Sziasztok!
Voltunk kicsit shoppingolni. Vettünk nekem pizsit meg Apának borotvafejet (Ázsia Center), meg némi kaját (Auchan). De előtte beugrottunk egy patikába maszkért. És Apa közölte, hogy ha nem veszem fel, már fordulunk is haza!
Amúgy megkérdeztem Apát: nyugodtabb lenne, ha mégis megpróbálnám beoltatni magam valahol? Azt mondta: lehet, hogy igen. De ha mégsem leszek beoltva, akkor maszk nélkül nem tehetem be a lábam emberek közé! Vicces leszek a céges karácsonyi vacsorán a Lancelotban, amint tunkolom a maszk alá a kaját!
Bori:
Nagyon jók lettek a betlehemi figuráid! Ügyi vagy!
Anita:
Nálunk van kézimunka bolt (
http://www.evakezimunka.hu) és ott szoktam kereteztetni. Majd csinálok egy fotót az egyikről, ami szerintem nagyon szép lett (matt üveggel van keretezve).
Edit (Skóciában):
Nekem naponta 3x mérnem kell a vérnyomásomat! Pedig szerintem semmi gond nincs vele. Az elmúlt egy hónapban egyszer volt kicsit kiugró, az 129/72 volt. De átlagban 110/65 körül vagyok. Mondjuk a pulzusom kicsit sok, az átlagosan 90-95, de állítólag ez a mi állapotunkban normális (bár nekem már korábban is 90 felé kalapált a ketyegőm). Szóval szerezz be egy vérnyomásmérőt, és méregesd te is naponta legalább 3x! És persze írd fel! Így a dokidnak is könnyebb bármit látni belőle! A védőnő meg mehet a bánatba!
A farkasos szövegen potyogtak a könnyeim, úgy nevettem!
Vicky:
Amikor itt-ott hullámzik a hasam, azon én is nagyokat szoktam nevetni! De ha szólok Apának, hogy most nézd, akkor a Hercegnő rögtön befékez! Olyankor 0 mozgás!