Sziasztok Lányok!
Most végeztem csak a melóval!
Nagyon elfáradtam, ülve eltudnék aludni, megyek is, csak Mindenkinek sok szerencsét akartam kívánni
Adri, nemsokára itt a nagy nap
Nagyon drukkolok
Mary és Kriszti, megakartalak Titeket hívni hozzánk, hogy ne kelljen 8 óra és délután 2 óra között a városban v. a klinikán várakoznotok, de sajnos holnap reggel fél 8-ra Hivatalba kell ismét mennem és ahogy végzek az ügyfelek már az irodában fognak várni, lenni, jövés, menés lesz, így sajnos a tervem befuccsolt, hogy esetleg a várakozási idő alatt megnéznétek nálunk valami dvd-t.
Persze lehet, hogy rossz terv, ötlet volt ez tőlem bocsi, csak eszembe jutott........
Nagyon drukkolok, hogy holnap már megmondják Nektek mikor lesz a leszívás napja
Kamilla, nagyon sok szerencsét kívánok a holnapi leszíváshoz
Drukkolok, hogy minél többet letudjanak szívni és hogy jól viseled majd az egész beavatkozást
Várjuk a részletes beszámolódat
Örülök, hogy a fiad is jól van már
Mmzsó és Ditkekét inszemes barátném, nagyon drukkolok Nektek, remélem Babaimado és Adri után Ti jöttök majd a babás hírekkel
Babaimado, , szívből örülök, hogy sikerült a kisbabátok, nagyon vigyázz magatokra, gratulálok kismama
Twist, már biztos nagyon készülsz Dorka érkezésére
Örülök, hogy jól alakulnak, mennek a dolgok, szurkolok, hogy ne kapjál el semmi bacit és kitartást kívánok a még hátralévő időhöz.........amiből már tényleg nincs sok hátra
Rena drága ne haragudj, megkaptam az üzidet, de annyira felgyorsultak körülöttem a dolgok, kezelés, lakás és bútor eladás, meló meg minden, hogy eddig még válaszolni nem válaszoltam vissza Neked, de most majd azon leszek, hogy egypár sorban azért írjak majd Neked!
Remélem jól vagy, írjál, hogy mi van veled akár jó, akár rossz dologról van szó
[
size=7]Lányok, Mindenkinek küldöm ezt a szerencsehozó mackót [/size]