Hazafelé meglepetés várt. A mélygarázsban szembesültem vele, hogy elromlott a lift. Mi a hetediken lakunk. Szerintetek???
Alig aludtam éjjel, az oltáson agonizáltam. Reggel még felhívtam a gyermekegészségügyi intézet főigazgatóját, aki gyermekinfektológus. Tök rendi volt, csomó mindent elmondott, aztán mikor mondtam, hezitálok, tanácsolta, vegyek egy nagy levegőt és menjek szuratni. A házidokim szabin, a helyettese meg kizárta magát az oltóanyagos szobából. Végül kétszer mentem vissza, a délutános doki adta be, és lúd legyen kövér alapon kértem a sima szezonálisat is. Ő nem nagyon pártolja (saját bevallása szerint főleg azért nem mert a felelősség az övék), kérdezte, olvastam-e a mellékhatásokat. Mondom, isten ments. Mire ő: ha esetleg izombénulást tapasztalok az ettől van, neki kötelessége elmondani. Köszi...
Talira sajnos nem tudok menni így se, mert azért Sopronba hazamegyünk a párom szüleihez. Reggel indulunk, hogy még legyen időnk a friss levegőn sétálni. Szombaton családi trakta, este haza, vasárnap meg barátokkal lesz program, megyünk babanézőbe.
Katica: a magzatvíz mennyisége néha változó. Vannak olyan kismamák, akinek elfolyik egy része, még idő előtt, utána meg a szervezet képes visszapótolni az eredeti mennyiségre.
Boruska: tök ügyi vagy! Én már látom, a gyerekem farsangi jelmezét tuti kölcsönözni fogjuk
, az én kézügyességemmel házi gyártású biztos nem lesz. Bezzeg anyukám gyönyörű katicajelmezt varrt nekem az oviban!