Sziasztok!
Ezt a keveset, amit mostanában termeltek, nem lenne nehéz visszaolvasni, de a tegnapi 2*10 perc + séta alatti 1 órás alvással kissé nehéz bármit is csinálni a ringatáson kívül. Este már bőgtem, de főleg azért, mert a férjem megjött 6-kor, kezében elaludt Kristóf, majd fél8kor vissza kellett mennie rakodni a raktárba, mert útban volt a kamion a rampán. Fasza volt, fürcsi elmaradt, csak letörölgettem babcit, megetettem, aztán beájult szegény a fáradtságtól. Én dettó. Nem is szóltam apához reggelig, pedig szegény nem tehet róla, hogy ennyire f...szok a raktárban és hogy karácsony előtt vagyunk. Nagyon várom már a januárt
Ma megyünk uh-kra + ortopédiára, 16:30 és 17:30...addigra, ha így folytatjuk, megint k.o. lesz a gyerek...Éjjel felkelt 3kor enni és azóta még mindig alszik
Szisz - Boldog szülinapot
Tilli - nekünk szinte minden szopi után kell pótlás, mert 50-70 gramm szopi a maximum. Sajna a dokinő is mondta, hogy ezt már pótolni kell. Utána fejek, de szinte nulla, ami még kijön. Kristóf simán megeszik 110-et (szopi + tápi együtt), de néha még utána is nyújtogatja a nyelvét és rágja a kezét. Haspókocskám
Eszti - mi lett az oltássztori vége? Nekem hozta a doktornő egy kis hűtőtáskában az ingyenes cuccot, de én addigra már megvettem, mert azt hittem, hogy az ingyenes receptjéért is külön sorba kell állni, ezért felírattam a gyerekorvossal, amikor itt volt...
Bakker, apósom jön haza pénteken...Az uram nem áll vele szóba, csúnyán összevesztek...szerintem az öreg, ha hazajön ki fogja magát csinálni....
Kristóf felébredt