Anyabébi: anyóshoz kitartást!
Screen, úgye nem parázol komolyan, hogy Teo csak 5 dekát hízott
Ne mááááááááá! Egy hónaposan már 5 kiló volt! Most nem sokat hízott a héten, hanem nyúlt. Majd a jövő héten többet hízik és kevesebbet nyúlik. Gyerekorvos nekem mindig azt mondta, hogy ráérek akkor aggódni, ha két egymás utáni mérésnél nem változik a súlya (havonta történő mérésnél) és a hossza sem.
Nyugi! Ne csinálj semmit, majd szól, ha éhes!
Zsrit, örülök, hogy Bence jobban van! Balunak gyors gyógyulást, Neked pedig hatalmas adag +++++++++++++++energiát ehez a nagyon fárasztó időszakhoz!
Szilveeaaa, isten hozott a klubban! Ijesztő a helyzet, de látom nagyon jól kezeled. Kitartás! Hamar kinövik ezt az állapotot.
Zanikó, én olyan szinten le vagyok toprongyolódva IQilag (őszinte elismerésem azoknak, akik mostanság tanulásra képesek /Zsrit, Vcsibe/), hogy észre sem vettem volna, hogy már Zanikóó lettél, ha nem írod. Kíváncsian várom a sztorit!
Altatás: Bene hason szeret, légzésfigyelő van alatta.
Oltás: megkaptuk családilag, állítólag így anyatejen keresztül a kicsi is védett. Azért így is parázok. Maradt még a H1N1-en kívül is jó pár vírus és baci.
Szerdán voltam nőgyógyásznál harhetes kontrollon, minden rendben. Kérdezte, hogy spirált akarok-e felteteni, mondtam, hogy nem, ő meg azt, hogy a negyediket (mármint gyereket) majd megbeszéljük.
Ma jön Anyukám, én meg megyek vásárolgatni (amit nagyon utálok, de így ünnepek előtt muszáj).
Bcg oltás: Bene egy hós korában szép piros mugli volt a helyén, most meg olyan, mint egy jó nagy gennyes közepű pattanás. Felhívtam a védőnőt, mondta, hogy sajnos egyre több ilyen túlzott reakcióval találkoznak, nem tudják mitől van és akár a gyerek egyéves koráig is ilyen maradhat, akár ki is fakadhat. Szerencsére azon kívül, hogy nem szabad feláztatni, meg néha Bepanthennel át kell törölni más teendő nincs vele.