Új privát üzeneted érkezett!

jo reggelt lányok!!!!!

más is szarul van a front miatt? :roll:

Edit

Kép
ézsóné

Reni!
Egyetértek az előttem szólókkal!
Én azt javaslom, mondd meg a főnöködnek (ha már a szülinapodról is megfeledkezett), hogy ez volt az utolsó alkalom, hogy takarítottál. Enyhén szólva is nonszensz, hogy milyen szinten kihasznál! Szerintem egy friss nyugdíjast pár ezresért simán találna, aki hetente egyszer odamegy, és kb. egy óra alatt az egész irodát kinyalja. Ha kicsit több ezrest ad, akkor még tán a seggét is! :? Hát álljon már meg a világ! Mégis, hogy képzeli ezt??? Takarítónőnek vett fel? Benne van a munkaköri leírásodban, hogy neked kell az irodát takarítani? (Ne féltsd az állásod, mert nem rúghat ki!)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Csajok! Én már nem akadok ki ezen. Már túl vagyok rajta :lol: De azt kikötöttem, hogy karácsonyra nem vagyok hajlandó az ablakokat megpucolni. Nincs kedvem kiesni az emeletről. 1 hónapja megcsináltam, az már úgy marad az új évre. Majd az utódom megcsinálja.

Edit! Valami nálam is olyan furcsa. A fejem húz egy kicsit, meg olyan nem is tudom. Lehet a front, de az is lehet, hogy valami más van nálam... :shock:

Anita! Nekem is tetszik mind a kettő, de az lenne szerintem az észszerű, ha csinálnának ilyet is meg olyat is :roll:

Oltás: Engem a házidoki oltott, de nem kellett aláírnom semmit és nem is kaptam róla semmit... :shock: Na ilyenkor mi van? :roll:

bellerreni
Eger

Tudom, hogy vidék az más, de nekem rohadtul derogálna irodát takarítani... Lacinál átlagban 280-520netto körül keresnek a csajok (ebben van jutalék is) és eszébe nem jutna velük takaríttatni. Péntekenként jön egy néni és 5000Ft-ért takarítja a 70valahány nm-se irodát. Az asztalukat tartják csak rendben a csajok. :roll:
Vendég

Kakti! Benne van a munkaköri leírásomban, igen. Amikor idejöttem megbeszéltük, hogy a takarítás is beletartozik, úgyis ráérek, mert van olyan elég sokszor, hogy nincs bent az irodában és akkor meg tudom csinálni. Engem nem zavar amúgy, már annyira hozzászoktam :oops: Erre felénk nem szokás a takarítónő, megcsinálja az alkalmazott. :? Az már más kérdés, hogy aki előttem volt ő is babát várt és mikor idejöttem úgy nézett ki a wc, meg a többi, hogy majd el hánytam magam, mert ő nem takarított gondolom a tisztítószerek miatt. Csak én magammal szemben nem tudom azt megtenni. Attól azért igényesebb vagyok, hogy egy olyan budira üljek rá ami retkes. Megcsinálom én, csak egyben nem megy. Egyébként nem olyan nagy az iroda. 60 m2. Egy héten egyszer kibírom. :oops:

bellerreni
Eger

Nóri! Én annak a töredékét keresem :oops: De itt ennek is örülni kell. Ahhoz képest, hogy azért nem mondhatnám, hogy megerőltetem magam nem a minimálbért keresem. De már csak két hét :lol:

bellerreni
Eger

Reni: az meg a munka törvénykönyvében van benne, hogy kismamát át kell tenni könnyített munkakörbe:)

Jah:oltatni nem akaró háziorvosoknak meg azt üzente Czeizel (és ott a pont) hogy amennyiben nem akar beoltatni és utána elkapod a vírust és az ő lebeszélése miatt kerül a kismama kritikus állapotba (lásd: aki azóta meg is halt, illetve akit tegnap császároztak de ma már válságos állapotban van), akkor az kimeríti a foglalkozás körében elkövetett súlyos hiba vádját és ugyanúgy feljelenthető.

Depis lányok(reméljük ma nincs :) A nagyobb kakaótartalommal rendelkező csokoládé jobban oldja a szorongást, úgyhogy tessék csokit enni lelkiismeret furdalás nélkül

A képpel kapcsolatban nekem is az a véleményem, hogy bár nem rossz a festett, mert mosolyog rajta, de tényleg az elmúlt két évben a másik kivételével az összes kép festett volt. Én is annak örülnék, ha lenne választásom, hogy így is úgy is
stephie

Szerintem az lenne a korrekt, ha az óvoda előre szólna, hogy mikor lesz fotózás... Bár az is érthető, hogy nem akarnak apró, báliruhás hölgyeket, meg mini, öltönyös gentleman-okat fotózni. Sokkal természetesebb, ha a hétköznapi játszós ruhájukban vannak. Csak mondjuk tényleg csinálhatnának ilyet is, olyat is, aztán anya azt veszi meg, ami neki tetszik. :)
Anno, mikor óvónéni voltam, nálunk ilyen nem is volt. Bejött a fotós, (előtte persze szóltunk a szülőknek) lefotózta 2-szer, 3-szor a csoportot, meg külön-külön a gyerekeket is. Akik akarták, azt baráttal, barátnővel is... :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok!

Szerencsére nem vagyok már olyan depis, a kocsi ügy lassan rendeződni látszik - elhoztuk a kocsit (eredeti álapotban), és a pasi hajlandó volt aláírni, hogy tartozik nekem, és azt is, hogy megadja jan 5-ig. Ha nem, bepereljük... Ennyivel vagyunk előbbre.

Egy kicsit még mindig taknyos vagyok, bár minden reggel így ébredek, aztán elmúlik. Csak ma el akartam menni oltatni, és lehet, hogy az eleve vonakodó orvos így nem fogja beadni...

Már csak nagyon picikét kell dolgoznom, és azt is lehet itthonról. Főnök jó fej volt, mondta, hogy ne jöjjek be már többet, ha nem szeretnék, és amikor csak akarom, az itthonimunkát is abbahagyhatom. Szóval még a folyó ügyeimet befejezem, és utána hawaii - ugyse lesz vagy 20 évig utána nyugim :)

Egy kicsit kreatívkodtam sütős gyurmából: csináltam betlehem-figurákat, kicsit naiv, de nagyon büszke vagyok magamra:

Kép

boruska

Anita: nekem mindkét kép tetszik :)

Reni: én tuti nem takarítanék a helyedben, de ezért a 2 hétért talán már tényleg nem érdemes balhézni.
A szülinapod később sem jutott eszébe??? :shock:

Boruska: ezek nagyon jól sikerültek! Különösen a boci tetszik :lol:
zuzmooo

Bori, nagyon állat!!!!! 8) 8) 8) 8)

Edit

Kép
ézsóné

télleg Zarja merre van? Ronci? Depis-társak hogy álltok?

Reni, takkeroljon az ügyvéd úr :wink:

Edit

Kép
ézsóné

Sziasztok!

Megjöttem a védőnénitől. Rögtön azzal fogadott, h oltva vagyok-e, ha nem mikor oltatok és ha lehet inkább a nődokihoz menjek, mert a házi dokiknál rengeteg beteg van :shock:
Szóval, du megkérdezem dokimat (hozzá is ma megyek) hogy s mint legyen.

Reni vigyázz azért magadra! Jó az az iroda kicsit porosan is. A férfiaknak úgyse tűnik fel :D

Szerintem min2 kép nagyon jó! Náálunk mondjuk mindig szóltak ha fényképeztek...

Borska, ügyi vagy!!

Kép
csipike09

Az utóbbi napokban állandóan éhes vagyok! :( De még hajnalban is mikor visszafekszek pisilés után, korog a gyomrom és alig tudok elaludni. Mi lesz velem, ha jövőhéttől otthon leszek és még a munka sem fog lefoglalni? :shock:
zuzmooo

Reni, akkor kitartást a két hétre, de ablakot tényleg ne takaríts...
:wink:
én még itthon is halogatom :roll:

Ja és nekem sincs semmi papírom arról, hogy a házidoki tegnap beoltott. :wink:

Boruska nekem tetszenek a figurák, kár hogy nekem ilyenhez nincs kézügyességem :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

zuzmooo: nálunk ezért van rengeteg gyümölcs, meg joghurt :) ha rámtörne a falánkság, legalább olyat egyek ami nem káros :)

boruska: azért ha taknyolsz lehet hogy mégis várj 1-2 napot
Baromi jó a betlehem én inkább keresztszemezek. Apropó, ti hogy kereteztettétek be a keresztszemes képeket?

lehet hogy apának szóltak a fotózásról, csak ő nem mondta :)

jó hír: ma megjött a frissített házassági anyakönyvi kivonat. Múlt szombaton adtam postára a kérvényt. Tudjátok csajok 300 napnál nem lehet régebbi, viszont postán is meg lehet kérni.
stephie

Nóri megérdeklődte, állítólag már nincs ez, hogy 300 napnál nem ehet régebbi... jó a régi is..igaz Nóri?

Edit

Kép
ézsóné

Ja, júli 1-vel, vagy hogy törölték el... Idén. viszont rohadtul semmi infot nem találtam neten róla. Szóval egy telefont megér a történet. De nekem ki sem állította a csaj. A 15 évvel ezelőttit is el kell fogadni!!!!
Vendég

Én is úgy tudtam, hogy nem kell új. :roll:
zuzmooo

csipike: Nekem is a rózsaszín overálom tetszik jobban, abban szeretném majd hazahozni. Remélem nem lesz túl nagy rá. :?

nóri: Hát lehet hogy tényleg túl nagy lesz az overál? Pedig azt hittem simán be tudom majd a hordozóba kötni. Akkor még kitalálok valami okosat.

beneildi: Ezt jó tudni, mármint hogy beoltathatnám magam. Most már csak mérlegelnem kell, hogy érdemes-e. Köszi az infót.

boruska: Tök aranyosak a figurák. Nagyon ügyes vagy.

stephie: Nekünk is meg kell csináltatni még az apasági nyilatkozatot, de nem tudom ezt hogy fogom bírni. Remélem nem kell sokat várni.
vicky79
Budapest III. kerület

Szerintem meg hagyjátok Renit, ha úgy állapodtak meg, hogy a takarítás is benne van, akkor benne van. Én is számon kérném, mert erről szól a megállapodás. Az más, ha az alkalmazott kérné, hogy változtassunk, de amíg nem kéri, addig el tudja látni. Lehet, hogy tirpák vagyok, és érzéketlen, de én is így csinálnám.

Tegnap úgyis összemorogtam az irodavezetővel. Egyrészt sajnálom szegényt, mert tényleg rohadt sok minden esik a nyakába, és ilyenkor nagyon talpraesett tud lenni. Viszont azt is tudom, hogy milyen szeleburdi és felületes tud lenni. Főleg mikor kifejezetten külön felhívom a figyelmét, és csak azért is elhibázza, pedig tudom, hogy meg tudja csinálni. És minden hibának következménye van. Így mondtam, hogy nem fizetjük ki a túlórát (aztán éreztem, hogy bunkó voltam így karácsony táján és elmondtam a hátterét: nincs forrás a túlórájára, de mivel szabija se maradt már ezért csússza le két ünnep között). Pedig tudom, hogy a pénz jobban esne neki. De a semmiből hogy adjak??? Pláne hogy a saját eszetlensége miatt kellett túlóráznia.

Boruska: nagyon ügyi vagy!

Oltás: tőlem a kutya nem kérdi, hogy be vagyok e oltva. Pedig két védőnénim is van. Dokihoz 2 hetente megyek, turkászhoz is már 2 hetente mégis a kutya nem kérdezte. Én meg lapítok, mert nem tudok válaszolni. Egyre jobban érzem, hogy kevés a levegő. Már Zsoltit is tolom el amikor közeledni próbál, mert elszívja előlem a drága oxigént. Épp tegnap filóztam el lefekvéskor, hogy asszem hisztériás rohamot kapnék, ha megfáznák és fújni kéne az orrom. Na erről rögtön eszembe jutott a kórházban a kismama, valszeg én is így járnék, mert piszok kevés a levegő. Még jó, hogy enyhe eddig a tél, mert fél napokat szellőztetek, hogy elég legyen éjszakára a friss levegő. Oxigénpalackot ide!

zarja

Zarja, gratula a 32ik héthez 8) 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol:

Edit

Kép
ézsóné

Ma reggel felhívott egy kolleganőm. Hogy aggódnak miattam, mert hallották, hogy a múltkor nem éreztem jól magam. Megnyugtattam őket, hogy múló rosszullét. És képzeljétek: a kaposvári iroda (kb 10-15) ember már azon tanakodik, hogy nekem nem kéne Pécsen szülnöm, hanem itt Kváron. Már most gyűjtik nekem a szülésznő és dokker számokat, hogy ne menjek Pécsre. Mondtam ha nagy baj van persze nem megyek Pécsre, meg útközben ott van a szigetvári kórház is, ne aggódjanak. :oops: :oops: :oops: De azért jól esett hogy így gondolnak rám. :oops:

zarja

:oops: Kösz Edit, én is most néztem. És a kórházi csomag még sehol :oops: Nem szándékozom idén szülni.

Ma kapott apa fizut, így rögtön le is csaptam rá, szombaton megyek vásárolgatni és összerakni a kórházi csomagot.

Edit nem semmi nő vagy. Hogy bírod még a munkát?

zarja

Reni! Meddig maradsz még dolgozni? Nem úgy volt hogy december eleje?

zarja

Én mindennemű gyerekvárásnak januárban kezdek neki. Valahogy annyira távolinak tűnik az egész, pedig kb.2hónap... Mondjuk a kórházi és egyéb csomagot egy nap alatt összeszedem. Nem is akarnám tárolni sokáig itthon. De pl azt a méretű sporttáskát anyunál tartom, majd most elhozom tőle. A karácsonyfa díszekkel együtt. A bútorokért még idén elmegyek, de majd csak jövőre szerelem össze. Venni csak a mellszívóhoz kell pár cuccot. Ennyi.
Vendég

Zarja! Bírom...délután már kezdek kicsit nyűgös lenni, de kibírom 4ig...aztán vásárlás, aztán haza, aztán főzés, aztán rendrakás, aztán vacsorát adok az uramnak, aztán tusolás, aztán meghaltam vízszintbe.... :shock: :shock: :shock: :shock:

Edit

Kép
ézsóné

Sziasztok,

Tegnap voltam vernyomast meretni, 144/62 a mult heti 145-hoz kepest nem sokat javult a helyzet. Elmentem a dokihoz es azt mondta helyes, hogy felhivtam, mert a vernyomasra nagyon oda kell figyelni. Megkerdezte mit mondott a szuleszno a 145-os ertekre, mondom, azt mondta tokeletes... Na kikierekedett a szeme meg is kerdezte ki a szulesznom... Protein nincs a vizeletben, igy valszeg nincs gond, de most hetente kell majd mennem venyomast meretni.

Itt amugy engem felhivtak a doki rendelojebol, hogy kerem-e a H1N1 oltast, minden kismamat megkerdeznek. Szoval nincs olyan gond, hogy nem adnak be.

A szulesfelkeszitore meg jahatok be Glasgowba a sukeboka szulesznom miatt. Tamas mar azt mondta menjek el egy masikhoz, mert mar elege van belole, hogy ez ilyen lokott. Azt mondta (szuleszno) hogy ne vegyek furdeto kadat a babanak, mert nem kell csak kb harom naponta megfurdteni, es akkor meg eleg egy mosogato tal :shock:

Na jo hosszu lettem majd meg irok, mert vannak meg hirek amik a vallamat nyomjak...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára editmk 2009.12.03 11:26-kor.

Kép

Kép
editmk

editmk: tényleg elég furi a szülésznőd hozzáállása :shock:
zuzmooo

December 18 az utolsó munkanapom, ha minden igaz, bár már lassan az utódomat kellene betanítgatni... Ha a főnököm nem izgul én biztos nemfogok :lol: Bejövök én még januárban is. Jópénzért midnent :lol: :lol: :lol:

Edit! Én is hasonlóképpen élem meg, csak én 5-ig vagyok :shock: És te 1 hónappal előttem jársz :shock: Ne értem hogy bírod... De végülis azt mondják az öregek, hogy nem szabad elhagyni magunkat mert annál rosszabb. Hát azért már jól esne lepihenni ebéd után egy kicsit. :roll:

Boruska! Úgy irigyellek. Nekem semmi kézügyességem. :oops:

Be van dugulva az orrom, nem tom mi van. A francba. Betoltam egy képviselőfánkot hátha attól meggyógyul :lol:

bellerreni
Eger

Tettem fel a gmailre 30 hetes pocakfotót. Szerintem sokat nőtt 5 hét alatt, de azért vannak nálam nagyobb pocakok is. És ma vagyunk 30 hetesek. Most már tuti nem lenne baja Barbusnak, ismerek ilyen korra született csajszit és semmi baja, pedig ő akkor még tüdőérlelőt sem kapott azt hiszem (sürgősségivel született ezért gondolom). Szóval sokat pihizek, de azért egyre nyugodtabb vagyok.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky! Azért még ne akarj szülni :lol: Kizárólag csak jövőre szülhet itt mindenki. Az idén szülési tilalom van érvényben :lol:

Editmk! :shock: Lehet másik szülésznő után kellene nézned.

bellerreni
Eger

Reni, igen a kepviselofank valoban jot tesz az orrdugulasnak :D , most hogy mondod, mintha nekem lenne egy kis dugulas
:wink: el is megyek es veszek valami finomat hatah elmulik...hehe

Kép

Kép
editmk

Edit!

Nem azért, de M.o-on ezzel a vérnyomással már befektettek volna a kórházba. A januári topicban két lány is van. Náluk 130 környékén rezgett a léc. Amikor 140fölé ment, azonnal befektették őket (mondju az egyiknek volt 160felett is) És már ki sem jöhetnek. Heti vérnyomásmérés???? Sztem itthon 120 felett már javasolják a NAPI 3x-mérést. Nekem most egész napos takarítás és egy nagy pohár kóla :oops: után 110/60
Nem bántani akarlak, de ha nincs otthon mérőd, szerezz be egyet hamar sztem!
Vendég

...
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2011.04.13 20:56-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

A fürdéssel kapcsolatban én is azt hallottam, hogy elég két naponta fürdetni a porontyokat (persze ez nem vonatkozik a nyakig pisire/kakira), a másik napon meg csak áttörölgetni. Állítólag így nem szárad ki a bőre. Hát nem tudom.

kattkat: Neked is gratula a 3. X-hez. :D
vicky79
Budapest III. kerület

Gratulálok a 30 heteseknek és Zarjának a 32-höz! (még leírni is sok!) Egyrészt irigykedek, másrészt szeretném ha még jó sokáig tartana a terhességem. Szeretek terhes lenni :oops: :roll:
zuzmooo

Vásárlás: én már mindent megvettem karira, így áruházakba is már csak jövőre megyek. Idén maximum a kisboltba vagyok hajlandó elmenni zsemléért. Jövőre már nem lesz tömeg, vége a vásárlási láznak, ezért januárban akarok babacuccokat venni.

Anita, milyen szép kislányod van! Szerintem is jobb a festetlen kép, bár mindkettőn szép nagyon.
lara

zuzmoo: Furcsa ezt mondanom, de minden kínlódás ellenére én is szeretek terhes lenni, főleg mikor mocorog a gyerek. Azon olyan jókat tudok röhögni. Rendesen hullámzik az egész hasam néha.
vicky79
Budapest III. kerület

Huh, hat akkor mindenkeppen beszerzek egy vernyomasmerot es hisztizni fogok, hogy ok is nezzenek meg gyakrabban, mert itt maskepp nem foglalkoznak az emberrel. En azt hittem nem kell nagyon aggodnom, mert mindenki (beleertve az orost is) olyan nyugisan allt hozza a dolgokhoz...

Egyebkent tenyleg meg vagyok rokonyodve, hogy itt hogy vannak a gyerekek feloltoztetve, a kisbabakon altalaban meg zokni sincs a babakocsiban, meg lattunk kislanyt szalndiban, amikor mi mar teljesen be voltunk oltozve es meg ugy is faztunk... Nem tudom mibol vannak ezek a Skotok...
En ugy fel szoktam oltozni (mert ha hideg nincs is a szel mindig vag) hogy a kedvesem azt szokta mondani ha a farkas megenne egy hetig rongyot sz@rna... :)

Kép

Kép
editmk

engem az anyakönyvi hivatalos hölgy javított ki, hogy nem 90 napnál nem régebbi, hanem 300 napnál nem régebbi kell. És amúgy megtaláltam a neten is.

vicky: kérjetek időpontot és akkor biztos nem kell várni

nemsokára lehet tisztítani a kiscsizmákat! Az én lányaim már napok óta be vannak sózva, de úgyis nálam az adu ász, mert legalább olyan gyakran érvelhetek a "ha rendetlenség van, akkor nem jön a Mikulás" sallanggal, hogy ahányszor csak akarok :)

:wink:
stephie

zuzmooo: diszkrimináció a földid iránt?? :wink: És nekem a 31 héthez? :D
stephie

na, beindultak (Bridget Jones nyomán) a 'pöffeszkedő 30asok':)
gratula egyébként, én is szeretnék már 30-assal kezdődni :)

boruska

Anita: ne haragudj! Az ebéd elvette az eszem :lol: Természetesen naaaagy gratuláció a 31. héthez! :D

Boruska: mióta egyszer mondtad milyen felirat van a vonalzódon, szoktam nézni. A mostani se rossz! :lol: :lol: :lol:
zuzmooo

Na, az ebédidőnek vége. :( Megyek vissza és lenyisszantok néhány szemhéj bigyót. Azt hiszem az operálás fog a legjobban hiányozni a munkámban :roll:
zuzmooo

juujjjj zuzmooooo, lenyisszantassz????? :shock: :shock: :shock:

Edit

Kép
ézsóné

Én ma léptem a 30.hétbe, de még 29-el kezdődök csak...Na majd 1 hét múlva!

Házassági AkKiv: nekünk 9 éves papirunk van. Ez jó vagy kérni kell ez helyett egy másikat? De minek, ez már nem érvényes?
lara

Sziasztok!

Voltunk kicsit shoppingolni. Vettünk nekem pizsit meg Apának borotvafejet (Ázsia Center), meg némi kaját (Auchan). De előtte beugrottunk egy patikába maszkért. És Apa közölte, hogy ha nem veszem fel, már fordulunk is haza! :)
Amúgy megkérdeztem Apát: nyugodtabb lenne, ha mégis megpróbálnám beoltatni magam valahol? Azt mondta: lehet, hogy igen. De ha mégsem leszek beoltva, akkor maszk nélkül nem tehetem be a lábam emberek közé! Vicces leszek a céges karácsonyi vacsorán a Lancelotban, amint tunkolom a maszk alá a kaját! :lol:

Bori:
Nagyon jók lettek a betlehemi figuráid! Ügyi vagy!

Anita:
Nálunk van kézimunka bolt (http://www.evakezimunka.hu) és ott szoktam kereteztetni. Majd csinálok egy fotót az egyikről, ami szerintem nagyon szép lett (matt üveggel van keretezve).

Edit (Skóciában):
Nekem naponta 3x mérnem kell a vérnyomásomat! Pedig szerintem semmi gond nincs vele. Az elmúlt egy hónapban egyszer volt kicsit kiugró, az 129/72 volt. De átlagban 110/65 körül vagyok. Mondjuk a pulzusom kicsit sok, az átlagosan 90-95, de állítólag ez a mi állapotunkban normális (bár nekem már korábban is 90 felé kalapált a ketyegőm). Szóval szerezz be egy vérnyomásmérőt, és méregesd te is naponta legalább 3x! És persze írd fel! Így a dokidnak is könnyebb bármit látni belőle! A védőnő meg mehet a bánatba! :)
A farkasos szövegen potyogtak a könnyeim, úgy nevettem! :lol:

Vicky:
Amikor itt-ott hullámzik a hasam, azon én is nagyokat szoktam nevetni! De ha szólok Apának, hogy most nézd, akkor a Hercegnő rögtön befékez! Olyankor 0 mozgás! :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Vicky, azért mielőtt oltatsz Szabót is kérdezd meg, ne én távgyógyítsak a bölcsész diplomámmal :lol:

Tőlünk Nyugatabbra nem divat naponta fürdetni a gyereket, ezt én is sok anyukától hallottam már, akik kint élnek. Ekcémás babák anyukáinak itthon is javasolják a kevesebbb fürdést amúgy :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Épp a napokban mondta egy védőnéni vmelyik tévében, hogy:
- már nem javasolják a szopiztatásonkénti méricskézést,
- elég 2 naponta fürdetni a babát...

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: