na úgy látom sikerült feltöltenem pár képet..
miciona
Nagyon jó ötlet a mikulásos meglepi
rencsike
Szerintem is Domikát meghozza a Mikulás
julcsika
Nem szabad ezen az oltáson vitatkozni a pároddal! Biztos ő is óv és félt, kár ezen összerúgni a port!Ha úgy látod jónak oltass, mert az se jó, ha ezen agyalsz minden nap, hogy mit csinálj!
Hmm fincsi lehetett a vacsi!
bodzika
Köszi a tanácsot a Genesissel kapcsolatban! bevállt
moncsika
Én 11 kilót hiztam, amin apánk múltkor kiakadt!De akkor látom nemcsak én húztam bele, hanem te is a 9 kilóddal!
Egyébkénz szerintem ez abszolút nem gáz, egy kicsit túlpörgeti magát apánk ebben a témában, dehát ez van! Kezelni kell tudni.
Csinált uh-t? Mikor mész legközelebb? Nem mérte meg Nimócit mekkora? Te mész 4D-re?
kislibus
Na, ha 20 kilót hizol, pont akkora leszel, mint most moncsika
Magamat már nem is emlitem ,mert nekem a kezdősúlyom volt kb annyi...
Hogy vagy egyébként?
hanyatka
Na már neked sem kell sokat várni, ugye? Elméletileg akár még szülhetsz idén is, nem? Vagy januárra vagy kiirva?
csomee
Gratula a két bébihez!
Képzeld ahogy elolvastam amit irál rögtön az ugrott be, hogy még 2 kislányod lesz! Kiváncsi vagyok, jól érzem-e?
emerenc
Tudod aki a kicsit nem becsüli..., nagyon szuper az 1 tűsző is, nem a mennyiség a lényeg! Egyébként is abból még lehet 2 baba is!Úgyhogy hajrá!
kikocsen
Hát ezt az injekciót tényleg az embernek magának kell eldönteni és tényleg úgy van, ahogy julcsi is irja, hogy ez csak 1 dolog a számtalan közül ami kismamaként/anyukaként vár ránk.
Én nem oltatok, de én nem is szedek be semmit például amit gyerekek nem kaphatnak. Most is volt egy kis prolémám a bőrömmel, nem birja a kozmetikumokat amiket eddig használtam, és olyan krémet használok(ami mellesleg javitott is a helyzeten) amit csecsemőknek is adhatnak!
A felnőtt krémre meg rá volt irva, hogy terheseknek és szoptatós anyukáknak nem adható!
Ehhez képest felirta a bőrgyógyász!
Ja és képzeljétek, találtam egy másik helyet ahol ilyen tapétákat lehet kapni, mint amit mi is vettünk, felhivtam őket és náluk volt raktáron még 6 tekercs ebből a fajtából, úgyhogy el is mentünk érte, nem kellett heteket várni!
A szopi hálóinget itt vettem nálunk egy kis üzletbe, de ez egy márka Poppy , ha jól emlékszem, de azért megnézem majd, pláákba lehet kapni, nagyon szép kis plüss trikó-short kombinációkat is lehet kapni, gyönyörű rózsaszinűben, szürkében, stb. Nem olyan olcsó, mert kb 5ezer körül van (a szopi hálóing 3700 volt ), de lehet, hogy a párom lányának veszünk olyan plüsst karira, mert nagyon kis szép csajos!
Tegnap az ikeába is beszaladtunk(igen moncsikám jól ismersz, ilyenkor mindig kicsit csavargunk, vacsizunk
) és vettem 1900-ért nagyon szép rózsaszinű pizsamát! Ha arra jártok érdemes megnézni, jó a szine is és az anyaga is finom pamut!Igaz ez csak most praktikus, később nem hiszem, hogy használható lesz, hacsak nem akarok nagyon szexizni szoptatás közben!