Sziasztok Csajok!
Köszi az aggódást, félig jogos.
Stephie, én még csak most először csináltam 3 pontos hozzászólást, Viki szokott. Most is azért volt, mert meg akartam kérdezni hogy keményedésre vehetek-e be No-Spa-t (ha jól emlékszem valaki szedett már), de nem jött válasz, én meg nem tartozom a türelmesebb fajták közé és nem akartam otthagyni a kérdést, ne aggódjatok és közben a neten megtaláltam és vettem be. 2 pohár magnézium sz@rt se csinált. A kiváltó ok valszleg a tegnapi suli volt -köd volt ugyibár, azt meg nagyon nem szeressem vezetésnél-, és mikor hazajöttem jöhetett ki rajtam a feszkó. Aztán délután kiderült hogy kiulyukadt a kazánunk -halleluja, 7 éve vettük 140-ért-, Papi ideges volt, ettől én még jobban, köd egyre nagyobb, megvigasztalt hogy ma is az lesz és nekem ma is volt zh-m. Szóval keményedés maradt, aludni nem tudtam, hősugárzóval aludtunk, nagyfiú is velünk egy szobában, király volt.
Ma elkínlódtam magam a suliba -szerencsére szép idő volt-, aztán mikor hazajöttem, após ordítva fogadott a SAJÁT házam előtt, hogy begyújtott, de ömlik a víz a túlfolyón és akkor mi van? Elmondanám, akkor szálltam ki az autóból, azt se tudtam fiú vagyok-e vagy lány, mert délelőtt dokinénim közölte hogy 10 egész akármennyi lett a cukros löttyös ivásom eredménye, irány a diabetológia. Anyám vállán sírtam éppen, akivel odahozattam a kocsihoz a Panangint amit dokinéni a keményedésre ajánlott.
Bejövök, após ugrál össze-vissza, nem indul el a rendszerben a víz, leégette a kazánról az üveggyapotot, párom szerint vagy 150 fokra fölmehetett a víz. Mikor végre elindult, az egyik radiátor a levegőtől úgy zakatolt, azt hittem leesik. Kicsit vártam, rányitottam a feltöltőcsapot, mivel nyilvánvaló volt hogy levegős az egész. Ekkor megérkezett sógorom aki szintén okos fajta -anyukámnak meg is köszöntem hogy átküldte-, ketten kezdtek el okoskodni. Egyik jobban mint a másik. Meg sem hallották amit mondtam. Na mindegy, lényeg a lényeg, hogy hiába hegesztette meg délelőtt a faszi a kazánt, após sikeresen újra szétrepesztette. Király lesz karácsony előtt kazánt venni. És ez már a másodikunk.
Bocs a kifakadásért, de ez most kicsit sok volt. És úgy tűnik hogy idén tényleg csak álom lesz a mézeskalács.
Barbaráknak, Borbáláknak nagyon boldog névnapot! A pocakban lévőnek is!
Ronci nagyon gyanús, a hétvégén takarítani készült, azóta nem jelentkezett.
Tommee Tippee mellszívóról tud valaki véleményt?
Jó talizást! Helyettem is egyetek jóóó sok sütikét!
Más most nem jut eszembe, bocsi ha valami fontosat kihagytam.