Új privát üzeneted érkezett!

Moncsikám,
ezt nagyon egyszerre írtunk, akkor nem is keményedett a pocak délután?
sokat kellett várnod? akkor most már 9 kgnál tartasz? vagy nem jól értem??

Kép
rencsi79
 
 


hát megint egyszerre... :wink: :D ez tök jó, de végül is logikus, mert nekem sem nyilt ki tőle a méhszáj, csak most a fájásoktól. Ez a te "kereszted".... :cry: a lényeg, hogy a baba észre sem veszi, hogy keményedsz, a több meg nem számít!!

Kép
rencsi79
 
 


Kislibus,mindenki ilyen vékonyka a családodban?Hát igen,a huszonx kiló plusz nagyon sok..És leis ment róluk szülés után??Én azt mondom,h ez abszolút alkat kérdése..De tényleg vigyázz,Aánk mint hallottuk szigorúan veszi ezt,bár csupa jóakaratból..Én nem tudtam volna csinálni,ennyiből jó,h nem maradtam nála gondozáson.Le a kalappal előttetek! :lol:
Petikénk feláll,sőt állandóan ezt akarja csinálni,nem lehet "lelőni"róla,nagyon élvezi.Meg már egyre többször felül hasalásból is.Nagyon ügyes. :lol: :lol: Feltérdel,ugyan még nem mászik,de kúszva bármit képes elérni.Kicsit megelőzte Flórát,az unokanővérét pár dologban,pedig fél év van közöttük.Bár őt dévény tornára kezdték hordani,elég lazák az lábizmai,még magától nem ül fel,meg felsem állt eddig,úgyh nagy az esély rá,h egyszerre fognak elindulni.Nagyon jó ez a kezelés,mert már látszik pár alkalom után az eredménye.
Tasit én is ismerem,amig a 22-ben laktam,hozzá jártam az sztk-ban,a magánrendelője meg egy helyen van az én doktornénimmel.Én kicsit csalódtam benne,ezért lecseréltem.Most egy kolleganőm is hozzá jár(lassan sajnos nekik is komolyabb segítség kell)és vele is ugyanazt csinálja,én nem értek egyet vele.
Rencsikém,hátha a telihold..Biztos nem lehet jó már ennyit"jósolgatni",de egyszer biztos vége lesz!!! :wink:

Kép
cs.andi
 
 

 
 

Még akartam írni,h semmi baja nincs a babádnak,csak ez a páciensfogás egyik formája..A sejtbank ugyanilyen volt..
Nem is meséltem,h valamelyik nap(pont egy év után :lol: )felhívtak"érdeklődni",h mi történt a"rossz"integrált eredményem óta,után,mit csináltunk,volt-e genetika,amnió stb..Jó fejek,biztos hiányzott a statisztikájukból..
Moncsi,örülök,h minden rendben!!Csak kitartást tudok kívánni,nálad ezzel a "kellemetlen"tünettel jár a pocakosság,de az a lényeg,h Nimóci bírja és rendben van vele minden!!!!Örülök.

Kép
cs.andi
 
 


Köszi, Andikám! Nagyon édes lehet a Petike! Rég láttunk képeket róla. :wink: Nem?

Igen, Rencsim, már 9 kilót híztam az első mérlegeléshez (64,2-nél tartok), de mondtam Apánknak, hogy a versenysúlyom annál 2 kilóval több szokott lenni. Persze csak mosolygott...

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga
 
 


Sziasztok!

Én is itt vagyok, csak nagyon rossz kedvem van. Az oltáson gondolkodom sokat, és este nagyon összevesztünk ezen a párommal... Rám bízza a döntést persze, és bármit döntök támogat, de ettől még nem lettem okosabb.

Chilke,
Na mi volt???

Csomee,
Gratula, ezek szuper hírek! Mennek a további drukkok hétfőre.

Kislibus,
Szerintem nálad nem 10 kg lesz a határ, de majd meglátjuk... szerintem is ez nagyon alkati kérdés.

Moncsi,
Örülök, hogy minden rendben van. Hát a hízás- szerencse, hogy mosolygott Apánk, és nem kínzott meg úgy, mint Rencsit annak idején.

Mindenki másnak is sok puszi, most annyira rossz az agyam, majd holnap jobban átgondolom, kinek mit is akartam írni...
vjulcsi
 
 


Rencsi,Andi,nagyon köszi az infókat a terhesgondozással kapcsolatban. !!! Vjulcsi: ugyanerről vitatkoztunk a férjemmel: végül: döntsem el az oltást én, és az úgy jó lesz. Végül Apánkra hallgatok, ha nem javasolja, annak oka van.
rozsafa
 
 


Rencsi,
én örülök, hogy nem a mai teliholdnál jött Domi!!
Pont szembe volt a Hold a Nappal. Hu, és mekkora volt!!!
(ráadásul, na mindegy...) a lényeg ha lehetne kérni Domit vasárnap reggelre, akkor beszélj vele??!! :)))
miciona
 
 


Micikém,tényleg szép nagy volt a Hold!!!!!És az miért nem jó,ha szemben volt a napocskával??
Rencsinek én is a vasárnapot"szántam",hátha a Miki meglepi egy Domifiúval.. :lol:
Puszi.
Moncsi,majd rakok képet Petiről

Kép
cs.andi
 
 


Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
cs.andi
 
 


Kicsit nagyok lettek,bocsika.. :oops:

Kép
cs.andi
 
 


Kép

Kép
cs.andi
 
 


ez sem lett kissebb..na mindegy,mára ennyi belőlem.. :oops:

Kép
cs.andi
 
 


Andi,
írtam pü-t!

Petinek az a cici :))) De meg fogdosni való:)))
miciona
 
 


Andi! Nagyon édes Peti!!! Még nincs foga??? Olyan cukin mosolyog!!! :D Ő is rágicsálja az ágy szélét? Az egyik barátnőm kisfia ezt csinálja, az ágy szélével masszirozgatja az inyét.
Ha már kúszik, akkor mászni is elkezd majd, ha esetleg mégsem, akkor mikor nagyobb, játtszatok vele sok mászós játékot, mert a később pótolt mászás is jobb, mint a nem mászás. :)
A hizás után mindenki visszafogyott ugyanúgy. Anyu 4x is... A hugomról sokáig úgy tünt nem megy le, de a Dorina leszopizta róla. :lol:
Tasival megirod mi volt a gond, ha nem nagyon indiszkrét? A kombinált teszt végkimenetele bizony kell a statisztikába, nekem oda is volt irva a papirra, hogy a terhesség végkimeneteléről tájékoztassam őket, ha tudom. Én megtettem volna, mert ezekre az adatokra szükségük van a munkájukhoz. Csak nem örülök nek, hogy kezdem úgy érezni, hogy a babámmal tanulmányi nyulak lettünk....Annak persze örülök, hogy Karácsony előtt még egyszer láthatom őt!

Julcsi! Ennyire ne edd magad azon az oltáson, én is töprengek, látod Rencsinek nem lett baja, Domi is fittyet hányt az egészre. Majd a 16. hét után beoltatom magam szerintem, mert nem akarom egész téli szobafogságra itélni magamat. Addig meg nem megyek tömegbe, vásárlásokat hétköznap napközben intézem!

Mocsiga! De jó, hogy apánknak jókedve volt (remélem holnap is az lesz). Akkor csinált uhut is?

Miciona! engem is érdekel, miért baj, ha a hold a nappal szemben van? Én úgy szeretem azokat a teleholdas éjszekékat, mikor gyönyörű nagy a hold, vagy amikor kicsi ugyan, de nagy udvara van! Olyankor bevilágija a kertünket. :)

Rencsi! Azt mondta a haematológus, hogy csak februárra tud időpontot adni, addig havonta vérkép kontroll, ha gyorsan esik, akkor László Kh. haematológia, ha nem esik gyorsan, akkor február Kistarcsa. Na, erről még megkérdezem holnap apánkat, hogy mi a véleménye....

Kép
kislibus
 
 


Sziasztok!

Na megjártam reggel a cukis vérvételt (nekem a zsömlés verzió volt), de nagyon hulla vagyok a korai felkelés miatt. Remélem jó lesz az eredmény, hétfőn meglesz.

Döntöttem, a vérvétel eredmény után oltatok. Csak reménykedni tudok benne, hogy jó döntést hoztam...megőrülök, ha a kicsilánynak baja lesz emiatt.
vjulcsi
 
 


na sziasztok itt vagyok, csak még visszaolvastam az elmúlt 2 nap termését :lol:

Előszőr irok magunkról aztán majd irok külön mindenkinek, pár kedves szót... :lol:

Jaj!!! Hát az uh nagyon szupi volt!! Nem azért mondom , de gyönyörű gyerekeim vannak! :lol: :lol:
Olyan szép formásak, szép arcocskájuk van, olyan kis szép az orruk , felül teljesen olyan, mint a páromé szépen ivelt, alul meg olyan, mint az enyém turcsi! :lol:
Szép kis lábuk van, megmérték a kis talpacskákat is 4 cm-ek, és olyan édesen összebújtak egy idő után, szerintem már nagyon unták az egészet, és olyan érdekes én azt hittem teljesen külön helyen vannak, mintha 2 lufiba lennének, de nem, még hozzá is tudnak érni egymáshoz. :wink:
Hát a természetük is teljesen jellemző az egyik baba(mindkettő kislány egyébként, már tuti, :wink: :wink: ), szóval az egyikőjük nem hagyja békén a másikat aludni, rámászik, ütögeti meg iylenek, na ez teljesen a férjemre jellemző, ő se hagy sose aludni, ha ő még nem álmos akkor is meg kell várnom mig előbb elalszik, különben piszkál, csikiz, stb.
Na megpróbálok feltenni képeket, aztán döntsétek el ti, hogy látjátok(szerintem tökéletesek) :lol: :lol:
Ja irok egy pár méretet, csajok akinek vannak méretei küldjétek már el légyszi, nektek mekkora volt ilyenkor a babátok?
Egyébként azt mondta a nőci(mi is a Barna Csillánál voltunk), hogy teljesen megfelelőek a méreteik, sőt akkorák, mint az egyke babák!

egyik baba 1009g a másik 917 és kb 36cm-ek
a kis fejméretük 24,12 a másiknak 23,54
van még csomó adat csak nem tudom, mi micsoda...

na próbálok feldobni 1-2 képet :wink:
chilike1
 
 


ja és képzeljétek a legcukibb dolgot még nem meséltem.
Kaptam csokit és közben nézték a bébiket a monitoron, ahogy lenyeltem az első falat milkát elkezdett nevetni, mosolyogni az egyik baba, annyira , de annyira cuki volt, tényleg olyan, mint a nicsak kibeszél-be, hogy húúú anyu ez fincsi , küldjed még a többit is, kiült az elégedettség a pofikájára, még a vizsgáló nőci is nevetett, nagyon jó volt, imádnivaló! :lol: :lol:

Ja és figyú csajok, ha tanácsolhatok valamit! Aki akar menni ilyen 4d-re, szerintem menjen kicsit előbb, nem érdemes megvárni igy a 28. ét környékét, mert akkor már olyan nagyok a babák, hogy nem tudják egybe lefotózni őket, mindig csak részleteket tud befogni a gép, hol egy lábacskát, hol egy pofikát. Persze 1 babánál biztos könnyebb azért, mert nem takarják egymást, viszont ettől függetlenül, nagyon sok minden más is takarhatja a babát, a méhlepény, az se jó, ha túl közel jön stb. Szóval ilyenkor is meg tudják csinálni jól, de szerintem érdemes elmenni előbb(is).
Ja és nagy haja van a babáimnak! :lol: :wink:
chilike1
 
 


Kép Kép Kép Kép
chilike1
 
 


na úgy látom sikerült feltöltenem pár képet.. :wink:

miciona
Nagyon jó ötlet a mikulásos meglepi :wink:

rencsike
Szerintem is Domikát meghozza a Mikulás :wink:

julcsika
Nem szabad ezen az oltáson vitatkozni a pároddal! Biztos ő is óv és félt, kár ezen összerúgni a port!Ha úgy látod jónak oltass, mert az se jó, ha ezen agyalsz minden nap, hogy mit csinálj! :wink:
Hmm fincsi lehetett a vacsi! :wink:

bodzika
Köszi a tanácsot a Genesissel kapcsolatban! bevállt :wink:

moncsika
Én 11 kilót hiztam, amin apánk múltkor kiakadt!De akkor látom nemcsak én húztam bele, hanem te is a 9 kilóddal! :lol:
Egyébkénz szerintem ez abszolút nem gáz, egy kicsit túlpörgeti magát apánk ebben a témában, dehát ez van! Kezelni kell tudni.
Csinált uh-t? Mikor mész legközelebb? Nem mérte meg Nimócit mekkora? Te mész 4D-re?

kislibus
Na, ha 20 kilót hizol, pont akkora leszel, mint most moncsika :lol:
Magamat már nem is emlitem ,mert nekem a kezdősúlyom volt kb annyi... :lol: :lol:
Hogy vagy egyébként?

hanyatka
Na már neked sem kell sokat várni, ugye? Elméletileg akár még szülhetsz idén is, nem? Vagy januárra vagy kiirva?

csomee
Gratula a két bébihez!
Képzeld ahogy elolvastam amit irál rögtön az ugrott be, hogy még 2 kislányod lesz! Kiváncsi vagyok, jól érzem-e? :wink:

emerenc
Tudod aki a kicsit nem becsüli..., nagyon szuper az 1 tűsző is, nem a mennyiség a lényeg! Egyébként is abból még lehet 2 baba is!Úgyhogy hajrá! :wink:

kikocsen
Hát ezt az injekciót tényleg az embernek magának kell eldönteni és tényleg úgy van, ahogy julcsi is irja, hogy ez csak 1 dolog a számtalan közül ami kismamaként/anyukaként vár ránk.
Én nem oltatok, de én nem is szedek be semmit például amit gyerekek nem kaphatnak. Most is volt egy kis prolémám a bőrömmel, nem birja a kozmetikumokat amiket eddig használtam, és olyan krémet használok(ami mellesleg javitott is a helyzeten) amit csecsemőknek is adhatnak! :wink:
A felnőtt krémre meg rá volt irva, hogy terheseknek és szoptatós anyukáknak nem adható! :roll: Ehhez képest felirta a bőrgyógyász!

Ja és képzeljétek, találtam egy másik helyet ahol ilyen tapétákat lehet kapni, mint amit mi is vettünk, felhivtam őket és náluk volt raktáron még 6 tekercs ebből a fajtából, úgyhogy el is mentünk érte, nem kellett heteket várni! :wink:

A szopi hálóinget itt vettem nálunk egy kis üzletbe, de ez egy márka Poppy , ha jól emlékszem, de azért megnézem majd, pláákba lehet kapni, nagyon szép kis plüss trikó-short kombinációkat is lehet kapni, gyönyörű rózsaszinűben, szürkében, stb. Nem olyan olcsó, mert kb 5ezer körül van (a szopi hálóing 3700 volt ), de lehet, hogy a párom lányának veszünk olyan plüsst karira, mert nagyon kis szép csajos! :wink:
Tegnap az ikeába is beszaladtunk(igen moncsikám jól ismersz, ilyenkor mindig kicsit csavargunk, vacsizunk :wink: ) és vettem 1900-ért nagyon szép rózsaszinű pizsamát! Ha arra jártok érdemes megnézni, jó a szine is és az anyaga is finom pamut!Igaz ez csak most praktikus, később nem hiszem, hogy használható lesz, hacsak nem akarok nagyon szexizni szoptatás közben! :lol: :lol:
chilike1
 
 


Chilike1-nagyon jok lettek a képek,édesek.
hétfön mi is megyünk genetikai uh-ra,már alig várom,hogy lássam a picurt.
most megnyugodtam az oltással kapcsolatban ,csak az a sok rém hir a hiradoban na az készitett ki.párom nem akarja oltatani magát igy hát kicsit feleslegesnek érzem mert ö hazahozhatja...no reméljük szerencsénk lessz és nem lessz baj,mindenkinek ezt kivánom
kikocsen
 
 


[url][url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép[/url][/url]
kikocsen
 
 


Chili! Nagyon édik a csjszik! A képek alá odairhattad volna, hogy melyik a Lili és melyik a Molly!!! De tényleg kis turcsi orruk van ahogy irtad is! Viszont ez a kép a hajukat nem adja vissza. Vagy igen,csak vak vagyok??? :D
Hát nem csodálom, hogy a milka izlett nekik!!! :wink:
Nem volt olyan gáz az a szopi hálóing, én olyan 5000-re saccoltam. Már amennyire szülő pénztárca lehúzós bababuisness van...
Én jól vgyok köszi, már nem is aggódom hülyére magam, holnap megyünk apánkhoz, remélem csinál uhut. :D

Kép
kislibus
 
 


Sziasztok!

Chilike, nagyon édik a lányok! Már nagyon várom, hogy mi is megcsodálhassuk Nimródot.
Nem csinált Apánk tegnap uhut, mert a kórházban megnéztek minket. Csak a szívecskét hallgatta meg, meg letapizta a méhszájam.
Holnap kell felhívnom, hogy akarok-e menni 18-án, vagy csak jan. elején. Most azon agyalok, hogy lehet, hogy kihagyom a 18.-át, és jan elejére kérek egy jóképű időpontot. Úgyis megyünk hamarosan 4D-re, a méhszájam szerinte fogja bírni, akkor meg minek zötyögtessem magam fölöslegesen, amikor az autózástól keményedem a legjobban. (legfeljebb ünnepek előtt megtapiztatom a méhszájam itt helyben a sima rendelésen a dokival, úgyis mindig mondja, hogy bármiben segíthet forduljak hozzá, hogy ne kelljen olyan dolgok miatt Pestre járnom, amit ő is el tud nekem intézni.)

Andi! Milyen drága pasi Petike! Ha őt nézem, mindig nagyon örülök, hogy kisfiúnk lesz.
Ha meg Eszti új képeit nézem, Bodzikám, akkor meg alig várom, hogy legyen egy kiscsaj is Nimóka mellé.

Jaj, ez a kiságyrágás minden gyerek mániája lehet! A teszveszen amikor nézegettem ágyakat, majdnem mindnél oda volt írva, hogy kis hibája, hogy a baba megrágta. :lol: :lol:

Én egyre inkább vacillálok az oltáson. Vagyis óránként mást gondolok... Ha csak rólam volna szó,már rég beadattam volna, de nagyon féltem ezt a nehezen összevakart gyerekemet. :? Attól is ha elkapom ezt a hülye vírust, meg attól is, ha valami szemetet szúratok magunkba.

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga
 
 


Lányok nagyon nagy hírem van!

[color=red]MEGSZÜLETETT DOMI BABA, 3700 GR 55 CM-REl.
RENCSIKE ÉS DOMI IS NAGYON JÓL VANNAK, 12 ÓRA VAJÚDÁSON VANNAK TÚL, DÉVIAINÁL SZÜLETETT A BABA, ÉRZÉSTELENÍTÉS NÉLKÜL.
GRATULÁLOK NEKIK, ÉS ÜDVÖZLÖM DOMIKÁT EZEN A SZÉP VILÁGON :)[/
color]
puszi!
vjulcsi
 
 


sziasztok,
gyors bekukk

Gratulálok Rencsikének és Domikának!Jó egészséget,sok tejcit kívánok!

Chilike! nagyon szépek a lányaid,az orrocskák tényleg cukik.

Andi!Petike is igazi zabálnivaló kiskrapek!

Kép
hanyatka
 
 


még hogy 3 kg :)
nagyon szép méretek,jajj de jóóó,örülök,hogy rendben vannak.

Kép
hanyatka
 
 


Még annyit tudok a részletekről, hogy este kezdődtek a fájások, hajnalban mentek be a kórházba, és délre lett meg Domi.

Annyira de annyira boldog vagyok!!!!!!!!!!
vjulcsi
 
 


Julcsika, és simán,érzéstelenítés meg minden nélkül?

Kép
hanyatka
 
 


igen, igen.
Egy hős volt Rencsi :lol:
vjulcsi
 
 


uh,az bizony!!!!! :)

Kép
hanyatka
 
 


JAJ DE SZUPI!!!!!!!!! GRATULA RENCSIKÉNEK ÉS DOMIKÁNAK!!!!!!
Na a végén tényleg mikire otthon is lesznek :wink:
Hú, de ügyi rencsi, minden nélkül, csak úgy simán szülni :lol:
Figyú csajok, nem kéne valami hasonlót rencsikének is kitalálni, mint melcsinek? Elvégre ott is ő volt az "értelmi szerrő" :lol: biztos örülne valami kis figyelmességnek , nem? Vagy van ez a látogatási tilalom a kórházakban?
chilike1
 
 


kislibus
Nem sajnos a hajukat nem adja vissza a kép és sok minden mást se! Hiába nagyon fejlett a technika és profi volt a nőci is aki kezelte a gépet, azért sok dolog van amiben van még mit fejlődni! Persze örüljünk, hogy ez is van, legalább az ember kicsit megismerheti a sjá gyermekeit(tesóm 8 éve szült, akkor még semmi ilyesmire nem volt lehetőség), de azért tudod csomó helyen árnyékosak a képek, a haj se látszik, csak valamelyik fotón tudta megmutatni a nőci, hogy ez itt a magzatmázas hajacska! :wink:
Meg ahogy térben ábrázolják a babákat, sokszor nem tünik olyan szép kis kerekfejünek , mint ahogy mozgás közben látható, stb.
Ja meg van amikor úgy tünik, hogy nyitva van a szemecskéje, közben meg be van csukva, csak árnyékos, stb.
Na szóval azért még van hova fejlődnie ezeknek a készülékenek, de ne legyünk telhetetlenek, igy is szuper élmény!
Olyan jó igy felismerni a saját vagy a férjed vonásait, ezt csak te tudhatod, meg biztos azért bele is képzel sok mindent az ember, de én például már most látom, hogy melyiknek milye kire hasonlit! :lol:
Ja nem tudjuk ám, hogy melyiknek mi lesz a neve, fogalmam sincs, azt se tudom mi alapján döntjük majd el! Szerintem csak úgy ránézésre, megérzésre döntünk majd! :wink: :lol:

Moncsikám
Jaj, nagyon nagy élmény lesz ám a 4d. Mikor mentek és hová?
Lehet, hogy tényleg elég csak január elején menni, végülis uh-t úgyse csinál most egy darabig. Én nem szeretem ezeket a méhszáj vizsgálatokat, egyrészről fáj is másrészről nem is szeretem , ha nyúlkálnak bennem mostanában :lol: :lol: De tudom, hogy fontos nézni, hogy minden rendben legyen. Mesélte a sogornőm, hogy az 5. hónapban nyilt ki neki a méhszája a végén meg mégis meg kellett inditani a szülést, úgyhogy ez sem olyan mérvadó!Ne aggódj ezen!

hanyatka
Köszi, :wink:
Neked nincsenek képeid? dobhatnál fel párat, ha van.

kikocsen
Látod mindenkinél nagy dilemma ez. Moncsika, julcsika is ezen agyal, talán csak én vagyok egyedül akinek az a határozott elképzelése, hogy NEM oltatom be magam!
Bizom a saját szervezetemben, sokkal jobban bizom benne, mint az oltóanyagban! és ezt úgy értem, hogy úgy gondolom a saját szervezetm sokkal jobban meg tudja óvni a babákat, minthogy beadatassak magamnak valamit amit ki tudja kik és miből kutyultak össze. Lehet most aggódom pár hétig, hónapig ,hogy el ne kapjam, de , ha beadatnám akkor meg egy életen át agyalhatnék rajta, hogy mi szivódott fel belőle, egyáltalán mi volt benne és milyen következményei lehetnek vagy ilyesmi!
Persze ez csupán felfogás kérdése! Rencsike is beadatta magának és egy perci nem gondolkozott rajta, hogy baja lehet Dominak! :wink:
Én abban bizom, hogy abszolót a közelembe se jön ez a szemét virus, úgyhogy bizom benne, hogy nincs is szükségem oltásra! :wink: :wink:

julcsikám te hogy vagy? Jobb ma már a kedved?
chilike1
 
 


na látom sehol senki... na mindegy, egyébként is azért irok most, mert elolvastam ezt a cikket a babanet főoldalán, amit irtak itt a kismamák oltásáról.
Egyik bekezdésben azt irják, hogy a kismamákat mindenképpen be kell oltatni, nem elég, ha a környezetüket oltják, mert attól még, hogy a környezet be van oltva és nem betegszik meg ég virushordozó lehet....
két bekezdéssel később:
Az egy év alatti kisgyermekek védettséget élveznek, ha a környezetében mindenki be van oltva!

ennyit hazudni!!! azt sem tudják mit beszélnek a saját mondókájukban bonyolódnak bele!!!!
Valaki lehetne már korrekt és elmondhatná a frankót!
chilike1
 
 


Jaj de jó hirre jövök!!!!!

[size=18]Rencsinek nagyon-nagyon ngy gratu!!!![/size]
Chilivel egyet értek, mehetnénk be hozzá! Szerintem még ninc látogatási tilalom.

Kép
kislibus
 
 


Micsoda szenzációs hírek!!!

Rencsinek és a férjének szívből gratulálok, Domikának pedig nagy puszi!

Mindenképpen meg kell őt is lepni. Hátha most én is tudok menni...
Ki vállalná a vásárlást?
Ja, csak a kórtermekbe nem szabad bemenni, kinn az előtérben lehet látogatót fogadni. Legalábbis , mikor benn voltam így volt.

:lol: :lol: :lol: :lol:

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga
 
 


Chilikém, a 4D Genesisbe megyünk természetesen mi is. Most beszéltünk róla Petimmel, hogy holnap felhívom őket és a jövő hét utánra kérek időpontot. :lol: :lol: (itt is megkérdezik, hogy kihez szeretnék menni, mint az Istenhegyin?)

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga
 
 


És mikor menjünk? - Ez is kérdés.
Szombat- Vasárnap???

Kép
kislibus
 
 


Hanyatka, te következel! :lol: :lol: :lol:

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga
 
 


Kitti:Nagyon nagy gratula a két pöttyöcskéhez! :D
Rencsi79:Gratulálok és jó egészséget kívánok nektek!
Vjulcsi:Örülök hogy szépen fejlődtök és a szurival bárhogy döntöl az lesz a helyes megoldás! :lol: Nyugi
Szimbát kérdeztétek erről?Szerintem érdemes lenne!
Bodza:még mindíg ilyen sok jó infot küldől segitségnek!Köszi!
Ercsikata:Majd írok de most nagyon rohanok.A Hajdú dr magzatvíz miatt voltatok?
kitti4
 
 


Albi:Veletek mi van?Nem láttam mostanában írásod?
kitti4
 
 


Sziasztok lányok,

Én beszélek holnap hosszabban Rencsikével, és inkább rákérdeznék, hogy akarja-e, hogy össznépien bemenjünk, mert nem vagyok benne biztos... Aztán majd jelentek.

Chilike,
Nagyon jók a képek! Szuper élmény lehetett. Én is hamarosan bejelentkezem valamelyik hétvégére még karácsony előtt.

Az oltással kapcsolatos cikkből számomra az a lényeg- és én főleg emiatt döntöttem végül az oltás mellett- hogy ez az egyetlen módja, hogy a babát is védjem a születése utáni időszakra.

Na, elfelejtettem még miket olvastam, és mire akartam reagálni :(
vjulcsi
 
 


De jó hírre jöttem!!!!!!
GRATULÁLOK RENCSINEK MEG DOMIAPUNAK!!!ISTEN HOZOTT DOMIKA?NAGYON VÁRTUNK MÁR!!!!! :D :D :D :D

Kép
cs.andi
 
 


Úgylátszik ma ez egy ilyen nap..Délelőtt megszült egy barátunk felesége is 2 héttel előbb...Hajnalban mentek,és ott is meglett"hamar"a pici. Valami volt a levegőben biztos.. :lol: :lol:

Kép
cs.andi
 
 


julcsika
Na az igaz(mármint, hogy a babát születése után megóvja az oltás miatt amit az anya termel ellenanyagot) na ezt jól leirtam, mindegy, gondolom érted?! :wink:
Oké, kérdezd meg rencsit mit szeretne, aztán ird meg, oké.? :wink:

moncsika
Nem itt nem kell kérned magad senkihez, elég kis helyiség szóval szerintem váltott műszakban dolgoznak, egyik nap egyik nőci másik nap másik.
Jövő hét után, akkor már 29 hetes leszel, nem?

Ja julcsika de jó, hogy te is mész 4d-re, még kari előtt szép kis ajándék lesz nektek is a sok fotó, dvd-stb :wink:

Csajok, nektek nem nehéz a hasatok? Én, amikor fordulok egyik oldalamról a másikra úgy húz a hasam, szinte lassan már kézzel kell áttenni. :lol: :lol: Tegnap azt javasolták vegyek haskötőt,csak én eddig azért nem vettem, mert nem akartam, hogy a hasizmom ellazuljon.De állitólag, ha nem hordja mindig a kismama akkor jó, mert alátámasztja a pocit. Szerintetek?
chilike1
 
 


Moncsika! aranyos vagy,épp a délután jutott nekem is eszembe,hogy már mi következünk :)aztán Chilike,Te,Julcsi.....:)

Chilike! vannak nekem is 4D-s fotók,csak az a baj,hogy a laptopon behalt a dvd és nem olvassa a fotós lemezt :(
Örülök,hogy Neked is ilyen szép élmény volt a babamozi.

Kép
hanyatka
 
 


Chilike,én már egy jó ideje szenvedek éjszakánként egyik oldalról a másikra fordulással.Néha a férjem vicceskedik,hogy darut kell az ágy fölé szerelni :)
Néha a szopipárnával támasztom ki a hasamat,ha már nagyon nyügös vagyok és nem bírok elaludni.

Nekem sincs haskötőm.Gondolod,hogy azzal könnyebb lenne?

Kép
hanyatka
 
 


Sziasztok!
Beszéltem Rencsikével, egyelőre még nem tudja, hogy be tudunk-e hozzá menni, bár nagyon örülne neki. De már teljes látogatási tilalom van a Jánosban, csak azok mehetnek be, akik a mamával egy háztartásból jöttek, tehát Rencsinek is csak a férje.

De nagyon köszöni a gratulációkat, és hogy gondoltok rá, és mindenkit puszil!

Még azt esetleg lehet, hogy bemegyünk hozzá, és ő jön ki, de egyelőre ebben sem biztos, mert szegényke nagyon gyenge most :( Rossz lett a vérképe, holnap még nézik, de egyelőre nem nagyon tud mászkálni.

De amúgy jól van, örül, hogy túl van rajta, bár azért nem volt egyszerű menet. A többit majd ő elmeséli :)

Annyira örülök, hogy túl van rajta. Hihetetlen, hogy most már nem pocakos kismama, hanem igazi Anyuka....:D
vjulcsi
 
 


Chilike,

Sajnos haskötő témához nem nagyon tudok hozzászólni, nem ismerem mi az.
Nekem szerencsére nincsenek még ilyen problémáim, de nekem nincs is nagy pocim egyáltalán....

Képzeljétek vettem teszveszen nagyon édes babaerszényt, aminem már újszülött korától lehet a babát hordozni.
Szerettem volna venni játszószőnyeget meg ágyra szerelhetős zenélős forgót is, de mindkettőt elbénáztam :(
Na mindegy, majd szépen lassan, most 2 hétig úgyis itthon leszek főleg (az oltás miatt).

Forgolódásmentes jó éjszakát kívánok :)
vjulcsi
 
 


Na szokás szerint hajnalban kelek, már vagy másfél órája forgolódok... ettem egy kisebb vajas zsemlét, paprikát, tejet , hátha elálmosodok egy kis kajától :wink: igaz az időzités nem tökéletes ,mert ma megyek apánkhoz mérlegelésre :lol:

hanyatka
Na mindegy, akkor a fotókról most lemaradtam, ramélem pár héten belül megoldódik ez a kérdés nálatok és Patrikáról már fogysz tudni felrakni "élőben" képeket! :wink:
Nem rossz, hogy nincsenek ott anyudék veled?
A haskötőt én sem ismerem,, de tegnap ajánlotta a nőci itt a 4d-n. Majd utánna nézek, hétha jó valamire.
Mikorra vagy kiirva?
Nem félsz kicsit? Nem is tudom kérdeztem -e már, hogy össze vagy-e csomagolva, meg a babának megvettetek-e már mindent?


julcsika
Nem baj, mostmár úgyis minden rendben lesz rencsiékkel, a vérképe biztos helyre jön 1-2 nap alatt :wink:
Nagyon kis ügyes, bátor volt!
Domikáról nem mesélt valamt?
Olyan kiváncsi vagyok :wink: , pont azon gondolkoztam, hogy előbb-utóbb "elfogyunk" innen a fórumról, mert akinek megszületik a babája, már nem tud túl gyakran jönni. Melcsike is csak néha tud bekukkantani, mostmár rencsi is csak ritkábban fog tudni jönni és nemsokára hanyatka is lelép, aztán meg tényleg ahogy ő is irta én, moncsi, te, melánia, teljesen ki fog cserélődni a társaság jön csomee, emerenc, miciona és a többiek! :lol: :wink:

Hát nekem már elég nagy a pocim, habár sokan mondják, hogy 2 baához képest nem nagy és pont most nézegettünk fényképeket a sogornőmnek kb 5 hónaposan volt ekkora hasa, mint most nekem, igaz ő nagyon vizesedett, de nem foglalkozott vele.
Nekem már most a két bébikém több, mint 2 kiló, plussz az egyéb dolgok duplán, szóval van ami "húzza" a hasam. Kb olyan, mint nektek 8-8,5 hónaposan.És azt hallottam, hogy ilyenkor kezd még el nőni a pocak, úgyhogy felkészülök rá.... :lol: :lol:

De jó, hogy te már igy vásárolsz! Már én is várom, hogy mi is vegyünk valamit. Remélem jövő héten be tudom fűzni a párom, hogy menjünk el kicsit nézelődni :wink:
Néha már kicsit aggaszt, hogy még semmit nem vettünk.

Moncsika
Te néztél már ki dolgokat?
Mikor akarsz venni valamit?

Na megyek, hátha kicsit még vissza tudok aludni... :wink:
chilike1
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?