na én is itt vagyok.
Eheti szurimat megkaptam. Épp kérdezték is, hogy be vagyok-e már oltva, mondtam, hogy már hétfőn túlestem rajta. Erre látom már a tényekben is reklámozzák, hogy a nyíregyi kórházban oltópontot csináltak a kismamáknak.
csuppancs: bocsi, akkor kevertem
csak tudtam, hogy már láttam. Háát azok után amit leírtál én biztos leordítottam volna após fejét... De gondolom ő is ahhoz a generációhoz tartozik aki azt hiszi mindenhez ért, minek oda szerelő...
írtátok a görcsoldót. Nekem azt mondta ma délután a főnővér aki oltani szokott, hogyha magneb6 meg a szurim ellenére is keményedek akkor biza tessék egy kis jó minőségű konyakot inni (pl metaxát) Na én, meg az alkohol... Itthon kértem az uram a névnapi italokból öntsön nekem ki, meg nem mondom talán egy kisujjnyi volt a pohár alján és ráborítottam vagy 2 ujjnyi szőlőlét, na így meg tudtam inni. De nem lesz a kedvencem
Nóri: én is kiváncsi leszek, hogy Levente hajas lesz-e mert nekem se volt a két lánnyal ilyen gyomorégésem mint most és ők is kopaszkák voltak. Eddig nekem a szülés a kiírásnál 2 héttel korábban jött, így szerintem én is január közepi befutó leszek.
Boruska: örülök, hogy végre valamelyest rendeződni látszik a kocsi ügy, csak keményen, ne hagyd magad átverni
De annak jobban örülök, hogy úgy néz ki, hogy mégse vagy olyan beteg és megkaphattad te is az oltást.
szana: szomorú hírek, borzasztó tud lenni amikor a gyerekednek magas láza van és te csak ülsz tehetetlenül és már nem tudod mit csinálhatnál. A kórházak alapból nem kellemes környezet a gyerekek számára, én emlékszem, hogy Eszterrel volt, hogy széken ülve próbáltam aludni és még örülhettem, hogy megengedték, hogy bent maradjak éjzsakára ilyen feltételekkel.
Azért a helyedben megnézetném magam, nem jól hangzik hogy rosszul vagy.
huh ki is írta a névválasztás dilemmát? (kezd rámtörni a kismamás feledékenység)... a lényeg, hogy szerintem a gyerek úgyis sugallja, hogy mit szeretne, szerintem a 3 gyerekkel a pocimban már ki merhetem jelenteni. Úgyhogy ha te biztos vagy abban, hogy azt szeretnéd, ragaszkodj hozzá, legfeljebb apa adja neki a második keresztnevet. Kezdetben Iminek se tetszett a Levente, de a lányok is és én is folyamatosan úgy utaltunk rá, illetve, hogy Levente megkívánt egy kis kakaós csigát
és aztán most már beletörődött. Mondtam én, hogy legyen akkor a másik név amit ő szeretne, de azt mondta, hogy jó lesz ez így.
zuzmooo: remélem hamarosan te is itt leszel a beszámolóval a 4D-ről.
Reni: ügyesen megcsináltad a képet, szépen látszik a kis pofija