Új privát üzeneted érkezett!

Gombi szia!!
Én is ezt hallottam a sterilizálásról:-) És hugom a 2. baba ruháit már simán a sajátjaikkal mosta ki, annyi hogy babamosószert tett bele
Vendég

Gombi!
Teljesen igazad van. Csabinál még minden kaja után szigorúan sterilizáltam mindent, még a sterilizálót is, most esténként sterilizálok, egyszer egy nap. És nem vettem észre, hogy Andrisnak bármi problémát okozott volna, hogy napközben csak forró vízzel ki van rendesen mosva a cumisüvege.

Gratulálok Dorkának a hatalmas legényhez!!!

Nekem még mindig nincs teljesen kész a kórházi csomagom. Annyira fent van a pocakom, hogy valószínűtlennek látszik nekem még a szülés, pedig már szeretnék.

Ja, és én is szaloncukrozok, történetesen a marcipánosra ugrottam rá, egészen biztos hogy még kell belőle vennünk.

tücsökbogár

Csillag,mond meg Mikinek....bármit ami édesség!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :oops:

Gioia: nálunk is minden felnőttruha babaillatú :lol: :oops:
Vendég

Csajok!
Lépnem kell, jó éjt mindenkinek! Vendégeskedés! Ilyenkor!!! :shock:
Vendég

Okééé! :D Látom nem vagy válogatós, így biztos tele lesz a csizmád. Reggel majd írd meg mit kaptál. :wink:
csillag25

Jó éjt Kriszti! Én is lépek, megyek megérdemelt pihenőmre.
Nyugodt éjszakát lányok! (vagy ki milyet szeretne) :)
csillag25

Már megint jóslóim vannak. Már fél 7 óta! De nem túl erős kb 10 percesek. :?

Kata
labkat

Katám
pocak-derék? Szabályosan fájdogálsz?
Én mint egyelőre laikus azt mondanám hogy nem csoda hogy már jósolgatsz hisz 2 kismanó ugrándozik bent. Megmozdítják a kisujjukat és gondolom ezt hüvelyig érzed :shock: 8)
Vendég

Dorka, nagy gratula Ivánhoz! Milyen szép nagy!!

Nekem a Mikulás marhapörit hozott, de abból egészen kiválót. :lol: A férjemre rájött a főzhetnék. Szerencsére nem öntötte a csizmámba. Ja, nincs is csizmám, biztos azért. :lol: De tegnap hozott diab csokit és somlóit, szóval úgy is lehet értelmezni, hogy egy nappal előbb jött.

Nekem is kezd olyan érzésem lenni, hogy mindenki előttem szül. Még csak 5-e van!! Előttünk az egész december, hova ez a sietség?

/
lemonsong

Hát ez az Lemon! Szép jó estét!
Még csak Mikulás de már van 10 baba. És dec végén ki fog akkor szülni?? :)
Marhapöri.....áááá...szeretem. Anyum beígérte szülés után. Már ezért várom én hogy szüljek, utána itt lesz anyu 1 hétig és főz rám:-) Erről álmodozom már 2 hónapja mióta elmúlt a főzőkedvem, hogy vki jöjjön és főzzön rám :twisted:
Vendég

LEMON: persze derékba sugárzó, pocak kemény, pocak alja fájdogál... egyszer próbáltam már hívni a dokit, de nem vette, hát maradok a seggemen. Azt hiszem megint elaltatom a srácokat :D

Jó éjt mindenkinek!

Kata
labkat

Labkat most nekem is megint jósloim vannak....!De én még itthon nem készültem el mindennel,szóval még nem mehetek.... :shock: !

Igazi magyar lányok vagyunk! :lol: Én is marhapörire vágyom, szülés utánra én is beterveztem! :P :P :P

Na jó éjt kismamik,és anyukák!Megyek fürödni és remélem aludni....(és még nem szülni)!
Vendég

Ezt az "elkapta oltás ellenére a flut" sztorit a kórházban is mesélték. Egyre gázabb ez az egész. Én már eldöntöttem, hogy nem oltatok, de mindkét szobatársam az együtt töltött 2 és fél nap alatt kb. tízszer gondolta meg magát, hogy igen vagy nem, úgy, hogy közben az összes elérhető orvost megkérdezték (és egy kórházban azért akad egy pár). És szokás szerint kettő nem mondta ugyanazt, pedig még egy helyen is dolgoznak. Nem akarok tovább pörögni ezen a témán, csak ők is teljesen kikészültek már a bizonytalanságban, amit rossz nézni. Másik oldalról viszont nem teljesen haszontalan, hogy ekkora pánik lett, mert ezen a héten kb. annyian oltatták be magukat mint előtte összesen, és minél többen teszik, annál valószínűbb, hogy az igazán kemény járvány érdeklődés hiányában elmarad. Én kitartok a "nukleáris csapás utolsó túlélője" dizájnú maszkomnál, igaz múltkor a metrón egy kisgyerek hajszál híján sírva fakadt tőlem. Tényleg elég rémisztően nézek ki benne. :oops:

Kata, én már komolyan kezdek irigyelni mindenkit, aki legalább tudja, milyen az a jóslófájás. Vagy a keményedés. Vagy bármi. Szerintem ha ezt a gyerkőcöt nem szedik ki valahogy, örökre bennem maradna.

/
lemonsong

ELŐSZÖR IS DORKÁÉKNAK HATALMAS GRATULA A HATALMAS BABÓHOZ!SOK-SOK-SOK TEJCSIKÉT!
Azt nem lehet tudni,hogy simán vagy császárral lett-e meg?

Látom ti jól elvoltatok este :D
Ilyen lázba hozott benneteket a Mikulás,hogy majd egy oldalt tele írtatok :D :wink:

Szerencsére túl éltem a tegnapi mikulás banzájt,annyira nem is volt szörnyű :roll: MA viszont elkezdett fájni a torkom.Már készítettem is jóóóóóóóóóó forró teát,megy bele a méz,bár úgy nagyon utálom...

KRISZTA!
Kitartás,már tényleg nincs sok hátra.Amit az sms-be lefelejtettem írni,hogy nem is igazán a nagysága számít az alsó görbének,hanem a ritmusa.Legalábbis amennyire tudom.

GOMBI!
Nos akkor benéztem a dolgot kissé.Bocsi.Akkor most kérdezem: milyen volt a buli?Bár neked biztos nem olyan szórakoztató otthon mint a vendégeknek.

GIO!
eleinte én is külön mostam a Zizu ruháit,de mostmár a miénkel együtt.Ha Hubus megszületik,azért az övékét majd együtt,külön a miénktől.

Sterilizálás:
Forró vízbe kifőzés.Mi ezért nem vettünk külön sterilizálót,amit 100x olcsóbban is megtud csinálni az ember :D
Vendég

Reggelt!!!

Dorkáéknakl hatalams gratula Ivánhoz,Úristen,mekkora baba ő is!!!!!

Szép kis vágy-lista gyűlik nálam kaja terén,ahogy olvaslak benneteket :lol: Már tényleg alig várom,h szüljek és letoljam azt a nagy tányér zserbót,amit le kellett fagyasztanom,mert nem ehettem meg most :?

Tegnap mikulásoztunk,öcsém beöltözött idén is,háááát.Dénes először bezárkózott a szobájába és közölte,h ő ugyan ki nem jön,amíg EZ el nem megy :lol: :lol: aztán győzött a kíváncsiság és a fakopáncsos autólejtő.És még a Miku ölébe is beleült és nyomkodta a kezét,h vaódi-e???Olyan édes volt.Aztán Miki elment,öcsém visszajött és nagy lekesen ecsetelte neki,h itt járt a télapó,mit hozott neki,stb. :lol: persze este aztn már meg kellett fenyegetnünk,h a Miki visszajön és elviszi az ajándékokat,ha ilkyen rossz marad :twisted:

Nekem is volt jóslóm,de sajnos abbamaradt.Ma még egy vendégeskedésbe vagyunk hivatalosan,utána este adventi bulia parkban,aztán este már szülnék...
Most,ahogy reggel kifújtam az orrom távozott egy kis nyákos cucc,de nem színes,mint a nyákdugó,bár lehet az előszele..Szerintetek ilyenkor már nem lehet szexelni,ha az eltávozik.Nehogy fertőzést kapjak??Én ma akartam onnan apával kipókhálóztatni :lol: :roll: :roll:

Kép Kép
meli1118

Kipókhálóztatni... :lol: :lol: :lol: Nekem is volt olyan tervem a hétvégére, hogy elkapom az illetékest egy körre, hátha használ, de nem tudom, hogy merjem-e. Nem tudom, mennyire komoly ez a fertőzéses veszély, de ha már eddig ilyen szépen kibírtuk, nem szeretném antibioval kezdeni a gyerkőc kinti életét. Úgyhogy asszem maradunk az alternatív megoldásoknál, azt végre egész nyugodtan lehet, és az sem rossz egy végtelen hosszúnak tűnő veszélyeztetett terhesség után. :lol:

Kata, egyben vagy még??

/
lemonsong

Dorkáéknak nagy-nagy gratula! Szép nagy baba lett Iván! :D

ÉÉÉÉÉÉSSSSSS ÚJABB HÍREK!!!!!!
:lol: :lol: :lol: Pumi fantasztikus SMS-ét idézem:

"Csajok! Aki még nem szült, merjen álmodni, mert egy csodaszép élmény. 16-kor ficánkolva előbújt Azzurra, mindketten remekül vagyunk. Szinte semmi nem a tervek szerint ment, de Prücsöknek hála könnyű és gyors szülés volt, mindent ő csinált, én totál kikapcsoltam.3560 g és nagyon lusti. puszi:Pumi"

Ő a mi drága, optimista Pumink! :D :D :D Innen is sok-sok boldogságot nekik is!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Nagy gratula Puminak és Azurrának! Remélem gyorsan tud írni majd beszámolót, ránk fog férni az optimizmus! :lol:

/
lemonsong

Sziasztok!

Ismét nagyon régen jártam erre... :oops:

Mindenkinek nagy nagy gratula a picikhez és minden jót!!!!!

Kívánságlista... Aranyos. Én még nagyon nem akarok menni, mert szerdán kezd nálunk a villanyszerelő. Szétvési a konyha mögét. Kb. 3 napig fog dolgozni. Hétvégén jön a csempéző, a 14-ei héten remélem beállítják a konyhabútort. Tehát karácsonyik praktikussági szempontból nem kellene szülni. Zoéval ezt beszéltem meg. Remélem megértett :lol: :lol:

Nadja28: Ki az orvosod? Szülésznőd van? Én is szegedi vagyok... Már régen akartam mondani, hogy klinikalátogatáson is egyszerre voltunk. De sajnos nem emlékszem az arcodra, de emlékszem, hogy valaki rosszul volt a melegtől. Régi írásod alapján Te voltál az :shock:

Kép
kicsi80

Tulip ez a forralt bor említése merénylet egy szoptatós kismama ellen :? úgy megkívántam :? de ezt most kihagyom, majd jövőre bepótolom 8) de az biztos, hogy ha valaki most ide hozná, belekortyolnék.

Minden pocakos kismamának kitartást kívánok, olvasom, nagyon-nagyon várja már mindenki, hogy mehessen szülni. Szorítok, hogy ne kelljen sokáig várnotok!

Én itt vagyok, olvasok általában rendszeresen, együtt örülök és izgulok mindenkivel, de írni, ritkán van időm :wink:

Hááát, (tudom, így nem kezdünk mondatot), a 4 kilós kis Minimamónnal eléggé hátul kullogunk a babaméreteket illetően. Akkora babák születtek eddig, hogy nem győzök :shock:
Igaz, nem méret számít, a lényeg, hogy egészséges babákat nevelgettünk a pocakban :)

Üdv. Gabi
Vendég

Jé! 10 naposak vagyunk :D

Puminak nagy-nagy gratula, külön köszönet örök optimizmusáért! Nagyon várjuk vissza!

Csajok aktualizálni kellene a táblázatot...

Üdv. Gabi
Vendég

Pumiéknak is gratula!!! Hasonló sms-re számítottam Tőle :)

A "pozitivizmusából" bizony ránk is ránk férne egy adaggal...
Vendég

Sziaasztok!

Mindenek előtt PUMINAK ÉS AZURRÁNAK HATALMAS GRATULA. ENNÉL SZEBBEN LEÍRNI A SZÜLÉST NEM IS LEHETETT VOLNA :D

TULIP: de jó, akkor nem vagyok egyedül :D

LEMON: biztos nem marad bent a kisbabátok a pocakodban :D Köszi az oltásos hszt is. Jó ha engem megerősítő NEM OLTATOK jellegű hszt olvasok :)
Egyébként a strepto sajna méhlepényen keresztül is átmegy a gyerekekbe. ÁEK-ben nem szokás antibiotikum kúrával kezelni a streptos babákat, csak megfigyelik őket a PIC-en. Ha gond van, csak akkor lenne kúra. Elvileg azért, mert kikészíti a pici még amúgy is fejletlen gyomrát! Amúgy meg 3 hónapig kell figyelni a babákat és bármi apró jel esetén rohanni kórházba!

MELI, LEMON: A szex nekem is csak terv maradt. Próbáltam kikapcsolni, de sehogy nem volt jó a hasamtól, és csak sima ölelkezés lett belőle. Pedig most azért elég kívánós vagyok :oops:

Tegnap amúgy felhívtam a dokit, de nem értem el. A fájások szépen elmúltak, és elaludtam. Hajnalban egy fájásra ébredtem, aztán gondoltam elmosogatok. Eleinte 20-5 majd 3 percesek voltak. Volt ami kissé erősebb volt, és meg kellett állnom a mosogatásnál - de nem vágott földhöz. Ez is tovább tartott mint 2,5 óra. De elmúlt. Lehalkítottam a telót, töltőre tettem, és mentem aludni. Aztán fél8kor ébredtem és láttam, hogy a doki többször is keresett. Hát vissza hívtam, de megint nem értem el. Aztán meg már nem volt elérhető. Gondolom pihen egy kicsit. Mindegy, úgysincs most esemény. Csak néha keményedgetek és kész! Magnéziumomat benyomtam, és pihenek az ágyban. Ma vagyunk 34+4 hetesek. Úh a holnapot, és a jövő hetet még valahogy kibírom. Vagyis lehet hogy nem, de ma nem szülök csak max délután :D terveim szerint.
Amúgy nem is látom nagy értelmét a kórházba menetnek. Szülést nem hiszem hogy indítanának, még akkor se ha két ujjnyira nyitva lenne a méhszáj. Gondolom csak max befektetnének. Főleg hogy igazán csak gyakorlatozik a méhem. Fiúk mozognak rendesen, így gondolom jól vannak. Nem vérzek, nincs magzatvíz szivárgás se nem folyt el. Sokat járok pisilni, és többször voltam egyéb ügyben, de nem jött semmi. Ez is egy jelnek tekinthető. Kiváncsi vagyok meddig húzódik el még ez a szülés beindulás. Mindenesetre most már csak arra gondolok, amit már talán írtam itt, hogy egy bent töltött nap felér 2 inkubátorossal. Így minden napnak örülök :D
Majd jelentkezek, ha van valami vagy így, vagy úgy. Most viszont szurkoljatok, hogy legalább ma fél3-ig kibírjuk. Akkor jönnek haza anyumék :)

Kata
labkat

Próbáltam aktualizálni a táblázatot. Kérek mindenkit, segítsen, biztos van akit kihagytam, előre is ezer bocsi :oops:

Kép
Vendég

Sziasztok!

Óriási gratula Dorkának a kisfiúhoz, és Puminak a leányzóhoz!!!

Nagyon édes, hogy Azzurra ficánkolva bújt elő :lol: Ez vajon azt is jelenti, hogy vízben szültek végül?
Jó, hogy Judy tegnapi sokkoló története után egy ilyen szép és könnyű szülésről hallhatunk :) Egyébként hihetetlen, hogy Judynak szegénynek mit kellett végigszenvednie :(

Álmomban Gio írt egy nagyon szép, harmonikus szülésről beszámolót :wink:

briell

Gabi, köszi a táblát! Anna 5 kilós babát szült, de a dátumra már nem emlékszem. :oops:
De jó, már 10 naposak vagytok! A gátad gyógyulgat? Hogy állsz az üléssel?

A már megszült kismamiktól kérdezném, hogy mennyi kilótól sikerült a szüléssel megszabadulni? Most mennyivel vagytok könnyebbek?
Mesélhetnétek az otthoni babás életetekről is ha egy picike időtök lesz, engem nagyon érdekelne. :wink:

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Hú, most olvastam Judy szüléstörténetét! Nagyon durva, pont ilyentől félek én is. Jaj, Pumi gyere-gyere, adj egy kis biztatást! :wink: :D

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Póki, olvasd el Judy történetének folytatását! :wink:
Nekem ez talán még bíztatóbb, mint egy könnyű, gyors szülésről olvasni :)

briell

Sziasztok, csak beugrottam, talán délután még tudok jönni.

Gratulálok Dorkának és Puminak a babákhoz! Jó egészséget és sok tejcsit kívánok Nekik is!!!

Labkat
kicsit fájt a hasam alja, mint mensikor, de ezek csak jóslók szerintem.

Gió még egy hétig tartom babót, megbeszéltem vele :lol:

Apkata
elhiszem, hogy nagyon fáradt, de gondolom milyen jó érzés lehet, hogy szuszog a picike :wink:

Sprite tényleg olyan érzés lent, mintha a kezével nyúlkálna :lol: Mutattam apának is, Ő is nagyon meglepődött :lol: :lol: :lol:

Judy, de jó hogy jöttél. Olyan jó már Nektek is.Sok boldogságot a picihez!

Nadja a vízkőre nagyon jó a boltban vehető citromsav. Olcsó és egyszerű használni.

Lemon nem sietünk a szüléssel, de már a kíváncsiságom kezd nagyobb lenni, mint a szüléstől való félelmem. Ez talán a szülésnél is segít majd. :P

Ha tudok majd délután még jövök.
Annyi baba született, hogy nem győzöm beírni a táblázatba :lol:

Nekem most két napja szinte megállás nélkül mozog a picuri, de olyanokat, hogy apa megrémült tőle.

H1N1 oltás már Nálam van, de valószínű nem adatom be. Maga a gyártó oldalán a beadó orvos felelőssége, hogy beadja-e, mert nincsenek tesztelve terhesekre. Elég durva. Majd még hétfőn megbeszélem a dokimmal is.

Kép
Kép
akella

Gabi,
én körbeküldtem tegnap a táblázatot aktualizálva, Te nem kaptad meg? Mindjárt küldöm megint. Persze nem belekontárkodni akartam, csak míg nem voltál vezetgettem a babákat

Puminak
óriási gratula!!!
Vendég

Végre nekem is voltak éjszaka jóslóim, azaz gondolom az ilyemn mensis fájdalmak annak számítanak.
Ma azért már elmerészkedtem Istentiszteletre is, de már nem esik jól ennyit ülni-

Pumi természetesen szült akkor, csak nem a születésházban hanem kórházban? Nagyon jó volt olvasni, hogy ilyen szép élményként élte meg.
Próbálok Briell álmának megfelelve produkálni vmi harmonyt én is:-)

Bár nem tudom ti hogy vagytok vele, én nem tervezek, nincs szülési terv, amit egyre jobban tudok, hogy a férjem lesz a legnagyobb támaszom
Vendég

Nagyon nagy gratula Puminak, és Azurrának!
Vendég

Gio, én sem terveztem, csak a terhességem elején. Minden úgyis a babán és a dokin múlik, nem a terveimen. És abban igazad van, hogy a férjed lesz a legnagyobb segítséged. Én elképzelni sem tudom a következő szülésemet a férjem nélkül, annyira szükségem volt a jelenlétére. Pedig szegényre még rá is szóltam, hogy ne beszéljen annyit (dumával, poénkodással próbálta elterelni a figyelmemet a fájdalomról), de sokat segített, hogy ott volt, és biztatott.
Vendég

Hát a férj tényleg jó kis támasz normál szüléskor! :)

GIO: gratula a jóslókhoz :D Legalább már tudod mi az, úgyis olyan kiváncsi voltál rá!

AKELLA: hát ha nálad az oltás, könnyebb elcsábulni, de persze te tudod!

BRIELL: nekem is álmodhatnál valami szép szülést :lol: :lol: :lol:

Kata
labkat

Gio tegnap nem kaptam :cry: ezek szerint én sem kapok meg mindent.
Amíg kórházban voltam, kaptam én is, felhasználtam ehhez :wink:
Köszönet érte :)
Nekünk az a lényeges ott, de ide is szeretném felrakni, lássa mindenki, hogyan alakulunk.

Póki köszi kérdésedet... gyógyulok, ülni is tudok, lassan már mindenhol. Szerencsére igazán már nem fáj, most a legnagyobb bajom, hogy 2 napja piszkosul fáj a fejem, mivel egekben a vérnyomásom :(
Súly: +22-val mentem be szülni, most +8-nál tartok :)

Üdv: Gabi
Vendég

Most csak gyorsan
Gratulálok PumiéknaK!!!! :D :D :D

Majd késöbb jövök! :)
Vendég

Gratulálok Pumiéknak és kíváncsian várom az ő szüléstörténetét is.

A babák gyönyörűek és csak reménykedek abban, hogy ha az ember éppen szül, akkor sokkal természetesebbnek tűnnek a zok a dolgok, amiket egyébként írtok.
Nem tudom, hogy csak én vagyok-e ezzel így, de egyszerűen nem tudom elképzelni a gyakorlatban hogy milyen lesz, pedig értem amit írtok.
Ma reggel apa mondta, hogy most már talán tényleg össze kellene rakni a kórházi cuccaimat, hátha lesz valami, pedig eddig mindig ő nyugtatott, hogy még rengeteg időnk van.

tücsökbogár

NAGYON GRATULÁLOK PUMIÉKNAK IS AZURRA ÉRKEZÉSÉHEZ!

Különösen jó olvasni,hogy annak ellenére,hogy nem a tervek szerint alakult,ilyen jól élte meg a szülést!

Én mától lépek be a vizesedők táboráhba.Olyan kis "daginak" érzem az ujjaim :D MA sétáltunk egy jóóóó nagyot,hátha a gravitáció :D
Vendég

Sziasztok!

Gratulálok az újdonsült anyukáknak és gyönyörű babáiknak! :)
Nem győzöm lassan zsepivel, minden hírt megkönnyezek :)

Apa elment tegnap, jön vissza kedd éjjel. Addig nem szülünk :)
Pót-apával remekül boldogulunk, ő még teljesen friss, így három üzletben is jártunk vásárolni, másfél óra alatt... Pedig a brendonban még nézelődtünk is játékok között :)
Szerintem még nyúzható lesz holnap is, így szerveztem mindenféle ügyintézést, jó fél napos program lesz az is...
Szóval egész jól jött ki ez a pót-apa dolog, apa meg addig regenerálódhat kicsit :D:D:D
Mostanra teljesen készen áll a kórházi pakkom, mert az utolsó apróságokat is megvettem ma. Most már csak lazítok!
Ja, Kiskirályfi elég furcsán visszafogott pót-apával... merthogy ugyebár reagál a drága a hangokra... tegnap nagyon elbújt, a csuklását is nagyon bentről éreztem, mozogni is csak keveset, és inkább akkor, ha nem hallja, hogy itt van közel. Meg kell szoknia, mert nem nagyon szokott sűrűn nálunk lenni a srác mostanában. :)
Meg nekem is meg kell szoknom, hogy akit én ismerek, a gyerek nem biztos, hogy ismeri... :)

Oltással kapcsolatban:
én csütörtökön beadattam. Nem lettem lázas, ahogy a doki jósolta, de a karom három napig viszketett tőle (az oltás helye körül). Valamint nem tudom, hogy köze van-e hozzá, de olyan fura érzés van a tüdőmben... mint mikor leszoktam a cigiről és éreztem, ahogy tisztult, vagy mikor egy egész dobozt elszívtam egy bulin és másnap éreztem... kissé kellemetlen érzés, de nem tudom, hogy fáj-e, mert nagyon magas a fájdalomküszöböm...
Persze lehet, hogy fantom-dolog, azért, mert az oltás után sokan próbálkoztak még meggyőzni, hogy miért is volt rossz döntés beadatni... mintha már nem lenne mindegy... és lehet, hogy csak emiatt bebeszéltem, hogy bajom van tőle...
Elegem van ebből az egész vírus-dologból, nem lehetne, hogy valaki csettint egyet és vége lesz?! :(

Milla

Kép

Kép
millababa

HATALMAS GRATULA PUMINAK ÉS DORKÁNAK!!

De jóóó, mennyi baba!!

Anyukák, mivel ébresszem fel Áront, alig van ébren-éberen, csak szinte míg eszik. Most is ennie kéne, de csak durmol, nyújtózkodik.?????
Segítetek?

köszi, Judy
Vendég

MILLA: pót-apa :) ez jó! Azt már én se bánnám, ha csettintésre eltűnne ez az egész h1n1 mizéria!!!

Kata
labkat

Én már 3 hete beadattam az oltást. Semmi bajom nem lett, csak a helye fájt.

Hol lehet felíratkozni a levlistára? (emlékeim szerint Millibaba intézi) Befogadnátok? Nem tudok sokszor írni, de olvaslak titeket. És a szüléstörténeteket is szivesen olvasnám, ha befogadtok...

Privibe milyen adatokat kell küldeni?

Nekm még se jóslóim, se keményedés, se beilleszkedés, semmi. Néha feszül lent. De ennyi... Ez normális? Talán kitudom hózni 2010-ig...

Kép
kicsi80

Örülj neki Judyka,hogy ilyen jó alvó!Nekik még sokat kell aludni ilyenkor!Miért kell felébreszteni enni?Hány órája evett utoljára?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.06 16:24-kor.
Vendég

Nem a sárgulástól punnyadtabb a kicsi Áron? Vagy az már elmúlt? Mintha írta volna valaki hogy ebben az esetben aluszékonyabbak.

Holnap nekem megint ctg reggel hétkor és most nem zserbós hanem bocicsokis pisit viszek. Nem lehet bírni ezt a sok ünnepet csoki nélkül :( Borzalom...vagyok... :?

Tücsök
én pontosan ugyanezt érzem amit írsz. Értem amiket olvasok, de valahogy nem tudom elképzelni mi vár rám. Bár nem is lehet azt hiszem, hisz mindenkinek más élménye van és hiába készült Pumi is egy csomó dologra , az élet egész máshogy döntött. Hacsak nem programozott császár van - de szerintem első babásként az is ismeretlen és ugyanolyan izgalmas.
Vendég

Gioia,nekem nem is néznek pisit a ctg-n!
Sőőőőt!Olyan szinten lesz...ják a CTG vizsgálatot is....Rákötnek és 20perc múlva visszajön a csaj ,és levesz róla...ha mozgott,ha nem...!Még jó,hogy én rutinossan mozgatom,meg olyanokat eszek elötte amitől élénkebb...de mi van azokkal az anyukákkal akik ezt nem tudják(hogy az a jó,hogy minnél többet mozog). :evil:
Vendég

Milla ki a pótapuka?????
Vendég

Tulip: Nálunk sem néznek vizeletet. Egyszer ébresztették még ott voltam. De csütörtökön tuti én is olyanokat fogok enni, amitől tudom mocorogni fog. Egyébként miért jó, ha mocorog CTG alatt? Az is méhösszehúzódásokat stimulál?

Kép
kicsi80

Nálunk sem a protokoll része a vizelet:-)
36. héten van általános labor-vizelet-kenetvizsgálat. Nekem ez pont akkorra esett amikor beteg voltam, láz,köhögés ilyenek és fehérje volt a vizeletben - akkor volt is egy enyhe aggodalomhullámom.
Mondta a doki hogy akkor a ctg-n ami egyben terhesgondozó vigyek pisit és a hölgy megnézi hogy egy hét alatt elmúlt-e a fehérje. Nos az elmúlt, de a lakmusz kimutat más dolgokat is, pl. cukor és az meg ugye 4-5+ lett. Ezért ismétlünk holnap is..
Vendég

A ctg.n nekem mozog Dóri, mintha jólnevelten tudná hogy akkor most produkálnia kell magát . A kis édeske. De azért étcsoki vagy ht keksz mindig van nálam, mert 2 tappancs van rajtam - egy a szívhangot nézi, a másik a méhösszehúzódást.

Nézegettem a táblázatunkat és ha mondjuk számítana a kiírt időpont akkor nyugodt egy hétnek néznénk elébe mert nincs újabb kiírás.
Azaz e hétre van Mustyi - szerintem ő már babázik is, hisz úgy emlékszem programozott csaszi van ill. moly aki már nagyon rég nem járt erre.
Vendég

Kicsi80....passz! :oops: Azthiszem a méhösszehúzódás miatt????? :oops: Hiába harmadik gyerek...az orvosi még távol áll tölem! :D
Te Gioia...akkor nem kellett volna csokit enni!Ejnye-bejnye!Majd mondja dokid ahogy enyém szokta az előzőnél.... :D
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?