Megjöttem a virágpiacról. Elvertem egy 10-est, de vettem terítőt, 3féle szalagot, vagy 60db díszt, girlandokat, szalvétát, tányér alátétet, Lucának kis műfenyőt a szobába, meg hozzá elemes égősort...stb. Ugye a KIKA-s díszből 10db sem jött volna ki belőle!
Megjött a Mikulás. Lujza nagyon élvezte. Én meg azt, hogy ő élvezi!
Imádom, ahogy csillognak a szemei. Ez bármit megér az embernek!
Reni! Abban igazad van, hogy utána elsősorban anya leszel. DE! A férjed nem kap hirtelen ízlésficamot.
Ne értsd félre, nem lettem ocsmány. De Luca az utolsó két napban szétrepesztette a köldököm körül a bőrt. Amikor lefogytam, szépen elhalványodott. Inkább csak az állaga lett érdekes. De most, hogy kifeszül a bőr, ocsmány, piros repedések vannak körülötte. Félek, hogy az amúgy is gyenge bőr szétreped. Szó szerint. Illetve mi lesz még, mert csak 30 hetes vagyok...
Szülés napján reggel voltam a nőgyógyinál és kérdeztem, hogy van-e mód eltüntetni a csíkokat. Erre ő azt mondta, hogy ne foglalkozzak vele, mert édesanya leszek és az kárpótol. Persze ez így van, de 23!!! évesen az ember nem egy nyomorult rinocérosz szeretne lenni. Reális tervem van a jövőre, nem akarok ráncmentes pofit 50 évesen. Kb úgy szeretnék kinézni, mint Julie Andrews. Ő öreg és gyönyörű. De akárki akármit mond, szar érzés, amikor a Laci barátaival kimegyünk a strandra és a nálam idősebb, ducibb csajok jobban néznek ki nálam. Persze nekik nincs gyerekük.
Cici: igen, nekem van implantom, csak izom alatt. Attól teljesen természetesnek néz ki. Viszont valószínű emiatt, a saját mellem mirigyállománya, ami az izom felett van, picit megereszkedett a terhességtől. Az alatta levő "mű rész" meg maradt a helyén. Nem ordít a dolog, de én látom és nem tetszik.
Cseréltetni szeretném, mert miután Noncsi baba megszületett, szeretnék bomba formában lenni. Mikor, ha nem most??? 30 felett úgyis lassul az anyagcsere, sokkal nehezebb lenne akkor 10-15kgtól megszabadulni, mint most 5-től és odafigyelni a megtartásra. Lehet hülyének nézni, de igenis hiú vagyok. Igenis szeretek felvenni egy miniszoknyát, vagy egy sortot anélkül, hogy rosszul érezzem magam a bőrömben.
És most nem arra utalok, hogy a nálam erősebbek rosszul néznek ki!!! Mindenkinek megvan az énképe, amihez képest kell változnia. Én 60kg-val kövérnek érzem magam, míg anyám 60kg alatt aszott tyúknak néz ki ugyanezzel a magassággal.