Katlina, most már én is azt mondom hogy jól tetted! Azért vigyázz magadra ettől függetlenül
Andi, akkor már ketten vagyunk akik paráznak
Komolyan én itt agyalok napok óta hogy el kéne menni meghallgattatni a tüdőmet, de közben olyan hülyének érzem magam hogy most ilyennel odamenjek a dokihoz?? Pedig akiknek vmi bajuk lett, ők is későn mentek orvoshoz mert gondolom sokan így vannak vele
De lehet kérek rtg-re beutalót és megmondom hogy csak akkor oltatom be magam ha meggyőződünk róla hogy minden oké odabent...
Ma délelőtt mondjuk megint adtam az érzésnek, lehet vissza is esek a náthámba
Mikulásvonat volt az ovinál, és jó sokáig kint ácsorogtunk a hidegben és átfagytam. Pedig nagyon fel voltam én is öltözve. De hideg van, na. Meg amúgy sem szoktunk sokat sétálni ilyen időben
Viszont a gyerekek élvezték, jó volt nagyon! Bár 2 Télapó volt
Jázmin szerintem fel sem fogta hogy kettő van, mert csak az egyik jött a mi csoportunkhoz (szerencsére a jobban Télapónak kinéző
), Bence viszont közölte hogy a másik nem volt igazi, becsapják a gyerekeket, mert ő látta a pántot amivel a szakálla fel volt téve
Dorka, fényképezzél sokat, kíváncsi vagyok Szabi mit szól a Mikuláshoz
Jázmin itthon énekli a dalokat meg emlegeti sokat, de ma csak az ölemből volt hajlandó nézni, nem is énekelt, csak elmarta a felé nyújtott szaloncukrot
Szami, Judit, hozzánk is jöhetnétek ezekkel a menükkel
Azt hiszem nálunk is kacsa lesz, de nálunk Apa csinálja
Legalább ezt, mert nálunk meg minden más az én dolgom, még az akvárium is...
Ja, és a kinti díszítést is ő csinálta egy fél napig
Szép fényeket vettünk a házra
Bent még csak adventi koszorú van nálunk is, meg pár ablakmatrica a
koszos ablakon
Szami, Anna gyönyörű ezen a képen is!!
A haját befontad előtte vagy eredetileg ilyen?
Andi, akkor ti Nórit is beoltattátok? Én is oltanám már Jázmint is, ha már mindenki megkapja. De nálunk nem javasolta a doktornéni. Még...
Judit, annyira röhögtem azon hogy örültél az akvárium alatti szekrénynek
Figyu, nálatok Grétinek van vasalós gyöngye, igaz? Van hozzá türelme, szereti?
Mert én vettem Bencének egy kicsi készletet két sablonnal, de olyan nagy elefánt van benne hogy félig se volt türelme kirakni, meg mindig elromlott, felborult, leszóródott, úgyhogy én fejeztem be végül. Majd ráragadt a papír és ment a kukába
Bencének tetszenek ezek a kézműves dolgok nagyon, de félek hogy a Beados meg a másik is erre a sorsra jutna...
Kati, babázik virág? Mert akkor sokfélét lehet
Baba, ruha, babaház akár. Vagy kirakó esetleg? Menj fel egy játékbolt weboldalára és onnan meríthetsz ötletet: játékfutár, tulli, játéknet, játékcsillag, játékbox, katica.hu, rengeteg van