Sziasztok!
Gratulálok az újdonsült anyukáknak és gyönyörű babáiknak!
Nem győzöm lassan zsepivel, minden hírt megkönnyezek
Apa elment tegnap, jön vissza kedd éjjel. Addig nem szülünk
Pót-apával remekül boldogulunk, ő még teljesen friss, így három üzletben is jártunk vásárolni, másfél óra alatt... Pedig a brendonban még nézelődtünk is játékok között
Szerintem még nyúzható lesz holnap is, így szerveztem mindenféle ügyintézést, jó fél napos program lesz az is...
Szóval egész jól jött ki ez a pót-apa dolog, apa meg addig regenerálódhat kicsit
:D:D
Mostanra teljesen készen áll a kórházi pakkom, mert az utolsó apróságokat is megvettem ma. Most már csak lazítok!
Ja, Kiskirályfi elég furcsán visszafogott pót-apával... merthogy ugyebár reagál a drága a hangokra... tegnap nagyon elbújt, a csuklását is nagyon bentről éreztem, mozogni is csak keveset, és inkább akkor, ha nem hallja, hogy itt van közel. Meg kell szoknia, mert nem nagyon szokott sűrűn nálunk lenni a srác mostanában.
Meg nekem is meg kell szoknom, hogy akit én ismerek, a gyerek nem biztos, hogy ismeri...
Oltással kapcsolatban:
én csütörtökön beadattam. Nem lettem lázas, ahogy a doki jósolta, de a karom három napig viszketett tőle (az oltás helye körül). Valamint nem tudom, hogy köze van-e hozzá, de olyan fura érzés van a tüdőmben... mint mikor leszoktam a cigiről és éreztem, ahogy tisztult, vagy mikor egy egész dobozt elszívtam egy bulin és másnap éreztem... kissé kellemetlen érzés, de nem tudom, hogy fáj-e, mert nagyon magas a fájdalomküszöböm...
Persze lehet, hogy fantom-dolog, azért, mert az oltás után sokan próbálkoztak még meggyőzni, hogy miért is volt rossz döntés beadatni... mintha már nem lenne mindegy... és lehet, hogy csak emiatt bebeszéltem, hogy bajom van tőle...
Elegem van ebből az egész vírus-dologból, nem lehetne, hogy valaki csettint egyet és vége lesz?!