Hello Lányok!
Megint jó sokat írtatok!
Tegnap elhoztuk a miki csomagot a játékboltból. Dorka sírva fakadt a télapó láttán. Persze szegény elég degeneráltan nézett ki, vastag fekete gyógyegérkeretes szemüveggel. Na, de aztán jót sétáltunk a belvárosban, megnéztük a betlehemet is, ettünk kürtőskalácsot, meg ittunk forralt bort. Vagyis csak én, mert apa vezetett hazafelé, odafelé pedig én.
Jó volt, bár az auchan körforgónál kicsit betojtam. A pláza tetejére nem mertem egyedül felmenni, így a Domus-nál leparkoltam, onnét apáé volt a terep. Aztán felmentünk a barátnőmhöz, és Dorka agyon dögönyözte a két macskáját. Szegények, hagyták magukat...
Ma viszont nem megyünk a miki ünnepségre, mert az egyik ismerősöm mondta, hogy viszi az egyik csaj a 39 fokos lázas beteg gyerekét, mert annyira menni akar, és nem akarom, hogy Dorka összeszedjen valamit.
Oltás: Dani azt mondta, hogy hétfőn menyjünk be a gyerekorvoshoz, és oltassuk be Dorkát. Nem tudom. Félek, de a betegségtől, tüdőgyulladástól még jobban. Remélem hogy nem lesz semmi mellékhatás. Nálunk sem volt, csak fájt a karom. Remélem nem lesz gond....
Szosz: írj, hogy volt-e valami furcsa Rékánál az oltás után, ok?
Amúgy van külön gyerek vakcina, vagy csak a felnőttből adnak kevesebbet? Ez is érdekelne....
Grtaulálok Rékának a járáshoz. Nagyon kis ügyes.
Lara: 15 hósnál mi is kettőt kaptunk, pneumo + másik, de annyira nem volt veszélyes, persze hőemelkedés volt, de nem volt magas láza. Nyűgös volt, mert fát a keze lába az oltás helyén.
beze: Lexi nagyon édes. Meg kell zabálni!
Ő is megy már egydül?
gégéé: de lökött vagy, járkál 2 lábon......
:D:D
Kicsit magasabb lett, hogy már nem négykézláb közlekedik, mi?
:D:D
Amúgy tényleg furcsa, nekem is furcsa volt, hogy jött utánam, nem kellett fogni, hanem odament ahova akart...többnyire utánam a gatyám szárába kapaszkodni.
winchi: ügyes vagy, jó a táska. Szóval Matyit nem érdekli a hintaló... csak a kocsik? Igazi fiú. Anyósom hozott le a héten egy zsák játékot a padlásról, ami a pároméké volt, egy rakás matchbox, meg autó, meg ilyenek. Dorka egyből kiszemelt egy kamiont, és azóta az kedvence, azt tologatja, és mondogatja, hogy namion, namion, namion.
Azt olvastam valahol, hogy a lányoknak is kell fiús játékot adni, és fordítva is.
Anyany: biztos a foga miatt nem eszik rendesen Zsófi, nem lehet?
A vicc jó volt.
Hihi! Mi is képeket adunk a családtagoknak karácsonyra. Mondtam nekünk se vegyenek semmit, csak a gyereknek.
karácsony: mi szenteste itthon leszünk, én főzök, sütök, tesóm is nálunk lesz. 25-én nagymamáékhoz megyünk, 26-án anyósoméknál leszünk, vagy jönnek sógoromék hozzánk, még nem tudom.