reggelt!
először szépen reagálgatok..
zuzmoo: nagyon jók a 4D-s képek, tényleg olyan mintha a szempillája is látszana, és nekem a láb a pofi előtt kép is nagyon tetszik, mert szinte leolvasni az arcáról ahogy összehúzza a kis homlokát, hogy "menj már innen te láb"
Olvastam Medvéék honlapján hogyha nem sikerülne jó felvételt készíteni akkor ingyen mehettek másodjára. Szerintem ez azért elég korrekt.
zarja: enyim uram is mindig játszik a budin, vagy analízis/statisztika/gazd mat könyveket olvasgat... nem tudom a faszik hogy bírnak fél órákat a budiban ülve eltölteni..
Szandi azóta is 36.8-37.3 körüli hőmérsékleteket produkál, igazából nem tudom mi a csudát csinálhatnék azon túl, hogy adom neki a sok gyümölcsöt
2012. -Én is láttam már a 2012 ezen variációját, tényleg elég gagyi, de ami most fut a moziban arra nagyon kiváncsi vagyok.
Nóri: te tudod, hogy hogy érzed jól magad. Nekem 2 gyerek után sem ereszkedett meg a mellem, de lehet hogy pusztán jók az adottságaim, mert annak ellenére, hogy táncoltam,úsztam, vizibalettoztam, 80C-s volt mindig a méretem. Bár én a terhességem 2. trimeszterétől melltartóban alszom, mert éjszaka is zavar a súlya
Kakti: szerintem normális emberi reakció volt, csak az a baj, hogy a többség nem így áll hozzá, és a tulajdonosok sem érzik át, hogy mekkora szerencséjük volt veletek.
ktc: nekem azt mondta a védőnénim, hogy nincs jelentősége a haskörforgatnak. Hisz ha többet eszel a beleidben is nyilván több anyag tekereg és az pont azon a részen van ahol mérnek
keksz: nálunk már régóta nem lehet, de már írtam korábban. Amúgy meg az orgazmussal, cici ingerléssel vigyázni, mert beindíthatja a szülési folyamatot..
Tegnap egész nap pihentem, apa egy barátjával levitte a régi kanapét, és felhozták a pincéből a kiságy darabjait. Most már majd csak meg kell tisztítani és összerakni meg majd akkor amikor megszülök.