Új privát üzeneted érkezett!

Kata, de jó olvasni ezeket a híreket! Nagyon ügyes nagyfiad van! Gyors és problémamentes gyógyulást kívánok neki! Neked meg kitartást, sok-sok erőt.

Vera, hááát, Bence tényleg nem semmi! Én tegnap kaptam meg az oltást (Jázmin fogta a kezem, hogy ne féljek... ), utána hányingerem volt, fájt este még a fejem, délelőtt még szédelegtem, de most már csak a felkarom fáj. De az egész, könyöktől a vállig. Kezdem azt hinni, a gyerkőcök sokkal könnyebben viselték, mint én, a nagy szamár... :oops:

Kata, Neked is jobbulást. Rossz lehetett így dolgozni.

Olga, ilyenkor aztán van hajtás az oviban, egymást érik az ünnepségek, programok, nálunk pont tegnap volt szülői. Előtte egy pszichológus tartott előadást, de szegény annyira kezdő még: ez a 2. éve, hogy dolgozik és gyereke sincs. Magamban nagyon jót nevettem azon, amikor a boltban hisztizésre az volt a válasza: hagyjuk 5 (!!!!) percig ordítani a gyereket, sőt, az a legjobb, ha leülünk mellé a boltban a földre és megvárjuk, amíg abbahagyja... :shock: Úgy megnézné már 1 perc (nem 5) után, hogy hogy bírja...

Judit, karácsonyig lesz még vizsgád?

Ma kitaláltam a karácsonyi menüt és összeszámoltam, 18-an leszünk. :shock: :roll:

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Vera!
ne ijessz már meg! én mondjuk nem fogok hozzányúlni, eddig sem piszkáltam, ezután sem.

Kati!
Jobbulást! nem semmi miket szedsz össze! rádférne egy jó kis pihenés!

Szami!
ja 4, illetve 3, egy meg a két ünnep között. nesze neked karácsony....

nekem is megvan a menüm, nem nagy dolgok, inkább haladósak. Írd le, mit főzöl!!!

Olga!
Hatalmas gratula, nagyon ügyes vagy!!!!!

Judit,
Kép
Kép
bbj

OK, Judit, valamikor hozom. Beszkenneltem egy most készült képet Annáról:

Kép

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Olga: Gratula a nyelvvizsgádhoz!!! (az én babonám miatt sikerült ám... :wink: , én az első eredményed után direkt nem gratuláltam, kivártam... :wink: )

Lányok: jöhetnek a karácsonyi menü ötletek!

Vera: az OkosJ-ben voltam tegnap... lemaradtam, már semmi nem volt. Na, nekünk is volt gyerek korukban akváriumunk... és mindig én szívtam már akkor is a takarítását...., de gondoltam, hátha jobbak most a tisztító berendezések...

Kati: jobbulást neked!!! A gyomironti nem túl jó :? Jó sok mindent kapott Virág! A moncsicsinek örült? Az még az én kislánykori kedvenc játékom volt... Most is szopja az ujját? Köszi a teszveszt, mindjárt nézem.

Szami: nálatok miről tudnak ilyenkor szülőit tartani? :shock:

Kép

Kép
szolkata

Kata, a hátralévő programokról és az iskolaválasztáshoz kapcsolódó dolgokról (pl. iskolaérettségi vizsgálat kinek kell, miért, mikor lesz, kit javasolnak tagozatra az óvónénik, ki hogy halad a felzárkóztatással-fejlesztéssel, mikor és hol lesz nyílt nap az iskolákban).

Karácsonyi menü:

* előétel: burgonyás muffin római szendvicskrémmel (aszalt paradicsomos), ruccolás ricottával töltött aszalt szilva, hajszálvékony sonkával körbetekerve
*leves: fácánerőleves sok zöldséggel, husival
*töltött káposzta (ezt anyukám készíti)
*gesztenyés pulyka szeletek vajas tésztában sütve
*tejszínes fügés csirkemell
*hidegtál: sajttekercs, libamáj terrine, mandulás csirketorta, lazactorta
*köret: sütőtökös-hagymás burgonya, Waldorf -saláta, majonézes burgonya, sült alma
* desszert: Olga mézes-mákos muffinja mascarponéval, Stahl féle amerikai sajtos muffin, raffaello golyó, karamellás brownie, pudingos-tejfölös süti
és amit nem én készítek: a két nagynak torta

Mi 23-án tartjuk a nagy családi összejövést, aztán 26-án elutazunk Kisbérre, én közben már nem akarok főzni, azért is lesz ennyiféle. És ezek nagy része már előre elkészíthető, s csak éppen egy pici dolog van vele az ünneplés napján.

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Sziasztok!

Szami! Nem jól számoltad össze a vendégeket, minket kifelejtettél! :lol: :lol: :lol: Lenyűgöző a menű, mint mindig! Eszembe jutottatok éjszaka, hogy hogy álltok kreatív anyukák a lakás/ház karácsonyi dekorációival?
Annáról a kép gyönyörű! Persze a lánygyermek is kellett hozzá!
Külön jól esett, hogy a mákos-mascarponés muffinom bekerült az ünnepi menűtökbe!

Régen... vagy 15 éve nekem is volt akváriumom... Igaz közel sem spéci felszereléssel, de azt is gyakran kellett takarítani. De ezek a mai víztisztítók biztos nagyon jók és hasznosak.

bbj Judit! írtad, hogy az akvárium nem a te reszortod... Mintha a kandalló is a Misijé lenne, nem? :wink: :lol:
Karácsony előtti/közbeni vizsgákat sajnálom, vannak nekem is tapasztalataim erről.

Kati! Jobbulást! Tényleg sokat betegeskedsz mostanában! Pihenés!!!

Kata! Hírek Bencéről?

Olga

Kép
juhaszolga

Kata!
tényleg nagyon sok kütyü van! én annyira örültem a szekrénynek, mondom lehet pakolni, erre dugig van mindenféle berendezéssel. oda rejtette el Misi. szűrő, CO2 termelő, meg még a fene tudja...

Szami!
Gyönyörű ez a lány!

Én sem értettem a szülőit, de akkor ez az isibe készülő gyerekek szüleinek szólt.

Jó kis menü! bátor vagy a terinnével! én nem mernék nekifogni, félek, sokat pocsékolnék! én a corában szoktam venni, nagyon szuperült megcsinálják, na persze tálalni nem, inkább csak hétköznapokra való.

az enyém:
kacsamáj, tepertő.
halászlé
egyben sült kacsa, párolt almás-lila kápi, krumplipüré
narancsos-máktorta, narancsos diókrémmel (lehet a diót elhagyom)
mi csak 4-en leszünk, úgyhoyg remélem marad kaja bőven az ünnepekre. na éhes is lettem, megyek reggelizni.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Olga!
hát ja, jól emlékszel, de ezek férfimunkák, én takarítok főzök vasalok. ez a porszívózás kivételével mindig az enyém, néha megragadja ő is a porszínyót... de pl a kocsit is én takarítom többször, az övét persze nem, csak az enyémet...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!Hát igen mostanában minden vacak elér és van is sejtésem miért,keveset alszom és egész nap pörgök.Mióta anyum lerobbant én takarítok helyette nálunk az üzletben, minden reggel 5kor kelek és félhétig 260négyzetmétert kitakarítok de ugyebár ő nyugdíjas napi másfél óra utána szabad a napja nekem meg család,meló,főzés minden nap és így már kicsit sok pedig nem érzem tehernek már egész könnyen kelek 5kor.Az uram már tegnap pedzegette H1N1,mármint hogy elkaptam annyira nem volt vicces nekem de ő jót derült rajta!Kata:az ajándékok a lánynak a család összes tagjától volt és igen szopizza az úját a moncsicsi nagyon édes.Hogy van Bencus?Szami nagyon szép Anna,mi is jövőhéten készülünk fényképészhez.Na és a menüTök nem vagytok semmik Judittal együtt így előre vagytok!Én hétvégén szeretném a Kata mézes sütijét kipróbálni.Ja Kata a kicsinyítőt küldöd???(kiraly.k@chello.hu)

Kati Kép
virag9

Segítsetek már valami ajándék ötlettel a lánynak karácsonyra,a névnap majdnem kimerítette a fantáziám.Van még egy társasjáték és egy könyv úgy elrakva de kéne még valami!!!

Kati Kép
virag9

Sziasztok!

Kata: le a kalappal a nagyfiad előtt. szerencsére túl vagytok rajta.

Vera: Nagyon okos nagyfiad van!

Szami, Judit: nagyon jó a menütök azóta is csorog a nyálam!

Szerencsére csak torokgyuszim, van, de mint Vera én is köhögök és be akar szakadni a hátam, de elvileg tiszta a tüdőm, viszont teljesen beparáztam a h1n1től. Bevallom megtört az optimizmusom, így a két lány ma be lett oltva és ha meggyógyulunk Apával mi is megyünk. Nóri ügyesen viselte, viszont Maja annyira bepánikopltatta magát, hogy végül hárman kellett lefognunk és annyira ordított, hogy az ördögűzőt simán szinkronizálhatta volna. Én még nem is láttam ilyennek. Aztán nem győzött bocsánatot kérni. Azt mondta egyébként, hogy egyáltalán nem fájt annyira, mint amitől félt. Mindenesetre betegen két gyereket oltatni egyedül nem egyszerű. Most itthon együtt nézzük a hófehérkét nyugtatás képpen.

Andi

Kép
Kép
andii

Beoltattam magam................
Már keztem beleőrülni a feltevéseimbe.......

Kati!
Jobbulást!!

Szami!
Nem semmi menüsör

Judit!
A tiéd is tetszik!!!Milyen az-az almás párolt kápi??

Kép

Kép
katlina

Katlina: én is ezt tettem volna a helyedben. Szörnyű dolgok történnek.

A karácsonyi díszítgetés még nagyon hiányos nálunk, de ha meggyógyultam bepótolom.

Andi

Kép
Kép
andii

Kata, remélem már otthon Bence!!! Jól vagytok????

Egy bontatlan sütifaló kincsesbödönre vevő a barátnőm! Ha megvan még!!!!

Kép
Kép
dorkáék

Katlina!
akkor most már Te is megnyugodtál! most már vigyázz magatokra, tényleg annyi hüyeséget lehet hallani!

Semmi extra, a káposztába, még amikor felteszed párolódni reszelsz bele almát. az íze nem nagyon jön ki...

Kati!
beados? babaruhák? valami hangszer a jobbik fajtából? domino?

annyit feltörölni minden nap, nem semmi! valami roborálót szedsz?

Andi!
nálunk is visított Leti ezerrel, de sztem attól ijedt meg annyira, hogy várnia kellett, látnia Gréti oltását.. de valakinek kezdenie kell. ha nem ő, akkor Gréti sírt volna, a stressz miatt.

Még nálunk sincs semmi, kivétel a adventi koszorú, majd valamelyik este kibiggyesztem a szerzeményeimet a kcisit sem tiszta ablakra, idén elmarad az ablakpucolás/függönymosás, majd a tavasszal húsvétra meglesz... :oops: :oops: :oops:

Judit,
Kép
Kép
bbj

Katlina, most már én is azt mondom hogy jól tetted! Azért vigyázz magadra ettől függetlenül ;)

Andi, akkor már ketten vagyunk akik paráznak :? Komolyan én itt agyalok napok óta hogy el kéne menni meghallgattatni a tüdőmet, de közben olyan hülyének érzem magam hogy most ilyennel odamenjek a dokihoz?? Pedig akiknek vmi bajuk lett, ők is későn mentek orvoshoz mert gondolom sokan így vannak vele :(
De lehet kérek rtg-re beutalót és megmondom hogy csak akkor oltatom be magam ha meggyőződünk róla hogy minden oké odabent...

Ma délelőtt mondjuk megint adtam az érzésnek, lehet vissza is esek a náthámba :? Mikulásvonat volt az ovinál, és jó sokáig kint ácsorogtunk a hidegben és átfagytam. Pedig nagyon fel voltam én is öltözve. De hideg van, na. Meg amúgy sem szoktunk sokat sétálni ilyen időben :oops:

Viszont a gyerekek élvezték, jó volt nagyon! Bár 2 Télapó volt :roll: Jázmin szerintem fel sem fogta hogy kettő van, mert csak az egyik jött a mi csoportunkhoz (szerencsére a jobban Télapónak kinéző ;)), Bence viszont közölte hogy a másik nem volt igazi, becsapják a gyerekeket, mert ő látta a pántot amivel a szakálla fel volt téve :lol:

Dorka
, fényképezzél sokat, kíváncsi vagyok Szabi mit szól a Mikuláshoz ;) Jázmin itthon énekli a dalokat meg emlegeti sokat, de ma csak az ölemből volt hajlandó nézni, nem is énekelt, csak elmarta a felé nyújtott szaloncukrot :D

Szami, Judit, hozzánk is jöhetnétek ezekkel a menükkel :) Azt hiszem nálunk is kacsa lesz, de nálunk Apa csinálja :)
Legalább ezt, mert nálunk meg minden más az én dolgom, még az akvárium is... :roll:
Ja, és a kinti díszítést is ő csinálta egy fél napig :lol: Szép fényeket vettünk a házra :)
Bent még csak adventi koszorú van nálunk is, meg pár ablakmatrica a koszos ablakon :roll: :wink:

Szami, Anna gyönyörű ezen a képen is!! :) A haját befontad előtte vagy eredetileg ilyen?

Andi, akkor ti Nórit is beoltattátok? Én is oltanám már Jázmint is, ha már mindenki megkapja. De nálunk nem javasolta a doktornéni. Még...

Judit, annyira röhögtem azon hogy örültél az akvárium alatti szekrénynek :lol:
Figyu, nálatok Grétinek van vasalós gyöngye, igaz? Van hozzá türelme, szereti?
Mert én vettem Bencének egy kicsi készletet két sablonnal, de olyan nagy elefánt van benne hogy félig se volt türelme kirakni, meg mindig elromlott, felborult, leszóródott, úgyhogy én fejeztem be végül. Majd ráragadt a papír és ment a kukába :x Bencének tetszenek ezek a kézműves dolgok nagyon, de félek hogy a Beados meg a másik is erre a sorsra jutna...

Kati, babázik virág? Mert akkor sokfélét lehet ;) Baba, ruha, babaház akár. Vagy kirakó esetleg? Menj fel egy játékbolt weboldalára és onnan meríthetsz ötletet: játékfutár, tulli, játéknet, játékcsillag, játékbox, katica.hu, rengeteg van ;)

KépKép Kép
76vera

Szami: tényleg gyönyörű a nagylányod!

Vera: igen Nóri is be van oltva. Azt mondta a doki, hogy akkor ne oltassam be, ha nem járunk közösségbe...ha-ha. Napi kétszer ovi, posta, bank, bolt stb. Tehát ő is megkapta. Egyébként eddig csak Maja fájlalja a vállát.

Andi

Kép
Kép
andii

Sziasztok!

Itt vagyok én is. Majd este jövök kicsit bővebben.

Talán javulok már egy kicsit, bár elég rémisztő vagyok. Nem tudni, mitől jött ki. Kozmetikai szer vagy fogkrém lehet a bűnös.

Niki

Kép
Kép
csni

Sziasztok!

Gyorsan egy kis közügy, mielőtt elfelejtem... Ne legyen rá szükség, de:

A felnőtt háziorvosi ügyelet, illetve a házi gyermekorvosi ÜGYELET 2009.december 1-től elköltözött a HETÉNYI GÉZA KÓRHÁZBA, D-ÉPÜLET magasföldszint. Telefonszámok változatlanok. Gyermekorvosi ügyelet száma: 56/423-102

bbj Judit! Szuper a te menüd is! Engem érdekelne az a narancsos-mákos tortacsoda! Ha időd lesz írd már be a receptet! Köszönöm!

Na mondják a 6 kisgyereket H1N1 ügyben...

Betegeknek jobbulást!

Kata? Bence?

Olga

Kép
juhaszolga

Aki ír a másik topikba is, talán bemásolhatná ezt az ügyeletes dolgot hagy terjedjen...

levay Judit! Tudom már megrendelted és soha többé nem akarsz rendelni a Hippsy-től, de ha mégis szólj, mert a váltótársam is szeretne majd szert tenni egyre-kettőre! Köszi!

Olga

Kép
juhaszolga

Na, visszaolvastam.

Kata: Nagyon ügyes Bence. Örülök, hogy minden oké. A sütifalóra én is vevő lettem voln a lányok unokatestvéreinek, bár Nekik biztos van, mint a F.P. reklámarcainak. Szóval majd kitalálok valami mást a kis sztároknak, nem mintha nagyon szeretnék ezzel foglalkozni.

Olga: Nagy-nagy gratula a nyelvvizsgához! Mákos mascarpones muffin hogy is van? Lehet én is kpróbálom.

Szami: Anna gyönyörű, mint mindig. A menüsorodhoz pedig no comment. Szívesen lennék vendég Nálatok.
Mi az a terinne? Én nem tudom.

Katlina: Én is beoltattam volna magam szerintem.
Nagyon meg vagyok ijedve én is a hírektől. Én is gondolkodom Katán is, csak Ő ugye kissé nehezebb eset. Bár úgy vagyok vele, hogy inkább legyen egy betegsége az oltás után a legyengült immunrendszer miatt, minthogy ezt elkapja. Én majd valamikor 3 hét múlva kaphatom, ha túlleszek ezen az allergián.

Vera: Dorka is épp ezt mondta a Kossuth téren a Mikulásra, hogy nem is igazi, mert a szakállán ott a pánt. Nagyon kis figyelmesek.

Andi: Jobbulást Neked is!

Niki

Kép
Kép
csni

Vera!
de legalább a függönyöd tiszta! az enyém meg légyszaros!

aha, szereti Gréti meg csinálja is, nálunk nagy, csak a ház volt, azt javarészt nálunk is én raktam.

Fényekről fotót! nálunk még tavalyról nem lett beszedve, igaz, nem feltűnő, senki nem szólta meg az év folyamán, remélem mükszik még.

Olga!
a mindmegettéről vettem a recit! ezzel a névvel találod meg!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Hali!

Legfontosabb: itthon vannak a nagyobb fiúk, Bence, apa. Bence nagyon ügyes volt végig, mindenkivel barátkoztak, kiscsajoknak udvaroltak. Most még jobban be van durranva az orra, mint volt, de ez a műtéti sebtől, de már élesebb a hangja, viszont magas is. No majd 2 hét múlva lelappad. Mondta a doki, hogy diónyi nagyságú volt a babszem helyett. Tisztára megérte bent lenni nekik: járt bent mikulsá 2, krampuszok, kapott miki csomagot, egy kis szobatársától vagy 10 mese dvd-t örökbe, kirakókat nénitől, kiscsajoktól kifestőlapot... :lol:

Dorka: tiétek a bödönke! Hála égnek túladok rajta! :-)) Hová vigyem és mikor? Nekem a holnap este fele ... 6 körül vagy hétvégén bármikor be tudom vinni.

Kati: vegyél vissza, mert majd egyre durvább dolgok jönnek ki rajtad! Bocsi, most már elküldtem a kicsinyítőt. Néhány napja azon gondolkodtam, hogy vajon mit is ígértem neked... :oops: 8)

Fantasztikusak a menük!

Tovább még nem olvastam... majd valamelyik nap. Jó éjt!

Kép

Kép
szolkata

Csak gyorsan, majd jövök még:
Kata, elvileg itthon leszünk 6 körül, lakógyűlés lesz, én meg itthon két gyerkőccel! Várlak majd, telón egyeztetünk!
Számom megvan a tábliban asszem!

Kép
Kép
dorkáék

Sziasztok!Köszi Kata a progit,gyorsan rakok(az uram) is fel 1-2fotót igaz nem túl frissek!Köszi az ajándék ötleteket!

Kati Kép
virag9

Kép Kép Kép

Kati Kép
virag9

Jó reggelt mindenkinek és üdvözlök mindenkit!

Olvasgattam a hozzászólásokat, remélem ezt a szépen kialakult társaságot nem fogom nagyon elcsúnyítani mint újonc... :?

Szép napot mindenkinek!
tamcsy

Szia Tamcsy! Üdv köztünk! Írj egy pár szót magadról!

Kata: de jó, hogy nem lett nagyon negatív élmény a kórházosdi.

Judit: még meg sem dícsértem az akváriumot. Nagyon szépek a halak is!

Olga: még egyszer óóóriási gratula!!!

Andi

Kép
Kép
andii

Szia Andi!

Röviden annyit, hogy Szolnokon lakom néhány hónapja, amióta kiderült, hogy jön a baba. A 30. hétben járunk.
És a kis drága segít tanulni és vizsgázni... :)

Jah, és fiú lesz... :)

Tamy
tamcsy

Szia Tamy!
Üdv közöttünk :) És miért költzötetek ide? Vagy eredetileg szolnoki vagy? És mit tanulsz? ;)

Lányok
, tudja valaki hogy Szolnokon hol van oltópont? Ma kicsit beidegesedtem, mert nem akartak időpontot adni az orvosnál, mert annyi beteg van, hogy reggel 8kor már több mint 100an vártak a sorukra. Sétáljunk arra (mondtam hogy a 2gyerekkel tudok csak menni), és ha nem lesznek sokan (!) akkor várjuk ki a sort :evil: Vaaaaagy, ez a legjobb: ha nem igénylem hogy megvizsgáljanak akkor bekopogok és beadják soron kívül... Mondtam hogy de igénylem. Hisz múlt héten még antibigyót szedtem :(
Végül hétfőn de-re kiküzdöttem egy időpontot, de egyrészt már jó lenne túlesni rajta, másrészt erősen elgondolkodtam hogy elmegyek akkor máshova :?

Mosonyis lányok, nem jön ma valaki a rendelésre??? ;) Bár még nem sikerült elérni a dokit. Remélem lesz ma rendelés! 3tól van pénteken ugye?

KépKép Kép
76vera

Szami: BOLDOG SZÜLINAPOT ANNÁNAK!!! Kép

Andi

Kép
Kép
andii

Sziasztok,

Tamcsy, üdv közöttünk, mesélj, írj magatokról és a babáról! HOgy fogjátok hívni?

Vera, hívd fel az ANTSZ-t, ott biztos tudják!!!

Kata, a bödönke amúgy ráér karácsonyig, nem sürgős még! Persze szívesen látlak, és köszi, ha elhozod, de most van bőven programod neked is a fiúkkal!

Kati, de szépek vagytok!!! Nem egyszerű most akkor neked....

Szami, nem semmi menüsor!!! Sajna nekem nem valami jó a sütőm, meg időm sem lesz főzni, úgyhogy nagoyn egyszerű lesz nálunk a vacsora.
Anna pedig nagyon szép! A frizuráját te csináltad?

Olga, gratula a nyelvvizsgához!!!
Télapó asszem 4.000 FT-ért jön házhoz.

Andi, jobbulást Neked!!! :( +++++++++

Judit, Peti vas. itthon, valszeg autómosás közben hagyta el a telefonját, aztán valaki meg nem leadta, hanem magáévá tette... :(
Még egyszer kicsörgött, aztán "Az előfizető átmenetileg nem kapcsolható" ...

Katlina, asszem olyan idős terhesen én is beoltattam volna magam, ha a végén járnék, akkor nem.

Rólunk: Bálint most már ébrenléteinek nagy részét négykézláb tölti, és úgy tűnik, a sóskámmal megtört a jég, és végre eszi a zöldséget gyümölcs nélkül is :) Most épp a cékla fő, remélem ez is bejön neki!
Szabi bölcsiben, oda hétfőn megy a Mikulás. Aznap nem is viszem, csak az ünnepségre, mivel amúgy is kérték a gondozónők, hogy ebéd után, ha lehet, vigyük haza őket.
A Kossuth téren pedig estefelé megjelent a Mikulás, ma is lesz, akinek van ideje-kedve, nézze meg! És van Coop-vonat is, Mikulás vezeti, egy coop-os blokkot kell bemutatni, és fel lehet ülni rá!

Azt nem tudjátok, hogy a tengernyi babaruhát, amit már kinőttünk, hol lehetne esetleg eladni? Van olyan turi, ami beveszi?

Kép
Kép
dorkáék

Szami, tényleg!! :oops:
Annának nagyon boldog szülinapot kívánunk mi is!!!

Kép

Felhívtam az Antsz-t, van orvos, meg is vizsgálnak, úgyhogy elmegyek. Meglátjuk, beadják-e...

Dorka, köszi a tippet ;)
Én pont a múlt héten láttam itt Szandán, egy ruhabolt kirakatában egy papírt hogy bizományban átveszik a kinőtt felnőtt- és gyerekruhákat is. Szerintem biztos a városban is van ilyen, de hogy hol? Régen a főiskolával szemben volt egy bababolt, ott is bevették, de annak a helyén most tesómék fodrászüzlete van, a régi babás meg lehet teljesen megszűnt és nem is költözött már máshova.

Mi megyünk délután a Kossuth térre, már ha emberi időben végzek M. dokinál ;) De 5óra körül tervezem.

Hú, Bálint megette a sóskát? De kis ügyi! :) Nekem azt egyik gyerek sem ette meg. Jázmin ma talán jobban eszi mint babakorában, Bence semmi főzeléket :( A cékla sem csúszott nálunk.

KépKép Kép
76vera

Sziasztok!

Annának nagyon sok boldog szülinapot kívánunk!
Kép

Leti szenved ezerrel, a télapónak odaadta a cumijait.. na nem tudom meddig tartom magam...

Dorka!
annyira szar, én nem értem, másnak mire lenne jó az én telefonom!?? Olyan gané emberek vannak!

Szia Tamcsy!
látom egy helyre járunk suliba! :lol:

Judit,
Kép
Kép
bbj

Vera: tföldvári vagyok eredetileg. Azért költöztem be, mert a páromnak itt van lakása, úgyhogy most itt boldogítjuk egymást. :) Tanulni?! :) Hétfőn államvizsgáztam le Gödöllőn agráron, és ott még lesz majd egy másik államvizsgám júniusban. Illetve 1hétre rá, hogy kiderült, hogy már lakó van a pocakban, kiderült, hogy felvettek Szegedre jogra, és el is kezdtem... Szóval nem unatkozom... :D
Ja és egyébként én is Mosonyihoz járok... :)

Dorka: A kis pindúrt az apja, a nagyapja és a dédapjai után Gábornak fogjuk hívni. Ami már biztos. Aztán lehet, hogy még kap majd másik nevet is.
tamcsy

Sziasztok!

Annának nagyon boldog születésnapot kívánok!

Szia tamcsy! Gratula a babához! Írj csak nyugodtan!

bbj Judit! Te honnan tudtad, hogy tamcsy hová jár fősulira? Ne mond hogy az iwiw-en megtaláltad a nickneve alapján! Na rákaerestem... 24 találat, de szolnoki nincs közötte... Kezdek félni tőled Judit! :lol:

Vera! Niki volt ilyen oltóponton, de csak az OTT (a helyszínen) megvásárolt oltóanyagot adták volna be, amit ő vett patikában azt nem.

Kati! De jó, hogy tudsz rakni mostmár képeket!

Kata! Annyira jó, hogy Bence ilyen simán veszi az akadályokat a gyógyulás útján!

Ki hogy télapózik? Nálunk holnap este lesz belecsempészve a zacsek a cipellőbe. Illetve holnap a Plázában elég jó műsorok lesznek 10-től, oda elmegyünk. Még a Kossuth térre is jó lenne kimenni, illetve a Zsinagógába is a kézműves vásárra.

Olga

Kép
juhaszolga

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket.

Üdv köztünk, Tamcsy. gyönyörű név a Gábor, Jázminunk is az volt - addig, amíg meg nem született (és én is Mosonyis vagyok :lol: ) :lol: :lol: :lol:

Judit, Leti (és Te) hogy bírja?

Vera, mi a helyzet veled? Szuri? Voltál Mosonyinál?

Dorka, mekkora ruhák eladók? Anna fodrásznál volt a fotózás előtt, 50 percig ücsörgött a búra alatt hajcsavarókkal a fején. S még mielőtt valaki "legonoszanyázna", nem én kényszerítettem rá, ő akarta! :lol:

Niki, a terrine olyan, mint a pástétom, csak nem összeturmixolva van, hanem préselve a máj.

Kata, további jobbulást Bencének. Tesó hogy van?

Kati, Virág nagyon bájos kislány.

Andi, jobbulást Neked! Nálunk még mindig tökök lógnak mindenfelé... :roll: Na, de majd a hétvégén... (vagy utána....) mindent nem lehet egyszerre...

Katlina, hogy vagy? Érzel az oltás óta bármit?

Jaimee, halihó! gyere és mesélj, mi van Veled, Veletek!!!

Balwin? Maminál?

Lányok, a másik fórumra kerültek fel karácsonyos filmek, eddig főleg mesék, de folyamatosan bővül a választék. A magyar karácsonyi albumlista pedig olyan 100 körül mozog...

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Olga, mi már túlvagyunk rajta (mármint a télapózáson), mert Annának holnap du lesz egy kis szülinapozás két ovistársával, így a sétáló kutyusokat a lányoknak betette a Télapó ma este a csizmájukba. (hoz) Most is azért tudok írni, mert mindketten teljesen elvannak az ajándékkal. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Olga!
ne mond már! rosszul kerestél! 1 percbe telt...

nálunk si majd szombat este jön, jobban mondva vasárnap reggel a mikulás. Apáék hintón visznek egyet hétfőn, de napközben, így nem megoldható a hurcibálás, meg itthon sem leszek...más ünneplésre, csavargásra nem gondoltam, tanulnom kell, főzni se nagyon akarok, csak valami gyorsakat.

Ma ahogy voltunk angolon, hihetetlen mennyi nép volt, oda is, vissza is hatalmas dugó! az emberek teljesen be vannak zsongva! még hogy válság van...

Szami!
képzeld, teljesen okés minden még nem kérte, angolon egyszer, de mondtam neki, hát nem odaadtad a télapónak? mondta nem, de nem firtatta tovább.

Nálunk si még vannak tökök, gesztenyék bőven...

miért lennél gonosz anya? én ölni tudtam volna iylen hajért, nem hogy egy búrás ücsörgésért 7 évesen! a kislányoknak is kijár a kényeztetés, meg persze gondolom ezután sem fog menni minden héten..

Vera!
na, be vagy oltva?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Jó reggelt,

Olga, a zsinagógás kézműves vásárról hol hallottál? Jó, hogy írtad, nem tudtam róla, de elmegyünk!

Szami, ANNÁNAK NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!!!!
0-6 hós fiúrucikat adnám el, eddig egy nagy zsáknyi van belőle....
Annának nagyon szép lett a haja (is), és örülj neki, hogy csajos csajszi, aki szeretne fodrászhoz járni! :)

Vera, oltás?
Köszi a tippet ruhaügyben!

Kata, köszi! :)
Már az új tulajnál a bödönke!

Kismamáink hogysmint? Egy kicsit pletykálok: Ditkééknél már csak pár hét, és megszületik a kisfiuk! Olyan szép nagy pocija van!!! Zsófi is sokat nőtt, várja a kistesót ő is!

Kép
Kép
dorkáék

Lányok örömmel jelentem az éjszakai cumihiány semmilyen problémát nem okozott. Egy felriadás nem volt! azt hiszem, ezennel erről is leszoktunk. könnyen ment, de azért még nem kiabálom el. Sokkal rosszabbra számítottam, nagyon össze voltak nőve...

Valakinek nincs véletlenül lovak egy fantasztikus utazás matricagyüjtője? van egy csomó cserém...ja meg hello kittys is, igaz abból még nincs cserém. újra ez az őrület, de sztem én jobban be vagyok sózva, mint a csajok. :lol: :oops:

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit, hűha, ez tényleg elég könnyű menetnek látszik, nagyon ügyes Leti! :) De ezek szerint már megérett rá!
Te gyűjtöd a matricákat? :lol:

Megkaptam tegnap az oltást, kellemesen csalódtam az oltópontban. Nem volt várakozás, kedvesek, aranyosak voltak, a doktorúr egy nagyon szimpatikus ember volt, rögtön meg is néztem itthon a neten hogy ki ő, de sajnos túrkevei, és nem szolnoki háziorvos.
A szurit meg sem éreztem, nekem egyáltalán nem fájt, utána sem volt semmi baj. Estére a karom már fájt és fáj most is nagyon, pedig be is borogattam :(
M-nál is voltam tegnap, az is letudva ;) A kismamák viszont eléggé be voltak parázva szegények :(

Szami
, váóóó, Anna búrában szépült! Nem semmi kiscsaj hogy még ezt is vállalta :) De az eredményért szerintem is megérte ;)
A lányok egyforma kutyát kaptak a Télapótól? :) És Máté?
Tényleg végig Gáboroztátok Jázmint? Neked csak a szülésnél derült ki hogy lány vagy azért kicsit előbb már? Sajnos nem emlékszem, pedig biztos mesélted :oops:
Most is volt egy kismama akinek végig lányt mondott és fiú lett ;)

Olga, Judit, ti nyomoztok?? :lol:
Tamcsy, nem semmi mennyit tanulsz akkor :shock: De biztos nagyon fiatalka vagy még ;) T.földváron lakik a nagymamám is :)

Olga, szerencsére én még nem váltottam ki az influ elleni oltást tegnapig, így nekem jó volt az oltópont is :) És azt hiszem még olcsóbban is megúsztam, itt 3e volt mindennel együtt. +utána a nőgyógy. Tegnap kicsit sok pénzt hagytam orvosnál :?

Utána még elmentünk a Kossuth térre is, tényleg nagyon szép az esti kivilágításban :) Jázmin még a Télapó szakállát is megsimogatta, jövőre tán már énekelni is fog neki :lol:

Jaimee, ti hogy vagytok?? Jövő héten szülinap. Készülsz már? ;)

KépKép Kép
76vera

Tamcsy!! Hát ha az vagy akinek gondollak és én is jól kerestem az iwiwen :oops: :lol: akkor üdvözlöm Gábort! ;) Osztálytársak voltunk :) Nem is tudtam Rólatok! De jó! :)

KépKép Kép
76vera

Vera, nem nagyon látta M. doki elég sokáig, hogy mi a neme a babának, aztán egyszer azt mondta, inkább fiú, majd a szülés előtt 3 héttel, hogy biztos, hogy fiú. Amikor kivette belőlem a műtétnél, csak akkor derült ki, hogy kislány mégis. Én titokban végig lányra vágytam, s Csaba is. Így még nagyobb volt az örömünk! :lol:

Én kedden kaptam az oltást és még ma is fáj a karom. Nem elviselhetetlen, de fáj. :?

Máté Bionicle legót kapott, a lányok meg annyira ezt a játékkutyát emlegetik vagy 3 hete mindennap, hogy beleuntam. Az idén a családtól inkább ezt kapták, legalább kevesebb édességet esznek. És persze kénytelenek voltunk két majdnem egyformát venni (a masnijuk és a pórázuk eltérő színű), s lassan mindenből így kell, mert a lányok teljesen összenőttek, ugyanazzal játszanak! :shock: :lol:

Judit, ez nagyon jó! Ügyesek vagytok! Aztán legyen ez így ezután is! A lányoknak csak hercegnős matricáik vannak, de nem gyűjtőfüzetes, csak úgy össze-vissza.

Dorka, engem érdekelne egy-két fiúruha, tudod, a tesómék babájának. Ezért is kérdeztem a méretet, mert 68-as -74-es téliesebb ruhák kellenének.

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Sziasztok!
Szokás szerint mint mindig hetek múlva köszöntöm az ünnepelteket.De nézzétek el nekem, nincs sok időm hétköznaponként hogy a géphez üljek. Kép
Igyekesztem visszaolvasni, és azért egy-két dolgra reagálni is.
Szolkata! Örülök, hogy túlvagytok a műtéten, nagyon ügyes volt Bence, és nagyon jó hogy nem lett negatív élményetek a benti idő alatt.
Bbj!Nagyon klassz az akváriumotok.A gyerekeim is szeretnének egyet, de szerintem nálunk nem bírnák a halak sokáig, mert a macska kihalászná őket. Nem semmi vizsgáid lesznek az ünnepek közt.Letinek pedig garutálok a cumi elhegyáshoz, nagyon ügyes nagylány!
Szami!Nagyon szép Anna!Írígylére méltó a türelme, amit abúra alatt töltött. Hát nem csalódtam benned a menü-sort illetően. Hihetetlen energiával bírsz.
Olga!Gratulálok a nyelvizsga eredményhez.mindig abban kell bízni, hogy a kitűzött cél sikeres lesz. Idén is készítesz mézeskaácsot?
Andi!Jó ránézni a vonalzódra, hogy már csak 19 nap van hátr karácsonyig, de ugyanakkor, félemetes is számomra, mert még annyi mindent kellene addig intézni.
Dorka!Hogyan fogadta bálint a céklát?Nagyon jó hogy megeszi a zöldség féléket.
Rólunk!Aránylag jól vagyunk, bár Angéla kedd reggelre himlős lett, de nagyon jól viseli.Csak most így kimaradunk egy csomó mikulás.karácsonyi programból.Ő egyébként nem bánja, hogy itthon van mert nem igaazán szeret oviba járni.Kristók hetek óta a pincéba szerel az apjával esténte, triciklit készítenek.H-Sz-Cs pedig küzdősportedzére jár a keresztapjához, nagyon tetszik neki.
Tesómék!Jól vannak, már amióta itthon vannak 2-szer voltak Debrecenbe szívatni a felgyülemlett agyvízet, szerdán lesz neki vizsgálat, jól vannak, híznak.És egyébként korai fejlesztőt keresek neki- ebben segítsetek már.
Nagy karácsonyi készülődés nem nagyon lesz, mert 23-án még dolgozom-sajnos.Szenteste vacsi anyóséknál, majd ünneplés itthon, másnap pedig megyönk apuékhoz, majd estére az öcsémékhez.Én inkább egy csomó sütit fogok sütni.Már kétszer sütüttünk Kristóffal gyümölcskenyeret és nagyon ízlett mindenkinek.
Tegnap este váratlanul itt volt nálunk a télapó, íme néhány kép: Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
bmárti75

Még azt akartam írni, hogy Kristófot már nem lehet ámítani a Télapós dumával.Képzeljétek el az volt az első kérése, hogy had húzza meg a szakállát hogy tényleg igazi-e.Majd később egy kérdőívet vett elő amiben a télapó életére vonatkozó kérdések voltak, s legvégül pedig megkérdezte tőle, hogy télanyót holhagyta? Úgy ment el a télapó tőlünk, hogy jövőre készül az internetről, hogy Kristóffal szembe tudjon nézni.Egyébként a Télapó a férjem kollegája, évek óta jár hozzánk.Könyveket, kártyát és kutyanyelves perselyt kaptak a gyerekek-egy kics csomag kíséretében.Angéla egyébként nagyon szépen énekelt neki, és készített ajándékot a télapónak.

Kép
Kép
bmárti75

meg tudnád mondani melyik színből, meSziasztok!

Láttátok a Szolnok Tv-ben ma este az Elixirt? Ha nem akkor itt a link. 11,13-tól kezdődik az októberi Alma koncerten-ről, Gáborral készült riport, és sos-sok kis bejátszás :)
http://www.szolnoktv.hu/musorok/elix-ir ... e_hid=7773

Ez pedgi az új DVD-ről két szám (no comment):

http://www.youtube.com/watch?v=LE03w1qnYaA

http://www.youtube.com/watch?v=C6EFM47jFTA

Olga, kedden küldik a csomagot (szerdára lesz itt), jó lenne ha holnap estig, legkésőbb hétfő estig meg tudnád mondani milyen színűt, mekkorát, menyit. A pénzt most előre kell küldeni, ez azt jelenti, hogy én kedden fizetem be a számlájukra.

Jöttök a péntek délutáni bulira?

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Hellóóó!

Én is itt, most csak egy képre, az előbb raktam össze a "mi Télapónk" meglepijét... könnybe is szaladt a szemem, remélem, örülni fog reggel a jány. :) A falidekort már délután felraktuk, az nagy sikert aratott. :)

Kép

Jól vagyunk, behavazódva - fürdőszoba felújítás - :? , egyszer majdcsak idejutok írni is...

Puszi mindenkinek, kellemes Télapózást!!!!!

donkoaniko

Sziasztok!

Anikó! Felháborító a kézügyességed, fali dekor ügyben! Tudom, már egyszer leírtad, hogy mire és hogy s mint, de megírnád még egyszer? Köszönöm! A nagylány pedig biztos fog örülni a meglepiknek! De majd főleg a csillogó-villogó karácsonyfának! Balázs már úgy várja, mert szerinte "NAGY DOBOZ"-okat fog hozni a Jézuska! :lol: :lol: :lol:

levay Judit! Milyen pénteki buli? :shock: Húha... Hétfő necces munkatársnőmnek Hippsy ügyben... Na majd meglátjuk. Szóval más lett a fizetési mód?

Márti! De jó, hogy nálatok volt a Mikulás! Kristóf nem semmi! Nem estetek le a székről vallatás közben? :lol: Angéla bárányhimlős?
De édes vagy Márti, hogy emlékszel rá! Igen, idén is készítek Mézeskalács házikókat... Most 3 a kitűzött cél... mármint házikó... Hétfőn lemegy a télapó ünnepség az oviban, és remélem utána nagyjából időben haza tudok jönni, és el tudom készíteni őket.

bbj Judit! Én is gratulálok Letinek a cumi elhagyáshoz! MÉG NEM gyűjtünk matricákat.

Kati! Én is vettem ma Balázsnak olyan vizes kifestőt! :)

Vera! Nem akarok hülyeséget írni, de talán 2 ezer forint körül van az oltóanyag ára nem? Valahol olvastam vagy hallottam, hogy oltópontokon magáért a beadatásért is fizetni kell. Nekem 3 napig volt rossz, aztán semmi panasz egyikünknek sem azóta sem.

Dorka! Azt hiszem már negyedik éve rendezték meg a Zsinagógában ezt a kézműves vásárt. Egyébként Peti itt nézte meg a pontos időpontot:

http://kultur.szolnok.hu/alap.php?mi=ds ... _&arc=0&kw

Olga

Kép
juhaszolga

Sziasztok!

Márti! jobbulsát Angélának! Kristóf már átesett rajta? vagy akkor ő si várható lebetegedő?

Nagyon kafa mikulásotok volt! Én is gondolkoztam rajta, de hoyg Letitől elvette a cumit a bölcsiben az itthoni már nem lett volna hiteles, sokat kellett volna magyarázkodnom. majd jövőre...

Nagyon jó a vallatás, én majdnem elröhögtem magam, amikor Gréti elmesélte verzióját, mely szerint a télapónak van egy játékgyára, és a manók készítik a sok játékot, úgyhogy ne izguljak, nem nekünk kell megvenni őket, hanem majd a Miki hozza. na ja. Tegnap meg azt találgatta, hogy vajon hol jön be, megmaradt a kandallóverzió. Őt biztos nem égeti meg a tűz...

Anikó!
A falidíszeket Te csináltad?

Egyébként csodálatos a díszítés, és az ajik is szuperek. Mi nem szoktunk ilyenkor semmi "nagy" dolgot venni, csak a kedvenc csokik mennek.

Képeket hozzál a fürdőről!!!!

Olga!
idén én is szeretnék mézeskalács házat, sablont Te csináltad, vagy letöltöd valahonnan, ha igen, dobj már címet!

Holnap vizsgázom, szorítani ezerrel, majd szerda este jövök, szerdán is lehet bemegyek, megírom, bár az még necces, de lehet szidni akkor is. ártani nem árt! :wink:

egyébként alig várom hogy legyen szünetem az előadások között, a Dóm téren, meg sok helyen kézműves vásár, hátha találok valami érdekeset Szegeden...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?