Új privát üzeneted érkezett!

Anita: nem mondta, hogy külön mennyi lenne, de nem is kérdeztük, mi mindent akartunk :)
Remélem a kicsi lányod hamarosan jobban lesz.
zuzmooo

Hát az a helyzet, hogy a társadalomban elfogadott álláspont az, hogy terhesen nincs keksz. Sokan kérdezik is, hogy mikortól és meddig nem lehet???? :shock:
A háziorvosom meg minden alkalommal elmondja, hogy lehet, csak óvatosan. Először azt hittem, rá van gerjedve a témára, de most már tudom, hogy az általános tévhitet akarja eloszlatni!
Vendég

Íme a drága kicsi fiam pofija:
Kép

Egy kis mosoly-féle:
Kép

Láb az arca előtt:
Kép

Ha nem bánjátok, összeszedegetem az eddigi 4D képeket és felteszem a gmail picasa-ra. Ha valakinek ellenvetése van, vagy nem szeretné, szóljon! Eddig a 145. oldalig néztem át a topicot.
zuzmooo

Most nézem, hogy valaki már csinált ilyen mappát. :oops: :oops: :oops: Bocsi, ez elkerülte a figyelmem. Mindenesetre nálam megvannak a képek a 144. oldalig
zuzmooo

Sziasztok!

Zuzmoo - nagyon édi a kiskrapek!!!

A keksz téma - nálunk van, de már amolyan háztartási (vagy házastársi? :lol:). Mondjuk ma reggel - apának szülinapja van - egy kicsit trükköztünk, be is feszült a derekam, és iszonyúan fájt. Tegnap este is begörcsölt, akkor a másik oldalon. És teljesen beparáztam, mert a nyilalló derékfájást szülés-jelként szokták említeni. Percekig fetrengtem a fájdalomtól, mire elmúlt :( Megijedtünk :( Ilyenem nem volt eddig, és felmerült, hogy nem az oltás miatt van-e...

boruska

Stephi, jobbulást pici lánykádnak. Reméljük "csak" ovis gyomorrontás és nem vírusos (most az is van a levegőben).

Nóri, mostanában nálunk a light keksz megy adodóan a méreteimből :wink: Nálunk apa nagyon várja, h "lefogyjak" mer akkor lehet ropogós is :D

Zuzmoo, gyönyörű a kisfiad! A képen olyan minhta a szempillái is látszódnának :D

Ma "elrohantam" gyorsan pótolni a tegnap megevett mikicsomagot. Már nyitáskor tömeg volt :roll: Viszont igaza volt Nórinak, valóban jó a Müller. Rengeteg minden van ott, nem is gondoltam volna :shock:

Kép
csipike09

Komolyan mondom, először azt hittem tényleg kekszről írt Nóri. Nem is értettem hogy jön ide. :lol:
Nekem keményedéssel zárul az eksön, így inkább kényeztetés van, de apa kedd délután letámadott egy igazival. Nagyon örült neki. :lol:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Csilla, a keményedés sajnos nálunk is játszik keksz után - általában előre beveszek pluszban magnéziumot...

boruska

Hát nálunk most nincs keksz. :( El vagyunk tiltva. Legutóbb próbáltam apát kényeztetni egy kicsit, de hogy ne lovaljam bele magam? Jól be is keményedett a hasam. Szóval nem tudom hogy lesz. Eddig nem is kívántam annyira, de mióta nem lehet állandóan azon jár az agyam. De messze van még, mire újra lehet. Még 10+6 hét és még ki tudja hogy a baba hogy fogja hagyni. Rajtam már kezdenek kijönni az elvonási tünetek. :) Kicsit idegesen reagálok néha a dolgokra.

De ma tök jó palacsintát sütöttem teljes kiőrlésű lisztből. Mondjuk elég nehéz volt forgatni, egyet ki is kellett dobnom. De ha már ilyen finom diabos lekvárt hozott a mikulásom tegnap, akkor már megkóstoltam. Nagyon finom volt így. Meg csináltam túrósat is édesítővel. Kíváncsi leszek a cukromra, de azért inkább előtte adtam be magamnak 2 egység inzulint. Ezt most az igény szerinti kategóriába soroltam. :D
vicky79
Budapest III. kerület

Hát ma nálunk kicsit lassan haladtak a dolgok. Nagyfiam dagasztotta be a pizzatésztát, közben megyegetett a takarítás, rendrakás. A pizza nagyon finom lett (gépsonka és vegyes párolt zöldség) 4 vagy 5 nagy darabot megettem. Estére tuti tök rosszul leszek. Kislányom még most mossa a követ aztán még rám várna némi mosás és konyha rendrakás a pihi után. Majd amit bírok. Most feszül a hasam lent és Leventém is tornázik, szóval: fekvés.

Még valami. Az utóbbi időben többször éreztem, hogy valami meleg csorog kifelé. Rohanás WC-re, abszolút semmi. Csak érzés. Van ilyen fantomja másnak? Én ettől halálra fogom idegeskedni magam. A szívverésem is eláll, ha rákezd.
pammut

pammut: Nálam is van ilyen. Nem igazán tudom, hogy ez most milyen folyás, de tényleg elég ijesztő. Remélem én is hogy nem a magzatvíz szivárog el. Már alig várom, hogy 14-én mehessek a dokihoz, hogy megnézzük a babát.
vicky79
Budapest III. kerület

Csipi Kati!

Hát én Müller-fan vagyok rendesen! Nem a legolcsóbb (valamiben pl. tápszer, cumi, egyes csokik az) de mi rengeteget jártunk át Bécsbe az Intersparba bébiételért meg egyéb babafinomságokért! Így meg elég átugranom Budakeszire, vagy Vecsésre!

keksz: én össze-vissza álmodok sokszor. Még nem vettem észre magamon most, de pl amikor (lánykoromban :lol: ) hónapokig nem volt semmi, olyan elképesztő idegbeteg tudtam lenni... :D
Apa nálunk is várja, hogy "lefogyjak". Ez nála szülés után 10 percet jelent. Bááááááá! Nem akarom. A nem szoptatás előnye az volt, hogy fél évvel szülés után nálam minden a helyén volt, nem folyt sehonnan semmi. Most szeretnék szoptatni, de ha az végig olyan, mint az első 3hónap volt, akkor a nyáron elég aszexuális lesz az összhatás.

Most biztos hülyének néztek, de én ugye rendbe akarom rakatni a melleimet. Csak ugye később szeretnék még egy babát. Akkor meg a fene tudja, mi lesz vele. De most vagyok fiatal, mikor akarjak 20-nak kinézni, majd 50évesen??? Azért akárki, akármit mond, 2gyerek megviseli az ember testét piszkosul. Vagyis az enyémet tuti. És persze tudom, hogy mindenért kárpótolnak a gyönyörű kislányaim, nem olyan hű de király érzés elmenni a velem korú bnőkkel strandolni. Főleg fél évvel szülés után. Pláne összefutni valami jó kis expasival!!!! ááááá :roll:

Bár meglepő, de az két komoly kapcsolatom mind kicsit irigy ránk! Nekik még nincs családjuk, és néha szívesen lennének az uram helyében!
Vendég

Nóri!
Nem tudom pontosan, hogy műxik a korrekció, de pl. a barátnőm még szülés előtt rakatott be implantátumot, és tudott szoptatni. Asszem, csak kisebbítésnél vágják át a tejcsatornákat. Hátha meg tudják neked is csinálni MAJD! :)

Lécci mondjatok véleményt erről:
http://www.vatera.hu/uj_baba_pled_157385441.html
Szerintetek érdemes megvenni? Olyan kevés helyen látok babaplédet, ez meg tök kényelmes, mert majdhogynem házhoz hozná... :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

kakti: Szép, de szerintem ez eléggé szöszös anyag lehet, nem? Nem erre mondták a lányok hogy huzat kellene rá? Akkor meg kár érte, mert szép a mintája. Mondjuk szerintem piacon 2000-ért már lehet venni hasonlót, de most én is licitálok egy pár plédre, mert nálam is most sokat számít hogy házhoz hozza a postás.

nóri: Hogy gondoltad a mell rendberakást? Nem azt mondtad, hogy neked már van benne implantátum? Ki szeretnéd cseréltetni, vagy csak felvarratni a régivel? Ugye jól emlékszem hogy te mondtad hogy már műttetted?
vicky79
Budapest III. kerület

Én nagyon műtétellenes vagyok. Meggyőződésem, hogy kis mellekkel is lehet szép a nő. Az meg, hogy milyen formában vagy az csak rajtad múlik. De nehogy félreérts Nóri, nem ítélek el senkit aki megcsináltatja, sőt, bátor dolog. :lol: Én félek az ilyesmitől. :oops: Abban viszont igazat adok neked, hogy inkább ilyenkor akarjunk 20 évesnek kinézni, mint 50 évesen :lol:

Kakti! Látom már felesleges a hozzászólásom, mert leütötted, amúgy nekem nagyon tetszik és nekem is van ilyen szöszös plédem :lol:

bellerreni
Eger

Igen, úgy döntöttem, nem vacillálok tovább. :)
Nővérem amúgy is jár hetente turkálóba, majd ráuszítom, ha kell, hogy nézegessen bébiplédet. De úgy gondoltam, ennyi belefér. És jövő hét pénteken megkapom a plédet, a sterilizálót, az ajtórácsot. :)
Tényleg majdnem házhoz hozzák. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti, nekem tetszik és van is ehhez hasonló iktthon. Nem mondanám szöszösnek, viszont nagyonjó a taőpintása és meleg.

Reni, a mell formáját szülés után nem tudod befolyásolni. Az genetikai adottság, h milyen lesz. Pont úgy mint a has.

Nóri, csak azt kell átgondolnod, h akarsz-e 2x kés alá feküdni v inkább megvárod a 3. babaát és csak utána. Egyébként én is szeretném majd újból rendbe tetetni a hasamat. Nem szeretnék üres mikulás zsákkal járkálni. :roll: A ciciket majd meglátom, h milyenek lesznek. Nekem az elöző 2 szoptatás nem viselte meg (nem lett 2 üres tejes zacsi)

Kép
csipike09

Aki szeretne karácsonyi hangulatot a gépére, annak itt egy cucc:
http://data.hu/get/1945517/ADVENT.EXE.html

Ja! És letöröltem a zenéket! Már ne keressétek! (a fw-en még fent van)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Csipi! Azt tudom, hogy nem tudom befolyásolni, ezért is írtam, hogy nem ítélem el aki megcsináltatja, de én ellene vagyok. Inkább felveszek egy push up melltartót vagy bikinit és meg van oldva a dolog.

bellerreni
Eger

bellerreni: Én is így gondolkoztam mindig a sajátommal. De! Annak idején jártam karatézni és volt egy csaj, aki nagyon fiatalon szült. Hát olyan melle volt, hogy én biztos megcsináltattam volna. Mint két üres zacskó. Szóval nem tudom, ha annyira megereszkedne a mellem, akkor lehet hogy én is megcsináltatnám, de nagyon félnék tőle. Jók a melltartó, meg az ilyenek, de mi van a pároddal amikor meztelenül lát. Én vagyok annyira hiú, hogy nagyon zavarna, ha a melleim nem pompáznának a régi fényükben. De se pénzem, se merszem nem lesz megcsináltatni szerintem.
vicky79
Budapest III. kerület

Stephi: nem válaszoltál, mi lett a kicsi lányoddal? Remélem csak szimplán gyomorrontás.

Ma egész nap vásároltam. Iszonyatos mennyiséget elköltöttem és iszonyú fáradt vagyok, de már csak két kör kell: egy karácsony előtt meg egy karácsonyi ajándékos. Úgy betáraztam, mint egy kishörcsög, ezzel kihúzzuk egy ideig.

Viszont kiakadtam: délelőtt róttam az utcákat boltokat ezerrel, Zsolti otthon aludt mert éjszakás volt, kettő körül hazaugrottam mert felébredt, hogy elkísér a Tescoba kajaféléért. Ülök talpig díszben (mellesleg már piszok fáradtan) várom hogy induljunk, erre hallom hogy a wc-n ül és a telefonjával játszik.... Elfutott a méreg, én itt küzdök, hogy minden rendben legyen ennek meg a legnagyobb gondja, hogy mi legyen a telefonján a csengőhang!!! Be is szóltam a budira, hogy ugye nem játszik. Asszem a telefont egy őrült pillanatomban ki fogom vágni a 6.-ról és a tv zsinórját módszeresen és alaposan 1 cm-es darabokra fogom aprítani (ha nagyon elborulok akkor jöhet a kalapács is, de azért féltem az üvegszilánktól a szőnyeget) :oops:

zarja

IKEA-ban 800,- Ft-ért van babapléd.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Vicky! Én is rohadt hiú vagyok, de akkor sem hiszem, hogy megcsináltatnám. Egyébként nagyon tetszik, máson! Én nem hiszem, hogy elbírnám viselni, hogy az én testembe valami idegen bigyulát tegyenek. A felvarratás a megint más. Bár attól is félnék. :oops: Hát most azt mondom, hogy én soha nem csináltatnám meg. Bár, ha olyan helyzetben leszek nem tudom mit mondok majd. Az embőc meg szeressen olyannak amilyen vagyok. Ha megszól azért, mert szülés után, az ő gyerekénem táplálása után megerszkedett a mellem akkor lehet hozzávágnám a gyereket :P Na jó csak viccelek, de akkor is. Ha szeret akkor szeret úgy is. Sajnos vagy nem sajnos nem is tudom, de szülés után én elsőízben anya leszek és majd csak másodlagos a nőiesség. Legalábbis most ezt mondom. :oops: Tudjátok mit? Beszélgessünk el erről egy pár hónap múlva. Lehet, azt fogom mondani, hogy mit össze-vissza írogatott a nevemben valami hülye picsa :lol:

bellerreni
Eger

Zarja! Nyugika és lazaság :lol: Én a számítógéppel vagyok így. Az fog repülni a másodikról hamarosan :twisted:

bellerreni
Eger

Lányok! Nem szólnátok mielőtt nekiálltok dobálózni? Csak az a lényeg hogy ne üssenek nagyot. :D Egy új számítógép és telefon mindig jól jön. De remélem a férjeiteket nem dobjátok utána, annyit már nem bírok el.

bellerreni: Én attól félek, hogy szülés után magamnak nem fogok tetszeni. Biztosan nem ez lesz a legegetverőbb probléma, de azért én szeretek tükörbe nézni. Pláne, hogy most nagyon kíváncsi leszek, mert rohadt régen voltam utoljára annyi kiló, mint szülés után leszek ha így folytatom. Most kezdenek zavarni a csíkjaim (nem is a hasamon lett sok, hanem a derekamon), kicsit fogyott a mellem stb. Eddig úgy gondoltam, hogy mindegy hogy nézek ki, a párom 78 kilósan is szeretett, de sajnos kezd kicsit sok lenni a bőröm. Kivéve a hasamon egyenlőre, ott még kifeszül. Olyan leszek, mint a sharpei (nem tudom így kell-e leírni). :D
vicky79
Budapest III. kerület

Igazad van Vicky! Azért is írtam, hogy később kellene erről beszélgetnünk. :lol: Elképzelhető, hogy nekem is meg fog változni a véleményem. Most így állok, hozzá, de ez nem azt jelenti, hogy fél vagy egy év múlva is ugyanígy fogok hozzáállni. Nem tudom mit csinál a testemmel a kis királyfink. Egyébként én is nagyon szeretek jól kinézni, izmos és feszes lenni. Hát majd meglátjuk. :roll: Lehet még, hogy eljön az az idő, hogy én is kés alá fekszem majd. :roll:

Zuzmoo! El is felejtettem írni, hogy neked is milyen kis husigombóc drágaságod van. Nadon dönölűek ezek a februári babucik :lol:

Olyan savam van, hogy lassan szétmarja a torkomat. Eszek egy kis mandarint hátha jobb lesz. :lol: :lol: :lol:

További szép estét mindenkinek

bellerreni
Eger

Emberek, leszakad a derekam, baromi hányingerem van és nem bújhatok ágyikóba, míg be nem fut a falu-Mikulás. Mi a végeken lakunk, tehát mi vagyunk az utolsók :( .
Na, alig leírtam megjött a Mikulás+2 Krampusz, kislányom szépen elénekelt egy nótát (a fiaimnak már nem jár ez a szolgáltatás) és kapott egy Balaton csomagot. Az utóbbi évek "legehetőbb" csomagját. Kb. 5 perc alatt a végére jártak.
Szóval mehetek horpasztani :D . (Ja, ez fél 8-kor volt, csak közben etettem a sarjakat.)

Cici ügy. Nekem a 3. gyerek után kezdett lógni, aztán jól meghíztam, most meg babát várok és remélem minden, de minden OK lesz és 3 évig szopiztathatok. Utána lefogyok és addigra 43-44 éves leszek (jóval közelebb az 50-hez, mint itt a többség :D ). Emberem sose bírta az implantátumos cicit, de majd megbeszéljük. Nem hiszem, hogy pénzt adunk erre + én nagyon félnék tőle.
pammut

Reni A mandarinban is van sav bőven. Inkább egy vajas pirítós?
pammut

Na hali!
Itt a lúzermami! :)
Képzeljétek, találtunk az Auchanban egy övtáskát. Benne kb. 130 000 forintnyi pénzzel (euro, dollár és forint). És mi lúzerek (!) visszavittük a tulajnak az utolsó fillérig. De valószínűleg nagyon szar érzés lett volna, ha nem adjuk vissza... :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Pammut! Tudom, hogy az is savas, de ennek a savnak már esetleg csak a Rennie adhatna egy pofont :lol: Ettem már kenyeret, krumplis pogit, de totál mindegy. :lol:

Kakti! Én is ilyen vagyok. Biztos nem aludtam volna jól, ha nem adtam volna vissza. Nekem is jól esett volna, ha visszaadták volna, bár nem hiszem, hogy én ugyanebben a szituban visszakaptam volna :?

bellerreni
Eger

Megjöttünk a családi körútból. Minden leendő nagyszülőnek megmutattuk a kis gézengúz pofiját. :)

Megpróbáltuk elrendezni a gyerekszobát, de vannak kétségeim :roll: Gondolom majd csak a gyakorlatban fog igazán kiderülni, hogy jó helyen vannak-e a bútorok stb.

Mivel nem jött ellenvetés, feltettem a 4D UH képeket (amiket eddig megtaláltam) a gmail-re. Remélem nem kevertem össze :)
zuzmooo

Kakti: nem lúzer. Ezt úgy hívják becsület. Ünnepeljétek meg! Nem sok ilyen van ma már, ritkaság. Le kéne lőni, kitömni és mutogatni valamely nagy-nagy plázában. :D

Cici: meglepődnék ha az én apró cicim még lógni is tudna. Az lenne a mission impossible. De ahogy eddig se érdekelt a külsőm (leszámítva azt a pár év kritikus kamaszévet) annyira, hogy tegyek is érte, szerintem ezután se fog változni. Most morcos vagyok a Zsoltira, így most azt mondom, tetszik, nem tetszik ez van! ( :oops: de persze én is hülye nő vagyok, és tetszeni akarok neki, mégha hátrányból is indulok :oops: ). Az viszont biztos, hogy belém idegen anyagot nem tesz doki! Szabni se fog! Nem vagyok én ruha, amit igazítani kell formára! Elnézve anyut, nem is nagyon fog kelleni. De bármi történjen a mesterséges dolgok ellen vagyok.

És Nóri, nem láttalak még élőben, de kizártnak tartom, hogy annyira tönkre tett volna a két lány. Szerintem még most is dögösebb maca vagy, mint én 8) és a legnagyobb baj az, hogy nem nagyon jársz férfitársaságban, ahol idegen vagy félismerős pasik udvarolnának, hízelegnek, flörtölnek veled. Ez kell a nőnek, nem a sebészkés!

zarja

Megjöttem a virágpiacról. Elvertem egy 10-est, de vettem terítőt, 3féle szalagot, vagy 60db díszt, girlandokat, szalvétát, tányér alátétet, Lucának kis műfenyőt a szobába, meg hozzá elemes égősort...stb. Ugye a KIKA-s díszből 10db sem jött volna ki belőle! :oops:

Megjött a Mikulás. Lujza nagyon élvezte. Én meg azt, hogy ő élvezi! :D Imádom, ahogy csillognak a szemei. Ez bármit megér az embernek!

Reni! Abban igazad van, hogy utána elsősorban anya leszel. DE! A férjed nem kap hirtelen ízlésficamot. :lol: Ne értsd félre, nem lettem ocsmány. De Luca az utolsó két napban szétrepesztette a köldököm körül a bőrt. Amikor lefogytam, szépen elhalványodott. Inkább csak az állaga lett érdekes. De most, hogy kifeszül a bőr, ocsmány, piros repedések vannak körülötte. Félek, hogy az amúgy is gyenge bőr szétreped. Szó szerint. Illetve mi lesz még, mert csak 30 hetes vagyok... :roll:
Szülés napján reggel voltam a nőgyógyinál és kérdeztem, hogy van-e mód eltüntetni a csíkokat. Erre ő azt mondta, hogy ne foglalkozzak vele, mert édesanya leszek és az kárpótol. Persze ez így van, de 23!!! évesen az ember nem egy nyomorult rinocérosz szeretne lenni. Reális tervem van a jövőre, nem akarok ráncmentes pofit 50 évesen. Kb úgy szeretnék kinézni, mint Julie Andrews. Ő öreg és gyönyörű. De akárki akármit mond, szar érzés, amikor a Laci barátaival kimegyünk a strandra és a nálam idősebb, ducibb csajok jobban néznek ki nálam. Persze nekik nincs gyerekük.

Cici: igen, nekem van implantom, csak izom alatt. Attól teljesen természetesnek néz ki. Viszont valószínű emiatt, a saját mellem mirigyállománya, ami az izom felett van, picit megereszkedett a terhességtől. Az alatta levő "mű rész" meg maradt a helyén. Nem ordít a dolog, de én látom és nem tetszik.

Cseréltetni szeretném, mert miután Noncsi baba megszületett, szeretnék bomba formában lenni. Mikor, ha nem most??? 30 felett úgyis lassul az anyagcsere, sokkal nehezebb lenne akkor 10-15kgtól megszabadulni, mint most 5-től és odafigyelni a megtartásra. Lehet hülyének nézni, de igenis hiú vagyok. Igenis szeretek felvenni egy miniszoknyát, vagy egy sortot anélkül, hogy rosszul érezzem magam a bőrömben.

És most nem arra utalok, hogy a nálam erősebbek rosszul néznek ki!!! Mindenkinek megvan az énképe, amihez képest kell változnia. Én 60kg-val kövérnek érzem magam, míg anyám 60kg alatt aszott tyúknak néz ki ugyanezzel a magassággal.
Vendég

Feltettem a 120. oldalig (szept. 23.) található 4D képeket.
Lara: a te vonalzódon szereplő képet nem találom.
Anita: Leviről csak az van, ahol a köldökzsinór látszik a nyakán

Rengeteg gyümölcsöt kaptunk a mikulástól. Megyek is pucolok pár mandarint meg banánt :D
zuzmooo

Nóri!
Melyik piacon voltatok? Irigykedek! :)
Épp most készítem elő holnapra a dekorációs cuccokat
de olyan kevés van... :( Csak a nappalira jut... :(

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

sziasztooook,

itten vagyok, hulla fáradtan, sajgó elefánt lábszárakkal, stb...pakolás,festés, megyéb finomságok jutottak mára :shock: :shock: :shock: annyira fáradt vagyok, hogy már csak húzom a belem, és a lábaim fel fognak robbanni....

Edit

Kép
ézsóné

Hoztam a nap végére jó híreket: Ma végre megint sokat és erősebben mozgott Emő!!!!!!!!!!!!!!! És amin meglepődtem: tegnap este a történtek hatására megmértem a pocakom este (93 cm). Ma is így tettem, és ma (97 cm) 4 cm-rel nagyobb volt!!!!!!!!!! Lehetséges ez? És nem is keményedett annyit a pocak. Napközben vettem be 2 Béres Magnéziumot (500mg), most lefekvés előtt fogom a másik kettőt. Nagyon várom a keddi UH-t, de már nem tartok tőle annyira. Gondolom, a doki megnézi majd a méhszájat is. Jaj, de messze van még kedd!!!!
ktc

Edit, szerintem vegyél vissza amíg nem lesz baj. :roll:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Edit!
Igaza van Csillának!
Minket már nem abból a fából faragtak, mint nagyanyáinkat (meg anyáinkat) - sajnos...

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Na, most én is rosszalkodtam! :?
A csillárra felakasztottam a díszt, amit most raktam össze... Kicsit be voltam xarva, ahogy a konyhaszéken pipiskedtem a béna térdemmel, de sikerült, és most tökre örülök! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti! A Szent László utcában. Ugye a gáz az,h nekünk virágboltjaink vannak,így nem kell kifizetni a 2000Ft-os beugrót. Plusz minden olcsóbb,mint másnak. Földi halandónak nem nagyon éri meg,ha csak nem kell egy csomó cucc. Plusz millió ember rohangál mint a hangyák! De Kikánál olcsóbb. Jó,nem üveg gömböket vettem,hanem többnyire műanyagot.
Vendég

Hát Nóri!
Szívesen elmentem volna veletek! :)
Mi is voltunk már ott, csak nem emlékszem, ki vitt be... :?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Hát szívesen bevinnélek,csak nekem nincs belépőm. Ez névre szól és fényképes. Szóval ha be akarok menni,csak a tesómmal tehetem. És 1beugró csak 2embernek jó. Nagyon szigorúan nézik,főleg ilyenkor. Most is ment a rinya,mert anyunkak sem volt belépője. Csak úgy engedtek be,h 16éve ismer a portás és tudja,h tényleg testvérek vagyunk!
Vendég

Jó reggelt!
Engem megint kidobott az ágy! :(
Most kicsit nézem a tévét, aztán nekiállok lakást dekorálni, aztán takarítani (bár azzal lehet, hogy megvárom Apát, mert porszívózni utálok, de odáig minden mást megcsinálok majd...) Meg persze figyelem a banyanetet is... :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Na tegnap este megnéztem a 2012-őt. Hiba volt. Egyrészt értelmetlen egy film volt, másrészt az egyik főhős épp egy vajúdó szülő nő volt. Az utolsó 10 perc az ő szüléséről szólt. :? Hát nem nyugtatott meg.

Azt a szervezgetős nyughatatlan formámat. Azt! Mára szerveztük meg az első kismama találkozónkat. Nincs még somogyi mamami klub, összefutottam egy helyi csajjal, mozgósítottuk erőinket. Erre kiderült, hogy van olyan aki csak ezért Siófokról leutazik Kvárra. És én leszek a háziasszony, mert én hoztam helyet. DE Zsolti meg nem ment el a hétvégén koncertezni (direkt azért tettem erre a hétvégére, mert nem volt kedvem itthon ücsörögni egyedül) erre most vasárnap délben itt hagyom, mert megyek a klubba. Lelkiismeretfurdalásom van. De most már nem tudok mindennek eleget tenni. Sajna egyszerre két helyen még nem tudok lenni. De dolgozom a probléma megoldásán :wink:

zarja

Kakti Én elképzeltem micsoda hatalmas megkönnyebbülés lehetett annak, akinek visszavitted a pénzét. És milyen nagyon-nagyon hálatelt szívvel gondol Rátok. Igazi karácsonyi ajándék :D .

Hát én a karácsonyi dekorjaimat a gyerekek szobáira korlátozom, mert Apa ott nem jár. Barátnőm beállított egy meglehetősen nagy adventi koszorúval (én a kb. 20 cm-s átmérőt szoktam célozni), mikor elment, emberem rögtön morogni kezdett: "Rendelted?" Nem győztem tiltakozni, de nem hiszem, hogy meggyőztem. Mert az neki csak porfogó :( .

Hajrá Zarja. Nekünk sajnos csak volt Baba-mama klubunk. A helyi önkormányzat személyes ellentétek miatt addig áskált, amíg eláskálta. Pedig eleinte nagyon szuper volt. Megtanultuk, hogy azok a tök jól kinéző dolgok, melyek elég borsos áron kaphatók, még a fakezűeknek is elkészíthetőek. Csináltunk szalvétaképeket, szalvéta rátétes szatyrokat, gipsz gyertya és tojástartókat, szupi karácsonyi képeslapokat, adventi koszorút, rizsbabákat, dekorgumi és karton ablakdíszeket stb. és élveztük egymás társaságát. Azóta biztos vannak új technikák, mi meg lemaradtunk :( .
pammut

Miért nem folytatjátok ezt a klubot? Minden alkalommal valaki másnál gyűlik össze a csapat. Kaja-pia piknik alapon, a munkáhozvalókra meg összedobjátok a pénzt! Ki a xart érdekel az önkormányzat! :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Éééééééééééééééééééééééééééééés yessssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss! :lol: :lol: :lol:
Sikerült leütnöm a vaterán egy bébiőrzőt úgy, hogy senki nem ajánlott már fölém - mert nem volt ideje! Hurrá!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Jó reggelt!

Megyünk a bababörzére utána meg anyucikámékhoz, meg a gyerekekhez visszük a mikucsomagokat.

Szép napot mindenkinek

bellerreni
Eger

Hosszú a története szegény klubunk halálának. A tagságot lényegileg szétrobbantotta a vidéki kisiskolák leépítését kísérő háborúságok. Nemcsak a klub, hanem az addig annyira összetartó faluközösség is ráment. Mindenki magába fordult, bezárkózott, az addigi közéleti szereplők sebeiket nyalogatva visszavonultak. Gondolhatjátok: 2 legjobb barátnőm (mindkettő szervező-vezető típus) az utcán ordibálva vitatkozott. Bár utólag kibékültek, (másoknál még a köszönő viszony is megszűnt!) ezek a dolgok nem múlnak el nyomtalanul. Ennek már 3 éve. De hanyagoljuk. Tényleg csak akarat kérdése lenne.
pammut

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?