Új privát üzeneted érkezett!

Boldog névnapot minden ünnepeltnek!
Kép
zuzmooo

akkor ne parázzak, igaz, észre fogom venni, ha a szülés indul be..... :oops: :oops: :oops: csak lassítanom kéne, de annyi dolog van még, amit meg kell csinálni, el kell rendezni :roll:

Edit

Kép
ézsóné

Szerintem a terheséggel a természet felkészíti a nőket az öregkorra :wink: lassú, araszoló mozgás, itt fáj- ott fáj, vizelettartási problémák, viszér-aranyér, memória zavarok, nehéz légzés... :D :D Lehet, hogy ezért élünk mi tovább??? :D :D :D :D

terhesség= felkészítő tanfolyam öreg korra ( azt hiszem 1 kicsit pihent agyu vagyok ma)

Kép
csipike09

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Edit

Kép
ézsóné

Sziasztok!

Sok boldog névnapot a Boriknak, Barbiknak!

Tegnap már nem tudtam gép elé kerülni, a biztosítót jártam meg a házidokit (megkaptam a szurit). Na meg a tanfolyamra mentem. És elég későn értem haza, így csak bedöglöttem az ágyba. Most keltem másfél órája. :oops: De olyan jól esett. 8)

A hiányzókkal remélem nincs semmi baj, csak éppen nem érnek rá leülni a gép elé. Jocó sem írt... :?

Bocsi, ha nem reagálok senkinek, de még van itthon egy-két elmaradt házimunkám, így gyorsan nekilátok.

Nóri! Azt hiszem eltudok menni a talira! Látom, sokan visszamondták, sajnálom. Nem tudom pontosan mikor érek oda, de igyekszem. :wink:

Kép
Kép
molmar

Helló csajok,

Boldog névnapot az ünneplőknek!!!

Bocsi, hogy nem írtam – na nem mintha bárkinek hiányoztam volna…
Sajnos minket elkapott egy szörnyű áradat, betegséghullám. Jázminnal újra pár napot a Bethesdában töltöttem magas láz miatt, majd egy hét múlva ugyanezt eljátszottuk. Nem derült ki semmi, vérképe rendben, bár hétfőn újabb vizsgálatra visszük. Közben a férjem is beteg lett, s most én is. Lázam nincs, de nagyon csúf a torkom, náthás vagyok és rettenetesen fáj a hátam/mellkasom. Szóval kivagyok!
Persze emiatt a vizsgáimmal sem tudom mi lesz, folyton csak halasztgatom az időpontokat…

Kép
Kép
szana80

Na, most találkoztam (telefonon) az idei év legbunkóbb nővérkéjével. A házidokkerom felől érdeklődtem volna az oltás miatt... és, képzeljétek, mertem megkérdezni, hogy mikor rendel :shock: olyan kioktató, lekezelő volt, közölte mindent beszéljek meg az orvosommal. Mondom ok ezen a számin elérhető? Na amit ez után kaptam :roll: majd rám b@szta a telefont :twisted: :twisted: :twisted: Az ilyen minek megy el nővérnek?????
Most bánatomban megettem a gyerek fél mikicsomagját :roll: :oops: :oops: :oops: Mehetek venni másikat :?

Kép
csipike09

Szana, jobbulást az egész családnak!!
A vizsgák megvárnak...

Anyuék is pont ilyen tüneteket produkáltak :shock: és még ők sem 100-asok.

Kép
csipike09

Csipike: "terhesség= felkészítő tanfolyam öreg korra"
Ez nagyon jó volt! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szana: jobbulást az egész családnak! Azért ez a hát és mellkas fájás nem hangzik jól. Téged látott orvos? Pihenj sokat!
zuzmooo

szana: jobbulást az egész családnak, és igen hiányoztál!!!!

Edit

Kép
ézsóné

jaj de jooooooooooooooooooo, pénteeeeeeeeeeeeeeek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Edit

Kép
ézsóné

Nóri, gondolom az akarja a volt férj nevére vetetni a gyereket, aki szeretne ilyen módon gyerektartást…

Csuklás: akkor megnyugodok, hogy a napi 1-2 nem kevés…Emléxem, hogy az első baba olyan soxor csuklott, hogy rendesen felfordult a gyomrom tőle…amikor elkezdte, már fogtam a fejem, hogy jön a gyomorfelfordulás…Aztán a születése után is nagyon sokat csuklott. A második baba meg nem volt ilyen…

Alvás: én már félek az éjszakáktól esküszöm, mert tudom, hogy megint ébren leszek és csak kínlódok, meg reggel nem tudok felkelni olyan fáradt vagyok…Lehet, hogy ez tényleg a babás időszakra a felkészítő..

Edit, a jóslófájás, amiket mostanában „kell” érezni, az kábé fél percig tart. Hirtelen bekeményedik a méh, utána szépen lassan kienged. Én érzem azt is, ahogy egyre erősödik a fájdalom, majd van egy csúcspontja és utána szépen múlik a fájdalom, de az egész max fél percig tart. Nekem napi kábé 6-8 ilyen van. De a fájdalom sem olyan igazi fájdalom még most, de tudom, hogy pont ilyenek lesznek majd vajúdáskor, csak sokkal erősebbek és nem fél percig, hanem majd 1-2 percig tartanak majd, na és ami a legfontosabb, hogy rendszeresen jönnek.

Csipi, jót nevettem, hogy megetted a gyerek fél mikuláscsomagját…egy nővér miatt ráadásul :D :D

Szana, kell-e szedned valamilyen gyógyszert? Jobbulást, pihenj sokat…bár tudom, ezt a legnehezebb kivitelezni Jázmin mellett..
lara

Lara, most jó rosszul is vagyok. A kérdés csak az, hogy a sok csokitól v a tudattól, h a nagy tömegbe kell mennem az új mikicsomagért 8)

Szerintem lassan átmehetünk éjszakai topikba...úgyse tudunk aludni.
Nekem mostanában sokx "kevés" a levegőm + ha lehajtom a fejem a mellkasomra hányingerem lesz (főleg laptopozáskor).

Igaz,h jó régen voltam utoljára terhes...de nem emléxem joslófájásokra :roll: most viszont vannak. Az én babócám nem csuklik, ez baj?

Kép
csipike09

Szana! Jobbulást mindenkinek. Neked meg nem szabad ezzel viccelni, próbálj meg pihenni.

Edit! Szívemből szóltál. Reggel olyan voltam, mint akit agyonvertek, alig bírtam kikelni az ágyból :? Jó lesz holnap egy kicsit tovább aludni :lol:

Na mennem kell, 1000 a dolog

Szép napot mindenkinek

bellerreni
Eger

ésaó akkor Lara, ami nekem volt??az micsudi?

Edit

Kép
ézsóné

Na, megjöttem a körutamból. A jó hír, hogy a doki beadta az oltást, előtte meghallgatott tüdőileg, meg a torkom is nézte, de azt mondta, hogy nem látszik pirosnak és a tüdőm is OK. Szóval akkor vagy csak most kezdődik a megfázás, vagy már elmúlt :)

Előtte intéztem a kocsi papírjait, szóval elégedett vagyok magammal.

Innentől meg itthon döglök estig, amíg apja haza nem jön, aztán csapunk vmi heveny ünneplést - neki meg a szülinapja lesz holnap, de nem megyünk el öltönynadrágot venni neki, ahogy terveztük, amíg nem hat az oltásom...

Azért délután gondolok Rátok, tán még sütit is eszem, egye fene :)

boruska

Edit, lehet h a joslók és a túfeszítettség együtt így jöttek ki. Próbálj lassítani...nem ér ennyit a csili-vili lakás :roll: akinek meg nem tetszik, takarítson ki :!: :!:

Kép
csipike09

Na megjöttünk a moziból.

Edit: sztem szimplán ordibál a szervezeted hogy ELÉG!!!! Asszem már csak két hét és tudom, hogy kell a pénz, de nem rinyából mennek szabira a terhes nők félidő tájékán. Oka van annak.

Amíg melózol, jó lenne hanyagolni minden mást. Takarítást...stb. Utána még lesz egy kis időd karácsony előtt, hogy összekapd a lakást. Januárban meg csak magaddal és a picivel foglalkozz. Én a méreteid alapján simán gondolkodnék inkább január közepében szülés tekintetében. Addig meg csak át kell szellemülnöd valahogy!

Tali: forgalomfüggő, hogy érünk oda. Kb 3-kor indulok itthonról. Hozok pár karácsonyi sütis újságot. Ott talán nem lesz olyan rossz nézegetni! :lol:

Sajnálom, hogy sokan nem jönnek... De az jó, hogy jönnek olyanok, akik múltkor nem voltak! :lol:
Fura, de gondolom legközelebb már csak babával találkozunk! Majd arra is ki kell találni valami értelmes helyszínt... De az a jó, hogy jön a tavasz és lehet kimozdulni a szabadba!
Vendég

Csipi, nem tud más hozni csokikat a mikulás csomagba? Pl. a férjed hazafelé beugrik a boltba..
Nem hinném, hogy baj lenne, hogy nem csuklik. De az is lehet, hogy csuklik, csak nem kapcsoltál még, hogy az a ritmusos valami az csuklás. De lehet, hogy ő nem csuklós fajta…legalább nem kell vesződni vele születése után, hogy mindig csuklik. Mi az első babával egyfolytában citromot vettünk, hogy csepegtessük a szájába, hogy abbahagyja…aztán utólag olvastam, hogy nem is szabadott volna citromot adni, pedig attól tényleg abbahagyta a csuklást…

Edit, arra gondolsz, hogy 1 órán át kemény volt a méhed egyfolytában? Passz…magnéziumhiány okozhatta? Az tuti, hogy nagyon aktívkodtál (pakoltál) és amiatt…bár ezzel sok újdonságot nem mondtam, tudom :)
:) :)
lara

igazatok van, muszáj lesz lassítanom, vagy még idén megszülök.....

Edit

Kép
ézsóné

Nóri, csináljatok sok fotót a talin a gmail-re!!!!!!! A fotógépet ne hagyd otthon!
lara

Edit, csatlakozom Nórihoz. Szerintem sem húzod ki végig. Te kb 1 héttel vagy nálam idősebb és ugye 4-4,5kg ra saccolták. Nekem 4kg-ra és a szonográfus szerint jan 18-19 körül már készüljek :roll: Szóval, akkor te már jó ha 10-11 re mindent elő készítesz :wink:

Kép
csipike09

Lara, apa éjszakás volt, így most alszik. Kötve hiszem, h péntek du kidugja az orrát a házból :roll: Egyébként is minden ilyen jellegű beszerzésre azt mondja "női munka" + hogy nem ért hozzá és a szokásos férfi duma :roll: :roll: :roll:

Kép
csipike09

nemaaaa :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: én januárba akartam pihenni

Edit

Kép
ézsóné

Hát Edit, sztem is érdemes lenne elkezdened a pihit, utána nem lesz nyugtod, amíg el nem kültözik végre otthonról a gyerek:)

Én épp az ellenkezőtől félek, hogy még március elején is egyben leszek, és addig - túl azon, hogy mázsásra hízom - szétunom magam...

boruska

Boruska: én veledtartok márciusig :wink: Amilyen kis nyugis fiacskám van, nem hiszem, hogy nagyon ki akarna majd bújni :lol: Ha már mindenki a babázással lesz elfoglalva, majd mi írogatunk egymásnak ;)

Edit: PIHI!!!!
zuzmooo

Ez nem kívánságműsor! :lol:
Lassan össze lehet állítani a "riadóláncot" :D Annyira kíváncsi leszek, milyen lesz a sorrend az eredetihez képest. Én magunkat a kiírás környékére várom, de jövő hétfőn már többet tudok. Ha még mindig faros (vicces lenne, mert konkrétan a hüvelybemenetnél csuklik a puncim egész nap) akkor lassan meg kell barátkozzak a császár gondolatával. :roll:

Rettenet módon ég a gyomrom. Lucával ilyen nem volt. Ugye ő kopasz volt, mint a biliárdgolyó. Nagyon kíváncsi leszek, van-e összefüggés a haj és a gyomorégés közt.

Eredetileg én is január 31-re lennék kiírva, de most kifejezetten örülök, hogy karácsony után még lesz egy kis időm ráhangolódni az új babára. Megint egy új korszak kezdődik. Sokkal nehezebb, de szebb és jobb időszak. Új problémákkal és régiekkel, amiken jót nevetünk majd. Hát, már alig várom! :D
Vendég

Edit Zarjának is volt ilyen, csak 2 napig. Hát az se jósló volt :? .

Az nem baj, ha nem csuklik. Miként a felnőtt ember, a magzat is ahány, annyiféle.

A csuklást pedig egész türelmesen el szokták viselni idekint is. Nem lesz tőle semmi baja. Egy idő után vagy abbamarad, vagy ha elfutja a pulykaméreg az aprót, meg lehet kínálni megint egy pár korty tejjel. Rendszerint egy jó böfitől szoktak elkezdeni csuklani :D .
pammut

Viszont ami nagy gáz, hogy vérzik a szívem egy név miatt. Pedig csak nálam merült fel lehetséges névként. Apa elvetette. De volt olyan, hogy azt álmodtam, hogy megszületett és az volt a neve... Ez nagyon gáz, már Luca is Noncsi babának hívja, meg az összes ismerős tudja! Megváltoztatni tuti nem fogom. Egyébként itt is lesz ilyen baba. Azóta, mióta tudom, még inkább rágja valami az agyamat!!! :oops: :oops:
Vendég

Nóri Nekem a szeméremcsontom felett csuklik :D . Így én is azt tippelem, hogy már befordult. Nekem csütörtökig kell várnom a bizonyosságra.
Nekem most kezdett nagyon nőni a pocakom. Tök vicces, mert a köldökömnél fölülről szabályszerűen szögletes. Súlyban olyan 6 kg plusz környékén lehetek.
Nálatok is pocsék az idő? Olyan kis nedves vacak hullong, ami eláztatja az ember testét, lelkét. Brrr.
pammut

Hát Nóri, ha vígasztal, nekem is volt kedvenc nevem, de hiába "kínálgattam", senkinek sem tetszett. Úgy tűnik, bár nagyfiam még mindig erősen tiltakozik, hogy mi is Leventét várunk.
pammut

Zuzmoo, Boruska! Én is csatlakozom hozzátok :lol: Bár azt mondja a dokibácsi, hogy nagy baba, de én akkor is úgy készülök, hogy nem szülök hamarabb, sőőőt, de ha mégis hamarabb jön, az csak jó :lol:

bellerreni
Eger

Csipi: női „munka”, jó szöveg...de ha éjszakás volt, akkor megértem, egyefene!

Nóri, nálam milyen szép korszak jön! 3 gyerek…én félek…nem lehet valahogy mégis visszacsinálni? 8) 8)
Nekem is lenn csuklik…és ő fejjel lefelé van, már hosszú hetek óta, úgyhogy Noncsi(?) se lesz farfekvéses.
Név: most miért ne változtathatnád meg a nevét? A szülésig hatszor meggondolhatod magad! Amúgy nálunk is olyan lány név a befutó, ami itt már lesz adva egy babának… :P Micsoda rejtélyek! :wink:
lara

Voltam ma a védőnőnél szülésfelkészítőn és nagyon jó volt. 3 órás volt, de a pocakom nagyom jól bírta, nem fájt egyáltalán. Volt szó a szülésről, a szoptatásról, a lázcsillapításról és a fürdetésről is. Egy pár dolgot én biztos nem így csináltam volna, de így utólag végiggondolva tök logikus.

zuzmoo: Nekem a jobb oldalt alul talál meg valami pontot, de ha oda rúg, akkor olyan mintha kést döfnének bele. Már éjszaka is van, hogy erre ébredek. Remélem lassan elforog ebből a keresztbe állapotból, mert szerintem még így van.

kakti: Nem rossz kört terveztél mára, már az olvasásától is elfáradtam.

lara: Barbusom is sokat csuklik, naponta többször is. Talán 2-3-szor.

Borbáláknak és Barbaráknak boldog névnapot. Jövőre már vehetem az ajándékot a mikulás csomag mellé.

Alvás: Én egész jól alszom, amíg vagy pisilni fel nem kelt, vagy bele nem rúg az oldalamba. De szerencsére egész jól vissza tudok aludni.

Tali: Irigykedek én is, de most ezt már nem vállalnám be mára. A 3 órás ülésért sem dicsérne meg a dokim szerintem.

Szülés: Én örülni fogok, ha a 37. hétig egyben tudom magunkat tartani. Szerintem január közepe felé lesz esedékes a dolog. És ma a szülésfelkészítőn megtudtam, hogy jó pár órát kell kínlódnia a terhes kismamának, hogy végre kinyíljon a méhszáj teljesen. Én ezen már túl vagyok. :) Remélem ez gyors és könnyű szülést jelent.

nóri: Nekem a Dorina is nagyon tetszett, kicsit kezelhetőbbnek találtam, de apának a Barbara jobban bejött és most már örülök, mert mindenkinek tetszik. Talán csak annyi a negatívuma, hogy a névnap eléggé egybe fog esni a többi ünneppel és mire ezek elmúlnak meg jön a szülinapja. Sajnos nincs másik dátuma.
vicky79
Budapest III. kerület

Lara!

LÉNA???? :roll:
Vendég

Na én indulok talizni!

Persze, viszek fényképezőt...
Vendég

Jó szórakozást lányok!
vicky79
Budapest III. kerület

Nóri 8)
lara

Jó beszélgetést a talizóknak és tessék a távolmaradók kedvéért megenni plusz egy krémest! Vagy ilyet nem illik kérni? Na jó, akkor legyen egy gesztenyepüré! :)
lara

Ez is megvolt. Vége az utolsó munkanapomnak. Fura, de kicsit szomorú vagyok miatta. :( Nem erre számítottam, eddig nagyon vártam, mikor jöhetek már el. Ki érti a (terhes) nőket? :roll:

Jó szórakozást a talizóknak! csináljatok sok fotót! És igenis tessék helyettünk is enni valami finomat, a cukrosok helyett pedig kettőt! :D

Én lassan készülődök és várom haza Szabit, hogy mehessünk végre a 4D Uh-ra :D
zuzmooo

Sziasztok Csajok!
Köszi az aggódást, félig jogos.
Stephie, én még csak most először csináltam 3 pontos hozzászólást, Viki szokott. Most is azért volt, mert meg akartam kérdezni hogy keményedésre vehetek-e be No-Spa-t (ha jól emlékszem valaki szedett már), de nem jött válasz, én meg nem tartozom a türelmesebb fajták közé és nem akartam otthagyni a kérdést, ne aggódjatok és közben a neten megtaláltam és vettem be. 2 pohár magnézium sz@rt se csinált. A kiváltó ok valszleg a tegnapi suli volt -köd volt ugyibár, azt meg nagyon nem szeressem vezetésnél-, és mikor hazajöttem jöhetett ki rajtam a feszkó. Aztán délután kiderült hogy kiulyukadt a kazánunk -halleluja, 7 éve vettük 140-ért-, Papi ideges volt, ettől én még jobban, köd egyre nagyobb, megvigasztalt hogy ma is az lesz és nekem ma is volt zh-m. Szóval keményedés maradt, aludni nem tudtam, hősugárzóval aludtunk, nagyfiú is velünk egy szobában, király volt.
Ma elkínlódtam magam a suliba -szerencsére szép idő volt-, aztán mikor hazajöttem, após ordítva fogadott a SAJÁT házam előtt, hogy begyújtott, de ömlik a víz a túlfolyón és akkor mi van? Elmondanám, akkor szálltam ki az autóból, azt se tudtam fiú vagyok-e vagy lány, mert délelőtt dokinénim közölte hogy 10 egész akármennyi lett a cukros löttyös ivásom eredménye, irány a diabetológia. Anyám vállán sírtam éppen, akivel odahozattam a kocsihoz a Panangint amit dokinéni a keményedésre ajánlott.
Bejövök, após ugrál össze-vissza, nem indul el a rendszerben a víz, leégette a kazánról az üveggyapotot, párom szerint vagy 150 fokra fölmehetett a víz. Mikor végre elindult, az egyik radiátor a levegőtől úgy zakatolt, azt hittem leesik. Kicsit vártam, rányitottam a feltöltőcsapot, mivel nyilvánvaló volt hogy levegős az egész. Ekkor megérkezett sógorom aki szintén okos fajta -anyukámnak meg is köszöntem hogy átküldte-, ketten kezdtek el okoskodni. Egyik jobban mint a másik. Meg sem hallották amit mondtam. Na mindegy, lényeg a lényeg, hogy hiába hegesztette meg délelőtt a faszi a kazánt, após sikeresen újra szétrepesztette. Király lesz karácsony előtt kazánt venni. És ez már a másodikunk. :(
Bocs a kifakadásért, de ez most kicsit sok volt. És úgy tűnik hogy idén tényleg csak álom lesz a mézeskalács. :(

Barbaráknak, Borbáláknak nagyon boldog névnapot! A pocakban lévőnek is! :)

Ronci nagyon gyanús, a hétvégén takarítani készült, azóta nem jelentkezett.

Tommee Tippee mellszívóról tud valaki véleményt?

Jó talizást! Helyettem is egyetek jóóó sok sütikét!

Más most nem jut eszembe, bocsi ha valami fontosat kihagytam.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Edit! Vigyázz már magadra, muszáj neked még olyan sokáig dolgoznod??? Mellesleg megjegyzem, hogy még TE sem szülhetsz előttem, ide vagy oda az az egy nap. És hidd el, az a rengeteg dolog akkor is meg fog várni, ha megszülsz. Nem fog magától elintéződni. Miért jó neked egy síró babával intézkedni, mint egy csöndes bőrön belüli babával? Mellesleg a férjed elkezdhetne segíteni a háztartásban! Jó rávezetés lenne, mert ha megszülsz úgyse lesz időd rá, ergo neki kell. Kezdheti a bevásárlással és takarítással. És ez most nem poén.

Borbálák és Barbarák! Boldog névnapot.
Csak zárójelben jegyzem meg, hogy a bányászok védőszentje, és így Komlóé is Szent Borbála. Ilyenkor Borbála napkor csodaszép a komlói templom. Egy végtelenül egyszerű templomot kell elképzelni, a falakon néhány festett szent és az oltár felett Szent Borbála szobra (a templomot még a bányászok építették társadalmi munkában erősen a szocializmus alatt) és ilyenkor telis tele van krizantémmal hálát adva a sok életért, amire vigyáz Szent Borbála.

Kakti: és fekvés után is ilyen? Ha igen, akkor vizelet, ha nem akkor magzatvíz. Kíváncsi vagyok én is a dokidra mit mond.

Vicky: ezt mondta egy ismerős. Ő 3 hónapot heverészett a kórházban nyílt méhszájjal. Aztán 20 perc alatt megszült, mert tágulnia már nem nagyon kellett. Én meg most kezdek fosni a totál zárt méhszájam miatt.

zarja

Csilla! Hát nem semmi egy családod van. Ok fontos a fűtés, na de ennyire???? Elvégre mindig van alternatíva rá, és most még hála égnek nincs is olyan hideg.

No-spa: én szedtem a keményedésre. Pénteken felkeményedett a pocim, szombat (barátnőmet költöztettük, állati jó volt) vasárnap is kemény volt (heverésztem de nem változott) hétfőn hívtam a védőnőt, hogy el kéne e mennem dokihoz. Ő javasolta a No-spat, a dokihoz most szerdán megyek, akkor konzultálom meg vele a dolgot. Na hétfő, kedd szerda heverésztem, lazultam, hétfő kedd 3*1 No-spa, szerdán már nem éreztem szükségét és kilazult a pocim. A No-spa papírján is írják, hogy várandósoknak is javasolják.

zarja

Csilla:Sajnálom, hogy így jártatok, tényleg szörnyű lehetett. És sajnos a család hajlamos rontani a helyzeten :( Van még vizsgád, vagy letudtad?
zuzmooo

Eszter, ma reggel azt terveztem hogy indulás előtt veszek még be, de aztán felhívtam ember szülésznő unokahugát és ő azt mondta, terheseknek nem ajánlott. Így nem vitáztam, bedobtam egy mg löttyöt, és mikor beszéltem dokinénivel rákérdeztem, mit szedjek. Ő mondta a Panangint.
Van alternatíva, igen. Jelenleg a hősugárzó. :) Nem lett volna semmi baj ha após nem nyúl hozzá olyanhoz amihez nem ért. Leégetni az 5 cm-es üveggyapot szigetelést a kazánról? Hááát...

Zuzmoo, januárban lesz még 5 vizsgám, minden más dolgozat és most ez a 2 zh megvan. Szerencsére akkor is csak 2 szóbeli lesz, a többi írásbeli, meg elbeszélgetés. Azokat jobban komálom. :lol:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Csilla: lehet, hogy igazad van, nekem segített, igaz dokival nem beszéltem. De nem volt kedvem annyit utazni érte.

zarja

Olvastam én is a papírját -gyerekkel a hasamban nem veszek be olyat amit nem néztem meg- és nem írja ártalmasnak. Tegnap vettem is be, de nem csinált semmit. Valszleg mert még ideges voltam a mai nap miatt.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Eszter, valami olyasmivel indokolta, hogy ez más jellegű görcs mint amire a No-Spa jó. De ezek szerint nincs igaza. :) Sőt, a neten láttam olyat is, hogy méhlazító terheseknek.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Csilla, sajnalom, ez elég gázul hangzik :( vigyázz magadra!

benyomtam egy minimuffint a rend kedvéért, ha már a többiek sütiznek :lol:

boruska

Én sütizés helyett narancsot ettem sok-sok Nutellával :D
zuzmooo

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?