Sziasztok!
Naaa, itthon vagyunk mi is
Elég jó volt, mondjuk anyukámnál mindig jó lenni, mert totál gondoskodó, mindent kikészít a kissrácnak, van etetőszék, kiságy, pelenkázó, játékok, merthogy a tesóm kislányának a cuccai megvannak még. Az ember ismét kihorgászta magát rendesen, és egyszer mi is voltunk strandon, úgyhogy Miksa átesett a tűzkeresztségen: úszópelus, úszógumi és hajrá a tóba
Szálkára ugrottunk ki, ez egy kicsi falu Szekszárdhoz közel, ami mellett a '80-as évek elején felduzzasztottak egy patakot, így lett egy nagy víztározó egy gyönyörű völgyben. Tiszta a vize, és igényes, tiszta, jól felszerelt a strand is, ráadásul nem kell belépőt sem fizetni. És az ember fogott ott egy 2 és feles pontyot, a tesóm meg egy kiló körüli csukát is.
Marycus! Nekünk jó a tali, mi számoltunk is vele, és végülis a kora délután is jó. Miksa délelőtt kb. 10-től alszik 1-1,5 órát, és délután 3-4 között is letesszük ugyanennyi időre. Vikócára nagyon-nagyon kíváncsi vagyok, szerintem nagyon jól ellesznek a kölykök, most már olyan kis fürge-ürgék! És milyen jól bírta Viki a tűzijátékot, le a kalappal!
Hanzika! Ez a Szőnyi-dolog nekünk is feltűnt
Örülök, hogy jobb a kedved, torokfájást, meg hasonlókat viszont múlasd el! Jobbulást! És ne edd magad a szopi miatt, mert nem tehetsz róla! Mondjuk én meg mindig amiatt filózom, hogy vajon miért nem akart Miksa megszületni annak idején, végülis 2 hét túlhordás után úgy kellett kicibálni szegény kölyköt. És lehet, hogy marhaság, de nekem az az érzésem, hogy ha maradhatott volna még egy kicsit, és a saját tempójában indulhatott volna, akkor nem szorult volna be. De tudom, hogy a 2 hét még így is nagyon nagylelkű dolog volt, nem mindenki kapja meg ezt a lehetőséget. Pont a legutóbbi Kismamában volt egy csaj, akinek azt mondta az ő dokija, hogy egy hétnél többet sehol sem várnak Európában, és jól burkot repesztett úgy, hogy éretlen volt a méhszáj és a pici feje sem illeszkedett be, aztán csodálkoztak, hogy csaszi lett. Pont ezt mondta nekem a mi doki bácsink, hogy azért nem repeszt burkot, mert ilyen állapotban borítékolni lehet előre a csaszit. Hát ez a prof vagy adjunktus vagy kicsoda ezen nem idegesítette magát. Azért volt nekem méhszájérlelés, meg pálcika, hogy legyen esélyem megszülni a kissrácot. És végülis meg is lett volna, hiszen eltűnt a méhszáj, de hát rosszul állt a buksija.
Hanzi, képzeld, végül csak lőttünk Miksának egy kicsi babakocsit, egy szekszárdi boltban vettünk egy kis esernyőkocsit 9900 Ft-rt. Vagány kockás. Klassz a hordozózsák, meg szereti is Miksabuci, de mégiscsak 8,7 kg, és időnként hiányzott egy kocsi, ha elmentünk valahová.
Kriszta! Igen, Miksa kapta le a baldachint, amikor felállt. A hideg víz levert, amikor utána átgondoltam, hogy mi lett volna, ha a fejére esik. Mondjuk azóta levett egy függönyrudat is
A pápához gratula, ezért irigy dög vagy, Miksa ezzel az egy dologgal áll hadilábon
. Viszont rázza a fejét és mondja, hogy nemnemnem, meg azt, hogy mam, és azt már tutira nekem mondja, meg azt is közli, hogy de
És pacsit is ad, és egyre tovább ácsorog kapaszkodás nélkül
A pápá az úgy nézett ki nálunk,hogy indultunk a rokonoktól, mindenki pápázott neki, ő meg a kocsiban, a harmadik faluban kezdett el integetni minden átmenet nélkül
Ildi! Sajnálnám, ha nem jönnétek a talira, az ember olyan jól elsörözgetett a pároddal!
persze nem csak ezért sajnálnám, hanem azért is, mert veled is szívesen dumcsiznék, meg Tomira is kíváncsi vagyok. A kalózkép óriási!
És Tomi is, hogy ilyen jól bírta a gyűrődést!
Mese! Annácska bűbáj, de tessék sűrűbben jönni! És a talira is gyertek, lássunk benneteket élőben is!
Namosmár eldugulok, csak keresek még képeket!
No, ez bonyolultabb lesz, szóval elküldöm ezt, aztán majd jövök a képekkel!
szirom