Szia Ditke!Puszillak!Punkció menete:
Mentünk nyolcra az osztályra.
Mire felócsudtam már engem hivtak be a műtőbe pedig apa még nem is volt a "kishelyiségbe".Bementem teljesen le kellett vetkőznöm kaptam egy fehér hálóinget amit úgy kell felvenni hogy elől legyen nyitva.A zokni ami maradhat egyedül,arra lábzsákot kell húzni.
Aztán mondták feküdjek fel a popsit NAGYON le kellett csúsztatni szerintem most jobban mint inszemnél.
Aztán bemutatkozott az anesztes doki el kellett mondanom szedek -e rendszeresen valami gyógyszert.Az anesztes nővér vénát szúrt nekem csak 2.ra sikerült a kézfejembe.Aztán mondták Nubain mehet,és hogy az altató is jöhet,és mondták jó éjszakát szép álmokat.Tüneményesek voltak.Hamar lehúzták a rolót mély álomba szenderültem,annyira jó volt hogy nagyon:)
Aztán keltettek hogy készen vagyunk.Egyből azt kérdeztem hányat sikerült leszivni,mondták éppen számolják a petesejteket mindjárt megtudom,mondták utánna egyből ahogy a Zsuzsika visszajött a mikrószkoptól.Izgis pillanatok voltak:)
Utánna egyből felültettek és átöltöztem egyedül!
Vigyorogva mentem ki a folyósora ahol a férjem várt és mentünk a pihenőbe,ott 1 órát feküdtem,de követeltem hogy apa hozzon nekem kaját mert majd éhen haltam.Aztán kaptam hamar enni mert se hányinger se semmi tünetem nem volt,de még a hasamat sem éreztem mintha nem is nőgyógyászati beavatkozás után lettem volna.Határozottan jól éreztem magamat.Aztán utánna Mary meg a Krisz bejöttek hozzám annyira jól eldumcsiztunk.Utánna szólt a Katika (olyan aranyos ugy szeretem)hogy keljek ki az ágyból meg mellettem a másik hölgy is mert éppen kongresszus volt a klinikán és jönnek a főmuftik megnézni az osztályt és nem lehetünk ott.
Ugyhogy angolosan távoztunk a férjemmel a büfébe kávézni,a lányok meg csavarogni.És kb.2 re kellett visszamenni a prof.hoz hogy mindent elmondjon meg a progeszteronkészitményt odaadja.De nem jött 2 re a kongresszus miatt csak 3 körül,ha jól emlékszem .Addig ott pletyiztünk a csajokkal,olyan jó volt.Aztán behivott és hazajöttem.
A progeszteronkészitményről annyit hogy az applikátorban maradt a hatóanyag fele ugyhogy egy nagy szar konstrukció.Aztán ujra felgyőmtem hüvelyembe és megint megnyomtam a ballonját a hüvelyzselé adagolónak de nem ürült ki teljesen.Nem értem miért nem fecskendő elven oldották meg miért ilyen ballonosan???
Na nem baj én már rájöttem hogy oldom meg a problémát szerkeztettem egy fellövő egységet
Mindent dokumentálni kell a felnyitott applikátor papirtasakját is gyüjteni kell és minden alkalommal az egész dobozt vinnem kell magammal.Pussszi