálom nagypapádat :cry: , de hidd el ő is küzdeni fog azért, hogy láthassa várva várt pici dédunokáját. Sok erőt és kitartást Nektek.

Ma megsütöttem a csokis meggyest...mindenkinek nagyon ízlett, csak keveselték benne a meggyet :roll: legközelebb 1 egész üveggel rakok bele :wink:

Megyek. meg próbálom eltenni magam holnapra...

Jó éjt midenkinek!

Kép
csipike09

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.25 17:07-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Zuzmoo, szorítok a nagypapádnak, hogy mielőbb felépüljön!

Karis dekor: én már egy hete feldíszítettem a házat, hétvégén fel kéne állítani a karifát is. Ti mikor állítjátok a karácsony fát?

Zarja, nagyon csinos a pocakod!

Jaj, én meg nagyon meg vagyok fázva, lassan már ott tartok, hogy kezdem nem érezni az ízeket, 100-as PZS-k sem tartanak sokáig. Tegnap este már kínomban megittam egy NeoCitran-t, remélem nem lesz gond. Mértem a hőmet, de 36 fok körül van csak szerencsére, úgyhogy tényleg csak megfázás. De eléggé kellemetlen, akkor milyen lehet influenzásnak lenni....brrr....
lara

sziasztok,

lara, neo citrant én is ittam míg beteg voltam, egyet reggel, egyet este, plusz rakás c vitamin, meg rengeteg forró tea! egy hét alatt jöttem ki belőle!

Edit

Kép
ézsóné

kattkat: szép nagy baba 8) 8) 8) látom ebben a topikban mindenkinek nagy bébije van!!!!

zuzmo: nagyon sajnálom, kitartást, és sok erőt kívánok egész családodnak!!!

Edit

Kép
ézsóné

Hahó Lányok Asszonyok :lol:

Kattkat! Te éjszakai műszakban voltál? :lol: Köszi a felajánlást az átméretezésről, legközelebb szavadon foglak. Az embőc is úgy csinálta csak én hülye vagyok hozzá :? Vagyis egy darabig eljutottam, de mégsem sikerült teljes mértékben úgyhogy inkább nem idegesítettem magam :roll: Szép méretei vannak babócádnak. :lol:

Zuzmooo! :cry: Szoritok a papádnak, nem lesz semmi baj. Tudom könnyű azt mondani, de te meg ne idegeskedj, hogy babócának ne lehessen baja.

Lara! Először is jobbulást. Pihenj és sok mézestea, meg gyümi. Karácsonyfát mi csak 24-én állítjuk. Nálunk az a szokás.

Képzeljétek most voltam védőnőnél. Minden rendben, a vérnyomim is jó, a vizeletem is negatív és meghallgattuk a kis drágám szívhangját is, az is jó, de szegény egyem meg úgy menekült, nem szereti azt a bigyót amivel nézik. Viszont 9 kg-nál tartok :oops: A védőnö azt mondta az teljesen jó, csak most gondoltam bele, hogy mi lesz ha még a végén felugrik egy 10-es. Uhh az már 20 kg lenne. Nem akarok annyit hízni. Remélem nem hízok a végén olyan sokat, pedig mindenki azzal fenyeget, hogy még most fogok sokat hízni. Na ne mááááár. :?

Szép napot mindenkinek

bellerreni
Eger

SZiasztok!

Kattkat, gratula a szép nagy bébihez :D

Lara, jobbulást! Igyál sok citromos-mézes teát.

Nálunk olyan sötét van :( kész depis idő :roll:
Egyébként is tiszta mosott sz@r vagyok...este 1/2 1-1 körül tudok csak elaludni, reggel meg már 6-kor kelhetek :? napközbeni pihi zéro...

Kép
csipike09

nálunk bazi nagy köd volt/van....és annyira nem volt kedvem dolgozni jönni, de a main kívül már csak 11 naaaaaaaaaaaap, éljeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen!!!!!!

ja, és a skacok hétvégén befejezték a szobafestést! Bébikének a sarka alapszínbe babakék, arra csináltak fát, felhőt, napot, gombát.....pofás lett.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Edit

Kép
ézsóné

Igyexem a teával meg mindennel!
Edit, akkor megiszok most reggel is egy NEoCitran-t, felbiztattál :D
lara

Jó reggelt!

Lili ma hagyott aludni! :lol: Este fél 11-től reggel fél 9-ig! :) Isteni volt!

Amúgy Lara kérdésére válaszolva kissé korai lenne (mifelénk legalábbis) a karácsonyfa-állítás-díszítés. Mi legkorábban 23-án szoktuk feldíszíteni. Szerintem idén is így lesz, mert 24-én meg már a családi traktára kell készülni!
És nálunk idén már 23-án elkezdődik a zabálás, ugyanis apámnak akkor lesz a 60. születésnapja, és étteremben ünnepeljük. Nem leszünk sokan, csak 8-an, plusz egy gyerek (meg egy másik még odabent :)). De ez is épp elég lesz. Ezután már nem állnék neki karifát díszíteni, így marad a 23-dika délután.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Reni, mindenki másképp hízik. Ne izgulj, le fog az menni. Egyébként is a végén már vizesedik az ember rendesen :?

Kép
csipike09

Edit!

Fotót kérünk a babasarokról! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

ajajjjj,csak telefonnal van lefotozva, mert nincs gépünk :oops: :oops: :oops: , de aztat nemtom hogy kell felrakni telefonrol gépre :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Edit

Kép
ézsóné

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?